Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Har brukt Billigpakke i flere år, og er svært fornøyd. Ikke alltid at kommunikasjonen går helt smertefritt med de utøvende selskaper, men Billigpakke har i allefall et par svært dyktige hjelpere. Ved... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Pakken ble hentet ganske fort det var enkelt og og finne en distributør som kunne sende pakken. Jeg sendte pakken til Brasil der må du vere obs på at import skatt er ganske høy. Dette tilfelle var... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg hadde fått en pris på avtalt leveranse med volum og vekt. Jeg var fornøyd med dette og betalte beløpet i henhold til avtale. Etter noen dager får jeg beskjed om at DHL ønsker mer penger for denn... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service d'expédition et de livraison

Informations provenant de diverses sources externes

Billig, enkel og pålitelig transport av gods, pakker og dokumenter på www.billigpakke.no. Vi tilbyr billige online forsendelser i Norge og over hele verden. Frakt og forsendelser.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

3,4

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ufattelig treigt

Ufattelig treigt.
Ikke noe svar eller hjelp fra kundeservice.

21 août 2023

Hej
Vi er meget kede af at høre, du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice. Vil du fremsende flere informationer, såfremt du fortsat mangler hjælp, så vil vi gøre vores bedste for at rette op på situationen. Vi kan kontaktes på kontakt@billigpakke.no eller Tlf. +45 70 201 401 alle hverdage 10-12 samt 13-15

Anbefales!

Etter litt rot med henting,ordnet transport seg veldig bra!

6 août 2023

Hej Ronald
Tak for din feedback, vi er glad for, det hele gik i orden, og at pakken kom hurtigt frem. Mvh Billigpakke.no

Noté 1 sur 5 étoiles

600 nok for en pakke som er fortsatt…

600 nok for en pakke som er fortsatt ikke fram etter 4 uker er ikke akseptabelt

15 juillet 2023

Hej
Vi forstår din frustration over at have ventet 4 uger på en pakke, der fortsat ikke er leveret. Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og finde ud af, hvad der er sket med din pakke.Vil du venligst kontakte vores kundeservice på kontakt@billigpakke.no, så vi kan kontakte vores underleverandør med den nødvendige information og løse problemet? Mvh Billigpakke.no

Noté 4 sur 5 étoiles

Enkelt å bestille og fin…

Enkelt å bestille og fin sporingstjeneste ! En liten glipp i NY - pakken ble ikke hentet i første omgang fordi budet kom utenom åpningstid. Jeg anga 11.00 - 15.00 lokal tid i bestillingen. Forsendelsen ble derfor noe forsinket og leveringsdatoen passet ikke, men det var enkelt og hyggelig å snakke med Marius og endre leveringsdato.

29 juillet 2023

Hej Jorunn
Mange tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi beklager meget, at vores underleverandør blev forsinket, men godt at vi hurtigt kunne finde et nyt afhentningstidspunkt! Du ønskes en god dag

Noté 1 sur 5 étoiles

pakken er ikke kommet frem

pakken er ikke kommet frem. Og jeg har ikke fått svar på min forespørsel om det. Virkelig dårlig

10 juillet 2023

Hej
Din sag er fortsat åben, og vi afventer på nuværende tidspunkt svar fra vores underleverandør. Det ligger os meget på sinde at løse problemet, og du hører fra os, så snart vi har nyt i sagen! Vi beklager ulejligheden

Bare rot.aldri opplevd maken

Bare rot.aldri opplevd maken. Overlater oss og kontakte ulike aktører.ingen tar ansvar. Får uriktige opplysninger. Flere uker med bare tull og elendige kundebehandlere. Vi har gitt opp. Skal prøve å få innbetalt beløp tilbake,

25 juillet 2023

Hej Arild
Vi er kede af at høre om jeres oplevelse. Vi har forsøgt at hjælpe efter bedste evne, men ønsker I hellere ordren annulleret og pengene refunderet, er dette selvfølgelig også muligt. Kontakt i så fald kundeservice, så vil de hjælpe jer med dette. Vi undskylder besværet.

Lite serviceminded

Dårlig opplevelse, lite hjelpsomme

23 juillet 2023

Hej Amanda
Din pakke blev afvist af modtager, fordi der blev opkrævet told på pakken. Dette er desværre ikke noget, vi har indflydelse på, altså ville pakken også skulle indfortoldes, hvis den var afsendt med en anden leverandør. Vi er kede af, hvis du ikke synes, du har modtaget tilstrækkelig hjælp, da vi har gjort vores bedste for at løse sagen. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål eller feedback, du ønsker at dele med os.

Helt elendig.

Helt elendig system hvor bedriften ikke klarte det man kunne forvente.
Pakken ble bestilt hentet, men noen befrakter kom aldri.
Klaget til billigpakke som ønsket jeg tok kontakt med befrakter selv.
Ikke verdt brydderiet med bruk av billigpakke.no.

23 juillet 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus