Bilpoolen Avis 5

2,9

2,9

Moyen

Appen fungerade inte vid förlängning och inte ersätts utlägg vid tankning

Appen fungerade inte vid förlängning av bokningen. Då debiteras försenings inlämning på 200kr plus avgiften på "extra" timmar. Vilket resulterade att debitering för sen inlämning hamnade på över 1000kr per månad.
Har dessutom fått tanka på grund av deras kort var spärrat och har inte fått ersättning på utlägg jag fick göra.
Jag har mailat flera gånger och har inte fått svar.

30 janvier 2026

Dårligste kundeservice og bedragere!

Dårligste kundeservice og bedragere!

I deres vilkår står der, at man får tilbagebetalt når man lader en bil op, såfremt man sender dem kvittering og kontonummer.

Efter nu 3 måneder, er der intet sket trods 11 mails, ca. en pr. uge, da jeg ikke får svar eller mine penge tilbage.

Desuden er bilerne dårligt serviceret og efterladte genstande bliver ikke fjernet.

Jeg går nu over til en konkurrent.

12 septembre 2025

Bilpoolen.nu -akta er för dom

Bilpoolen.nu skall ni aldrig ens överväga att gå med i!
Det finns många andra bilpooler att välja mellan.
Jag var kund tills dom började dubbelfakturera och när jag då väljer att gå ur när jag aldrig fick pengarna tillbaka och vill ha min depositionsavgift tillbaka (2500kr) så slutar dom att svara på mina mail och när jag vid flera tillfällen ringt dom så hänvisar dom till "ekonomiavdelningen" som slänger på luren eller aldrig återkopplar via mail. Får se det som dyra läropengar men vill inte att andra ska råka ut för samma sak.
Om det gick att ge minusbetyg vore en minus 5:a på plats.

5 mai 2025

Sämsta jag någonsin upplevt.

Sämsta jag någonsin upplevt.
Jag låste upp bilen i appen, låstes aldrig upp.
Bilen var okej och gick att köra med.
Kom tillbaka och får fakturan och det enda sättet att betala är autogiro....
Fanns ingen annan betalnings möjlighet, antog att dom inte ville ha mina pengar då.
Nu fick jag mail att jag kan betala på Swish och Bankgiro. Konstigt då det enda sättet var Autogiro ?
Appen och hemsidan är ett skämt, hälften av sakerna fungerar inte.

3 avril 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit