Jag har haft tur och kunnat köpa alla produkter som jag vill testa på rean. Min önskan var att få bort ett antal kilon utan att svälta och inte få näring. Det funkar! I dagsläget är 3 kg av de 7 kg b... Voir plus
Jag har beställt förut och jag tycker om produkterna men denna gången så valde jag Instabox och ai roboten säger att det blev levererat igår av PostNord men jag pratade med dem och dem hittar inget pa... Voir plus
I have ordered before and the packaging was better than it was this time. The creatine was in a box last time so it was protected.This time it was in a bag and during transit the bag tore and the crea... Voir plus
Nämen har just beställt hem min andra omgång clear whey, denna gång strawberry/lime. Otrolig smak!!! Har kämpat i mig mjölkiga protein hur länge som helst, det är ju en fröjd att dricka!! Som en god d... Voir plus
Bodylab är ledande inom proteinpulver. Bodylab Nutrition är både registrerade och godkända som livsmedelsgrossist, importör och producent. Detta resulterar i att proteinpulver och andra produkter som weight gainer eller kreatin från Bodylab blir kvalitets- och säkerhetstestat av världens strängaste kontrollsystem.

Genvägen 1, 231 62, Trelleborg, Suède
Demande des avis aux clients

Réponse de Bodylab
Inget fel på själva produkterna. Dom smakar gott. Däremot så var kartongen varorna var packade i för klen. Transportören hade tappat kartongen på ena hörnet så att hela kartongen hade gått upp. Inget fattades eller var trasigt som tur var. Hade kartongen haft packtejp lindat runt sig hade den antagligen inte gått upp.

Réponse de Bodylab
Produkterna över förväntan clear whey.
Leveransen tog någon dag för mycket.

Réponse de Bodylab
They make the best vegan protein powder I've tried so far, they're now my go to :)

Réponse de Bodylab
Snabb och okomplicerad orderläggning, bra pris på en bra produkt och snabb frakt!

Réponse de Bodylab
Kan starkt rekommendera Bodylab Clear Whey! Perfekt sätt att få i sig protein supplement utan att bli spänd i magen. Smakerna är fantastiska, min favorit är Pink Grapefruit.
Övriga supplement känns professionella och rekommenderas även de.

Réponse de Bodylab
Köpte först testpaket för att prova olika smaker. Toppen! Fastnade för peach som jag tycker är riktigt fräsch! Smidigt att beställa och snabb leverans.

Réponse de Bodylab
Jag beställde flera proteinpulver från Bodylab och kargon kom fram snabbt. Det enda negativa var att jag inte fick någon notis när försändelsen skickades, och det saknas en inloggningsfunktion på hemsidan för att följa sina ordrar. Detta är något de bör utveckla.
I övrigt är jag supernöjd med produkterna. 10 av 10!