Bodylab Avis

6 239
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Jag har haft tur och kunnat köpa alla produkter som jag vill testa på rean. Min önskan var att få bort ett antal kilon utan att svälta och inte få näring. Det funkar! I dagsläget är 3 kg av de 7 kg b... Voir plus

Jag har beställt förut och jag tycker om produkterna men denna gången så valde jag Instabox och ai roboten säger att det blev levererat igår av PostNord men jag pratade med dem och dem hittar inget pa... Voir plus

I have ordered before and the packaging was better than it was this time. The creatine was in a box last time so it was protected.This time it was in a bag and during transit the bag tore and the crea... Voir plus

Nämen har just beställt hem min andra omgång clear whey, denna gång strawberry/lime. Otrolig smak!!! Har kämpat i mig mjölkiga protein hur länge som helst, det är ju en fröjd att dricka!! Som en god d... Voir plus

1. Service de fitness et nutrition
  2. aussi dans
  3. Magasins d'appareils de fitness

Informations provenant de diverses sources externes

Bodylab är ledande inom proteinpulver. Bodylab Nutrition är både registrerade och godkända som livsmedelsgrossist, importör och producent. Detta resulterar i att proteinpulver och andra produkter som weight gainer eller kreatin från Bodylab blir kvalitets- och säkerhetstestat av världens strängaste kontrollsystem.

Bodylab

Kvalitetsprodukter
Gratis frakt vid köp över 500:-

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

6 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(6 239)

379 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Gott & mättande

Gott & mättande - snabb leverans -blir att köpa flera ggr !

31 mai 2026

Hej Teresia,

Många tack för din recension.

Vi är glada att höra att du tycker om att handla hos oss – och att du vill komma tillbaka igen.

Julie

Inget fel på själva produkterna

Inget fel på själva produkterna. Dom smakar gott. Däremot så var kartongen varorna var packade i för klen. Transportören hade tappat kartongen på ena hörnet så att hela kartongen hade gått upp. Inget fattades eller var trasigt som tur var. Hade kartongen haft packtejp lindat runt sig hade den antagligen inte gått upp.

30 mai 2026

Hej Anna
Tack för din feedback!

Vi är glada att höra att du är nöjd med produkterna och att de smakade bra. Samtidigt beklagar vi att kartongen inte klarade transporten bättre. Vi tar med oss din synpunkt om emballaget och packtejpen, eftersom det är viktigt för oss att varorna kommer fram i gott skick.

Som tur var saknades inget och inget blev skadat, men vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att uppmärksamma oss på detta.

Tack för att du handlar hos oss!

Venlig Hilsen
Trine Bodylab

Alltid lika nöjd👌🏻

Alltid lika nöjd👌🏻

27 mai 2026

Tusen tack för din fina recension! 💜
Det är alltid lika roligt att höra att du är nöjd 👌🏻

Tack för ditt fortsatta förtroende för oss.

Chalotte

Produkterna över förväntan clear whey

Produkterna över förväntan clear whey.
Leveransen tog någon dag för mycket.

25 mai 2026

Tusen tack för din recension! 💜
Vad roligt att höra att Clear Whey överträffade dina förväntningar.

Vi beklagar samtidigt att leveransen tog någon dag längre än väntat, men vi är glada att produkterna levde upp till förväntningarna när de väl kom fram.

Snabb leverans Allt gick smidigt

Snabb leverans Allt gick smidigt

25 mai 2026

Tusen tack för din recension! 💜
Så härligt att höra att leveransen var snabb och att allt gick smidigt.

Bästa produkterna

Bästa produkterna! Snabb leverans! Bara positivt!

24 mai 2026

Hej

Tusen tack för din fantastiska recension! 💜
Så roligt att höra att du tycker att vi har de bästa produkterna, att leveransen var snabb och att du bara har positiva saker att säga.

Bara bra

Snabb leverans och skapligt bra pris

27 février 2026

Tusen tack för din recension! 💜
Vad härligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och att du tycker att priserna är bra.

Älskar deras produkter

Älskar deras produkter! Snabb leverans.

28 mai 2026
Avis spontané

Tusen tack för din fina recension! 💜
Så roligt att höra att du älskar våra produkter – och att leveransen var snabb. Det gör oss verkligen glada!

Tusen tack för din recension! 💜
Vad roligt att höra att allt var bra, lätt och enkelt.

Tusen tack för din recension! 💜
Så roligt att höra att du är nöjd med både produkten och den mycket snabba leveransen.

super snabb leverans!

super snabb leverans!

16 mai 2026

Tusen tack för din recension! 💜
Så härligt att höra att leveransen var supersnabb!

Goda Whey clear

Goda Whey clear, smidigt och snabb leverans

14 mai 2026

Hej Senan,

Tack.

Vi är glada att du tycker om Whey Clear och att leveransen gick snabbt och smidigt.

Proffesionella produkter

Kan starkt rekommendera Bodylab Clear Whey! Perfekt sätt att få i sig protein supplement utan att bli spänd i magen. Smakerna är fantastiska, min favorit är Pink Grapefruit.
Övriga supplement känns professionella och rekommenderas även de.

9 mai 2026

Hei Thomas,

Stort tack för din fantastiska recension.

Vad roligt att höra att du gillar Clear Whey.

Clear whey ice tea pech

Köpte först testpaket för att prova olika smaker. Toppen! Fastnade för peach som jag tycker är riktigt fräsch! Smidigt att beställa och snabb leverans.

8 mai 2026

Hei Eva,

Stort tack för din fina recension.

Vad roligt att du hittade en favorit i Peach.

Hej Jonnie
Tak for din anmeldelse
Vi beklager den forlængede leveringstid. Der har desværre været forsinkelser hos vores transportør, som har påvirket leveringen af din ordre. Tak for din forståelse og tålmodighed.

Med Venlig Hilsen
Trine Bodylab

det var bra

Jag beställde flera proteinpulver från Bodylab och kargon kom fram snabbt. Det enda negativa var att jag inte fick någon notis när försändelsen skickades, och det saknas en inloggningsfunktion på hemsidan för att följa sina ordrar. Detta är något de bör utveckla.

I övrigt är jag supernöjd med produkterna. 10 av 10!

4 mai 2026
Avis spontané

Hei,

Tack för din recension.

Vi är glada att du är nöjd med produkterna och tar gärna med oss dina synpunkter kring förbättring av orderinformation och spårning.