Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Probleem: Artikelen uit de selectie Columns en Kenners kan ik niet lezen. Gemeld bij Support. Telkens krijg ik de melding dat mijn "verzoek" is bijgewerkt met een linkje erbij. Als ik daarop druk moet... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Stelletje oplichters proberen ondanks dat ik tot twee keer toe mijn proefabonnement heb geannuleerd.Toch nog €10 te cashen. Blijven mij spammen met herinneringen en dreigementen. Beetje triest als je... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik kwam er bij een check achter dat ik al ruim twee jaar een abonnement had lopen zonder mij hier bewust van te zijn. Daarop een mail gestuurd en gevraagd of hun bekend was wanneer ik dit had afgeslot... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

2,0

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Afschuwelijk dit

Afschuwelijk dit. Ze blijven maar artikelen sturen, ik wil dat niet!!!! Je kan ze telefonisch niet bereiken, op mails wordt niet gereageerd. Er werd nu € 9,99 automatisch afgeschreven. Dat kon ik ongedaan maken, maar de mails blijven komen.....betalen, anders!!!!! Ik ga die 9,99 maar betalen, maar BLENDLE... afschuwelijk, ga er niet mee in zee.

Kijk even naar het antwoord van Blendle. Oprecht blij met hun reactie.
Geweldig sportief en correct van Blendle.

16 février 2021

Réponse de Blendle

Hoi Miep, ik heb zojuist jouw emails terug gevonden in onze spambox. Hierdoor had je nog niet eerder reactie van ons gehad. Mijn oprechte excuses hiervoor. Je bent in december een proefmaand gestart, die daarna is doorgelopen in een betaald abonnement omdat we geen opzegging van je ontvangen hebben. Ook kon ik zien dat je geen gebruik hebt gemaakt van je abonnement. Om die reden heb ik je abonnement per direct stopgezet en het betalingsverzoek voor de 9,99 euro laten vervallen. Je hoeft dit bedrag niet meer naar ons over te maken.

Zeer slechte organisatie

Zeer slechte organisatie. Ik heb geen abonnement bij Blende en toch schrijven ze maandelijks 9,99 van mijn bankrekening. Tevens zijn ze zeer slecht te bereiken. Hierdoor is het bijna onmogelijk om je abonnement op te zeggen.

9 février 2021

Réponse de Blendle

Hoi Sara, zou je even een mailtje kunnen sturen naar support@blendle.com met daarin de laatste 4 cijfers en de precieze tenaamstelling van het rekeningnummer waar de incasso's vanaf geschreven worden. Dan kan ik voor je opzoeken welk account gekoppeld is aan de incasso's en het voor je recht trekken.

Ze verdienen niet eens 1 ster

Ze verdienen niet eens 1 ster. Zeer slecht.

8 février 2021

Réponse de Blendle

Hoi Mara, wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met Blendle. Zou je kunnen toelichten waarom? Misschien kan ik je nog ergens mee helpen.

twijfel

Amai, ik overweeg al lang om een abo te nemen op Blendle maar als ik dit allemaal lees.. Ik vroeg me al langer af of Blendle ook steeds de allerlaatste en recentste versies van tijdschriften toevoegt, en ik ben er nog niet wijzer op geworden, maar als je moet betalen (credits) in die tijdschriften, laat het dan maar...
ik dacht dat je "onbeperkt" zou kunnen inkijken in "alle" tijdschriften en kranten met 1 abonnement. Niet dus, enkel op basis van interesses, of geselecteerd door 'de' redactie, of gecensureerd.. Wat voor een meerwaarde is dit dan?

28 janvier 2021

Hoi Jerry,

Dank voor je bericht. Ik kan even kort toelichten hoe ons systeem in elkaar zit. Op Blendle hebben we zowel kranten en tijdschriften. We voegen uiteraard altijd de nieuwste en meeste recente versie van onze kranten en tijdschriften toe. Alle artikelen die hierin staan komen als het ware in één grote 'bak'. Op basis van jouw ingevoerde leesvoorkeuren en leesgedrag maken we iedere dag een selectie van 20 artikelen voor je. Dit noemen we jouw bundel of selectie. Deze 20 artikelen kun je iedere dag zonder meerprijs gewoon lezen.

Daarnaast hebben we een groot archief aan tijdschriften. Al onze tijdschriften zijn onbeperkt te lezen met een abonnement. Je hoeft hier geen extra credits voor te betalen. Naast de tijdschriften hebben we ook audio artikelen (de must reads van de dag), collecties (bundels artikelen over een bepaald onderwerp, samengesteld door onze redactie) en curator collecties (bekende Nederlanders die hun favoriete artikelen delen). Deze onderdelen zijn ook allemaal zonder meerprijs te lezen of te beluisteren met je abonnement.

