Bolighuset Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Alt spillede fra start til slut. Fantastisk service, flot butik og levering præcis som aftalt. Bestemt et besøg værd – kan varmt anbefales! ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg bestilte et tæppe online hos Bolighuset. Leveringen tog cirka 8 dage, hvilket var helt fint. Tæppet lever fuldt ud op til mine forventninger – det er rigtig flot og virker til at være af god kvali... Voir plus

Produktet var fint, men desværre var fragtoplysningerne ikke angivet korrekt. Spisebordet vi havde bestilt, og selv skulle samle, blev oplyst leveret i 4 pakker af 40 kg stykket. Desværre viste de... Voir plus

Der var en fantastisk service fra en ung ekspedient og det er et flot bolighus . Så dejligt at blive inspireret af og velkommen om du køber stort eller småt, eller blot nyder udstillingen

1. Magasin de meubles
  2. Magasin de meubles de chambre à coucher
  3. Magasin de meubles de salon
  4. Magasin de meubles de bureau
  5. Magasin d'ameublement d'extérieur
  6. Magasin de canapés

Écrit par l'entreprise

Hos Bolighuset Ringkøbing vil vi gøre hvad vi kan for at du får en god oplevelse både i vores fysiske butik og i vores webshop, vi er alle faguddannet så alle spørgsmål omkring møbler er mer end velkomne!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

360 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

47 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Total god oplevelse👍

Total god oplevelse👍
Meget venlig og let tilgængelig kontakt og bestilling. Alt gået som lovet. Levering meget præcis og inden for en kort tidsramme, med flere info sms (skulle ikke være hjemme hele dagen) meget sikker,
omstændig indpakning.
Og efter jeg havde mistet en låseklips til samling af stolen, fik jeg igen total hjælp, service og hurtig levering, fremsendt en ny, uden yderligere dikkedarer. 🙏🙏🙏 TAK

9 septembre 2025

Bestilte en Kragelund Aya 3 personers…

Bestilte en Kragelund Aya 3 personers sofa i læder, som nu er ankommet og jeg er meget tilfreds med både sofa'en og Bolighusets håndtering af ordren. Hvis jeg beslutter mig for også at få Kragelund sofa i 2 personers, vil jeg ikke tøve at kontakte Bolighuset igen.

23 juillet 2025

Spisebordsstole

Intet at klage over, stole leveret til tiden (de skulle bestilles, da de ikke er færdig produceret) Ved levering blev den foreslået dato ændret af mig uden problemer. Kan anbefale at handle hos bolighuset. De var iøvrigt de billigste med de spisebordsstole jeg gerne ville have..

30 juin 2025

Varm anbefaling herfra

Varm anbefaling herfra! Jeg oplevede god service da jeg bestilte en skænk fra Bolighuset. Den ankom endnu hurtigere en forventet, og både levering og indebæring gik problemfrit.

13 juin 2025

Urigtig % og pris

Har set på en Casø skænk der kostede ca 13000 kr og det er med 15% rabat. Ser den samme skænk en uge efter nu til 14000 kr og stadig med 15% rabat. Hvordan vil i forklare det, er spændt på at høre jeres svar, for på Facebook hvor jeg har stillet det samme spørgsmål 3 gange, men der sletter I bare mit opslag, mon ikke det er fordi I ved det er usandt det I laver??

4 mai 2025
Logo de Bolighuset

Réponse de Bolighuset

Hej JLP

Tak for din henvendelse.

Vores 15% kampagne er desværre kommet i karambolage med Casø's prisstigning pr. 1/5-25, derfor ser det en smule mystisk ud, hvis man har set prisen fra den ene uge til den anden uge. Vi følger producentens priser og er nødt til at reagere på den prisstigning der har været.

Vedr. Facebook så vises kommentar desværre ikke på annonceret opslag, hvorfor vi henviser til at sende os en mail på info@bolighuset.dk hvor vi hurtigt kan hjælpe dig eller endnu bedre ring til os på tlf. 72312020, tak.

Jeg håber at du vil tage kontakt til os, så vi kan vise dig, at vi er noget bedre end en enkelt stjerne.

Mvh. Jimmy Sørensen
Bolighuset

Dårlig oplevelse

“Totalt spild af penge – føler mig snydt!”

Jeg har sjældent følt mig så grundigt taget ved næsen som efter mit køb af en “lounge-sofa” fra bolighuset.dk. Jeg bestilte sofaen til den nette sum af 7300 kr., og efter billederne og beskrivelsen at dømme, forventede jeg et solidt, rummeligt og komfortabelt møbel. I stedet fik jeg et stykke plastikskrammel, der dårligt nok egner sig til børnehavemøbler.

Billederne på hjemmesiden er dybt misvisende. På billederne ser sofaen ud til at være stor, elegant og lavet af nogenlunde gedigne materialer. I virkeligheden er den lille – og jeg mener mini-lille. Jeg aner ikke, hvilke mennesker de har haft i tankerne, da de designede den, men det er i hvert fald ikke voksne mennesker over 1.60. Jeg og min partner føler os som kæmper, der forsøger at klemme os ned i en dukkestue.

Kvaliteten er helt igennem elendig. Plastikrammen føles tynd, billig og knirker hver gang man sætter sig. Det minder mest af alt om de møbler man finder i discount-butikker om sommeren – men der koster de så heldigvis kun en brøkdel af, hvad jeg har betalt her. Polstringen er nærmest ikke-eksisterende og føles som at sidde på en papkasse med stof over. Komforten er lig nul.

Jeg er rasende over at have spildt 7300 kr. på noget så elendigt. Hvis det her er deres definition af “lounge”, så tør jeg ikke engang forestille mig deres idé om “komfort”. Sofaen har intet at gøre med det, der bliver vist og beskrevet på hjemmesiden. Det er ren fup og glansbilleder. En skam, at man ikke kan prøve møblerne fysisk inden køb – jeg ville have afvist den på stedet.

Kundeservice? Ikke-eksisterende. Jeg forsøgte at kontakte dem for at returnere varen, men blev mødt af en mur af automatsvar og dårlig behandling. Ingen forståelse, ingen hjælp – og bestemt ingen undskyldning.

Alt i alt: Hold jer langt væk fra bolighuset.dk, medmindre I gerne vil betale overpris for noget, der ligner og føles som en billig havestol til børn. Jeg har aldrig før skrevet en anmeldelse, men det her fortjener en advarsel. 0 stjerner, hvis det var muligt.
😡😡😡😡

28 avril 2025
Logo de Bolighuset

Réponse de Bolighuset

Hej Natalie

Du har fået fat i den forkerte forretning, du har skrevet en anmeldelse til Bolighuset Ringkøbing, Vestjylland.

Sofaen du omtaler er ikke købt hos os.
Tag evt. gerne fat i mig på tlf. 72312020 eller på mail info@bolighuset.dk - så vi kan få bekræftet, at sagen intet har med os at gøre. Tak.

Herefter bedes du selvfølgelig at rette din henvendelse til den korrekte forretning og slette denne anmeldelse.

Mvh. Jimmy
Bolighuset.dk

De burde have 10 stjerner

De burde have 10 stjerner, super sød betjening, De giver sig tid til at svare på alle spørgsmål. Har fået de smukkeste og lækreste møbler. Kan kun varmt anbefales. Jeg er mere end tilfred med både produkter og behandling.

11 mars 2025

Virkelig god service på telefonen

Virkelig god service på telefonen. Medarbejder gik på lageret for at se efter, om den vare jeg ønskede var der. Bolighuset sendte den samme dag (fredag) og jeg modtag den mandag :-)

28 février 2025