Bodylab Avis

6 238
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

I have ordered before and the packaging was better than it was this time. The creatine was in a box last time so it was protected.This time it was in a bag and during transit the bag tore and the crea... Voir plus

Jag har haft tur och kunnat köpa alla produkter som jag vill testa på rean. Min önskan var att få bort ett antal kilon utan att svälta och inte få näring. Det funkar! I dagsläget är 3 kg av de 7 kg b... Voir plus

Jag har beställt förut och jag tycker om produkterna men denna gången så valde jag Instabox och ai roboten säger att det blev levererat igår av PostNord men jag pratade med dem och dem hittar inget pa... Voir plus

1. Service de fitness et nutrition
  2. aussi dans
  3. Magasins d'appareils de fitness

Informations provenant de diverses sources externes

Bodylab är ledande inom proteinpulver. Bodylab Nutrition är både registrerade och godkända som livsmedelsgrossist, importör och producent. Detta resulterar i att proteinpulver och andra produkter som weight gainer eller kreatin från Bodylab blir kvalitets- och säkerhetstestat av världens strängaste kontrollsystem.

Bodylab

Kvalitetsprodukter
Gratis frakt vid köp över 500:-

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

6 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

Bra utbud. Lätt att beställa, bra betalningsalternativ. Snabb leverans

8 juin 2026

Hej Jasmine,

Många tack för din recension.

Härligt att höra att hela upplevelsen fungerade så bra för dig.

Fast shipping and good service

Fast shipping and good service

8 juin 2026

Hello Emely,

Thank you very much for your review.

We’re happy to hear that you had a good experience with both delivery and service – that’s exactly what we strive to provide for our customers.

Kind regards
Julie

Enkelt att hitta produkter man är ut…

Enkelt att hitta produkter man är ut efter. Snabb leverans. Bra pris på produkterna.

Hello Salam,

Thank you very much for your review.
Great to hear that everything worked out well and that you had a positive experience with us.

Kind regards

Riktigt nöjd!!

Snabb leverans och produkterna var bättre än förväntat. Är jättenöjd!

Hej Karin,

Många tack för din recension.

Vi blir riktigt glada att höra att produkterna kunde överraska positivt – och att allt levde upp till dina förväntningar.

Bra hemsida

Bra hemsida. Snabb leverans.

Hej Ove,

Många tack för din recension.

Härligt att höra att allt fungerade bra från start till leverans.

Fort leverans .

Fort leverans .

6 juin 2026

Hej Päivi,

Många tack för din recension.

Skönt att höra att din beställning kom fram snabbt – det är något vi prioriterar högt.

Julie

Snabb leverans god produkt bra smaker…

Snabb leverans god produkt bra smaker och inte söta!

Hej Marina,

Många tack för din recension.

Vi är glada att höra att du tycker om våra produkter och att smakerna passar dig så bra.

Julie

Snabb leverans och alltid bra varor

Hej Karin,

Många tack för din recension.

Vi är glada att höra att du har bra upplevelser hos oss – det uppskattar vi verkligen.

Julie

Snabb leverans och bra pris.

Snabb leverans och bra pris. God smak på whey 100 chocolate caramel.Brownie Fudge.

Hej Monica,

Många tack för din recension.

Kul att höra att du fick en bra upplevelse – det är precis vad vi vill leverera varje gång.

Julie

Det gick snabbt produkterna jag fick är…

Det gick snabbt produkterna jag fick är jättebra

11 juin 2026

Hej Liseott,

Många tack för din recension.

Vi är glada att höra att både leveransen och produkterna levde upp till dina förväntningar.

Julie

Väl packeterat & bra produkter till ett…

Väl packeterat & bra produkter till ett helt ok pris

Hej Kim,

Många tack för din recension.

Vi är glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss – det betyder mycket att allt levde upp till dina förväntningar.

William G

Det var en enkel o bra upplevelse, det finns ingen clear whey bättre än bodylabs, jag har provar mer än 5 brands och de blandas inte med vatten lika perfekt som bodylabs!

Hej William,

Många tack för din recension.

Vi är verkligen glada att höra att vår Clear Whey sticker ut för dig – och att du haft en så positiv helhetsupplevelse hos oss.

Julie

Nämen har just beställt hem min andra…

Nämen har just beställt hem min andra omgång clear whey, denna gång strawberry/lime. Otrolig smak!!! Har kämpat i mig mjölkiga protein hur länge som helst, det är ju en fröjd att dricka!! Som en god drink, längtar efter nästa! Har nu beställt hem provboxen med alla smaker för å se om alla håller samma otroliga kvalitet! Tack!

10 juin 2026
Avis spontané

Hej Elin,

Många tack för din recension.

Vi är verkligen glada att höra hur mycket du uppskattar vår Clear Whey – och att den har blivit något du faktiskt ser fram emot att dricka.

Hej första gång jag

Hej första gång jag
Prova proteinpulver choklad
Smakade gott🥰

30 octobre 2025

Tusen tack för din recension! 💜
Vad roligt att höra att det var första gången du provade vårt chokladproteinpulver – och ännu roligare att det smakade gott 🥰

Vi hoppas att du kommer att fortsätta vara lika nöjd framöver.

Goda smaker.

18 mars 2026

Tusen tack för din recension! 💜
Så härligt att höra att du tycker om smakerna.

Bra och snabb service

Bra och snabb service, bra produkter

2 juin 2026

Tusen tack för din recension! 💜
Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba servicen och produkterna.

Snabbt leverans och bra priser

Snabbt leverans och bra priser

2 juin 2026

Tusen tack för din recension! 💜
Så härligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och de bra priserna.

Bra utbud

Bra utbud, bra priser och snabb leverans.

1 juin 2026

Tusen tack för din recension! 💜
Vad roligt att höra att du är nöjd med vårt utbud, våra priser och den snabba leveransen.

Gott & mättande

Gott & mättande - snabb leverans -blir att köpa flera ggr !

31 mai 2026

Hej Teresia,

Många tack för din recension.

Vi är glada att höra att du tycker om att handla hos oss – och att du vill komma tillbaka igen.