Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik vind BN de Stem een prima krant, reeds vanaf 1985. Ik zie hier nogal veel negatieve reacties?? Waarom het werk en inzet van al die vakmensen zo afkraken? 1 ster minder omdat een correcte bezorg... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Iemand (ik weet niet wie) heeft, buiten mijn medeweten om, mijn e-mailadres gebruikt, om iemand anders een proefabonnement te geven. Blijkbaar controleert bndestem.nl niet of het e-mailadres klo... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,5

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Betreft dagblad de stem van DPG al vijf…

Betreft dagblad de stem van DPG al vijf dagen geen krant.Klantenservice gaat pas na 5 dagen geen krant actie ondernemen.Gewoon contractbreuk.Wilde het abonnement opzeggen en kan pas na drie weken geen krant of slechte bezorging.Heb nog nooit de afgelopen vijf jaar een krant in de bus gehad voor 7 uur. Kortom DPG verdient geen ster zo slecht hoera hoera op 8augustus om 11.00 uur een krant!!

4 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Als je klantenservice in de ochtend…

Als je klantenservice in de ochtend belt krijg je te horen dat het drukker is dan u gewend bent maar hetzelfde krijg je tussen 14.00-16.00 uur ook te horen.
Via de chat 5 korte Nederlandse zinnetjes gesteld en krijg je steeds hetzelfde antwoord "Sorry, ik begrijp niet wat u bedoeld".
Er was ooit een contactformulier maar is ook onvindbaar bij "Mijn Omgeving".
Is contactformulier ook al verwijderd zo ja weet er iemand het emailadres waar je misschien antwoord krijgt?

26 mars 2026

1 week lang geen krant bezorgd

1 week lang geen krant bezorgd. De bezorger blijkt zelf te mogen bepalen of ze wel of niet bezorgen afhankelijk van het weer. Dit wordt de klant niet verteld. Pas wanneer hij contact opneemt. Journalisten van deze kranten willen wel altijd direct bediend worden en antwoord op hun vragen. Zou goed zijn als ze eens een artikel schrijven over hun eigen customer journey.

12 janvier 2026

Na 8 weken nog steeds geen enkele krant ontvangen

Na 2x een proefabonnement te hebben afgesloten, nog geen enkele krant ontvangen. Herhaaldelijk geappt met de klantenservice maar beloftes worden niet nagekomen. Ze beweren geen bezorgers genoeg te hebben, maar de buurman krijgt wel elke ochtend trouw de krant..raar toch... verkoop dan geen proefabonnement, ik zal nooit een vast abonnement bemen nu

5 janvier 2026

Nog geen ster waard

Nog geen ster waard! Ze roepen onzin. Nieuws met werkelijkheid en krantartikel klopt voor geen meter.

Er worden dingen geroepen wat niet te herstellen is. Imago van onze nette straat wordt nu gezien als: "Aja, die ene straat "

Beste artikel verzinners, ga aub iets nuttigs doen! 👍

3 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Nou wat ik meemaak met bn de stem

Nou wat ik meemaak met bn de stem, ik bel hun op om te vragen een foto van mijn dochter te verwijderen waar zij alleen in een zwembroekje te zien is! Foto is gemaakt in 2018 in een zwembad met een krantenartikel erbij!
Vervolgens wordt ik afgescheept dat ik moet mailen naar de redactie. Maar dan komt het mooiste...!!! Hij wou me nog wel even een abonnement aan smeren voor tijdschriften!! Serieus bn de stem??? WAARDELOZE MEDEWERKER!

24 septembre 2025

Als je slapeloze nachten

Als je slapeloze nachten, incassobureaus en urenlang bellen zonder oplossing wilt, abonneer je dan op deze krant. Het heeft me 60 euro gekost, eindeloze stress opgeleverd, en het opzeggen van het abonnement was een hel.

10 septembre 2025

Slechte journalisten

Deze krant brengt gekleurd en onvolledig nieuws. Ik ken de situatie in onderstaand artikel.

"Hoe één omwonende ervoor zorgt dat schoolkin­de­ren niet meer op een plein in Breda kunnen spelen"

Hetgeen ik heel slecht vind van Henk Strikkers, de verslaggever, is dat hij enkel schrijft over deze meneer, het gevolg. De oorzaak laat hij achterwege.

De Gemeente Breda heeft namelijk procedurefouten gemaakt bij het verlenen van vergunningen voor het uitbreiden van de St. Josephschool. Deze school had op deze locatie nooit toestemming moeten krijgen om uit te breiden.