Dan hebben we nog de kranten. We kunnen helaas niet alle journalistiek in Nederland onbeperkt voor een tientje per maand aanbieden. Dat zou voor veel journalistiek de doodsteek betekenen. Vandaar dat we de kranten niet ook onbeperkt kunnen aanbieden. Wil je dus naast je dagelijkse selectie, alle tijdschriften, collecties, curators en audio nog meer lezen? Dan kun je krantenartikelen aanschaffen met extra credits.

Als je verder nog vragen hebt over ons model, wat wel en niet binnen een premium abonnement valt of iets anders, laat het me vooral weten!

Pure oplichters en geldwolven

Grootste oplichters van het journalistiek internet. Absoluut nooit gebruik maken van de “services” van deze boeven. Je betaalt 10 euro per maand om daarnaast nog voor alles credits te moeten extra kopen om artikelen te kunnen lezen. Dit is een van de oorzaken dat de kranten naar de getver gaan. Jullie hebben geen enkel principe naast geld verdienen over de rug van de beroepsjournalistiek

26 janvier 2021

Hoi Fiona,

Wat jammer dat je het zo ervaart. Iedere dag stellen we een dagelijkse selectie voor jou samen van 20 artikelen, uit al onze aangesloten kranten en tijdschriften. Deze selectie kun je zonder meerprijs iedere dag lezen. Verder zijn alle tijdschriften, collecties, curators en audio artikelen die we op Blendle hebben ook zonder extra meerprijs te lezen. Wil je naast al deze artikelen nog extra kranten artikelen lezen, dan kun je die aanschaffen met credits. Het is helaas niet mogelijk om zowel alle kranten als de tijdschriften onbeperkt voor een tientje per maand aan te bieden. Dat zou juist niet gezond zijn voor de journalistiek in Nederland.

Noté 4 sur 5 étoiles

Wat een negativiteit

Het lijkt alsof alleen mensen met negatieve ervaringen hun review posten. Ik gebruik Blendle al jaren en ben zeer tevreden.
Er is maar één minpuntje: niet alle ‘voorlezers’ doen het goed. Er is er een die voorleest alsof hij kleine kinderen voor zich heeft en heel vaak blijkt het lastig de juiste klemtoon te gebruiken, waardoor een tekst verwarrend wordt als je hem hoort.

2 décembre 2020

Zeer slecht

Zeer slecht. Probeer al tijden abonnement op te zeggen. Lukt niet. Ze blijven geld incasseren. Ook zijn ze NIET telefonisch te bereiken waardoor dingen niet goed worden opgelost. Betalingen kunnen alleen via speciale links maar dat wordt niet gezegd. Mijn geld is dus nu naar een rekening gegaan van hen en men zegt dat die niet telt. Ik ben woest!!!! Wat een ongelooflijk naar bedrijf is het geworden. Ik was er zo gelukkig mee toen het net begon (prijs per artikel). Ook geen waarschuwing bij verlenging. Erg sneeky. Zeer ontevreden. Ik kom nooit meer bij hen terug. Maar eerst moet ik van ze af zien te komen!

6 novembre 2020

Misleiding met gratis maand

Misleiding met gratis maand. Ik kreeg via een relatie een link door naar een interessant artikel op blendle. Even lezen dacht ik. Proefabonnement moet je dan eerst activeren. Vervolgens blijkt dat er niets proef is. Je zit er gewoon aa vast. Keurig direct de incasso gestorneerd en het abonnement opgezegd. ja idd 3 dagen te laat. Nog nooit gebruik van gemaakt behalve die 1ste keer. Nu gaan ze voor € 9,99 een incasso starten. Wat is dit voor een bedrijf. Nooit van klanttevredenheid gehoord? Met een klein gebaar hadden jullie veel sympathie en wellicht een toekomstige klant kunnen krijgen. Ik wacht die incasso verder wel af. Ga echt niets betalen. Wil wel eens zien wat de rechter hierover gaat zeggen. Dossier Jan van Lierop Factuurnummer: BBEF039F-0002

6 octobre 2020

Wat een dramatisch bedrijf

Wat een dramatisch bedrijf. Zit 6 maanden aan een abonnement vast na een proefmaandje. Op het moment dat ik erachter kom dat ze nog meer hebben afgeschreven laatste maanden is het contract wat ik had opeens opgezegd de dag nadat ik gemaild had. Heel toevallig. Ze weten niet hoe dat kon. Ik heb het niet gedaan namelijk aangezien voordat ik mailde er geen actief abonnement op het account waar geld vanaf geschreven werd stond. Zeer merkwaardig dus en een zeer onbehulpzame klantenservice. Bewuste vorm van geldklopperij dus lijkt me.

26 septembre 2020

Nauwelijks aanbod

Nauwelijks aanbod. Ook met premium kun je helemaal niet onbeperkt lezen. Je betaalt voor de meeste artikelen extra.
Meeste tijdschriften worden nooit gepubliceerd.

8 septembre 2020
Noté 4 sur 5 étoiles

Tevreden Blendle gebruiker

Ik ben een zeer tevreden Blendle gebruiker. Al van het tijdperk dat je per artikel kon betalen.

Voordelen van Blendle:
- Heel veel keuze uit interessante artikelen uit Kranten en Magazines.
- Je kan zelf aangeven waar je interesses liggen.
- Een goed alternatief voor een krantabonnement, ik had geen tijd om dagelijks hele kranten te lezen. Met Blendle kies je de artikelen die je interessant lijken en uit meerdere kranten.
- Leuk om ook uit Buitenlandse kranten te kunnen lezen.
- Elke ochtend en middag luisteren naar de ingesproken artikelen, handig tijdens het ontbijt of in je rit naar je werk.

Nadelen:
Kost natuurlijk geld,
Verder kan ik niks bedenken wel verbeterpuntjes

Verbeterpuntjes:
- Wanneer je artikelen aan het lezen bent zou het fijn zijn als de player automatisch doorschakeld naar de artikelen die je nog niet geluisterd hebt.
- Engels (of Duits) ingesproken artikelen !

8 juillet 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Blendle is best handig

Lees een boel negativiteit, maar Blendle is best handig. Had eerder een paar losse abonnementen op tijdschriften. Ben blij dat ik de Quote bijvoorbeeld nu gratis kan lezen.

Op de fiets is het fijn om naar de ingesproken verhalen te luisteren. De stemmen zijn prettig om naar te luisteren.

7 juillet 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik betaalde per artikel en was toen nog…

Ik betaalde per artikel en was toen nog tevreden. dit bedrijfsmodel bracht schijnbaar niet genoeg geld in het laatje. Alk ik Blendle wilde blijven gebruiken moest ik wel overstappen. Ik deed dit en kwam er achter dat dit nieuwe bedrijfsmodel me niet beviel (te weinig aanbod) Ik heb de zelfde dag nog geprobeerd om op te zeggen. Dit werd geweigerd door blendle ik zit er gewoon een jaar lang aan vast. een jaar lang betalen voor een dienst die niet wil gebruiken. Dat jaar is bijna voorbij. dan ben ik er af. Nooit meer zal ik naar ze omkijken.

26 juin 2020

Réponse de Blendle

Beste Aldert, wat jammer om te horen dat je Blendle niet helemaal vond wat je ervan verwacht had. Het klopt inderdaad dat je vorig jaar niet je abonnement kon opzeggen, omdat je een jaarabonnement had afgesloten.

Noté 1 sur 5 étoiles

Kreeg gratis 2 maanden van Ah.

Kreeg gratis 2 maanden van Ah.
Proberen maar, wat een waardeloze vertoning! Niet alle magazines, van de kranten alleen maar de koppen lezen en als je verder wil lezen moet je credits kopen (zakklopperij)
Al met al geen aanrader

12 mai 2020

Réponse de Blendle

Beste Geert, bedankt voor je feedback! Jammer om te horen dat het product niet helemaal was wat je ervan verwacht had. We doen ons best om zo veel mogelijk tijdschriften toe te voegen. Als je nog titels mist laat het ons vooral weten, dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn! Verder kunnen is het inderdaad zo dat je niet alle kranten voor een tientje per maand onbeperkt door kunt lezen, dat zou ongezond voor de journalistiek in Nederland zijn. Alle artikelen die binnen je bundel vallen kun je gewoon lezen zonder bijkomende kosten. Wil je meer lezen? Die artikelen kun je inderdaad afrekenen met credits.

Noté 1 sur 5 étoiles

Geen melding dat ze je abonnement zomaar door laten gaan

Ze zouden een herinnering sturen als het proefabonnementen af zou lopen, omdat ik de email voorkeuren had uitgeschakeld om spam in mijn mailbox te voorkomen, maar de appmeldingen aan had laten staan om deze melding binnen te krijgen, gebruiken ze als excuus dat email meldingen zijn uitgeschakeld, via de app is er geen melding binnen gekomen. 3 uur te laat mijn abonnement opgezegd aangezien ik voor 4 maanden op reis ben, maar het was al te laat. Verschillende voorstellen om elkaar tegemoet te komen doen ze niet (betaalde maand bijv. in juni activeren). Het maakt ze niks uit. Jammer.

19 février 2020

Réponse de Blendle

Beste Mae-Yin, bedankt voor het delen van je ervaring. Jouw ervaring nemen we mee om dit proces te blijven verbeteren. Tussentijds je abonnement pauzeren en op een later moment verder gaan, behoort (nog) niet tot onze opties. Je bent altijd weer welkom na je reis. Voor nu veel plezier op reis!

Noté 3 sur 5 étoiles

Hallo Blendle

Hallo Blendle. Ook ik vind het erg jammer dat ik niet meer per artikel kan betalen zoals voorheen. Ik heb een vraag. Ik kan niet zoeken met de zoekfunctie. Ik krijg wel bijvoorbeeld Wall Street Journal te zien maar ik kan er niet op klikken. Er gebeurt niets (ik lees via desktop computer). Wat nu? Dank.

17 février 2020

Réponse de Blendle

Beste W.L., je vindt de zoekfunctie terug in de apps in de Ontdek-tab. Als je graag de Engelstalige artikelen leest, kun je je abonneren op de US Daily nieuwsbrief via: https://www.getrevue.co/profile/blendleusdaily Ook vind je elke dag in de selectie op de 'Vandaag' pagina de beste Engelstalige artikelen terug.

Het zijn dieven.

Het zijn dieven. Jaren gebruikt met de belofte per artikel te kunnen betalen. Af en toe en veel te weinig voor een abonnement. Wat doen ze? Me proberen te *dwingen* alsnog een veel te duur abonnement te nemen, en als ik dat weiger steken ze mijn uitstaande tegoed in eigen zak! Walgelijk.

11 février 2020

Réponse de Blendle

Beste Pepijn, bedankt voor je reactie. Het klopt dat we gestopt zijn met betalen per artikel. Je kunt de kortingsbon gebruiken om - zonder bij te betalen - het abonnement een paar maanden uit te proberen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Geen tegoed terug. Schandalig!

Ik was erg tevreden met Blendle met betalen voor losse artikels. Nu ze daar mee gestopt zijn vind ik het absoluut niet meer interessant, ik las veel te weinig artikels om een abonnement aantrekkelijk te maken. Nu weigeren ze echter mijn resterende tegoed terug te storten. Dit vind ik totaal onacceptabel.

27 janvier 2020

Réponse de Blendle

Beste Arnaud, jammer om te horen. Ook via andere kanalen hebben we aangegeven dat we in de zomer hebben aangekondigd dat het betalen per artikel zou stoppen. Op 25 oktober hebben we de mogelijke opties aangegeven wat je nog kunt doen met je tegoed t/m 31 december 2019. Er staat nog tot het einde van dit kalenderjaar een inwisselaanbod voor je klaar.

Blendle

Blendle: het was ooit zo een goed idee. En het werkt ook ontzettend goed. Met veel plezier gebruikt. Toen viel NRC af in het aanbod, toen werden de artikelen schrikbarend duur, en toen werd het business model gewijzigd. Mijn tegoed: Daar kan ik naar fluiten. In september had ik al aangegeven dat ik mijn tegoed teruggestort wilde hebben. Daar is toen niets mee gedaan. Toen ik in januari nog eens eenzelfde verzoek deed, bleek ik juist weer te laat te zijn !? Het gemak en eenvoud werkt kennelijk alleen als er geld gestort moet worden. Als je het geld weer terug wilt hebben , dan is Blendle net zo flexibel als KPN in 1960. Jammer. Het leek allemaal zo mooi,...ooit.

14 janvier 2020
Noté 2 sur 5 étoiles

Blendle Premium censureert en niet geschikt voor actueel nieuws.

Blendle Premium bleek niet geschikt om dagelijks voorzien te worden van recent nieuws. Gewoonweg omdat magazines zich niet lonen voor actueel nieuws. Er zijn nog slechts enkele kranten verbonden aan Blende maar geen regionaal nieuws meer en slechts een beperkt aantal krantenkoppen die door de redactie zijn uitgezocht.

'Pikant' detail: magazines die wel helemaal te lezen zijn worden blijkbaar gecensureerd, zoals bv Playboy, ook een magazine van Blendle, kent geen pikante foto's. Die zijn er allemaal uit verwijderd. Tot zover de magazines die je 'helemaal' kunt lezen.

De meerwaarde van Blendle is gedaald tot een niveau dat mij heeft doen beslissen om het proef Premium abonnement, niet te verlengen.

Blendle Premium heeft wel mooie optie met Audio te pakken. Sommige artikelen zijn ingesproken en handig onderweg te beluisteren.

2 janvier 2020

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus