Jeg aflagde en ordre inden angivet tid for afsendelse samme dag, men pakken blev ikke sendt som anvist. Spurgte herefter på mail om jeg skulle undlade at afhente da jeg så ikke ville få brug for... Voir plus

Købte to sæt rulleskøjter igennem webshoppen. Helt igennem kanon service - jeg blev ringet op angående nogle tilvalg som jeg havde glemt at specificere i ordren og varen kom allerede dagen efter. De... Voir plus

L'entreprise a répondu

Har været i butikken i industri kvarteret i Hillerød flere gange. Det er som at træde ind i Aladdins hule: Der er smart Street wear, Skate boards, Rulleskøjter, kasketter, sko, skiudstyr... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin de skateboards
  2. Magasin de patins
  3. Magasin d'articles de snowboard
  4. Magasin de streetwear
  5. Magasin de sports d'hiver

Informations provenant de diverses sources externes

Skateboard, Longboard, Rulleskøjter, Scooters, Ski, Snowboard, Streetwear, Caps, Sneakers, Accessories og alt i Gear. BNA er din actionsport butik i Hillerød

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

A répondu à 12 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

For sent afsendt

Spurgte herefter på mail om jeg skulle undlade at afhente da jeg så ikke ville få brug for varen, og det har jeg her en uge efter ikke fået svar på.

Den ene stjerne gives for et fedt udvalg og en fin webshop, men resten af oplevelsen får 0 stjerner.

21 avril 2026

Et besøg værd…

Jeg har både været i butikken og købt online - og begge dele fungerer perfekt. Jeg har snowboardet hele mit liv, og kører pt på mit sjoveste board til dato, efter kyndig vejledning i butikken. Kæmpe anbefaling herfra.

7 février 2026

Dårlig service og ingen tilbagemelding

Sendte Crashpants retur 28 dec. med returlabel da de skulle byttes til et nummer mindre. Endnu har vi stadig ikke hørt noget fra BNA Board shop til trods for henvendelse på mail. Så kan kun sige elendig service.

13 février 2026

Har ikke fået min vare efter næsten 2 måneder!

Bestilte et par ski-underbukser til en julegave 14/12-25 og hørte intet! Ringede til dem efter Nytår og han sagde han ville vende tilbage -hørte intet! Ringede igen 3 uger senere, han ville vende tilbage, men har intet hørt! Har stadig ikke fået min vare d. 6/2-26 og er ikke blevet kontaktet! Virkelig dårlig kundeservice!

6 février 2026

Fik aldrig penge for returnerede skibukser

Havde fået leveret en Scott-skijakke og en par Scott-skibukser. Bukserne passede ikke, så jeg returnerede dem med GLS, som efterfølgende sendte besked om at pakken var leveret hos BNA-Boardshop. Pengene for skibukserne kom aldrig tilbage, selvom jeg rykkede dem 3 gang. Handel aldrig hos dem.

8 décembre 2025

Støvler

Opdatering:
Har rettet bedømmelsen. Der var sket en menneskelig fejl, og støvlerne er nu på vej.

Jeg bestilte et par støvler d. 28. december. Her 8. januar har jeg stadig ikke hørt, om varen er sendt. Jeg har forsøgt at skrive og ringe, men røret bliver bare lagt på.

8 janvier 2026

Hej Ida
Jeg kan ikke spore din bestilling. Vil du ikke nok ringe til os igen.
Vi lægger normalt aldrig røret på.

2 forkerte leveringer og ingen ny modtagelse

Bestilte en kort ærmet T-shirt og fik en lang ærmet. Og bestilte en tshirt i str 6-8 år og fik den i str 12-14. Så 2 forkerte leveringer. Ringer og gør opmærksom på dette og ejer lover mig at at sende en ny i den rigtige størrelse. Jeg acceptere den langærmet. Efter 4 dage havde jeg stadig ikke modtaget besked om at den rigtige størrelse var afsendt og jeg ringer og får at vide er den netop er ved at blive pakket til afsending. Nu her 4 dage inden jul har jeg hverken hørt eller modtaget min rigtige tshirt til min nevø. Så har desværre haft en dårlig oplevelse med Jer 🎄

3 décembre 2025

Hej Josefine
For det første beklager jeg rigtig meget den forkerte levering.

Dernæst, så aftalte vi, at du skulle returner den forkerte t-shirt. Og den kan vi desværre ikke se, at skulle være modtaget her hos os endnu. Derfor er den korrekte t-shirt heller ikke afsendt endnu.

Jeg ringer lige til dig, så vi kan få dette afklaret.

Virkelig god service

Virkelig god service. Min vare kom ikke og kunne se den ikke var nået frem til GLS. Kontaktede dem og fik en meget venlig medarbejder i røret som undersøgte sagen, og da den ikke var at finde sendte han en ny afsted. Jeg modtog varen hurtigt derefter. Helt klart et sted jeg ville handle igen.

8 décembre 2025

Hej Louise,

Vi gør alt der står i vores magt for at afsende varer korrekt og i rette tid, men kan ikke altid garantere, at GLS eller andre transportvirksomheder holder deres løfter. Det var derfor godt at du kontaktede os, og vi sørgede for at forsendelsen blev leveret korrekt.
Glædelig Jul

Serviceminded

Fantastisk serviceminded kundeservice, nemme at få fat på uden for meget besvær.

5 décembre 2025

Hej Kristina,

Vi gør alt hvad vi kan for at være klar ved telefon og email-indbakken, så vi kan besvare vores kunders henvendelser.
Du ønskes en Glædelig Jul 🎄🎅

Rgtig god oplevelse…

Jeg har idag haft en rigtig god oplevelse med BNA da jeg handlede snowboard støvler til min søn. indehaveren var yderst hjælpsom og hjalp mig med at nå at få støvlerne til min søn.
Han kan desværre ikke passe dem hvilket er helt min skyld da jeg havde et forkert mål med så kommer op imorgen og bytter dem.
Men det er helt sikkert et sted jeg handler igen helt afgjort moral og hjerte på rette sted.

9 décembre 2025

Hej Jonas
Det var godt, at vi fik den rette størrelse til din søn, så får han den bedste oplevelse på snowboardet.
Du er altid velkommen her igen
Glædelig Jul 🎅⛷

Løber fra bindende ordrebekræftelse og nægter lovpligtig erstatning

Jeg købte et par skistøvler og modtog en ordrebekræftelse. I BNA Boardshops egne handelsbetingelser står der specifikt: 'Har du fået en ordrebekræftelse, er din ordre gennemført korrekt'.

Alligevel annullerer de ordren flere dage senere pga. en lagerfejl. Da varen var udgået globalt, var jeg tvunget til at købe den nyere model hos en konkurrent for at få støvler til min skiferie, hvilket kostede mig ca. 500 kr. ekstra.

Selvom jeg har en bindende aftale, nægter butikken at dække denne prisdifference (dækningskøb), som Købeloven ellers foreskriver. De erkender fejlen nok til at tilbyde et gavekort på beløbet "pr. kulance", men nægter at udbetale pengene, så jeg kan blive holdt skadesløs.

Det er kritisabelt, at man som kunde ikke kan regne med en modtaget ordrebekræftelse, og at butikken løber fra ansvaret, når deres lagerstyring fejler. Jeg kan ikke anbefale at handle her, hvis du vil være sikker på faktisk at modtage dine varer.

4 décembre 2025

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, god indpakning og hurtig levering

28 novembre 2025

Hej Malene