Boel Akupunktur Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Er så glad for jeg selv blev anbefalet at prøve Boel. Det har givet mig følelsen tilbage og ingen myre mere i fødder og ben. Og afhjælper også svimmelhed ved øre sten. Kæmpe tak. Kan kun varmt anbe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har tidligere fået hjælp hos Boel Akupunktur til en frossen skulder. I sidste uge fik jeg 5 behandlinger mod diffuse smerter i ben og hofte, som forstyrrede min nattesøvn. Efter de første to behandli... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

God modtagelse og grundig forarbejde og en klar besked om at jeg muligvis ikke ville have 100% glæde af behandlingerne, men det var forsøget værd. Jeg havde fået Boel Akupunktur anbefalet af en venin... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Second time getting treatment done and still a really good experience. Treatment done for migraine and neck injury, with 1 week of constant treatment, it relatively got better. Acupuncture helped with... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Acupuncteur
  2. Centre d'acupuncture
  3. Praticien de médecine alternative

Informations provenant de diverses sources externes

Dette er den største danske side om akupunktur, og hvilke lidelser der effektivt kan behandles med det. Boel Akupunktur er Danmarks største akupunkturklinik

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

71 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er simpelthen så taknemmelig for…

Jeg er simpelthen så taknemmelig for Boel Akupunktur i Esbjerg og især Niels! Jeg har kæmpet med nervebetændelse i lang tid, og det har været så slemt, at jeg knap kunne gå og var afhængig af smertestillende medicin.

Efter behandling hos Boel Akupunktur er min nervebetændelse fuldstændig forsvundet, og jeg har det meget bedre. Jeg er faktisk stoppet helt med at tage smertestillende medicin.

Niels er utrolig dygtig og empatisk, og jeg kan ikke takke ham nok for den forbedring, jeg har oplevet. Desuden skal sekretæren Laila have stor ros for altid at være smilende og hjælpsom – hun gør besøget endnu mere behageligt. Hvis du har smerter eller andre helbredsproblemer, kan jeg varmt anbefale Boel Akupunktur i Esbjerg. De har virkelig gjort en kæmpe forskel i mit liv!

Med venlig hilsen,
Leo

27 juin 2024

Spinal Stenose

Jeg har haft spinal stenose i 3-4 år. Har prøvet alt min læge har anbefalet uden held. Jeg VAR skeptisk til akupuntur - men ER overbevist nu. Jeg fik besked om at jeg ikke blev "helbredet" - men ville kunne få det meget bedre. Efter en intensiv uge, kan jeg gå meget længere før smerten kommer, og smerten er ikke så sterk som den var. Jeg takker personalet i Boel Akupunktør i Vanløse for super god behandling

25 juin 2024

Tak for hjælpen!

Jeg er meget glad for at jeg i april måned 2024 omsider lod mig overtale (af min mor på 93 år der får AMD behandlinger) til at søge behandling hos Jannick, Boel Akupunktur i Vanløse.
Jeg har i mange år døjet med jævnligt tilbagevendende lændesmerter. I april 2024 var smerterne heftigere og mere vedholdende end ellers. Jeg ringede til Boel klinikken en fredag eftermiddag og fik tid den følgende mandag morgen. Og igen de 4 følgende morgener. Allerede efter den 2. behandling mærkede jeg at "der skete noget" og efter den 5 behandling var smerterne stort set forsvundet.
Der er nu gået 7 uger, smerterne er ikke vendt tilbage, faktisk kan jeg slet ikke huske hvornår jeg har været smertefri i så lang tid.
Min bedste anbefaling!

3 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg mistede følelsen i mit venstre ben

Jeg mistede følelsen i mit venstre ben, da jeg fik en diskusprolaps. Jeg blev opereret men det blev ikke bedre desværre. Alle læger og fysioterapeut sagde at de ik kunne hjælpe mig mere, men at jeg skulle leve med mine smerter og handicap.
Jeg fik af vise at Boel Akupunktur havde hjulpet en anden som jeg kender, så jeg besluttede at prøve.. Det kunne jo ikk blive værre...
Efter 2 el 3 besøg hos Boel Akupunktur, fik jeg følelsen tilbage i mit ben og færre smerter. Så jeg kan klart anbefales at prøve Boel Akupunktur. Vh Regitze

24 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Boel akupunktur Esbjerg kan jeg varmt anbefale

Boel akupunktur Esbjerg kan jeg varmt anbefale.
Jeg fik for tre år siden to diskusprolapser i lænden - i løbet af de seneste to et halvt år er der desuden opstået smerter grundet afklemning af nerve i det ene ben.
Det har betydet, at jeg ikke har kunne bevæge mig i samme grad som tidligere, samtidig har jeg været plaget af lænde smerter i varierende grad.
For tre uger siden påbegynder jeg behandling hos Niels i Esbjerg.
Allerede ved første møde, hvor at jeg bliver modtaget af Laila i receptionen, føler jeg mig meget velkommen og i trygge hænder.
Niels gennemgår derefter forløbet, som i begyndelsen består af fire på hinanden følgende behandlinger og den femte umiddelbart efter.
Efter første behandling har jeg allerede lindring af mine smerter i lænden - i dag har jeg fået otte behandlinger og mine lænde smerter er stort set væk,
Samtidigt at smerten i benet kraftigt reduceret og til tider helt væk.
Jeg er vanvittig imponeret over resultatet.
Tak til både Niels og Laila.
Mvh
Charlotte Lindhardt

23 mai 2024

Har opsøgt Boel akupunktur i Haslev

Har opsøgt Boel akupunktur i Haslev, da jeg i mere end 12 år har lidt af nerve smerter i fødder og underben, har levet med store mængder smertestillende medicin, uden at smerterne forsvandt, har nu fået 5 behandlinger, og mine smerter er væk ??, det er simpelthen det bedste jeg i mit liv har oplevet, og det siger en del, da jeg er 77 år. Tusind tak for det. Med venlig hilsen Aleks Jensen

13 mai 2024

Behandling av Mineres sjukdom

Jag har en sjukdom som innebär kraftig yrsel. Vid åtskilliga tillfällen har jag fått anfall som innebär sängliggande
i 6-8 timmar när jag inte kan öppna mina ögon. Vid försök att öppna ögonen snurrar allt. Det finns ingen möjlighet att gå upp från sängen.
Behandlingen gjordes i april 2023 i fem dagar med
2 pass a 30 minuter per dag.
Jag har inte haft något sådant anfall efter behandlingen.
Jag är mycket nöjd med att kunna leva ett bättre liv
där oron för de återkommande anfallen nu är borta.

16 mai 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Efter en ulykke hvor jeg pådrog mig…

Efter en ulykke hvor jeg pådrog mig skader på nakken , med det til følge at jeg havde problemer med nerve impulserne til højre ben samt på to fingre på venstre hånd , man flyttede min ulnaris i venstre underarm uden at det havde en positiv Effekt. Og da jeg havde været rundt på de fleste neurologiske afd i hele dk , kunne man kun tilbyde operation af nakken ,hvilket ikke lige var en holdbar eller fornuftig løsnig .. Jeg var så for egen regning i Bonn på beta klinik , hos nogle af de dygtigste neuro kirurger ,hvor man lavede mikro terapi , og via kanyler i halsen sprøjtede lokal anestæsi ect ind ved nerverods hullerne i nakken for at fjerne trykket på disse .. Behandlingen var dyr , ikke videre behagelig og 1200 km køretur. Dette var kun et stakket frist ,og holdt kun få måneder , efter 6 gang , var denne løsning heller ikke en mulighed mere ,da effekten kun holdt få timer … Jeg var knust..
Jeg var forkrøblet af neurogene smerter sad op i en læne stol og sov.,Og fra at have været et aktivt menneske ,med et lille et mands firma , datter , hunde .,altid igang og glad ,, blev hver dag en kamp..
Det kunne jeg ikke byde min datter /familie eller mig selv …
Min ex mand havde så hørt om Boels akupunktur , og jeg tænkte til fra Bonn til Aulum ,, men gav det en chance ..
John Boel senior brugte sin påske på at behandle mig.
Efter nogle behandlinger kunne jeg ligge ned dog med højt hovede gærde , tænk at græde af glæde over at man kunne sove i en seng .. Så turen fra Als til Aulum hver dag var det hele værd . Fra at have været forkrøblet af smerter , uden det store håb ,så kunne jeg gå uden at snuble , og begyndte at kunne styre mine fingre på venstre hånd så jeg kunne holde på ting., det skal lige tilføjes at jeg er venstre håndet …
Disse behandlinger gav mig håbet tilbage , og har været medvirkende til at jeg den dag i dag ,, kan gå , og langt endda med mine slædehunde. Jeg fik det meste af mit liv igen. Og det er jeg dybt taknemlig over .
Jeg fik endnu en chance , og idag 15 år efter min ulykke ,bliver jeg stadig rørt og får en klump i halsen , når jeg tænker tilbage …
Mit mirakel hedder John Boel senior .
Og mødet med dette hjerte varme og yderst kompetente menneske blev min redning.Det gav mig fighter viljen til at tage mit liv tilbage …
Og det er jeg meget taknemlig over …
Tak for jer ❤️🤲

9 mai 2024

Livsændrende behandlinger…

Jeg har haft stor glæde af behandlinger hos Boel Akupunktur. Fra at have stærke smerter i ryg og lænd - og ikke mindst nedsat bevægelighed - er jeg nu næsten smertefri og har fået min bevægelighed tilbage. Jeg anbefaler derfor BA og deres velkvalificerede og venlige behandlere!

1 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Efter 2 år med svær nervebetændelse i…

Efter 2 år med svær nervebetændelse i begge mine ben og en besked om at der ikke var mulighed for behandling opsøgte jeg Boel Akupunktur i Haslev.

Her mødte jeg Snehvide - som efter en grundig information - stak nåle i mine ben og fødder.

Allerede efter første behandling mærkede jeg en lille forbedring af min balanceevne og nu efter 6 besøg har jeg fået en rigtig god hverdag hvor balance og bevægelighed er mærkbar forbedret.

Jeg fortsætter behandling efter anvisning.

En stor tak til Snehvide og Caroline for en udsøgt faglighed, venlighed og hjælpsomhed langt ud over det
sædvanlige.

Mine varmeste anbefalinger.

29 avril 2024

Slidgigt i hoften

Jeg kan kun anbefale Boel akupunktur ! Jeg kom med stærke smerter i hoften, grundet svær slidgigt. Efter 5 intensive behandlinger var jeg på det nærmeste blæst bagover ! Jeg kunne igen gå normalt - og ikke mindst sove om natten. Jeg fik den bedste behandling på klinikken i Højbjerg - og Jakob er den rareste og mest kompetente behandler jeg kan forestille mig 😊 Klinikken er dejlig at komme på, nem at finde og gode parkeringsforhold 👍 Alt i alt en stor succesoplevelse - jeg kommer igen om 4 uger…

19 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

For 2 uger siden blev jeg akut ramt af…

For 2 uger siden blev jeg akut ramt af en virus på balancenerven og fik at vide af lægen, at der ikke var andet at gøre end vente på at det gik over. Det kan åbenbart tage alt fra nogle dage til flere måneder.
Heldigvis blev jeg anbefalet Boel Akupunktur i Vanløse og fik tid hos dem samme dag jeg ringede. Jeg har fået 5 behandlinger på 5 dage hos Jannick og min svimmelhed er væk!
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til at besøge klinikken. De har de dygtigste og sødeste medarbejdere, som skaber en hyggelig og afslappet stemning.
Jeg vil helt sikkert kontakte dem igen, skulle noget melde sig.

26 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Behandling af tør AMD med succes

Jeg kan varmt anbefale akupunkturbehandlinger hos Boel Akupunktur.

Jeg har i to omgange fået reddet mit syn her. Første gang i 2012. Anden gang i 2024.

Min AMD havde ikke forandret sig siden 2018, hvor jeg gik på pension og stoppede med behandlinger. Jeg kom til tjek hos øjenlægen og alt var godt, indtil jeg fik grå stær. Endelig i maj 2023 kunne jeg blive opereret.Mit syn var fantastisk og ingen problemer med min AMD.

I december begyndte jeg at få problemer med at læse og det udviklede sig hurtigt. Et akut tjek hos øjenlægen afslørede at jeg havde fået mange nye blinde pletter på høre øje.

Jeg nåede at blive meget nervøs, indtil jeg ringede til Boel Akupunktur. Jeg havde en beroligende samtale med kontoret og bestilt tider. Jeg skulle have 20 behandlinger over 14 med to behandlinger om dagen

Jeg ankom mandag d. 5. februar til Boel Akupunktur Copenhagen beliggenhed i Vanløse. Jeg blev meget venligt modtaget af Barbara i receptionen og af Jannick, som står for akupunkturen.

Vi lagde ud med en synsprøve, som afslørede mit dårlige syn på højre øje. Jeg kunne ikke læse en eneste linje fejlfrit. Nu går vi igang sagde Jannick, og det gjorde vi. Jeg mødte op de 10 dage og blev hver gang modtaget varmt og behandlet kompetent.

Barbara og Jannick evner at behandle os alle ens og med ro og rummelighed også selvom, der kommer mange ind og ud i løbet sf en dag.

Jeg begyndte st kunne se mere klart og efter de 10 behandlinger fredag d. 16. februar viste synsprøven en meget uklar og tydelig forbedring på højre øje. Nu kunne jeg læse alle linjer, der var enkelte bogstaver på nederste linje, jeg var i tvivl om, men det skyldes sikkert mine bygningsfejl.

Jeg gik smilende og taknemmelig derfra. Jeg skal have opfølgende behandlinger hver 4. uge. Det er en kæmpe lettelse, jeg har fået mit gode syn tilbage.

16 février 2024

Smerter/hold i nakken forsvundet

Jeg har haft hold i nakken i flere måneder og kunne dårligt dreje hovedet. Har gået til fys, osteopati og kiropraktor uden de store resultater. Fik anbefalet Boel Akupunktur. Allerede efter 3 behandlinger i Vanløse var mobiliteten væsentligt forbedret og smerterne stærkt reduceret. Efter yderligere et par behandlinger kan hoved og nakke bevæges stort set normalt. Behandlingerne har virkelig hjulpet. Vil også fremhæve den imødekommende stemning hos Boel i Vanløse.

25 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg går til behandling for kol i Haslev…

Jeg går til behandling for kol i Haslev hos Snehvide.
Jeg ved godt at det ikke kan helbredes, men det bliver der heller ikke lovet. Der er gode og dårlige dage, men stort set hjælper det på min vejrtrækning. Jeg føler at Snehvide har god tid til at lytte hvis der er noget jeg vil spørge om

19 avril 2024

Taknemmelig

Efter et år med smerter i knæet lyttede jeg endelig til min søn og gik til Boel Akupunktur. Jeg havde en træningsskade kombineret med begyndende slidgigt i knæet. Blev skannet og begyndte hos fysioterapi, men det gjorde hverken fra eller til. Så jeg mistede motivationen og levede med det. Nogen dage værre end andre. Min søn havde haft stor succes hos Boel Akupunktur for tennisalbue og for bare 14 dage siden ringede jeg endelig og fik tid. Jeg har nu fået 5 behandlinger lige i rap og er for første gang i et år smertefri. Jeg kunne mærke efter 2 behandlinger at det virkede. Waouuuv det er effektivt.

Jeg gik hos Snehvide ved Boel Akupunkturs nye afdeling i Haslev. Lækkert sted med god kaffe og superbehagelig atmosfære som ikke mindst skyldes den venlige betjening. Snehvide er så kompetent, god til at forklare og konstruktiv i sin tilgang. Jeg er bare taknemmelig. Mine varmeste anbefalinger!

23 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Havde smerter i begge ben grundet…

Havde smerter i begge ben grundet kronisk nervebetændelse. Lægerne har oplyst at det må jeg leve med, da der ikke fandtes nogen kur for det.
Jeg opsøgte Boel i Aulum, fik 7 behandlinger, og det har hjulpet så meget, at generne er minimeret kraftig.
Kan kun anbefale Boel.

1 avril 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus