Boel Akupunktur Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Er så glad for jeg selv blev anbefalet at prøve Boel. Det har givet mig følelsen tilbage og ingen myre mere i fødder og ben. Og afhjælper også svimmelhed ved øre sten. Kæmpe tak. Kan kun varmt anbe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har tidligere fået hjælp hos Boel Akupunktur til en frossen skulder. I sidste uge fik jeg 5 behandlinger mod diffuse smerter i ben og hofte, som forstyrrede min nattesøvn. Efter de første to behandli... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

God modtagelse og grundig forarbejde og en klar besked om at jeg muligvis ikke ville have 100% glæde af behandlingerne, men det var forsøget værd. Jeg havde fået Boel Akupunktur anbefalet af en venin... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Second time getting treatment done and still a really good experience. Treatment done for migraine and neck injury, with 1 week of constant treatment, it relatively got better. Acupuncture helped with... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Acupuncteur
  2. Centre d'acupuncture
  3. Praticien de médecine alternative

Informations provenant de diverses sources externes

Dette er den største danske side om akupunktur, og hvilke lidelser der effektivt kan behandles med det. Boel Akupunktur er Danmarks største akupunkturklinik

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

71 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg led af rastløse ben som gør at jeg…

Jeg led af rastløse ben som gør at jeg ikke kunne holde benene i ro, skulle hele tiden flytte dem for at få ro og mindske smerter. Det var umuligt at sove og få en hverdag til at fungere. Efter de første to behandlinger var problemet løst, jeg har nu fået den femte og sidste behandling, problemet er løst, jeg er blevet et helt nyt menneske. Tusind tak for min nye tilværelse.

22 avril 2024

10 stars 🌟

10 stars 🌟 I came after 11 months of major symptoms (exhausted, pain, digestion issues, etc) being checked on MS.
From the first treatment I started to feel better — more energy, less pain etc. I’m now on the 2nd treatment and major changes 🌻

The service of the staff is smooth and simple, questions are being answered promptly— bottom line, if you want to get treated and healed — come to this clinic 🌸

17 avril 2024

Et vidundersted i Nørresundby

Et vidundersted i Nørresundby
Har været og er så glad for at gå til behandlinger hos Tanja (og de andre behandlere) på klinikken i Nørresundby - der hyggeligt og komme og man bliver altid mødt med et smil.
Har Fibromyalgi og har i perioder stort set intet kunne, selv trætheden som har været ødelæggende har jeg fået lindring imod og kommer jeg en dag med hovedpine - wupti, den fjerner John Boel da lige med et par prik :-)
- jeg giver mine bedste anbefalinger, og kan kun "sige" prøv om ikke deres akupunktur kan hjælpe dig med dit problem.

5 février 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået akupunktur for…

Jeg har fået akupunktur for spinalstenose hos Boel i Haslev.
Jeg havde rigtig mange smerter i mit ben, kunne næsten ikke gå, tog meget smertestillende medicin, efter 8 behandlinger er jeg smerte- og medicinfri, jeg får nu behandling ca hver 8. uge, for at holde det vedlige.
Jeg kan varmt anbefale Boel akupunktur i Haslev.

18 mars 2024

Snehvide i Haslev

Jeg har løbende gået til behandling hos Boel, både i Vanløse og nu i Haslev, hvor de har åbnet en ny afdeling, og som jeg er yderst tilfreds med. Jeg får behandling hver 5. uge, for at holde min slidgigt i ryg og ben smertefri, og hver gang oplever jeg en professionel behandling i god atmosfære og udvisning af stor empati og dygtighed. Kan absolut anbefale min behandler Snehvide, som i høj grad udviser ovenstående og som hjælper mig til, at hverdagen bliver lettere.

