Bjelin Sweden Avis 1 265

TrustScore 3.5 sur 5

3,7

Gillar produkten, och fin anläggning i Väla. Dock dåligt skyltat, och kört fel bägge gångerna på väg dit. Ingen skylt vid stora vägen, ingen skylt vid entren som säger öppettider, porten vid utlastn... Voir plus

Beställde 4st trösklar och skrev i meddelandefältet där jag bad dem skicka samma dag om möjligt då de fanns i lager (gjorde beställning 08:00). Tog exakt 1 vecka att få hem dessa 4 små trösklar. Har... Voir plus

Jag behövde komplettera med mer av erat Misty white och kontaktar såväl er som Golvpoolen över mail. Ni säger modellen utgått trots att jag hittar den när jag besöker erat lager i Helsingborg. Så ni b... Voir plus

Otroligt lätt att beställa och är extremt imponerad över hur snabbt vi fick golvet! Bor i jokkmokk och fick levererat till dörren bara efter 4 arbetsdagar vilket var perfekt då snickaren var på plats.... Voir plus

1. Entrepreneur spécialisé dans les revêtements de sol

Bjelin utvecklar, tillverkar och säljer en bred produktportfölj av både traditionella trägolv och nya innovativa golv i nya material.

3,7

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

1 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Golvprov

Köpte golvprover till kommande renovering, snabb leverans och snyggt paketerat, framförallt väldigt fina golv :)

6 février 2024

Réponse de Bjelin Sweden

Vad kul att höra! Hoppas renoveringen går bra och att du hittade drömgolvet bland proverna! Välkommen åter!

Snabb leverans. 📦

Snabb leverans av golv-proven.

20 janvier 2024

Hej Robert!
Tack för din feedback! Vi hoppas att du hittade drömgolvet i provlådan och att vi hörs snart igen! Välkommen åter!
Weronica, Bjelin Kundservice

Snabb leverans. Spårbar leverans hela vägen. När det leveransen råkade ut för transportskada fixade Bjelin det snabbt och proffsigt. Ett företag jag gärna handlar av igen.

14 janvier 2024

Hej Lisbeth!
Tråkigt när det händer skador i transporten, men vad skönt att vi kunde lösa det snabbt och smidigt för dig! Välkommen åter!

Vackert golv!

13 décembre 2023

Hej Joanna!
Visst är de? 🤩 Vi får ofta frågan på kundtjänst vilket golv som är vår favorit, men det är ju så svårt att välja bland alla fina golv! Välkommen åter!

Snabb leverans!

19 janvier 2024

Hej Sara!
Kul att höra - vi gör vad vi kan för att våra kunder ska ha sitt material till projektet hos sig så snabbt det bara går - härligt att höra att vi lyckas! Välkommen åter!

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans! Golvet både ser och känns lyxigt och rejält. Vi är så nöjda med ytan och färgen på golvet. Väldigt enkelt att lägga golvet. Inte alls samma kämpande som med andra klickgolv.

14 janvier 2024

Hej Veronica!
Jättekul att höra - tack för fin feedback! Välkommen åter!
Weronica, Bjelin Kundservice

Otroligt lätt att beställa och är…

18 janvier 2024

Hej Liv!
Underbart när vi kan lösa det så smidigt även för de mest nordliga av våra kunder i landet! Välkommen åter!

Hej Martin!
Vad roligt att höra att du är nöjd! Hoppas att provet kom till hjälp i beslutsprocessen! Välkommen åter!

Fungerade perfekt

13 janvier 2024

Hej Stig!
Vad kul att höra! Du är hjärtligt välkommen åter!

Smidigt och bra!

Bra hemsida, fina golv! snabb leverans!

1 janvier 2024

Hej Jennie,
Tack för din fina recension! Varmt välkommen åter!

Tipp topp!

Trevlig kundtjänst och svarar även på instagram :) Fina golv!!

27 décembre 2023

Hej Alva!
Vad roligt att höra! Vi försöker vara så tillgängliga som det bara går på alla plattformar! Kul att vi kunde hjälpa dig också! Välkommen åter!

Snabbt och enkelt

Enkelt att beställa, färdigt att hämta enligt vårt önskemål och fick hjälp med lastning vid hämtningen.

27 décembre 2023

Hej Niklas!
Vad roligt att höra att du uppskattat hela kedjan i vår hantering, från order & support till lastning på vårt lager! Välkommen åter!

Mycket nöjd

Snabb och effektiv

25 décembre 2023

Hej Ioannis!
Tack för din fina recension! Välkommen åter!

Bra service

Alltid snabb service och hjälpsam personal.

2 janvier 2024

Hej Sven-Olof,
Vad roligt att höra! Tack för att du tagit dig tiden att ge oss så fin feedback - välkommen åter!
Weronica, Bjelin Kundservice

Golvet jag beställde verkar ok

Golvet jag beställde verkar ok, (har inte packat upp det än), däremot var engångsspallen golvet levererades på under all kritik, pallen var trasig pga vikten (golvet väger 850kg), vilket ledde till svårighet att lossa från bilen. Inte bra.

15 décembre 2023

Hej Hans,
Vad tråkigt att höra att pallen blivit skadad. Vi skickar aldrig gods på trasiga pallar, så den har tyvärr gått sönder i hanteringen i transporten. Vi ska se över hur vi kan förbättra packprocessen från vår sida för att undvika att detta händer igen. Vi hoppas att golvet var i gott skick och att du har fått det installerat och klart och kan njuta av ett fint golv nu. Välkommen åter!
Weronica, Bjelin Kundservice

Jag kom lite för sent men grabbarna på…

Jag kom lite för sent men grabbarna på lagret hjälpte mig ändå. Supernöjd!

20 décembre 2023

Hej Henrik,
Vad kul att höra att du uppskattade den hjälp du fick från vårt härliga gäng nere på lagret! Above and beyond är deras motto! Tack för din feedback! Välkommen åter!

19 décembre 2023

Hej Bela,
Vad kul att höra att det gick fort - vi är medvetna om att det ofta kan vara snabba ryck som behövs när man ska renovera hemma och hitta drömgolvet. Varmt välkommen åter!
Weronica, Bjelin Kundservice

Bra golv och enkelt att lägga

Bra golv och enkelt att lägga. Snabb leverans.

9 décembre 2023

Hej Lars,
Vad roligt att höra! Vi hoppas att fiskbensgolvet var det roligaste och mest användbara pussel du har lagt hittills :D Varmt välkommen åter!