BGAFOTOBUTIKK.NO Avis

4 265
TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Jeg var veldig spent på hvordan rammen jeg bestilte ville bli til bilde jeg hadde. Jeg ble såååå fornøyd!!!! Det ble langt ansikt på meg da jeg skulle legge bilde i rammen...jeg hadde naturligvis må... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg begynte med å kjøpe 1 lang bildebelysning til oljemaleri og etter en ukes bruk var jeg så fornøyd at jeg bestilte enda en, denne gang kortere da maleriet var mindre. Denne belysning ble vel så bra... Voir plus

God kvalitet på varene, men treg ordrebehandling Varene holdt god kvalitet og svarte til forventningene. Ordrebehandlingen var derimot treg. Nettbutikken tilbyr ekspresshåndtering mot et tillegg på... Voir plus

L'entreprise a répondu

God nettside med alle nødvendige opplysninger. Godt utvalg av skyggerammer (str., trevirke osv). Gode priser. Rask levering, rammene var usedvanlig godt pakket og inneholdt alt man trengte for lett mo... Voir plus

1. Service e-commerce

Écrit par l'entreprise

Norge største sortiment av rammer, album og posters (20 000+ produkter) - Alltid rask levering - Gode priser - Personlig kundeservice

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

4 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(4 265)

356 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hei Bjørn,

Tusen takk for 5-stjerners vurderingen.

Så hyggelig å høre at rammen passet perfekt! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Håper du får mye glede av rammen, og vi hjelper deg gjerne igjen hos BGA en annen gang.

Veldig fornøyd med rammen jeg valgte…

Veldig fornøyd med rammen jeg valgte til kunstbilde mitt.LOVEIT❤️.. Jeg måtte bestille egen mål til blide.
Rask levering ...

23 janvier 2026

Hei Line,

Tusen takk for den flotte 5-stjerners tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du er så fornøyd med rammen til kunstbildet ditt – og ekstra kjekt at rammen på spesialmål passet bra. Vi setter også stor pris på at du nevner den raske leveringen.

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Vi håper du får masse glede av bildet ditt, og vi hjelper deg gjerne igjen hos BGA i fremtiden!

Leveringen gikk fort

Leveringen gikk fort, produktene var i bra emballasje. Eneste var at kvliteten til „glasset“ på den ene rammen var ganske dårlig, billig plast som har bølgete striper når lyset treffer. Er jo også en lav pris da.

24 janvier 2026

Hei,
Tusen takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din med oss på Trustpilot. Vi er glade for å høre at du var fornøyd med leveringstiden og at produktene kom godt emballert.
Vi setter også pris på kommentarene dine om glasset i rammen. Mange av rammene våre er utstyrt med lett akrylglass (pleksiglass) i stedet for tradisjonelt glass for å gjøre frakten tryggere og redusere risikoen for skader under transport. Samtidig forstår vi at utseendet ikke alltid møter forventningene, og vi setter stor pris på tilbakemeldingen din.
Takk igjen for anmeldelsen din. Tilbakemeldingen din hjelper oss med å fortsette å forbedre produktene og tjenesten vår.
Ha en fin dag!

Veldig fornøyd med bestillingen herfra

Veldig fornøyd med bestillingen herfra. Rask levering og enkelt og legge inn spesialmål. Rammer ser bra ut. Ble levert stående på pall med solid stabilisering og innpakning.

26 février 2026

Hei David,

Tusen takk for den flotte 5-stjerners tilbakemeldingen

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både bestillingen, leveringstiden og at det var enkelt å legge inn spesialmål. Vi er også glade for at rammene kom trygt frem og at emballasjen og pallleveringen fungerte godt.

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din  det setter vi stor pris på!

Knallfine produkt

Knallfine produkt! Kjapp levering. Bestilt flere gang,aldri blitt skuffet.

Hei Marit,

Tusen takk for den flotte 5-stjerners tilbakemeldingen ⭐

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med produktene og den raske leveringen. Ekstra hyggelig er det også å vite at du har bestilt fra oss flere ganger og fortsatt er fornøyd – det setter vi virkelig stor pris på.

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Vi håper å kunne hjelpe deg igjen hos BGA snart!

Elendig produkt

Rammen til puslespill var for tynn til å få plass til selve puslespillet. Vi måtte fjerne plexiglasset og kjøpe puslespill - lim for å få det hele til å henge sammen. Prisene deres er skyhøye for det som leveres. Kjøper nok aldri noe fra dere igjen.

2 janvier 2026

Hei,
Takk for din omtale, men så leit å høre at puslespillrammen ikke passet til ditt puslespill. Denne rammen passer best til puslespill som er ca 3-4 mm tykt, og man pusler direkte på bakplaten. Er puslespillet stort, kan det likevel lønne seg å lime dette, slik at brikkene ikke faller fra hverandre når rammen henger på veggen.
Om man ikke er fornøyd med en vare fra oss, har man selvsagt både angrerett og åpent kjøp. 😊

Ønsker deg en fin dag!

Raskt levert.

Perfekte rammer til mitt bruk.Butikk med veldig bra utvalg.👍👍

Hei,

Tusen takk for den hyggelige anmeldelsen! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Det er veldig fint å høre at du er fornøyd med både utvalget og rammene. Vi håper å få gleden av å hjelpe deg igjen ved en fremtidig bestilling.

Veldig bra

Veldig bra, bedre enn forventet og kom ganske fort etter bestilling.

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse! Det setter vi stor pris på.

Vi er veldig glade for at du valgte å handle hos oss, og vi håper å få gleden av å hjelpe deg igjen ved en fremtidig bestilling.

Great value for money

Both the off the shelf frames and passepartout, and the custom frames I have ordered have been of great quality for the price. Would recommend.

15 janvier 2026

Hello,

Thank you so much for the lovely review! We're really happy to hear that both the ready-made frames and passepartouts, as well as the custom frames, met your expectations and offered good value for the price.

It means a lot to us that you’d recommend us. We truly appreciate you taking the time to share your experience, and we hope to see you back again when you’re ready for your next frames.

Have a great day!

ble levert raskt og godt inpakket

ble levert raskt og godt inpakket, fornøyd!

28 février 2026

Hei,
Takk for tilbakemeldingen din på Trustpilot.
Vi er veldig glade for å høre at bestillingen din ble levert raskt og godt pakket. Det er flott å vite at du er fornøyd med opplevelsen din.
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din med oss.
Takk og ha en fin dag! 😊

Veldig fluffy og dårlig

Veldig fluffy og dårlig. Jeg anbefaler det ikke ved lansering.

2 février 2026

Hei,
Tusen takk for din omtale, men leit at du ikke ble fornøyd med ditt fotoalbum!
Fotoalbum er normalt ikke "fluffy", så om du mistenker det er en feil med varen din, kan du kontakte oss på info@bgafotobutikk.no
Om det bare ble feil vare til ditt bruk, har du angrerett og åpent kjøp på varen.

Ønsker deg en fin dag!

Kjøpt belysning og lyspære

Kjøpt belysning og lyspære, pæra til 199 kr virker ikke. Ringt butikk om dette, ble møtt av engelsktalende dame, skulle få kollega til å ringe tilbake. Visste av annen lest kundefornøydhet at det ikke kom til å skje, og det skjedde heller ikke. Kommer aldri til å handle her igjen.

2 février 2026

Hei Asveig,

Takk for at du deler opplevelsen din, og vi beklager virkelig for både produktet og oppfølgingen du har fått. Dette er ikke slik vi ønsker at det skal være.

Vi er en relativt liten kundeservicegjeng, og det hender derfor at vår norsktalende agent ikke er tilgjengelig. Da vil du kunne få hjelp fra en kollega som snakker svensk eller engelsk.

Vi ser også at det ble forsøkt å ringe deg tilbake, men at vi dessverre ikke fikk svar. Kanskje har du blokkert for ukjente, innkommende nummer? Du er selvsagt veldig velkommen til å kontakte oss igjen på telefon i våre åpningstider (hverdager 09–15, lunsjstengt 12–13) 🌺

Har du en reklamasjon, anbefaler vi at du tar kontakt via chat eller e-post til info@bgafotobutikk.no
På email og chat vil du alltid få svar på norsk, og vi hjelper deg gjerne videre med saken din.

Vi håper du vil gi oss en ny mulighet til å rette opp dette.

Med vennlig hilsen
BGA-teamet

Grei pris på rammer men dyr frakt

Grei pris på rammer men dyr frakt

21 janvier 2026

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din.

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med prisene på rammene våre. Samtidig forstår vi at fraktkostnaden kan oppleves som høy. Fraktprisen avhenger blant annet av størrelse, vekt og håndtering av produktene, spesielt siden mange av varene våre krever ekstra beskyttelse under transport.

Tilbakemeldinger som din er veldig viktige for oss, og vi jobber kontinuerlig med å finne gode løsninger for både levering og kostnader. Din vurdering hjelper oss med å forbedre tjenestene våre fremover.

Takk igjen for at du handlet hos oss og for at du delte opplevelsen din.

Ha en riktig fin dag!

Hei, Karen,
Tusen takk for din omtale, og så herlig å høre at du er fornøyd med både pris og kvalitet 😊❤️
Ønsker deg en fin dag,
Med vennlig hilsen
BGA-Teamet

Bra vare til bra pris

Bra vare til bra pris. (Salgsvare) Meget fornøyd.

Réponse de BGAFOTOBUTIKK.NO

Takk for at du delte tilbakemeldingen din på Trustpilot. Vi setter stor pris på innspillet ditt.

Vi ber deg vennligst om å kontakte oss på info@bgafotobutikk.no, slik at vi kan hjelpe deg videre og finne en løsning på saken din. Vi håper å kunne forbedre opplevelsen din, og vi ville satt stor pris på om du vil vurdere å oppdatere anmeldelsen din når saken er løst.

Takk, og ha en fin dag!

☆ Takker for rammene..!!

☆ Takker for rammene. Jeg pusler bilder av pusslespill. Bildene blir flotte med rammene i fra dere. Fargene på rammen teller mye. Fremhever bildene mye..!!

Réponse de BGAFOTOBUTIKK.NO

Hei Atle! Så hyggelig å høre at rammene våre får puslespillene dine til å se flotte ut. Vi er helt enige i at de riktige fargene på rammen virkelig kan fremheve motivet! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen.

Kjapp levering

Bra kvalitet. Bestilte mandag kveld og varen kom torsdag morning.

26 février 2026

Réponse de BGAFOTOBUTIKK.NO

Hei Karoline! Så flott å høre at du er fornøyd med kvaliteten og at leveringen gikk så kjapt. Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Helt supert

Helt supert! Jeg trengte egendefinerte dimensjoner på rammen min, men med hjelp fra størrelsesguiden endte jeg opp med en som passet perfekt. 👍

25 février 2026

Réponse de BGAFOTOBUTIKK.NO

Hei Lasse! Så flott å høre at størrelsesguiden vår var til hjelp og at rammen passet perfekt til dine mål. Det er akkurat det vi håper på! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen.

Réponse de BGAFOTOBUTIKK.NO

Hei Jan! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både produktet og den raske leveringen. Tusen takk for det fine omdømmet!

Raske tilbakemeldinger på forespørsler og reklamasjon
Ordner opp fort og sender nye produkter.

5 février 2026

Réponse de BGAFOTOBUTIKK.NO

Hei Anne! Så godt å høre at du opplevde god service og at vi fikk ordnet opp raskt med nye produkter. Vi setter stor pris på tålmodigheten din og den hyggelige tilbakemeldingen!