Alt spillede fra start til slut. Fantastisk service, flot butik og levering præcis som aftalt. Bestemt et besøg værd – kan varmt anbefales! ⭐⭐⭐⭐⭐
Lisez les avis des autres
Jeg bestilte et tæppe online hos Bolighuset. Leveringen tog cirka 8 dage, hvilket var helt fint. Tæppet lever fuldt ud op til mine forventninger – det er rigtig flot og virker til at være af god kvali... Voir plus
Produktet var fint, men desværre var fragtoplysningerne ikke angivet korrekt. Spisebordet vi havde bestilt, og selv skulle samle, blev oplyst leveret i 4 pakker af 40 kg stykket. Desværre viste de... Voir plus
Der var en fantastisk service fra en ung ekspedient og det er et flot bolighus . Så dejligt at blive inspireret af og velkommen om du køber stort eller småt, eller blot nyder udstillingen
À propos de l'entreprise
- Magasin de meubles
- Magasin de meubles de chambre à coucher
- Magasin de meubles de salon
- Magasin de meubles de bureau
- Magasin d'ameublement d'extérieur
- Magasin de canapés
Écrit par l'entreprise
Hos Bolighuset Ringkøbing vil vi gøre hvad vi kan for at du får en god oplevelse både i vores fysiske butik og i vores webshop, vi er alle faguddannet så alle spørgsmål omkring møbler er mer end velkomne!
Coordonnées de contact
Nordre Ringvej 3, 6950, Ringkøbing, Danemark
- 72312020
- info@bolighuset.dk
- bolighuset.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Perfekt
Perfekt - det var værd at vente på. Bordet er lige præcis som på billederne og kun ros til Bolighuset.
Stressless® Chilli spisebordsstol
Købte 2 stk. Stressless® Chilli spisebordsstol, det gik helt fint, nem bestilling og rigtig god information. Stolene kom 1 uge før, så det var dejligt, fin levering, med informationer, der holdte.
Stolene er meget flotte så vi er meget tilfredse.
God kommunikation og varer der leveres…
God kommunikation og varer der leveres som aftalt 👍
God og venlig service
De er fantastiske til at hjælpe når der…
De er fantastiske til at hjælpe når der er problemer med den leverance man får fra deres leverandør
Kommode
En virkelig flot og kvalitets kommode. God kommunikation med butikken, præcis levering
Absolut god oplevelse lige fra…
Absolut god oplevelse lige fra indledende telefonsnak til leverance ganske som aftalt. Alt var som det skulle være.
God service og venlig levering
Første køb
Første gang jeg handlede i Bolighuset, bestemt ikke sidste gang, alt forløb hurtigt og sikkert
Mit køb er jeg yderst tilfreds med
En rigtig god oplevelse
Købte 6 spisebordsstole og en kontorstol hos dem. Det var en rigtig god oplevelse. Stolene blev valgt efter grundig og kompetent vejledning af Jimmy. Herefter blev der oplyst en leveringsdato. Og den blev holdt til punkt og prikke. Jeg er en meget glad og tilfreds kunde. Kan kun varmt anbefale Bolighuset og Jimmy. Vil helst sikkert købe hos dem igen.
God udvalg.Hurtig levering.Meget…
God udvalg.Hurtig levering.Meget tilfreds med opbevaring bænk
Nem bestilling
Nem bestilling - god information - levering hurtigere end forventet. Kan kun anbefales.
Smuk skænk af virkelig god kvalitet!
Smuk skænk af virkelig god kvalitet!
Fantastisk service
Fantastisk service, alle aftale blev overholdt og kæmpe stor hjælpsomhed af Frederik da vi først skulle ændre farve og derefter vente med levering.
Kan varmt anbefale at handle hos Bolighuset.
God oplevelse
gode produkter, god service, levering til aftalt tid
vil handle der igen
God oplevelse
Ankom som lovet, smukt bord der lever helt op til billeder og beskrivelse
Kvalitets sofabord
Der stod på jeres hjemmeside at i først ville have min vare i uge 44, men jeg modtog den efter 3 dage👍 virkeligt flot sofabord i massiv træ til en god pris
Rigtig godt bolighus, mange fine møbler
Rigtig godt bolighus, med mange fine møbler. Personalet var hjælpsomme og vi er meget tilfredse med vores køb af stole. Kun ros og tak herfra
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.