Jeg aflagde en ordre inden angivet tid for afsendelse samme dag, men pakken blev ikke sendt som anvist. Spurgte herefter på mail om jeg skulle undlade at afhente da jeg så ikke ville få brug for... Voir plus
Lisez les avis des autres
Købte to sæt rulleskøjter igennem webshoppen. Helt igennem kanon service - jeg blev ringet op angående nogle tilvalg som jeg havde glemt at specificere i ordren og varen kom allerede dagen efter. De... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har været i butikken i industri kvarteret i Hillerød flere gange. Det er som at træde ind i Aladdins hule: Der er smart Street wear, Skate boards, Rulleskøjter, kasketter, sko, skiudstyr... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Magasin de skateboards
- Magasin de patins
- Magasin d'articles de snowboard
- Magasin de streetwear
- Magasin de sports d'hiver
Informations provenant de diverses sources externes
Skateboard, Longboard, Rulleskøjter, Scooters, Ski, Snowboard, Streetwear, Caps, Sneakers, Accessories og alt i Gear. BNA er din actionsport butik i Hillerød
Coordonnées de contact
Gefionsvej 13, 1. sal, 3400, Hillerød, Danemark
- shoppen@bnaboardshop.dk
- bnaboardshop.dk
A répondu à 12 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
For sent afsendt
Spurgte herefter på mail om jeg skulle undlade at afhente da jeg så ikke ville få brug for varen, og det har jeg her en uge efter ikke fået svar på.
Den ene stjerne gives for et fedt udvalg og en fin webshop, men resten af oplevelsen får 0 stjerner.
Et besøg værd…
Jeg har både været i butikken og købt online - og begge dele fungerer perfekt. Jeg har snowboardet hele mit liv, og kører pt på mit sjoveste board til dato, efter kyndig vejledning i butikken. Kæmpe anbefaling herfra.
Gode produkter, overskuelig hjemmeside og behagelig kundeservice
God hjemmeside, overskuelig og nemt at bestille. Gode produkter.
Der var sket en pakke fejl, så der manglede noget i ordren, og det blev løst med det samme og den blev eftersendt og kom næste dag. Enormt god og behagelig kundeservice. Kan kun anbefale.
Hurtig leverance
Købte nogle nye bindinger
Købte nogle nye bindinger, de ankom med pakkeposten et par dage efter, så det var skide godt.
Dårlig service og ingen tilbagemelding
Sendte Crashpants retur 28 dec. med returlabel da de skulle byttes til et nummer mindre. Endnu har vi stadig ikke hørt noget fra BNA Board shop til trods for henvendelse på mail. Så kan kun sige elendig service.
Har ikke fået min vare efter næsten 2 måneder!
Bestilte et par ski-underbukser til en julegave 14/12-25 og hørte intet! Ringede til dem efter Nytår og han sagde han ville vende tilbage -hørte intet! Ringede igen 3 uger senere, han ville vende tilbage, men har intet hørt! Har stadig ikke fået min vare d. 6/2-26 og er ikke blevet kontaktet! Virkelig dårlig kundeservice!
Køb af Stan Smith sko i december 25 via webshop
Købte Stan Smith sko i december. Modtog sko der lignede men helt åbenbart ikke var en ægte vare. Jeg har reklameret på mail og sendt varer retur primo januar 2026 - men shoppen svarer ikke mine mails og har ikke reageret på min returnering.
Godt udvalg og lækker hjemmeside
Godt udvalg, gode priser og hurtig forsendelse.
Super hurtig levering også selvom du…
Super hurtig levering også selvom du bor på bornholm. Jeg fik min pakke dagen efter jeg bestilt den det er super fedt.
Kan godt anbefales at købe der .
Fik aldrig penge for returnerede skibukser
Havde fået leveret en Scott-skijakke og en par Scott-skibukser. Bukserne passede ikke, så jeg returnerede dem med GLS, som efterfølgende sendte besked om at pakken var leveret hos BNA-Boardshop. Pengene for skibukserne kom aldrig tilbage, selvom jeg rykkede dem 3 gang. Handel aldrig hos dem.
Støvler
Opdatering:
Har rettet bedømmelsen. Der var sket en menneskelig fejl, og støvlerne er nu på vej.
Jeg bestilte et par støvler d. 28. december. Her 8. januar har jeg stadig ikke hørt, om varen er sendt. Jeg har forsøgt at skrive og ringe, men røret bliver bare lagt på.

2 forkerte leveringer og ingen ny modtagelse
Bestilte en kort ærmet T-shirt og fik en lang ærmet. Og bestilte en tshirt i str 6-8 år og fik den i str 12-14. Så 2 forkerte leveringer. Ringer og gør opmærksom på dette og ejer lover mig at at sende en ny i den rigtige størrelse. Jeg acceptere den langærmet. Efter 4 dage havde jeg stadig ikke modtaget besked om at den rigtige størrelse var afsendt og jeg ringer og får at vide er den netop er ved at blive pakket til afsending. Nu her 4 dage inden jul har jeg hverken hørt eller modtaget min rigtige tshirt til min nevø. Så har desværre haft en dårlig oplevelse med Jer 🎄

Virkelig god service
Virkelig god service. Min vare kom ikke og kunne se den ikke var nået frem til GLS. Kontaktede dem og fik en meget venlig medarbejder i røret som undersøgte sagen, og da den ikke var at finde sendte han en ny afsted. Jeg modtog varen hurtigt derefter. Helt klart et sted jeg ville handle igen.

Serviceminded
Fantastisk serviceminded kundeservice, nemme at få fat på uden for meget besvær.

Rgtig god oplevelse…
Jeg har idag haft en rigtig god oplevelse med BNA da jeg handlede snowboard støvler til min søn. indehaveren var yderst hjælpsom og hjalp mig med at nå at få støvlerne til min søn.
Han kan desværre ikke passe dem hvilket er helt min skyld da jeg havde et forkert mål med så kommer op imorgen og bytter dem.
Men det er helt sikkert et sted jeg handler igen helt afgjort moral og hjerte på rette sted.

Réponse de BNA Boardshop
Løber fra bindende ordrebekræftelse og nægter lovpligtig erstatning
Jeg købte et par skistøvler og modtog en ordrebekræftelse. I BNA Boardshops egne handelsbetingelser står der specifikt: 'Har du fået en ordrebekræftelse, er din ordre gennemført korrekt'.
Alligevel annullerer de ordren flere dage senere pga. en lagerfejl. Da varen var udgået globalt, var jeg tvunget til at købe den nyere model hos en konkurrent for at få støvler til min skiferie, hvilket kostede mig ca. 500 kr. ekstra.
Selvom jeg har en bindende aftale, nægter butikken at dække denne prisdifference (dækningskøb), som Købeloven ellers foreskriver. De erkender fejlen nok til at tilbyde et gavekort på beløbet "pr. kulance", men nægter at udbetale pengene, så jeg kan blive holdt skadesløs.
Det er kritisabelt, at man som kunde ikke kan regne med en modtaget ordrebekræftelse, og at butikken løber fra ansvaret, når deres lagerstyring fejler. Jeg kan ikke anbefale at handle her, hvis du vil være sikker på faktisk at modtage dine varer.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.