Beställde ca 20 stycken dahliaknölar. Av dessa 20 så blev det ca 7-8 som kom upp. Vissa med en liten, svag stjälk Knölarna var väldigt dåligt hanterade. Löst sittande knölar vid ögonen. En massa knöla... Voir plus
Växten, som jag fick hem var nästan vissen. Skickade ett mail med bild på växten och frågade, om den skulle se ut så där. Fick ingen återkoppling.
Snabb leverans. Hittade fröer som jag inte hittat någon annanstans. Nu återstår att se hur de gror. Har planterat Lejongap. Spännande att se hur de gror. Men levererade inte på det sätt jag önskat... Voir plus
Har hittills beställt från Blomstervärlden två gpnger men kommer absolut bli fler. Är nöjd med dahliaknölarna jag beställde, dom har blommat fint. Fick till och med en extra knöl med som gåva. Har nu... Voir plus
- Jardinerie
- aussi dans
- Fleuriste
En värld av lökar, knölar och trädgårdsredskap för dig och din trädgård. Sveriges största sortiment av dahlior.
Gl Rønnevej 17B, 3730, Nexø, Danemark
- 4581756100
- info@blomstervarlden.se
- blomstervarlden.se
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Bra och dåligt
Fick dåligt info första dagarna vad som hände med beställningen. Nöjd med kvaliteten på lökarna och informationen som medföljde.
Jag blev glad när jag såg lökar som jag…
Jag blev glad när jag såg lökar som jag hade beställt och de såg fina ut
Leveransen kom som förväntat.
Trevligt bemötande vid kontakt.
Trevligt bemötande vid kontakt.
Fina lökar.
Leverans som utlovat.
Trevligt handskrivet kort fanns i lådan.
Väldigt bra och informativ broschyr medföljde.
Kanonbra!!
Fin kvalité på blommor jag köpt. Jättetrevligt med personliga hälsningar i leveransen. Bra information om leverans osv.
Mycket trevligt bemötande
Dahliaknölar
Köpte Dahliaknölar. Fint förpackade med tydliga etiketter. Informationsblad med skötselråd och liten present med i paketet. Snabb leverans.
Snabb leverans och fina knölar 🌸
Snabb leverans och inga problem
Snabb leverans och inga problem. Fick en trevlig hälsning i mitt paket.
Fick massor med bonusdahlior i min…
Fick massor med bonusdahlior i min beställning och fint häfte med skötselråd och ett kort med en fin hälsning på. Supernöjd!
Snabb och smidig leverans
Snabb och smidig leverans. Liv i alla knölarna och dessutom några fler än jag beställde😁
Köpte nya sorter för mig Dalhior det…
Köpte nya sorter för mig Dalhior det blir spännande att se.
Superbra företag👍💞
Enkelt att beställa, snabb leverans och jättefina dahlia lökar och bra priser. Bra kontakt. Kommer att beställa därifrån i fortsättningen.
Kommer varmt att rekommendera.
Mvh Liselott Norling
Snabb leverans o bra kvalitet
När jag öppnade min beställning fanns
När jag öppnade min beställning fanns det några extra lökar med som bonus.
Fina knölar av dahlia.
Snabba leveranser och bra kvalitet på…
Snabba leveranser och bra kvalitet på rotknölarna! Riktigt nöjd!