16 mars 2024

Miraklet i Nørresundby

Kom til Tanja, Nørresundby med nervesmerter og kramper i ben og fødder og besvær med at gå grundet smerter, snurren og prikken i fødder .. I dag er der kun lidt snurren i fødderne om aftenen, arbejder i 12 timers vagter- 14000 skridt- går uden problem 5 km i naturen og de natlige kramper er fuldstændig forsvundet.. føler jeg har fået livet tilbage uden frygt for min fremtidige førlighed… At Tanja så ovenikøbet er yderst sød og sympatisk er jo kun et ekstra plus..

13 mars 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Nye varige smerter fra nåle, ingen bedring.

3 måneder efter de 8 behandlinger har jeg stadig smerter efter nåle (en anden smerte end den jeg gik til dem med). Derudover hjalp behandlingen ikke på mine smerter, hvilket dog altid er en risiko. Har snakket med en anden akupunktør, der fortæller at de nok er gået for hårdt til den og har skadet nerver i et område der allerede var hårdt ramt (diskusprolaps og nervesmerter). Det gjorde helt utroligt ondt at få sat nålene og det skal det åbenbart ikke. Det kan tage et år om at hele. Så alt i alt meget surt, oven i de smerter jeg i forvejen havde.
Da jeg ringede til dem og ville melde tilbage, kunne jeg ikke få fat i klinikken I Vanløse, men en mand i Jylland. Han lyttede og spurgte til sidst om jeg havde flere midler til yderligere behandlinger. Det havde jeg ikke og han svarede, at så kunne han desværre ikke hjælpe.
Men der er mange holdninger - deres tilgang er ikke for alle. Derudover synes jeg man skal vide at Boel akupunktur støtter Scientology.

18 décembre 2023

Vindueskiggerben:

Vindueskiggerben:
Har fået 5 + 2 behandlinger af Snehvide i Haslev og fortsætter nu med vedligehold 1 x mdl. Kunne før kun gå 100 m og døjede med uro og smerter i ben aften og nat. Nu kan jeg gå længere og træne uden at det gør ondt. Smerter aften og nat er også væk.
Man føler sig utroligt velkommen og i gode hænder, rar og prof atmosfære. Mvh Bent Nielsen

7 mars 2024

Boel i Vanløse

Blev modtaget af 2 søde og behagelige mennesker( Barbara og Jannick). Kom for at få gjort noget ved åreforkalkning og nævnte at jeg havde voldsomme fantomsmerter. Jannick ville prøve om det kunne hjælpe på det også og jeg er næsten smertefri nu. Jeg er Jannick dybt taknemmelig. Ingen tvivl om at jeg kommer igen, hvis det skulle blive nødvendigt.

12 février 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Har døjet meget med en opslidt ryg

Har døjet meget med en opslidt ryg. Har været til forskellige behandlinger - herunder fysioterapi. Intet hjalp.
MEN et behandlingsforløb hos Boel i Nørresundby har hjulpet så kan nu nøjes med opfølgning en gang månedligt.
Min bedste anbefaling.
Jan Østergaard Madsen

4 mars 2024

Da jeg startede

Da jeg startede, havde jeg ondt i mine klær og lårmuskler, samt led af konstant hård mave
Efter 3 behandlinger var smerterne i benene væk, og jeg kunne så småt begynde at træne igen, efter 8 gange fungerede maven sådan lidt træg, men den fungerer.
Når man ankommer bliver man altid mødt af nogle glade mennesker og med et “ hej velkommen” man føler virkelig at de mener det, det er super dejligt, og intet bliver overladt til tilfældighederne
Så stor tak herfra
Mvh
Bjarne jensen

8 janvier 2024

Super super service

Super super service. Både Snehvide og Karoline er simpelthen så søde.
Der er en rolig og god stemning på klinikken i Haslev på trods af mange kunder. Og der er altid tid til en.

Kom oprindelig for behandling efter en hjerneskade, hvor især træthed, svimmelhed og hovedpine var dominerende. Derudover havde jeg periodevise synsforstyrrelser.
Jeg er på nuværende tidspunkt stadig i vedligeholdelsesforløb.
Behandlingen har haft rigtig god effekt på alle mine symptomer. Og mit håb er, at det på et tidspunkt bliver helt vedvarende, så jeg kan komme helt ud af behandlingen.

Jeg har derudover haft både en tennisalbue og en følelsesløs pegefinger med periodevise føleforstyrrelser op ad armen. Snehvide er så villig til at hjælpe og undersøger altid, om der er andet eller mere, hun kan gøre.
Ovenstående gener er helt væk nu.

De varmeste anbefalinger herfra til Boel i Haslev.

28 février 2024

Ondt i ryggen og iskias

Boel har udført for mig et mirakel.
Jeg kom med en meget dårlig ryg og en iskias der hang i laser.
Efter 7 behandlinger, går jeg igen normalt ---- dejligt

10 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Behandling for tør AMD på klinikken i Haslev!

Igennem 2 uger à 10 behandlinger for tør AMD kan jeg konstatere en lille og positiv forbedring af mit syn. Jeg blev godt modtaget med en grundig samtale og en synstest inden dagens første to behandlinger, og efter den næstsidste (den 19. i rækken) fik jeg igen en samtale med behandleren og en afsluttende synstest, som viste en lille forbedring af mit syn. Det betyder, at jeg nu vil fortsætte med jævnlige behandlinger for at fastholde den forbedring, som jeg oplever. Selvom der flere af dagene har været travlhed i klinikken, her de to behandlere, som jeg har mødt, haft nærvær både overfor mig og de øvrige klienter.

16 février 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har nu fået akupunktur hos Boel

Jeg har nu fået akupunktur hos Boel, først i Vandløse og derefter på klinikken i Haslev da den blev oprettet,
Jeg har en del discoprolapser, spinalstenosa og desuden ret meget slidgigt. Begge knæ er udskiftet på grund af smerter. Jeg kunne ikke gå ret langt havde smerter i lænd og ryg, og derfor spiste jeg en del smertestillende piller. Nu kommer jeg hos Snegvide i Haslev hver 3 uge og får sat nåle i ryg og ben, og har nu en tålelig tilværelse så jeg kan gå tur uden at vide vor den næste bænk er og tager på ferie og går 5 - 8 kilometer. Jeg vil meget anbefale at få en konsultation hos Boel, det kunne jo være de kan hjælpe dig, de er søde venlige og ærlige, jeg vil til en vær tid anbefale Boel. De bedste hilsner Evy Marianne

14 février 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har nervebetændelse i det nederste…

Jeg har nervebetændelse i det nederste af begge mine ben, uden smerter men med en følelsesløs fornemmelse.
Jeg startede behandling ved Niels i Esbjerg i september 2023 med fem dages behandlinger, og har i starten af måneden lige siden fået en supplerende behandling.
Det har lettet mine symptomer rigtig meget, jeg har fået meget mere følelse i mine ben.
Behandlingen foregår i et behageligt miljø og en afslappet atmosfære.
Niels er rigtig dygtig der sammen med sin sekretær gør at man ser frem til den næste behandling.
Kristian Bossen

7 février 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Stor hjælp til rygsmerter.

Jeg har haft store ryg/lænd smerter i lang tid, men efter 5 behandlinger hos Jakob ved Boel akupunktur i Højbjerg er smerterne stort set forsvundet.

Jeg kan ikke anbefale det nok, og Jakob er både en fantastisk behandler, og ligeså godt menneske.

26 janvier 2024

Nervesmerter i fødder

Har fået 5 behandlinger på en uge for smerter i fødder og lænd.det har helt klart hjulpet mig. fortsætter med vedligehold.

19 janvier 2024

Behandling for urolige ben hos Boel

Behandling for urolige ben hos Boel
Behandling for urolige ben hos Boel Akupunktur i Haslev. Jeg mærkede bedring efter 3. behandling. Blev taget rigtigt godt i mod af Snehvide og min oplevelse hos Boel har været fantastisk.
De er rigtig søde og dygtige, så jeg kan varmt anbefale Boel Akupunktur i Haslev.

19 janvier 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus