Jeg har fået blomster fra Bloomon i en del år og altid været virkelig tilfreds med udvalget og kvaliteten. Ofte holdt buketten i 10 dage. Men i foråret 2026 er der sket noget med kvaliteten. O... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har abonneret på Bloomon i mange år og var i starten virkelig imponeret over, hvorlænge buketterne holdt. Men nu må jeg desværre sige mit abonnement op. De fleste af blomsterne i buketten giver op... Voir plus
L'entreprise a répondu
Blomsterne ser fine ud, når man modtager dem, men de holder ikke. Efter 4 dage visnede rosen og efter 5 dage de øvrige blomster. Har intet hørt på trods af, at jeg har sendt mail med billeder. Køber... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg havde et problem med en buket som ikke var nået frem til modtageren og havde heller ikke fået en besked om et Pick Up point hvor denne kunne afhentes. Derfor kontaktede jeg kundeservice hos Bloomo... Voir plus
Fra en legende buket på spisebordet til et kunstfærdigt statement i hallen: At få blomster leveret fra bloomon er altid en god idé. Lad dig overraske af vores unikke blomsterdesigns. De smukkeste designs, fyldt med de allerbedste blomster. Vi har et bredt udvalg af friske og tørrede blomster, der kan gives i gave. Send en stilfuld buket blomster som gave til en person eller bestil en smuk buket til dig selv. Med fri fragt. Hos bloomon kan du få leveret en enkel blomsterbuket eller tegne et fleksibelt blomsterabonnement. Vores blomsterstylister designer igen og igen de smukkeste, anderledes designs. Hvordan ser din buket så ud med et blomsterabonnement? Ja, det er en overraskelse, lige indtil det ringer på døren! Sammen med vores avlere udvælger vi sæsonens allerbedste blomster. Vi sparer vores blomster for omvejen forbi de sædvanlige auktioner og grossister, så du i stedet kan glæde dig over dine ultra friske blomster i op til 10 dage. Fleksibel levering: Med vores blomsterabonnement bestemmer du selv, hvor ofte og hvornår vi skal levere dine blomster; du er ikke forpligtet til noget som helst. bloomon Danmark.
Écrit par l'entreprise

Gør indtryk med unikke blomsterdesigns, med fri fragt.

Aucun historique récent de demande d’avis
Bestiller en buket til 499kr. Leveringsdato fredag 12/2. Fredag er der ingen levering eller besked. Pengene er trukket. Skriver til Bloomon at gaven ikke er modtaget, men at jeg håber den er på vej. Får i weekenden 2 mails om at leveringen er på vej. Stadig ingen levering (ej heller til Valentines, som kunne have været fint nok). Mandag 15/2 sms om at pakken snart leveres. Mandag eftermiddag mail fra Bloomon at “bestillingen med succes er annulleret”??! Svarer at jeg gerne vil ringes op, da ingen har bedt om annullering. Stadig ikke ringet op, kompenseret eller fået givet rettidig gave. Jeg synes det ville være på sin plads at levere produktet, evt forsinket med undskyldning og kompensation(da det var en gave og anledning). Blot at annullere bestilling efter 5 dage når modtager stadig afventer gavelevering, uden aftale og i øvrigt uden at betale de 499kr retur er meget specielt. Blomsterne var flotte på billedet, så jeg håber de ændrer politik i kundeservice. Vurderingen af aktuelle håndtering er pinlig og under al kritik!

Réponse de bloomon DK
Reklamerer knap en uge inden Valentines Day med nogle flotte blomster, som jeg skriver et fint kort til og får sendt hjem til konen, men de når aldrig frem og er endda aldrig blevet afsendt. Deres kundeservice, som kun har åbent til 13 hvor ingen alligevel har tid, var selvfølgelig lukket dagen det skulle leveres (12/2) da jeg besluttede mig for at give et kald efter jeg mente at de havde fået nok tid.
Fik dog fat i dem mandag hvor de ikke kunne andet end at beklage og sende penge retur. Det er super fint, men jeg kan bare ikke bruge de til noget. Måden at drive så lækker en forretning på er elendig. Jeg køber tit blomster, men aldrig nogensinde hos Bloomon igen. Det mindste man kunne gøre var at sende blomsterne og en passende kompensation eller et gavekort der gør at jeg vil handle endnu en gang.
Kom nu.. få fingeren ud og tænk lidt frem, ingen kan bruge en undskyldning til noget.

Réponse de bloomon DK
Flowers never delivered, feedback was "we are very sorry, we have experienced this a few times, can offer to resend or give you your money back"

Réponse de bloomon DK
Min buket er bundfrossen! Blomsterhovederne hænger, er knækkede, og den ser idet hele taget død ud. Jeg har skrevet til Bloomon, men de har ikke svaret. Jeg synes ikke I kan være bekendt at sende sådan noget ud. Det er jo ikke dét, afsender har i tankerne - at man modtaget en død og frossen buket.
Så vælg et andet blomsterfirma til jeres leverancer.

Réponse de bloomon DK
Fantastiske smukke og specielle buketter står i flere uger. Utrolig sød kundeservice, der ved hvad service er. Det bedste jeg har prøvet.

Réponse de bloomon DK
Så fik jeg endelig min buket at se - hvilket sørgeligt syn. Selvfølgelig er den hel vissen. Havde gjort alt for at få fine blomster i mit sommerhus på min fødselsdag. Det kunne ifølge Bloomon sagtens lade sig gøre. De blev imidlertid leveret langt tid efter jeg var taget hjem. Og der stod jeg så med huset fuld af gæster og ingen blomster - ØV! Og så fik Bring skylden. Jeg tænker at Bloomon skal have styr på deres leverandører ellers er det jo helt ligemeget!
The last 2 deliveries did not last for more than a week, some flowers already died 2 days after. I wanted to give them one more chance today .. but I didn’t receive anything, even though customer service told me they were on their way

Réponse de bloomon DK
Jeg er så glad for mit blomsterabonnement hos BloomOn. Altid smukke buketter og god holdbarhed (de fleste blomster holder 10-11 dage), og ofte med blomster jeg ikke selv ville kunne købe i vores almindelige blomsterbutik. Leveres til døren uden problemer.
Den største selvforkælelse. Buketter, der udvikler sig fra dag til dag. Selv efter 14 dage har man stadig en smuk vasefuld. Har gjort en kæmpe forskel for mig under Corona-karantænen.
Jeg elsker at få min buket hver 14 dag - det er en fryd for øjet. Blomsterne springer mere og mere ud for hver dag så for mig er det en oplevelse hver dag at følge buketten. Efter 14 dage står mange af blomsterne stadig pænt og kan flyttes over i mindre vaser når den nye buket kommer. Har aldrig haft problemer med levering eller holdbarhed (jeg stiller også min buket køligt om natten)😊🌹
Personligt er jeg fan ar konceptet og generelt en super smooth oplevelse - ekstremt brugervenligt og levering ankommer til tiden HVER GANG!
Desværre er det ikke det ovenstående man køber, men blomsterne og de er simpelthen under middel i holdbarhed. Jeg benytter af det vedlagte flower-food og instruktion til beskæring korrekt af blomsterne, desværre dør blomsterne ekstremt hurtigt. Jeg havde en levering hver anden uge a. Large bukket til 349,-
Det er simpelthen ikke pengene værd og der kan fås meget andet der har kvaliteten over dette. Segmentet henvender sig i min verden til influenter - det ser skide godt ud de første par dage de står der, men så er den skid også slået.
Øv!

Réponse de bloomon DK
Har aldrig oplevet noget ringere!!! Købte den 11. december et gavekort til min mors fødselsdag... modtog en ordrebekræftelse med melding om, at gavekortet ville komme med en gaveæske 5-7 dage efter bestilling. Fødselsdagen kom - men måtte selv lave et gavekort, da intet dukkede op fra Bloomon😱Skrev til Bloomons kundeservice den 21. december... hørte INTET! Skrev igen fredag den 27. december og har INTET hørt fra dem! Mage til elendig kundeservice skal man lede længe efter!!!! Fortryder så meget, at jeg nogensinde valgte at stole på det fup-firma!!! Så må bare sige, at hvis jeg var dig, ville jeg helt sikkert ikke lægge en krone hos dette skod-sted. Er simpelt hen rasende og føler mig virkelig holdt for nar - for ikke at tale om, hvor pinligt det er at give en gave som viser sig ikke at findes.
Har abonement på Bloomon og må sige blomsterne er pæne.
Jeg ville så glæde mine døtre med en buket.
Bestilte den 4 i md og de ville blive leveret den 11 og 12
Den buket til den 12 dukkede ikke op og det viser sig at der åbenbart er problemer med dem der bringer blomsterne ud ikke kan nå det til tiden.
Derudover synes jeg det er ærgerligt at man ikke kan skrive en hilsen.
Det er også super kikset at Bloomon dagen før skriver... glæd dig til din overraskelse i morgen
Og at der så ikke dukker noget op.
Jeg er heller ikke fan af at det annonceres der kommer noget...
Min datter som aldrig fik noget blev hjemme og ventede spændt uden held 🤖
Jeg valgte at aflyse bestillingen da hun ellers ville modtage buketten der var klippet tirsdag, lørdag eller søndag i bedste fald.
Vi modtog ingen besked om forsinkelsen. Måtte selv henvende mig.
Øv øv
Jeg vil igen bestille hos FLOWR fra gang til gang
Virkelig smukke buketter der holder meget lang tid hvis man følger deres anvisninger. Jeg syntes konceptet er gennemført og kvaliteten på buketterne er flotte.
Desuden nemt at sætte abb. i bero i en periode hvor det ikke giver mening af få blomster.
Normalt er jeg stor fan af konceptet og jeg elsker mine leveringer en gang om måneden. Men denne anmeldelse går på at når man bestiller til en veninde, så har man ikke længere mulighed for at skrive en besked. Man kan give heads up ved at taste modtagers telefonnummer ind, så de kan få besked om at en overrakselse er på vej. Det synes jeg er en super dårlig ide. Det skulle jo være en overraskelse. Jeg har været ude for at aflevere en blomst til en syg medarbejder. Medarbejderen fandt først ud af det var til ham flere måneder senere da vi spurgte om han havde modtaget den.
Jeg har fået besked fra jeres kundeservice at det er en beslutning LEDELSEN har taget og at det ikke ser ud til det bliver lavet om. Jeg håber I vil lytte på en trofast kunde, som både har et abonnement selv og betaler for et til svigermor. Vil I ikke være søde at gøre så man kan skrive et kort igen. Det har man kunne før. Jeg har annulleret bestillingen til min veninde og går til Interflora i stedet. Hvor er det dog uheldigt. I mister en kunde og jeg må gå til en konkurrent som på ingen måde kan måle sig med jeres kvalitet i blomster!
Fantastisk koncept - smukke og forskellige blomster i varierende farver og altid friske og holdbare i lang tid
Leveret til døren - nemt at flytte rundt på leveringsdatoer.
Jeg har været fast og meget tilfreds kunde i flere år nu.
Har nu fået første buket ind ad døren i mit Blomster abonnement. Jeg havde valgt størrelse medium, og blev overrasket over hvor meget blomst man fik for prisen. Selvom det var en medium var det en kæmpe buket med de flotteste blomster, og mange jeg ikke har set før. Vil helt klart forsætte mit abonnement hos dem.
Har gennem de seneste par måneder haft en blomsterabonnement til mine kone med levering hver 14. dag. Når man melder sig ind får man en gratis gave. Vi fik en vase og en kniv til at skære blomsterne med. Kniven rustede efter 2 ganges brug - lidt skuffende, men man kan vel ikke forvente for meget af en gratis gave.
I starten holdt blomsterne rigtig godt og der var stadig blomster tilbage når næste sending kom - nogle af blomsterne holdt altså over 14 dage, hvilket virkelig er imponerende.
Jeg giver dog kun 4/5 stjerner da jeg synes blomsterne på det seneste er begyndt at holde kortere og kortere - de sidste buket knap en måned på trods af, at vandet ofte blev skiftet. Det sker ikke sjældent at en blomst er knækket ved ankomst. Jeg har også været ude for, et buddet gav os en forkert buket - vi har bestilt en medium men fik en small, så jeg har måtte løbe efter buddet for ikke at få en forkert buket.
Samlet kan jeg godt klart anbefale bloomon.
Skønne skønne blomster! Alle pengene og stjernerne værd!!😊
Beautiful flowers and amazing service. My address is not correctly listed on google, which gave several problems with delivery. However, the costumer service was super friendly and solved the problems in an adequate manner. Overall, I'm really impressed.
En savoir plus sur les différents types d'avis.