Probleem: Artikelen uit de selectie Columns en Kenners kan ik niet lezen. Gemeld bij Support. Telkens krijg ik de melding dat mijn "verzoek" is bijgewerkt met een linkje erbij. Als ik daarop druk moet... Voir plus
Lisez les avis des autres
Stelletje oplichters proberen ondanks dat ik tot twee keer toe mijn proefabonnement heb geannuleerd.Toch nog €10 te cashen. Blijven mij spammen met herinneringen en dreigementen. Beetje triest als je... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik kwam er bij een check achter dat ik al ruim twee jaar een abonnement had lopen zonder mij hier bewust van te zijn. Daarop een mail gestuurd en gevraagd of hun bekend was wanneer ik dit had afgeslot... Voir plus
L'entreprise a répondu
Grootste oplichters van het journalistiek internet. Absoluut nooit gebruik maken van de “services” van deze boeven. Je betaalt 10 euro per maand om daarnaast nog voor alles credits te moeten extra kop... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Onbegrijpelijk maar waar
Onbegrijpelijk maar waar: niet met desktop/laptop (te gebruiken (zonder app). En ook geen uitzicht op dat dat er gaat komen.
Daarbij: niet mogelijk om te bladeren door kranten.
Blendle biedt niet echt een toevoeging. Met een abonnement op een krant + digitale omgeving je beter geïnformeerd.

Réponse de Blendle
Hetzelfde verhaal als hier al vaker is…
Hetzelfde verhaal als hier al vaker is gepost: Bij proefabonnement een fout in emailadres, daarna automatisch verlengd. Kwam er gelukkig snel achter en heb het waardeloze abo stopgeset. Emailadres kan aangepast worden... maar dan wordt eerst en mail naar het oude (foute) mailadres gestuurd. Tja dat gaat dus niet goed. Geen zin om hier verder energie in te stoppen...

Waardeloos. Blendle Zwendel.
Waardeloos.
In mijn aanmelding heb ik een typefout in mijn emailadres gemaakt. Hierdoor heb ik nooit enige communicatie van Blendle gezien, maar is mijn proef abonnement wel over gegaan in een betaalabonnement.
Helaas zijn de afschrijvingen niet opgevallen en hebben ze inmiddels meer dan 200 euro afgeschreven. Na herhaalde communicatie over een oplossing blijven ze bij het standpunt dat ik een contract heb en gebruik maak van hun diensten.
- 1 typefoutje
- geen enkele bevestigingsmail van jullie gezien
- geen artikel van jullie gelezen,
- en nu 200 euro lichter.
Super slecht.
Pure misleiding naar mijn mening
Er wordt beloofd dat je onbeperkt kan bladeren voor een tientje. En dat is ook zo. Maar dat kon vroeger ook. Ondertussen betaal je een tientje en kan je zeker de helft van de artikelen niet gratis lezen. Zeg maar gerust tachtig procent. Zelfs tussen de dagelijks voorgestelde artikelen op basis van je interesse zitten nu betaalde! Maw: je betaalt een tientje en je krijgt minder. De artikelen die vroeger ook gratis waren, maar op basis van je interesse niet in beeld kwamen zijn natuurlijk nog steeds gratis zodat niemand erop verliest als je die tegenkomt bij het bladeren. Het is een marketingtruc: je stelt het voor alsof je onbeperkt ALLE artikelen uit ALLE kranten en tijdschriften kan lezen, maar er verandert niets. Voor mij geen blendle meer dus! Ik ben net even te slim om hier niet doorheen te prikken. Nog hooguit een jaar, dan valt het doek!

