bloomon DK Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,7

Jeg har fået blomster fra Bloomon i en del år og altid været virkelig tilfreds med udvalget og kvaliteten. Ofte holdt buketten i 10 dage. Men i foråret 2026 er der sket noget med kvaliteten. O... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg har abonneret på Bloomon i mange år og var i starten virkelig imponeret over, hvorlænge buketterne holdt. Men nu må jeg desværre sige mit abonnement op. De fleste af blomsterne i buketten giver op... Voir plus

L'entreprise a répondu

Blomsterne ser fine ud, når man modtager dem, men de holder ikke. Efter 4 dage visnede rosen og efter 5 dage de øvrige blomster. Har intet hørt på trods af, at jeg har sendt mail med billeder. Køber... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg havde et problem med en buket som ikke var nået frem til modtageren og havde heller ikke fået en besked om et Pick Up point hvor denne kunne afhentes. Derfor kontaktede jeg kundeservice hos Bloomo... Voir plus

1. Livraison de fleurs
  2. Fournisseur de cadeaux d'entreprise
  3. Magasin de fleurs séchées
  4. Fleuriste
  5. Service de décoration florale
  6. Marché aux fleurs

Écrit par l'entreprise

Fra en legende buket på spisebordet til et kunstfærdigt statement i hallen: At få blomster leveret fra bloomon er altid en god idé. Lad dig overraske af vores unikke blomsterdesigns. De smukkeste designs, fyldt med de allerbedste blomster. Vi har et bredt udvalg af friske og tørrede blomster, der kan gives i gave. Send en stilfuld buket blomster som gave til en person eller bestil en smuk buket til dig selv. Med fri fragt. Hos bloomon kan du få leveret en enkel blomsterbuket eller tegne et fleksibelt blomsterabonnement. Vores blomsterstylister designer igen og igen de smukkeste, anderledes designs. Hvordan ser din buket så ud med et blomsterabonnement? Ja, det er en overraskelse, lige indtil det ringer på døren! Sammen med vores avlere udvælger vi sæsonens allerbedste blomster. Vi sparer vores blomster for omvejen forbi de sædvanlige auktioner og grossister, så du i stedet kan glæde dig over dine ultra friske blomster i op til 10 dage. Fleksibel levering: Med vores blomsterabonnement bestemmer du selv, hvor ofte og hvornår vi skal levere dine blomster; du er ikke forpligtet til noget som helst. bloomon Danmark.

bloomon Danmark

Écrit par l'entreprise

Få blomster leveret med bloomon
Bestil blomster | Få de smukkeste blomster leveret eller forkæl dig selv med et blomsterabonnement, hvor du helt selv bestemmer, hvor ofte du vil modtage blomster.

Din buket fra bloomon bliver altid leveret ganske gratis

Gør indtryk med unikke blomsterdesigns, med fri fragt.

Gør indtryk med unikke blomsterdesigns, med fri fragt.
Har du spørgsmål til din levering eller dine blomster? Så er vores kundeservice altid glade for at hjælpe dig videre.

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Alle pengene værd!

Jeg er kun blevet positivt overrasket over dette abonnement.
Jeg var noget skeptisk for at prøve det, da jeg synes prisen var noget høj i forhold til at det er en buket blomster.
Jeg modtog min første buket for 2 1/2 uge siden og de fleste af blomsterne blomstrer stadig flot!
Jeg kan kun anbefale at prøve at bestille blomster gennem Bloomon - Det er alle pengene værd! :-)

23 février 2019

Konkurrencefusk

Jeg havde deltaget i en konkurrence, hvor der blev udlovet 2 billetter til deres workshop i Aarhus.
De tilsender mig en email, hvor der står at jeg er den heldige vinder. Først bliver jeg glad - men dette ændrer sig hurtigt, da begge workshops er udsolgte.

Der står i vindermailen at det er med forbehold for at workshoppen er udsolgt. Dette er i strid med lovgivning omkring konkurrenceføring. Hvis det er med forbehold, så skal dette beskrives INDEN konkurrencedeltagelsen, hvilket IKKE var tilfældet.

Efter at have undersøgt deres tidligere konkurrencer lidt nærmere, kan jeg se at det ikke er første gang de har snydt deltagere på denne måde.

Jeg synes på ingen måde det er okay, og finder det yderst uprofessionelt.

Man udlover jo heller ikke en jakke i en konkurrence, og så fortæller vinderen at den er solgt til en anden.

Jeg skal ihvertfald aldrig handle ved sådan et fupfirma, der fører ulovlige konkurrencer.

21 septembre 2018

Smukke blomster med lang holdbarhed

Jeg har modtaget (på Frederiksberg) fantastiske buketter i gennem 2-3 måneder, hvilket jeg aldrig har fortrudt!
Jeg har udelukkende oplevet super service.
Jeg vil dog mene, at man som trofast medlem burde få lidt mere fordelagtige priser på gave-buketter (jeg har brugt servicen et par gange nu).
Ellers fuldt ud tilfreds med udvalget af blomster, levetiden på disse, leveringen, kommunikationen og opbygningen af websitet (bestillingsmodul).
Det er altid en glæde af modtage en levering fra Bloomon!

29 juillet 2018

Jeg havde deltaget i en konkurrence...

Jeg havde deltaget i en konkurrence hos Bloomon hvor man kunne komme til blomsterbinding. Jeg var så heldig at vinde og jeg skyndte mig at tilmelde mine 2 billetter. Det hele gik super fint og jeg fik billetterne kort efter på mail - så langt så godt.
1 uge før aflyser Bloomon pga. manglende levering af blomster - dette kan jo ske, så jeg får rykket mine billetter til 1 måned senere. 14 dage før bliver det igen aflyst, denne gang pga. at lokationen ikke var med.... Jeg får rykket mine billetter igen, for 3 gang.
Igen 1 uge før, aflyses værkstedet og de giver mig muligheden for at få penge retur. Dette tager jeg imod, da jeg ikke kan nogle af de nye tilbudte datoer. Jeg får så en mail retur hvor jeg får at vide at jeg ikke kan få penge reutur - selvom de selv lige har tilbudt det. Jeg spørger så om jeg ikke kan få en vase eller lign. i kompensation for de mange aflysninger, men dette får jeg også nej til.

Jeg har ikke prøvet deres abbonoment, så dette kan jeg ikke udtale mig om. Men deres kundeservice er ikke på toppen og jeg synes det er rigtig tarveligt at udlodde billetter og derefter aflyse gang på gang. Sjovt nok var det kun dem som jeg havde tilmeldt mig som blev aflyst... De blev ved med at beklage og sagde at dette aldrig var sket før, men det hjælper jo ikke meget når de gør det 3 gange i træk.

28 juin 2018

Værste levering

Værste levering - eller manglende levering!!!
Første gang, jeg skulle have blomster fra Bloomon var det en gave. Blomsterne blev IKKE leveret til vores adresse. På trods af at vi var to personer hjemme, smed posten bare en seddel i postkassen ude ved vejen. På denne seddel stod der, at vi kunne afhente vores blomster på et posthus 10 km væk (nærmeste postudleveringssted ligger ellers 2 km væk). Vi kunne dog først afhente blomsterne efterfølgende dag efter kl.13 - og så er blomsterne jo ikke så friske.
I går skulle vi så modtage en forsendelse blomster igen. Jeg har ventet hele dagen i går og hele dagen i dag. To hele dage har jeg siddet og ventet. INGEN blomster er leveret. Afsenderen (igen var det en blomsterhilsen fra nogle andre) fik oplyst, at det var fordi Bloomon ikke havde mit tlf nummer, hvilet er en direkte løgn! De havde nemlig sendt en SMS til mig om at blomsterne var på vej. Dernæst sagde de, at der ikke var nogen hjemme. Også dette er en direkte løgn! Jeg sidder med brækket arm og forstuvede ledbånd i foden, så jeg ER hjemme!
Nu er næste så, at de vil levere om en uge.
Øh.... om en uge????? Nu er det ikke min fødselsdag, men sådan kan man da ikke drive firma. Tænk hvis man bestiller en buket til en bestemt anledning og så leveres de en helt uge for sent!!!!
Et godt råd ..... hvis man godt kan lide den måde, som Bloomon laver buketter, så gem et billede og tag det med til din lokale blomsterhandler eller blomstermarked og bed om de samme blomster. Det er jo alligevel dig selv, der skal anrette buketten.

25 mai 2018

Glæde leveret lige til døren

Min søn gav mig et blomsterabonnement hos Bloomon. Hver 14. dag får jeg leveret lige til døren (i København) og er jeg ikke hjemme stilles blomsterne udenfor i en lille spand vand.
Buketterne er fantastisk flotte, ikke 2 blomster er ens, hvilket gør dem unikke i forhold til hvad man almindeligvis ser. Hver uge er en overraskelse, da der introduceres nye blomster meget ofte - arter jeg aldrig har set før. Der medfølger en fin mini info-folder om nogle af blomsterne - og der leveres også krudt så buketten holder sig længe.
Jeg har altid en lille rest af den forrige buket stående, når den nye buket kommer, så blomsterne har en meget lang levetid. Kan kun anbefales.

10 mai 2018

Dejligt blomsterabonnement

Har givet min mor et abonnement i fødselsdagsgave. Hun er så glad for det! Næsten hver dag får jeg et billede af blomsterne, som dag efter dag står flotte og ranke. Når den nye buket ankommer, har hun stadig flere af blomsterne fra den gamle buket. Hun har udtrykt megen forundring over at det er muligt at modtage SÅ friske blomster, og have dem smukt stående med fortsat friskhed dag efter dag. Har ikke haft problemer med leveringen. Hvis døren ikke åbnes, sætter budet buketten i en spand vand ved hoveddøren. Det er helt perfekt! Fem flotte stjerner herfra.

6 février 2018

Vi ELSKER Bloomon

Vi har haft et abonnement hos Bloomon i mange måneder nu. Altid levering til tiden, de smukkeste, friske blomster hveranden uge, som holder i op til 10 dage! Vi har KUN oplevet god service og nogle helt utroligt smukke og friske blomster. Vi glæder os til hver gang der kommer levering.

10 novembre 2017

Rene amatører ... Køb et andet sted!!

Jeg har aldrig nogensinde oplevet så dårlig service ved anmeldelse af manglende levering.
Der var ikke nogen hjemme ved levering, og man kunne have forventet at der var blevet lagt en seddel om hvor man kunne hente sine blomster ... næææ nej ... (den kom dog ugen efter i posten!). Det er ganske korrekt at der var Postnord, der forestod leveringen, men det er Bloomon der stod for distributionen og dermed ansvaret for manglende levering.

Netop ansvaret ville man ikke tage og i første omgang ville man ikke betale beløbet for de bestilte blomster retur ... Og lige netop her er det måske på sin plads at lære sine kundeservice medarbejdere om kundernes rettigheder ved køb på internettet ... 14 dages returret er minimum ...

Men når man ikke engang kan sørge for levering til tiden (og ingen notifikation om hvor varen kan hentes eller hvor den er sat!)... så har man ikke levet op til aftalen ... og så kan købet hæves .. ikke blot blive tilbagebetalt på en firma konto ...

Det er helt klart sidste gang jeg køber noget som helst hos Bloomon ... det mindste man kan forvente er at man tager ansvar ...

28 août 2017

Skuffende oplevelse

Havde glædet mig super meget til mit blomster abonnement men det blev en kort fornøjelse.
Levering fin men "blomster guf" manglede.
Jeg skrev til Bloomon om det og de ville sende mig noget. Her 2 uger efter er sen stadig ikke kommet.
Instruktionerne til blomsterpleje er både udførlige og smukke. Jeg fulgte dem alle men 1-2 uge så hang de første blomster.
Buketten var smuk men holdbarheden rigtig skidt.
Jeg skrev til Bloomon om oplevelserne og de kvitterede med " det er vi kede af. Vi afmelder dig.
Øv bøv og slut på blomster eventyr

14 août 2017

Min søde kæreste sendte mig blomster …

Min søde kæreste sendte mig blomster gennem bloomon. Blomsterne var smukke. Men da jeg ikke var hjemme på leveringsdagen, blev de afleveret på posthuset. Dagen efter hentede jeg dem så hurtigt jeg kunne, for at jeg kunne få blomsterne i vand. En del af blomsterne hang allerede med hovedet ved leveringen. En af blomsterne havde en "bar plet" fra transporten. Nogle blomster var knækket. Så er det næsten mere sikkert at få blomsterne gennem interflora eller lignende :-( En del af skylden tilhører sikkert postdk, men er nu alligevel trist over at buketten allerede hænger med hovedet når den modtages...

7 juillet 2017

Smukke blomster - bøvlet levering udenfor Kbh

Jeg har fået leveret min 3. buket - og det er helt fantastiske buketter. Meget smukke. Jeg ville gerne kunne give dem 5 stjerner, men der er noget med leveringen der ikke rigtig fungerer, når man bor udenfor København. Den første buket var forsøgt afleveret af Postnord, midt på dagen - ingen hjemme..... Blomsteræsken kunne så afhentes næste dag efter kl 13. Det kunne jeg ikke nå, så først søndag kunne jeg hente pakken hos Postnord i Føtex. Der var svampen der giver blomsterne vand, knastør. Rosen hang med hovedet, og jeg fik aldrig liv i den igen, de andre blomster overlevede. På min vej for at hente min buket, passerer jeg flere blomsterbutikker..... Så giver det ikke helt så meget mening længere, med blomster til døren.
Men - blomsterne holdt helt fantastisk (bortset fra rosen), 10-12 dage. Ligesom buket nr. 2. Jeg krydser så bare fingre for, at der er nogen hjemme til at tage imod min blomsteræske hveranden fredag ;-)

16 juin 2017

Har fået et blomster abonnement i gave …

Har fået et blomster abonnement i gave af min mand, hvilken fantastisk idé for både ham og mig.
Har modtaget min første buket, som bare er SÅ smuk. Den udvikler sig dag for dag og bringer mig så meget glæde. Blomsterne er utrolig friske og jeg husker at vaske vase og skifte vand, så de kan stå indtil næste buket ankommer ;o)
Fantatstisk koncept!

9 juin 2017

Ikke imponeret

"Dit venlige blomsterbud vil levere dine blomster"...jeg fik den fejlagtige opfattelse, at det var på min adresse, men sådan er det ikke...her bør de så nok lige indskyde, at det kun gælder, hvis du bor i indre København (hvilket kunderservice kunne oplyse mig om). Ellers bliver blomsterne leveret i en pakkeboks, hvilket de bør gøre tydeligt opmærksom på. Pakkeboksen i nærheden af mig er ofte fyldt, og så ryger ens pakke jo i en eller anden tilfældig pakkeboks = ret langt for at hente. Så da jeg fandt ud af det, valgte jeg straks at annullere mit abonnement. Alligevel blev pengene trukket fra mit kort. Kontaktede dem og de returnerede dem i løbet af 1 uges tid. Super ærgerligt at det super gode koncept ikke rigtig virker herovre i det mørke Jylland :-)

30 avril 2017

Meget tilfreds!

Virkelig smukke blomster og flot præsenteret. Blev afleveret i en papkasse, hvor de lå sikkert, med vandsvamp, så de ikke blev udtørrede. Jeg er i hvert fald en meget tilfreds (og nu fast) kunde :)

12 janvier 2017