Verder heeft de Gemeente Breda het verzoek van de school voor een extra schoolplein afgewezen. In plaats hiervan hebben ze de woningen aan de Ceresstraat en van Waesberghestraat gebouwd. Deze hele situatie is dus ontstaan door falend gemeentebeleid.

Overigens lees ik uit het stuk dat de gemeente het spelen op het plein wilt legaliseren. Dit betekent in mijn ogen dat de school al 8 jaar in overtreding is.

Wat heeft deze meneer fout gedaan? Het is een openbaar plein en dus voor iedereen toegankelijk, ook voor deze meneer

Verder kan ik uit ervaring vertellen dat er door de school niet wordt opgetreden tegen gillende kinderen. Sterker nog dit wordt door de aanwezige begeleiding aangejaagd. Er is wel zeker sprake van geluidshinder.

Mijn conclusie dit is broddelwerk van de journalist in kwestie, van de gemeente en van de school.

23 août 2025

Regelmatig slechte bezorging

Best een mooie tip gegeven aan de bezorger, moet toch steeds vroeg uit de veren om een krantje te bezorgen. Wel jammer dat dit niet tot een regelmatige bezorging. Weer geen krant ontvangen. We zeggen deze nu op…

15 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen bezorging , maar we houden u wel aan het abonnement

Krijg al weken geen zaterdagkrant, Bij een klacht wordt er gezegd , krant komt later ,dus geen krant.
Als je dan mailt dat je de zaterdagkrant wil opzeggen , krijg je te lezen , u heeft een kortings abonnement.
Dus kan niet opgezegd worden ! Kijkt u nog even 4 weken aan , maar we hebben voorlopig bezorgings problemen. Heb nog nooit zoiets belachelijks meegemaakt. M.a.w u heeft een abonnement,daar houden we u aan maar wij leveren niet .

10 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen krant te zien op de deurmat

Ik dacht, ik neem een proefabonnement; 6 weken digitaal, met op zaterdag de krant bij me thuis bezorgd. We zijn 5 weken, en 5x een klacht ingediend verder. Ik heb nog niet 1x een krant ontvangen op zaterdag. Hoe moeilijk kan het zijn. In de straat hier, wordt hij gewoon bezorgd , dus wat gaat er dan mis.
Heel heel slecht dit. 1 ster is er 1 teveel...

25 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Sinds enkele weken zwaar onvoldoende

De bezorging is zwaar onvoldoende, al wekenlang. Vaak komt de krant veel te laat en soms helemaal niet. Een keer kreeg ik zelfs De Telegraaf in plaats van De Stem. Je kunt je bezorgklacht doorgeven aan een computer. Vervolgens verandert er helemaal niks. Aan zo'n krant heb ik niet veel. Ik wil mijn krant op tijd krijgen, ook in de vakantie. Als ik naar mijn werk ga (om 8 uur) is hij er vaak nog niet. Ik ga dan maar weer zelf een krant kopen bij de AH. De krant schijnt te worden vergoed, maar dat geldt natuurlijk niet volledig voor de zaterdagkrant, want die is duurder. Al met al een zeer negatieve ervaring sinds een paar weken.

6 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

De bezorging is zwaar onder de maat

De bezorging is zwaar onder de maat. Vaak komt de krant veel te laat en soms helemaal niet. Je kunt je bezorgklachten doorgeven aan een sprekende computer, en vervolgens verandert er helemaal niks. Aan zo'n krant heb ik niet veel. Als ik naar mijn werk ga (om 8 uur) is hij er vaak nog niet. Regelmatig komt hij pas om half 10. Als ik 's avonds na mijn werk thuis kom, kan de krant regelrecht de papierbak in.

6 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Denk niet dat bn de stem

Denk niet dat bn. de stem zich iets van onze klachten aantrekt er zijn immers genoeg klanten die flink betalen voor een krant die niet of laat bezorgt wordt. Op 19 en 20 juli geen krant maandag daarop moeten bellen werd alsnog bezorgd na 12.00. de vaste bezorger is op vakantie en nooit problemen nu wel dus. Klantenservice slecht bereikbaar je betaald best veel voor de krant en wil je die ook ontvangen.

26 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Krant wordt geregeld niet bezorgd

Krant wordt geregeld niet bezorgd. Nu de weekendkrant weer niet. Staat geen service tegenover. Ja, het bedrag van die krant wordt van het abonnementsgeld gehaald, maar dan heb je nog het hele weekend geen krant.
Optie zou zijn: met een tegoedbon de krant ophalen bij een winkel.

22 juin 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus