BNA Boardshop Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hejsa. Jeg har nu bestilt 3 våddragter i størrelse large, i 3 forskellige online shops og der var ingen som passede mig... Men så stødte jeg på BNA boardshop og de havde en Billabong våddragt s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte to sæt rulleskøjter igennem webshoppen. Helt igennem kanon service - jeg blev ringet op angående nogle tilvalg som jeg havde glemt at specificere i ordren og varen kom allerede dagen efter. De... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Har været i butikken i industri kvarteret i Hillerød flere gange. Det er som at træde ind i Aladdins hule: Der er smart Street wear, Skate boards, Rulleskøjter, kasketter, sko, skiudstyr... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har både været i butikken og købt online - og begge dele fungerer perfekt. Jeg har snowboardet hele mit liv, og kører pt på mit sjoveste board til dato, efter kyndig vejledning i butikken. Kæmpe a... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de skateboards
  2. Magasin de patins
  3. Magasin d'articles de snowboard
  4. Magasin de streetwear
  5. Magasin de sports d'hiver

Informations provenant de diverses sources externes

Skateboard, Longboard, Rulleskøjter, Scooters, Ski, Snowboard, Streetwear, Caps, Sneakers, Accessories og alt i Gear. BNA er din actionsport butik i Hillerød

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 10 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

46 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snowboard støvler

Købte snowboard støvler hos bna boardshop. Da snowboard støvler er noget som bare skal sidde var det super rart at der var så god service. Jeg fik lov at prøve mere eller mindre hele sortimentet i min størrelse og de blev varmet ordentligt så pasformen blev bedre. Regner med at det par støvler skal holde i mange år. Næste gang jeg skal have bræt bliver det også købt i den butik. Fik tilmed også en masse fif og tips til at blive bedre af ham der betjente mig. En rigtig god oplevelse.

23 juillet 2022

Virkelig fantastisk service

Fin hjemmeside, fede produkter og rigtig rigtig rigtig god service. Takker Simone mange gange for servicen Sjældent man møder så god en service efterhånden så det var virkelig fedt.
Jakken som jeg købte levede perfekt op til forventningen.
De svarer med det samme når man skriver til dem og de skrev også sms i weekenden.

Bestemt et sted jeg vil handle igen, rigtig god oplevelse og kan varmt anbefales (er allerede gjort)

22 mars 2023

Skistøvler.

Bestilte et sæt skistøvler (K2 BFC 100 GW) mit MitId lavede rod i bestillingen, da jeg prøver at bestille støvlen dagen efter var ikke på lager (pga. den fejlede bestilling)
ringer til shoppen dagen efter og for hjælp.
MitId fejler igen, ringer igen, og vi finder en anden måde, at få betalingen gennemført på. (god service)
bliver ringet op nogle dage efter, de underskylder, men de kan ikke finde støvlen i min størrelse på deres lager. De tilbyder mig en anden, K2 BFC 120 GW en lidt dyre støvle, men til samme pris. takke ja, og har støvlen 2 dage efter.
kan kun anbefales, ***** herfra.

14 mars 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

God service og fede produkter

Vi købte et deck til vores søns løbehjul i julegave. Så blev jeg ringet op vedr. den valgte str. så de var sikre på vi havde valgt rigtigt. Dælme god service og et fedt produkt, som vakte kæmpe glæde. Anbefaler gerne.

24 novembre 2022

Hej Susanne
Vi er naturligvis rigtig glade for at du fik god service og endnu mere glade for, at produktet vakte glæde hos din søn.
Vi er altid til rådighed for vejledning om valg af det rigtige produkt, størrelse osv.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk kundeservice og virkelig…

Fantastisk kundeservice og virkelig hurtig levering. Kæmpe anbefaling herfra (-:

1 février 2023

Hej Lene
Vi er rigtig glade for at du har følt dig velkommen. Fortsat god fornøjelse derude.
Hilsen BNA Boardshop

Noté 5 sur 5 étoiles

Har været i butikken i industri…

Har været i butikken i industri kvarteret i Hillerød flere gange.

Det er som at træde ind i Aladdins hule: Der er smart Street wear, Skate boards, Rulleskøjter, kasketter, sko, skiudstyr, hjelme og alt, hvad en teenager drømmer om.

Butikken er seriøst proppet med varer.

Vi går aldrig tomhændet derfra.

Super service 👍

Godt koncept.

Kan varmt anbefales.

13 janvier 2023

Hej Camilla
Dejligt at høre, at du finder vores koncept og vareudvalg attraktivt. Vi udvælger selv alle varer, og kun dem vi selv vil bruge. Derfor er udvalget anderledes, spændende og ikke mindst stort som du skriver.

Super hurtig levering!

Indtil videre kan jeg ikke gøre andet end give denne flotte anmeldelse. Jeg var selv lidt skeptisk grundet manglende anmeldelser herinde.

Jeg bestilte et par rulleskøjter, som ikke var på lager nogen steder i den størrelse jeg skulle bruge. Endvidere var dette det billigste sted at købe dem. Jeg undersøgte virksomheden lidt grundigere og fandt ud af, at der er tale om en veletableret forretning med egen butik i nordsjælland. Butikken har fine anmeldelser på google.

Jeg lagde min ordre kort før midnat d.16/6. D. 18/6 kl.11 lå de i min pakkeboks. Rulleskøjterne ser umiddelbart fine ud, og i den bestilte størrelse.

Hvis deres kundeservice er ligeså effektiv som deres lager/afsende politik, så er alt i den skønneste orden. 😊

27 juin 2022

Hej Jonas
Vi synes selv, at vores kundeservice lever op til dine kriterier. Tak for din støtte.
Vi glæder os til at se dig på rulleskøjterne :-)

Awesome Stuff

I would very much like to give more
stars. Really cool charging. No work
was too much for me to have things
sent to me. The online shop was
specially edited and in their free time
the employees talked to me on the
phone or wrote. A week later,
everything arrived at my place. Awesome
🤙🤙🤙🤙🤙

14 février 2022

Dear Jense
We are happy for you liked our service and the ordered items.
Have a great time
Best regards,

Noté 1 sur 5 étoiles

Virkelig dårlig oplevelse!!!!

Virkelig dårlig oplevelse!!!!
Jeg købte en Carharttjakke til min søn i julegave, og måtte reklamere allerede efter en uge.
Reklamationen forløb fint og gnidningsfrit. Niels havde desværre ikke flere i samme størrelse men et nummer større, som han ville lægge til side, til de modtog returen og kunne sende den nye.
MEN de præsterede i den mellemliggende periode at forlægge eller sælge jakken til anden side.
Jeg blev mødt med bemærkninger om, det var mig som kunde, der skulle udvise forståelse, da de var midt i flytning.
Hele samtaleformen var virkelig blottet for AL service.
Jeg skulle derfor have pengene retur.
Nu er det 3. februar, og de havde jakken i hænde om morgenen den 21. januar, og jeg har stadig ikke fået mine penge.
Hvilket vil sige, de ikke blot bryder servicekodeks men også lovgivning.
Jeg kommer ALDRIG til at lægge penge her igen - og glæder mig nu blot til at modtage dem de skylder.

3 février 2022

God oplevelse

Fin hjemmeside, med mange fede produkter. Hurtig levering og rigtig god kundeservice.👍🏽

Aftalte afhentning af varer i butikken lørdag med en medarbejder, som på vejen kørte forbi lageret for at hente, hvad jeg skulle bruge.👍🏽

Skateboardet og beskyttelses udstyret som jeg købte levede perfekt op til forventningen.👍🏽

De svarer med det samme når man skriver til dem på Facebook/messenger og er også til at få fat i på telefonen 👍🏽

Alt I alt en rigtig god oplevelse og kan varmt anbefales👍🏽

11 avril 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte en trøje hos dem online

Jeg købte en trøje hos dem online, som det desværre viste sig at de ikke kunne finde på deres lager eller fremskaffe alligevel.
MEN jeg blev ringet op af en meget kompetent medarbejder som beklagede deres fejl og jeg fik hurtigt mine penge retur.
Fejl kan ske, og de håndterede det på en rigtig god måde, det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos dem!

31 janvier 2021

Det bar dejlig

Stort udvalg, hurtig levering, er taknemmelig for at vi har jer her i Danmark. *xoxo

27 juillet 2020

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus