Boel Akupunktur Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Er så glad for jeg selv blev anbefalet at prøve Boel. Det har givet mig følelsen tilbage og ingen myre mere i fødder og ben. Og afhjælper også svimmelhed ved øre sten. Kæmpe tak. Kan kun varmt anbe... Voir plus

Har tidligere fået hjælp hos Boel Akupunktur til en frossen skulder. I sidste uge fik jeg 5 behandlinger mod diffuse smerter i ben og hofte, som forstyrrede min nattesøvn. Efter de første to behandli... Voir plus

God modtagelse og grundig forarbejde og en klar besked om at jeg muligvis ikke ville have 100% glæde af behandlingerne, men det var forsøget værd. Jeg havde fået Boel Akupunktur anbefalet af en venin... Voir plus

Second time getting treatment done and still a really good experience. Treatment done for migraine and neck injury, with 1 week of constant treatment, it relatively got better. Acupuncture helped with... Voir plus

1. Acupuncteur
  2. Centre d'acupuncture
  3. Praticien de médecine alternative

Informations provenant de diverses sources externes

Dette er den største danske side om akupunktur, og hvilke lidelser der effektivt kan behandles med det. Boel Akupunktur er Danmarks største akupunkturklinik

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

71 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Der er altid en venlig og smilende…

Der er altid en venlig og smilende modtagelse/afsked. Jeg blir behandlet for mine skuldre, som smertede voldsomt, og ikke ku bevæges. Jeg har fået stor smertelindring, og god bevægelighed i armene. Hvis nålene ikke virker optimalt efter få gange, så bliver der prøvet med nye punkter/flere nåle. Jeg er meget taknemmelig hver gang jeg kører hjem, det virker godt for mig, og det gør mig glad. Tak 🙏🏻 jeg kan kun anbefale at prøve dette. Kærligst Heidi

17 septembre 2024

Smertefri

Fik min første behandling i Esbjerg efter en operation for spinalstenose. (Var først til genoptræning i et halvt år uden effekt). Kunne rejse mig dagen efter min første behandling uden brug af hjælp og støttepunkter. Har modtaget nogle behandlinger efterfølgende, da jeg stadig har lidt smerter/ømhed i min ryg/hofte- og ballemuskulatur. Dette kombineret med noget massage skal på sigt nok blive kureret. Det er til at leve med. Har været en absolut positiv oplevelse og kan stærkt anbefales.

26 août 2024

Super god service

Super god service, fik hjælp til betændelse i slimsækken i min skulder, gik derfra efter første behandling med bedring med mere bevægelighed, har fulgt deres anbefaling med 5 behandlinger for at sikre det var væk. Kommer helt sikkert igen hvis jeg sku få et problem.

30 août 2024

"Effektiv behandling fjernede smerter trods bivirkninger fra medicin"

Jeg havde diffuse muskel- og nervesmerter i benene. Sandsynligvis som bivirkninger fra medicin. Det føltes som en konstant uro, og hver morgen skulle jeg bruge en halv times tid på lige at komme igang.
Jannik gennemskuede hurtigt årsagen og allerede efter 2-3 behandlinger kunne jeg mærke en klar forbedring. Nu er det helt væk selvom jeg er på samme mængde medicin. Det har påvirket livskvaliteten markant.

29 juillet 2024

En klar livsforbedring

Vi, min søn og jeg startede for en del år siden hos Boel. Jeg med en diskusprolaps og sønnen med gigtsmerter i fødderne. Det var vildt, hvad han gjorde for os. Jeg smed alle smertestillende piller og min søn hoppede ud af kørestolen. I dag kommer vi med alle mulige skavanker og hvis ryggen begynder at gøre ondt igen eller når gigtsmerterne igen bliver for slemme. Jeg er meget meget sikker på, at min søn havde siddet permanent i kørestol, hvis ikke det var fordi vi kan komme til Boel, når det presser på. Jeg har desuden henvist rigtig mange kolleger og venner og samtlige har været tilfredse.

28 août 2024

Jeg blev diagnostiseret med…

Jeg blev diagnostiseret med spinalstenose i lænden, i 2003, efterfølgende opereret 2 gange.
men symptomerne vendte tilbage her i vinter.
Efter at have læst Boel akupunkturs opslag på FB og bedømmelser valgte jeg at henvende mig til dem.
Var så i Haslev, hos Snevide, som sagde at hun muligvis kunne afhjælpe smerter og ubehag, samtidig blev der sagt at de ikke kunne helbrede, men kun afhjælpe.
Efter 7 behandlinger var symptomerne så godt som forsvundet, og jeg har kun ros tilovers for behandlingen.
Kan kun anbefale Boel Akupunktur.
Mvh. Steen Svare Nielsen

15 août 2024

Har hverken tørre øjne eller tør næse mere

Har bøvlet med tørre øjne siden 2019, så prøvede et forløb hos Boel i Århus slut januar i år. Mine øjne har fået det bedre og bedre med tiden, og i dag har jeg hverken tørre øjne eller tør næse. Jeg er lykkelig og taknemmelig over ikke at skulle bøvle med øjendråber/øjensalve mere.

23 août 2024

Akupunktur i Haslev

Jeg blev behandlet for kramper i skulder/nakke, som jeg har haft on/off i 2-3 år, har prøvet Fysioterapi, kranio sakral terapi, Osteopati og intet hjalp. men efter 7 behandlinger er det væk - SOM I HELT VÆK, der bliver nogen månedlige behandlinger, men det er FANTASTISK. Kan kun anbefale Boel Akupunktur i Haslev

21 août 2024

Jeg fik konstateret AMD

Jeg fik konstateret AMD, tør i begge øjne, og våd i højre øje for nogle måneder siden. Jeg blev sendt videre til sygehuset hvor de anbefalede mig at begynde at få indsprøjtninger i det højre øje. Jeg besluttede mig for at prøve Boel akupunktur først og det blev i allerhøjeste grad et godt valg.Da jeg startede i et 2 ugers forløb var mit højre øje på godt 25% syn, mit venstre på 50% og da jeg sluttede mit forløb, ialt 20 behandlinger, var synet på højre øje 65% og det venstre på 110%. Sådan BOEL, i kan noget andre ikke kan ! Jeg vil til enhver tid anbefale jer til andre og jeg fortsætter bestemt hos jer fremover. Vh Issabell

5 août 2024

Nyrefunktion

Som før skrevet, har Snehvide holdt min nervebetændelse nede, således af jeg nu kan gå normalt igen. jeg startede omkring december 2023, og har nu en fast aftale hver 3.uge. I forløbet nævnte jeg for hende, at jeg efter en tidligere operation, har vedvarende nedsat nyrefunktion. Hospitalet siger at sådan er det, og man kan intet gøre, jeg må bare vente til at dialyse bliver nødvendig. Forelagt dette for Snehvide, sagde hun, at der var en mulighed med akupunktur, MEN hun kunne ikke love noget. Det er nu opprøvet i ca. 2 mdr., og efter blodprøve, og konsultation på sygehus, er mit nyretal for første gang steget mærkbart, og kommentar fra læge: Stabil, flot nyrefunktion.
Stort tak!!!! til Snehvide og Karolina i Haslev!!!!

15 août 2024

Top prof

Top prof. behandling på en som hurtig kan analysere hvad der skal gøre for at man får det bedre

12 août 2024

Magiske nåle i Vanløse

Jeg har haft føleforstyrrelser i mit ben plus problemer med ballancen pga diskusprolapser i lænden.
Har prøvet andre behandlere uden den store forskel.
Efter et par gange hos Jannick(Vanløse) kunne jeg mærke en markant forskel. Jannick udviser både empati og forståelse for ens situation.
Jeg kan varmt anbefale Jannick fra Boel Akupunktur Vanløse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22 juillet 2024

Nervebetændelse (Neuropati) efter kemobehandling

Efter et slemt kemobehandlingsforløb og diabetes 2 har jeg være meget plaget af manglende følelser i fødderne, som også var kolde og stive.

Læste på nettet det kunne hjælpe med noget akupunktur, så det skulle da prøves.

Lige inden min første behandling i Vanløse, havde jeg være til fodterapi og fik her min årlige fodstatus og som det plejer viste den, at der ikke er meget at kunne mærke.

Efter mine behandlinger har jeg fået fortaget en ny fodstatus og denne gang var der en mærkbar forbedring og min fodterapeut, måtte undre sig og tage testen en ekstra gang og lykønskede mig det flotte resultat. Der er stadig følelses nedsættelse, men markant for nedadgående.

Stor anbefaling af Boel Akupunktur, Jannick Vanløse

27 juillet 2024

Boel akupunktur er fantastiske …

For 1,5 uge siden fik jeg min tiende behandling for to diskusprolapser i lænden.
I dag har jeg vandret i 3 timer i bjerge i USA - det kunne jeg ikke have gjort for 4 måneder siden.
Jeg har haft smerter i lænd og ben i 3 år - takket være Niels i Esbjerg har jeg stort set aldrig ondt i lænden mere og mit ben bliver stærkere dag for dag.
Udover det har de en fantastisk dame i receptionen, Laila - som gør oplevelsen utrolig personlig og behagelig.

16 juillet 2024

God oplevelse

Jeg havde rigtig ondt i min iskiasnerve da jeg kom til Bol akupunktur i haslev da jeg havde været der 6 dage var det fuldstændig væk jeg var så glad så det kan varmt anbefales mange hilsner fra Pia ❤️

15 juillet 2024

Jeg var ved Boel akupunktur i Højbjerg…

Jeg var ved Boel akupunktur i Højbjerg hvor jeg blev behandlet af John Boel ham selv. Det er for mig SLET ikke svært at se hvor al den svindel her stammer fra. Han var mere interesseret i at snakke om unge piger end at høre hvilke symptomer jeg har. Jeg fik den ene behandling og afsluttede forløbet. Jeg vil holde med de andre i at det er samlebånds behandling der kun går ud på penge. Og DESVÆRRE er mange af dem der kommer der over 70 år, og det gør den nemmere at narre penge ud af. Stedet burde lukkes ned af myndighederne. Hvis ellers vi har nogle politikere der har nosser til at sætte sådan noget i værk?

22 juillet 2024

Mirakler sker stadig også for mig.

Jeg har i mange år kommet ved Jacob, da han var fysioterapeut i Mårslet og vidste han var dygtig. Jeg måtte se om han kunne hjælpe mig med mine smerter i ryggen som skyldes påvirkning fra spiserørskramper pga Akalasi. Det skulle have en chance. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke forskel og jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst kunne trække vejret uden at det gjorde ondt i ryggens muskulatur. Havde jeg da bare gjort det noget før. Giv det en chance - det kan få stor betydning for din livskvalitet. Mine varmeste anbefalinger går til Jacob - Boel Akupunktur Højbjerg

28 mars 2024

Helvedesild & Muskelgigt

Vi startede med at behandle min helvedesild som efter 7 behandlinger var helt væk.
Derefter blev jeg behandlet for min muskelgigt. Jeg havde smerter i kæben, i skulderen, i håndled, i fingre og i knæ. Min reumatolog ville have mig over på en ny gigt medicin, men inden jeg nåede at gå i gang med den nye medicin, var ALLE mine smerter væk og mit infektionstal normalt. Er nu i gang med udtrapning af binyrebak medicinen. Jeg har fået ca.10 behandlinger i alt for muskelgigten.
Jeg har besluttet at fortsætte med akupunkturen 1 gang om måneden indtil jeg er helt ude af medicinen.
Stor anbefaling af Boel Akupunktur, Jannick Vanløse herfra 😊

23 janvier 2024

Akupunktur mod helvedesild

Jeg kontaktede Boel Akupunktur, da jeg have rigtig mange smerter pga. helvedesild, og jeg oplevede at intet af den medicin jeg fik hos min egen læge hjalp.

Jeg har kun ros til jer for den behandling jeg har modtaget. I gjorde hvad ingen medicin kunne, fik smerterne væk. Allerede efter den første behandling kunne jeg mærke en bedring, og efter en mdr. var mine smerter helt væk.

Kan kun give jer de bedste anbefalinger, og varmt anbefale andre at prøve akupunktur, hvis man er så uheldige at få helvedesild.

Tusind tak for rigtig god behandling ;o)

21 décembre 2023