Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Na een goede 1ste ervaring, een maand later nogmaals een boeket besteld. Helaas deze keer een heel slechte ervaring, aangezien het boeket niet bezorgt werd en na meermalen contact via de websit... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Donderdag boeket van € 25 laten bezorgen. Op zich mooi gevarieerd boeket met rozen, lelies, campanula etc. maar op zondag begon het al in te storten en te verwelken, ondanks opvolgen van alle verzorgi... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Bestelling voor moederdag kwam een dag te laat, aan het eind van de dag, geen melding of briefje, niets. Klantenservice hierover gemaild via contactformulier, geen antwoord. Het boeket dat uiteindelij... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Livraison de fleurs

Écrit par l'entreprise

Welk boeket gaat het worden? Kies een van onze 5 unieke thema stijlen ieder met zijn eigen gevarieerde bloemen en kleuren combinaties. We zijn trots op ieder boeket dat wij versturen. Onze boeketten worden zorgvuldig samengesteld door onze professionele bloemisten, om de ontvanger van de bloemen het echte "WOW" effect te geven.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Bestel hier geen bloemen

Bestel hier geen bloemen! Een bos bloemen besteld voor 27,50 en mijn ouders kregen 6 takken… ik heb nog nooit zo’n treurige bos gezien. Dat moest dan een opkikkertje zijn… Als je bloemen wilt bestellen, Google even een bloemenzaak om de hoek van de bestemming en bestel direct bij ze. Dat is voor mij een wijze les, maar ik hoop echt dat niemand hier ook meer besteld!!

31 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet bestellen riekt naar oplichting

Voor €37,50 aan bloemen besteld op de website, tot op heden is er niets geleverd en op mijn e-mails wordt niet gereageerd.
Denk dat ik voor het eerst in mijn leven ben opgelicht, heel jammer dit. 🤨

19 octobre 2023

Tegenvallende ervaring

De website ziet er leuk uit maar er werden geen bloemen bezorgd op de afgesproken dag (wel een dag later) en op e-mails wordt niet geregeerd. Het boeket had weinig overeenkomsten met het voorbeeld dat op de website staat.

17 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet bestellen. Betreft oplichting!!!

37,50 betaald om een mooie bos te kunnen sturen. Geen bloemen. Geen reactie op mails. Geen mogelijkheid om op andere manieren in contact te komen. Geld kwijt. Dit betreft dus oplichting! Pas op!

6 octobre 2023

geen bestelling geleverd

geen bestelling geleverd. Geen contact te krijgen, na meerdere mails met vraag mij te bellen nog geen reactie.

18 septembre 2023

Komt die bos ooit aan?

Op 2 september (10 uur) bloemen besteld. Zouden dezelfde dag nog bezorgd worden, belooft men. Nu 3 mails verder (zonder reactie) en 3 werkdagen later nog steeds geen bloemen. Men doet niet wat men belooft, ook niet binnen 24 uur reageren en ik begin me af te vragen of de bos bloemen ooit nog bezorgd wordt.

5 septembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Duur boeket als cadeau ontvangen

Duur boeket als cadeau ontvangen. Zag er niet uit, kakelbont bij elkaar geraapt.
Na klacht eerst bericht dat dit niet de bedoeling was en dat er compensatie zou komen. Nooit meer iets gehoord, ook niet na herhaaldelijk mailen
Advies om nooit via deze website te bestellen.

22 juillet 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Beslist niet het bedrag waard

Heb een bos bloemen besteld in de categorie Lief & romantisch. Een bos Normaal van 27,50. Op de foto staat een mooie bos, maar in werkelijkheid was het maar een ielig bosje. Niet het bedrag waardig. Voel me enorm bedonderd.
Dus: Geen bloemen via bloemenwinkel.nl meer bestellen. Is het beslist niet waard. En je krijgt ook geen reactie op je mail.

7 août 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Op 11-8-2023 bloemen besteld om 11u om…

Op 11-8-2023 bloemen besteld om 11u om dezelfde dag te leveren dat kan volgens jullie twee dagen niks gehoord. Mail gestuurd geen reactie.
Vandaag wel een mooie bos geleverd, maar niet op de afgesproken dag.
Als je de revieuws leest dan is het slecht. Heb ik nog mazzel

11 août 2023
Noté 3 sur 5 étoiles

Na een goede 1ste ervaring

Na een goede 1ste ervaring, een maand later nogmaals een boeket besteld.
Helaas deze keer een heel slechte ervaring, aangezien het boeket niet bezorgt werd en na meermalen contact via de website te hebben opgenomen, 3 weken later nog steeds geen enkele reactie.

Ik koop hier nooit meer.
Al moet vermeld, dat ze vandaag (na gisteren nogmaals een contactverzoek op de website gemaakt te hebben) eindelijk gereageerd hebben met de details van de bezorgende bloemist.
Het lijkt er op dat ze dus alsnog bezorgt gaan worden.

Wel erg jammer dat het op haar verjaardag niet gelukt is.

12 juillet 2023

Do NOT order at bloemenwinkel.nl

I ordered a bouquet delivery for my wife via bloemenwinkel.nl. Their website looks good, but the service is horrible.

First of all, they didn't deliver in time. It was a birthday surprise, and it was very disappointing to get the flowers one day later.

Second, they don't have a contact phone number and they do not respond via e-mail. Which makes it almost impossible to contact their client support department.

Third, the bouquet looks absolutely different compared to the photos on their website.

I do NOT recommend this service. It was a really bad experience.

8 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Alsjeblieft hier niet bestellen!

Alsjeblieft hier niet bestellen!

Dit is een zogenaamd bedrijf die zich voordoet als een bloemenwinkel gevestigd in Nederland maar na onderzoek gedaan te hebben gaat dit om een bedrijf in de Verenigde Staten.

Er is dus duidelijk sprake van SPAM en laat je dus alsjeblieft niet misleiden!

Wees voorzichtig en kijk eerst goed waar je besteld!

28 juillet 2023

Heel slecht!!!!

Slechte ervaring, mooie bloemen maar binnen 2 dagen bruin en zielig, kaartje was verkeerd geprint met fouten, nadat ik fotos heb gestuurd dat 7 dagen vers garantie niet klopt en dat mijn bloemen voor het jubilieum van onze trouwdag, zeer duur boeket trouwens, al bruin waren, totaal geen reactie?!!!!!
koop niks hier!!!

23 mai 2023

Zeeeeeer zeeeeeeer slechte ervaring

Zeeeeeer zeeeeeeer slechte ervaring. Bloemen bestellen gaat eenvoudig maar dan: 1. Geen bevestiging van order ontvangst of levering. 2. Boeket NIET bezorgd. 3. Mail gezonden melding " correct verzonden " maar geen enkele reactie. Ga dadelijk nog eens proberen en bellen. Erg jammer dit! Zeker geen we doen wat we beloven!

26 mai 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Geen contact , wel snelle levering

Ik schrok van alle negatieve comments. Als ik dat van te voren wist had ik eigenlijk niet besteld. De ironie is wel dat de 2 bosjes voor m’n oma’s dezelfde dag nog waren gebracht. Echter heb ik nooit reactie gehad op mn vragen per mail. Ik kon ook telefonisch geen contact maken.

1 juin 2023

Onaardige service..!!

Tulpen die ik kado had gegeven kwamen niet uit!
Foto's van de tulpen gemaakt ..en laten zien aan de winkeljufrouw bij Hans ter Stege in de bloemenzaak..die vervolgens zei..dat ik met de bloemen terug moest komen en dat ze er verder niks mee deden!!? De winkeljufrouw deed erg moeilijk..en het voelde als een slechte service..ook geen excuus enz..!!
Waarom?? Geef gewoon een nieuw bosje tulpen of iets..dat is pas goeie service..en dan komen wij zeker terug..nu absoluut niet meer!!

25 mai 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus