Bra tjänst på många sätt: - alternativ inloggning med Freja - digital post förstås - inskanning av vanlig post - betalning med Klarna ....och allmänt känns nytänkande. Enda "nackdelen" är att... Voir plus
Jag är mycket nöjd med Billo! Jag hade en fråga som jag skickade till kundtjänst. Jag fick svar samma dag efter några timmar och min frågeställning var löst! Mycket bra skött!
Inte haft några som helst bekymmer med Billo så här långt. Reser mycket och det är otroligt skönt att kunna få posten i telefonen. Bankkort osv har skickats hem till brevlådan. Litet varningens finger... Voir plus
Jag har använt Billo i över ett år och tjänsten har varit till stor hjälp för mig, särskilt när jag reser utomlands. De erbjuder dessutom en betalningstjänst för fakturor som kommer i pappersform, vil... Voir plus
Tegnérgatan 34, 11359, Stockholm, Suède
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Réponse de Billo
Alldeles utmärkt tjänst och kundtjänst är i absolut världsklass! Tack så mycket för ni underlättar min vardag!

Réponse de Billo
Har inga problem och rekommenderar Billo till alla framtida människor
Bättre att få allt på samma ställe
Och göra allt i lungn och ro vars du än är i världen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de Billo
enligt min senaste erfarenhet är tjänsten smidig och effektiv. Appen har också fungerat väldigt bra. Rimligt prisläge också.

Réponse de Billo
Det blir enkelt för användaren av era tjänster och fungerar klockrent.

Réponse de Billo
Allt är bra men dålig funktion för att ladda upp fakturorna,strecken som man markerar området med är vita mot vit bakgrund.Extremt krångligt.Lös det så blir tjänsten perfekt.

Réponse de Billo
Jag fick informationen att Billo all post skulle vara kostnadsfritt fram till 15 januari. Jag sa upp tjänsten 14 januari men fick trots det en faktura. Kundtjänst menade att jag hade behövt säga upp den 13e januari. Hursomhelst så tycker jag det fräckaste var att tjänsten kostade 49 kronor och de tar 20 kronor(!) i faktureringsavgift. Det är digital faktura så varför betala 20 kronor i faktureringsavgift? Jag avråder starkt från Billo.

Réponse de Billo
Den som görde mig så nöjd med ger, det är ni hjälper mig när jag kontaktar ger för hjälp alltid. Tack för ger hjälp och försätta så här att hjälpa ger kunder.
Mvh Amina

Réponse de Billo
Erik is a great person and his service is very excellent. He helped me guide through all the way to the completion of the billo account set up.
Thank you

Réponse de Billo
Jag fick ett utförligt och informativt svar. Trots skillnader mellan min upplevelse och Billos utlovade utbud så kom vi fram till en kompromiss som fungerar för mig.

Réponse de Billo
Jag är nöjd men lite tråkigt att man inte kan få kopia även om det är en digital tjänst

Réponse de Billo
Smidig app som låter dig samla alla räkningar och viktiga dokument på ett ställe. Supporten är jättesnabba att svara dig när det kommer ett felmeddelande, och faktiskt snabba att lösa problemet.
Så ja det funkar, och jag är helt säker på att detta kommer att bli en superduperbra app när dom fått ordning på allt.
Nu till det negativa. Det dyker ju som sagt upp en del felmeddelande lite då och då, visst jag förstår att det är en ny plattform och mycket jobb återstår tills den är fulländad. Tur är att dom är snabba på att kolla upp vad som är fel och sedan åtgärda det.

Réponse de Billo
En savoir plus sur les différents types d'avis.