Jeg overvejede at benytte denne virksomhed til at digitalisere VHS bånd fra min barndom, men efter at have læst deres respons til utilfredse kunder herinde kunne jeg aldrig drømme om at lægge mine pen... Voir plus

Ingen response og ekstrem lang leveringstid. Kan desværre ikke anbefale denne virksomhed. Trods utallige forsøg på kontakt fik jeg intet svar. Måtte sende en ven ned i butikken for at finde u... Voir plus

L'entreprise a répondu

De lovede oprindeligt levering i løbet af et par uger, der gik noget længere tid😏 Billederne landede i min indbakke den 23. december og de var hele ventetiden værd. Jeg skal ind omkring i dag med f... Voir plus

1. Magasin de matériel de photographie

Informations provenant de diverses sources externes

Billig Scan er en service til et digitalisere dine gamle papirbilleder, negativer, dias og videobånd i høj kvalitet. Hos Billig Scan behandler vi dagligt flere tusinde enheder og den store mængde gør at vi kan tilbyde vores service til danmarks absolute laveste pris. Virksomheden blev skabt på behovet for at dele en stor mængde billeder mellem en række familiemedlemmer efter et dødsfald – til en overkommelig pris. I dag er Billig Scan bygget på et smidigt produktionsflow der gør at stort set samtlige formater og størrelser behandles. Alle sammen til landets billigste priser.

2,7

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 20 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

2,7

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super kvalitet

Billigscan har digitaliseret gamle dias og negativer (20 år gamle) for mig til brug i en fotobog i maj 18. De arbejder hurtigt og kvaliteten er super og kan fint bruges i bogen. Samtidig fik jeg gratis digital-udgave af 4 stk op til 50 år gamle fotografier. Samme fine kvalitet. Fint arbejde! tak !

14 juillet 2018

Super fin service

Super fin service - flinke unge mennesker.
Fik lavet gamle VHS-bånd om til digital.
Deres pris er den billigste jeg kunne finde.
Alt i alt super tilfreds. Tak gutter.

15 juin 2018

Rigtig god ydelse

Super med test scans af gamle glas-i-ramme dias, så man kan se kvaliteten. Ingen problemer med støv eller uskarphed. Du får billederne, som de var! Priser afhænger af mængde, og leveringstid fornuftig.
Det er selvfølgelig dyrt at gemme sin samling, men uden dette, var billederne nok fortabte for eftertiden.

20 décembre 2017

Super service

Super service, hurtig, behageligt, og super kvalitet, intet af klage over, kan kun give drengene den bedste anbefaling. mvh Steen

1 décembre 2017

Fin og hurtig behandling

Det var en rigtig fin betjening og hurtig levering og flot arbejde. Jeg vil gerne vende tilbage med flere billeder på et tidspunkt og tænker jeg vil have alle mine papirbilleder gemt på denne måde. Rigtig smart og godt.
Hilsen Thyra Kjærsgaard

28 novembre 2017

God og hurtig service, flot resultat og skarp pris.

Jeg har fået scannet nogle ældre dias, negativer og nogle gamle sort/hvid mellemformat negativer. Kvaliteten er rigtig god. Billig Scan svarer hurtigt på alle henvendelser og kontakten er generelt rigtig god. Prisen er langt den skarpeste jeg har kunnet finde, og scanningen er hurtigere end hvad de fleste andre lover.
Jeg er super godt tilfreds med servicen og kan kun anbefale Billig Scan.

13 octobre 2017

Super kvalitet til meget små penge!

Super kvalitet til meget små penge! Havde en masse gamle familie billeder liggende som jeg fik skannet hos Billig Scan og fik det hele på usb stick. Der er helt tydelig forbedring i kvalitet på de digitale billeder i forhold til mine gamle papir-fotos - farverne er blevet helt skarpe igen og selv om mange er mine billeder er mere end 20 år gamle ser de nu ud som helt nye! Og oven i købet har det vist sig at være meget bekvemt at se de gamle billeder på TV'et derhjemme i stedet for at klemme sig flere mennesker rundt om fotoalbummet.

10 juillet 2017