Réponse de Blendle
Blender was een goed idee is nu een…
Blender was een goed idee is nu een teleurstellende app waar ik ook nog eens een jaar aan vast zit als ik eens kijk of ik na mijn gratis nieuws sites verdieping zoek kan ik niks vinden wat aan sluit lijkt wel of ze het er om doen om alle goede artikelen niet te tonen HD beter abonoment op een krant kunnen nemen kannen k nog kiezen krijg nu rotzooi op gedrongen waar ik ook nog voor betaal jammer nog 7 maanden dan kan ik op zeggen

Réponse de Blendle
Ben enige tijd geleden op Premium…
Ben enige tijd geleden op Premium overgestapt maar gebruik het nu zo weinig dat een verlenging niet zinvol is. Het algoritme lijkt mij niet te kennen. De collecties zijn feitelijk een eindeloze hoeveelheid stapels krantenknipsels met onduidelijke omschrijvingen met artikelen zonder datum. De zoekfunctie levert de resultaten niet-chronologisch en zonder direct zichtbare datum. De nieuwste artikelen worden voorafgegaan door artikelen van enkele jaren geleden, die niet meer relevant zijn. Ik denk dat met een aantal verbeteringen blendle aantrekkelijk zou kunnen worden maar ik hoor niets over nieuwe ontwikkelingen, dus zal dit wel mijn laatste jaar bij blendle zijn.
Dacht ook laat ik eens premium…
Dacht ook laat ik eens premium proberen. Viel zwaar tegen: weinig keus en je kan ook niet door kranten bladeren. Dus maar weer opgezegd. Dat ging prima, maar ik kan nu niet meer losse artikelen lezen. Zowel op de app als via internet kom ik niet langs "het cadeautje" voor de Blendle Premium. Dit product heeft hiermee al haar waarde verloren. Ik neem wel weer een abbo op een krant, veel meer kwaliteit en goedkoper dan deze troep.

Réponse de Blendle
voor de tweede keer in korte tijd heeft…
voor de tweede keer in korte tijd heeft BLendlE ondanks herhaalde toezegging van de 'klantenservice' een bedrag van 9,99 afgeschreven. Meerdere mensen klagen hierover op deze site. Dit zijn gewoon misdadige praktijken! Blijkbaar kan dat. Ik heb de incasso laten blokkeren! Wees gewaarschuwd en neem geen diensten van Blendle af!!

Gebruiksvriendelijk
Gebruiksvriendelijk. Mooie mix van verbreding, artikelen die je anders nooit zou tegenkomen en verdieping op onderwerpen waar je meer in thuis bent.

Réponse de Blendle
Toch gezwicht voor het 'aantrekkelijke'…
Toch gezwicht voor het 'aantrekkelijke' aanbod van Blendle en een plus-abonnement genomen. Helaas, helaas! Het tijdschriftenbestand is dermate drastisch uitgedund dat het niet meer interessant is voor mij
Het veelbelovend initiatief is verworden tot een 'moderne leesmap' zoals die ooit bij kapper lag. De dames en heren van Blendle bepalen wel wat ze voor mij geschikt achten. Natuurlijk doen ze dat met hun 'superslimme' algoritme, maar helaas het werkt niet. Allemaal dieptriest.

Réponse de Blendle
Blendle Premium is waardeloos !
Blendle Premium is waardeloos !
Wat jammer dat ze bij Blendle alleen aan geld verdienen denken.
En niet eerlijk zijn, de antwoorden de hier en daar worden gegeven kloppen niet, want ook met die ondek knop in je app heb je geen keuzevrijheid, je mag ontdekken wat Blendle wil dat je ontdekt je krijgt uit elke aangeboden nieuwsbron een een handje vol artikelen voorschotelt.
Mensen niet doen! Tenzij je wil dat er voor je bepaald wordt wat je mag lezen.
Is dit niet een vorm van indoctrinatie?!

Einde Blendle
Ik heb na een week mijn Premium-abonnement maar weer opgezegd. Juist het kunnen bladeren door alle kranten en tijdschriften was in het begin erg goed en juist dat is nu verdwenen. Daarbij is het assortiment tijdschriften nu wel erg beperkt geworden. Betalen per artikel was een goed concept maar artikelen voorgeschoteld krijgen via een algoritme is nou juist wat ik NIET wil. Blendle is nu verder kansloos. Hoe een goed idee eindigt in een waardeloze service...

Alles wat je ziet - is NIET veel
Ik ben er ingetrapt mijn Blendle Premium te nemen, en nou kan ik niet meer bladeren in de kiosk, en niet meer mijn krantjes lezen. En terug kan niet meer, zei de helpdesk. Ik voel me bedonderd, ze beloven alles wat je ziet kun je lezen, maar er is bijna niks meer te zien. Zonder enige waarschuwing aan de gebruikers is de core base functie van Blendle er uitgegooid. Epic fail.

waardeloos
waardeloos! M’n tegoed ingeruild voor Premium zodat ik alles onbeperkt kon lezen een maand lang. Niet dus! Blendle bepaalt wat je voorgeschoteld krijgt per krant en tijdschrift en welke krant en tijdschrift. Favo columns mis ik nu en ik wil sws zelf bepalen wat ik lees! Geen Blendle meer voor mij!!

Réponse de Blendle
Premium valt me erg tegen
Premium valt me erg tegen. Het blijkt een lijst van artikelen te zijn en niet toegang te geven tot alle artikelen op blendle, zoals men impliceert. Ik heb er eigenlijk een beetje een hekel aan, als iemand anders bepaald welk nieuws ik wil lezen. Dus ik lees nog even 'mijn geld waard' (voor die 6 euro had ik veel kunnen lezen wat ik wel interessant vind, maar ja, leergeld zullen we dan maar zeggen) en dan zeg ik het snel weer op. Je kan namelijk ook niet en vrij kiezen en premium gebruiken.

Misleidend.
Misleidend.
Altijd gebruikt en betaald per artikel. Dat kon ik dan omwisselen voor onbeperkt lezen via Blendle premium.
Klonk interessant, dus mijn tegoed omgewisseld voor dit premium abonnement. Bleek dat achteraf enkel een geselecteerde lijst met artikelen te zijn, waarbij ik niet meer zelf kon zoeken wat me interesseerde.
Misleidend en waardeloos.
Net zoals het "antwoord" van Blendle op deze review. Zoals al 100 keer aangegeven aan Blendle heb ik geen app en hoef ik geen app, maar gebruik ik alleen desktop.

Réponse de Blendle
Ondanks fout van Blendl nog steeds geen geld terug
Er wordt al 4 maanden 9,95 van mijn rekening afgeschreven terwijl ik nog nooit 1 artikel heb kunnen downloaden. Dirk van Blendl support geeft aan dat er door Blendl een fout is gemaakt en ze mijn geld zullen terugstorten. Heb nu herhaaldelijke mail gestuurd maar nog steeds geen geld terugontvangen. Ik kan ze ook niet telefonisch bereiken. Baal hier enorm van.

Réponse de Blendle
Heb ooit een proefabonnement gehad op…
Heb ooit een proefabonnement gehad op Blendle. Ruim een jaar na opzegging begon Blendle ineens geld in te nemen via mijn credit card. Nadat ik het ontdekt had werd mij verteld dat er iemand via een ander mailadres mijn abonnement gestart was. Dat mailadres was echter niet gekoppeld aan mijn account en ook mijn credit card gegevens waren daar niet bekend. Blendle is wat mij betreft gewoon 'zwendel'. Op zulke wijze met je klantgegevens omgaan kan er bij mij niet in.

Oplichters
Oplichters , Via een proefabbonennemt word je automatisch lid voor een 10,- per maand.
Proefabonnementen op (dag)bladen en tijdschriften mogen zonder je uitdrukkelijke toestemming niet worden verlengd en stoppen automatisch na de afgesproken proefperiode. Stel je hebt een proefabonnement op een tijdschrift over tuinieren genomen. Als je niets doet, stopt dat dus op de afgesproken datum en zit je niet vast aan een abonnement.
reactie Blendle ;
wij zijn geen krant of tijdschrift dus wij mogen dit soort illegale praktijken wel doen totdat iemand ons voor de rechter daagt....

Scammers
Money removed from my account illegally after cancelling before the expiration of the trial period.
Pure scam.
L’expérience Trustpilot