Bolignet-Aarhus Avis

2 177
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været internetkunde ved Bolignet-Aarhus i mere end 20 år. Det er billigt og så fungerer det bare. Kundeservice er desuden rigtig god og man kommer hurtigt igennem, når man ringer til dem. Je... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bolignet Aarhus? Jeg har ikke rigtig sat mig ind i "selskabs-organiseringen", selskabets generalforsamlings beretninger osv. Jegkender lidt til dets historie. Mit brugerindtryk: Det virker! Det er bil... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mine børnebørn elsker at komme her, pga. altid hurtig og stabil internet igennem de sidste 25 år. (kræver selvfølgelig god router, kabler oa..)

Noté 4 sur 5 étoiles

Har haft god internet forbindelse og tv signal i lle årene. Når der har været forstyrrelser og nedbrud, har jeg kunne finde information på hjemmesiden, det er god kundeservice. Prisen er også god.

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de connexion internet

À propos de Bolignet-Aarhus

Écrit par l'entreprise

✔ Billigt og lynhurtigt internet

✔ Stabil udbyder med over 20 års erfaring

✔ Non-profit og landsdækkende

✔ Super god og personlig kundeservice

Bolignet-Aarhus er en landsdækkende forening med en sund økonomi, der bl.a. leverer internet, streaming- og Kabel-TV til beboere i bolig-, ejer- og andelsforeninger samt kollegier.

Billig med super god kundeservice
Vi har kunden i fokus, og tilbyder nogle af de billigste og mest fordelagtige internetpriser på markedet samt en personlig og super god kundeservice.

Non-profit og driftssikker
Vi er en non-profit og professionel medlemsforening med over 25.000 kunder i de største byer i Danmark. Foreningstanken bygger på idéen om, at jo flere vi er, jo billigere bliver det. Non-profit betyder bl.a. at vi ikke har haft prisstigninger på internet siden foreningen startede for over 20 år siden.

Selvom vi er både billige og non-profit, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten - og derfor leverer vi stabile og driftssikre internetforbindelser.

I har indflydelse
Hos Bolignet-Aarhus kan man også få medindflydelse, da vi er en forening, og vi ejer ikke netværket hos vores medlemmer – det gør foreningen selv. Derfor er de herre i eget hus, hvilket giver masser af fordele til foreningen og beboerne. Vi gør det let at skifte til os – og vi hjælper jer igennem hele processen.

Écrit par l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(2 177)

127 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Efter at være flyttet

Efter at være flyttet, troet jeg at man bare kunne flytte min tv pakke men sådan er det så ikke næsten 1 1/2 måned uden tv. kommer nok til at vente til D 1/9 altså to måneder. Det dur ikke i min værden.

1 août 2025

Hej Michael

Vi er kede af at høre, at du har stået uden tv i så lang tid. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen skal have, og vi forstår godt, at det er frustrerende, når man forventer en nem overgang.

Flytninger kan desværre nogle gange være mere komplekse, især når det gælder kabel-tv. Men to måneders ventetid er bestemt ikke tilfredsstillende, og vi vil meget gerne undersøge, om der er noget, vi kan gøre for at hjælpe dig hurtigere videre.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte med dine oplysninger, så vi kan følge op og finde en løsning.

God kommunikation og god service

God kommunikation og god service

16 juillet 2025

Hej Rawand

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord!

Vi er rigtig glade for, at du oplever både god kommunikation og god service – det er lige præcis det, vi stræber efter hver dag. Din feedback betyder meget for os og motiverer hele teamet.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg giver 3 stjerner fordi vi blev…

Jeg giver 3 stjerner me. ikke fordi jeg har dårlig oplevelse men fordi vi blev lige kunde hos jer fra første august og der er gået kun en uge, Men i løbet af ugen trods nogle dage med kraftige vind, havde vi stabilt internet.
Vores tidligere internet forbindelse blev afbrudt under blæsevejr.
Jeg beholder de 2 sidste stjerner for opdatering af min anmeldelse i december måned.

8 août 2025

Réponse de Bolignet-Aarhus

Tusind tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din første oplevelse med os.

Vi er rigtig glade for at høre, at forbindelsen har været stabil – selv under blæsevejr – og at du allerede har bemærket en forskel i forhold til jeres tidligere udbyder. Det betyder meget for os!

Vi forstår også, at du vælger at afvente med at give de sidste stjerner, og vi ser frem til at høre din opdatering i december. I mellemtiden er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du oplever problemer eller har spørgsmål – vi er her for at hjælpe.

Tak igen for din tillid og for at give os en chance.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtigt at komme igennem til…

Hurtigt at komme igennem til kundeservice og fik svar på mine spørgsmål

Hej Henrik

Tak for den fine anmeldelse.
Dejligt at høre, at du fik fat i os (Kundeservice) ret hurtigt 😊
At du så fik svar på dine spørgsmål er vi glade for er tilfældet - så du ringer blot igen, hvis vi skal hjælpe dig en anden gang 😁

Noté 4 sur 5 étoiles

Meget nem og hurtig overgang samt god…

Meget nem og hurtig overgang samt god kundeservice

Hej Jamil

Tak for dne fine anmeldelse
Dejligt at høre, at du har oplevet en nem og hurtig overgang til Bolignet-Aarhus 😊
Kontakt os gerne på 82505050 // support@bnaa.dk - hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så vil vi gøre vort bedste for at hjælpe dig 😁

Noté 5 sur 5 étoiles

Er meget tilfreds med jeres…

Er meget tilfreds med jeres Bolignet-Aarhus. Selvom jeg kunne har været kunde fra 1. August. 🌞🤗🌞

Hej

Tak for den fine anmeldelse
Dejligt at høre, at du er en glad og tilfreds kunde - det kan vi li` at høre 😊
Du er altid meget velkommen til at kontakte vores Kundeservice på 82505050 / Support@bnaa.dk i tilfælde af spørgsmål eller problemer, så vil vi gøre vort bedste for at hjælpe dig 😁

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi er lige tvangsskiftet til det her…

Vi er lige tvangsskiftet til det her selskab i vores boligforening. Allerede 6 dage inde går nettet i flere timer (Snart 12 timer). Der er ingen driftsforstyrrelser siger deres hjemmeside, du kan ikke fejlmelde og den eneste du kan snakke med er en robot der fatter minus! Gal noget skrald! Der bliver intet meldt ud. Man er bare overladt til sig selv og sort skærm. På deres hjemmeside skriver de endda : “ Høj driftssikkerhed, fordi vi overvåger netværkets styrke 24/7/365.”
Ya right xD Fedt nyt internet 🙄

6 août 2025

Hej Daniel

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og sikre, at du får en stabil forbindelse hurtigst muligt. Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne kontakte os direkte med dine oplysninger (fx adresse og kundenummer), så vi kan følge op og finde en løsning.

Tak igen for din feedback – den hjælper os med at blive bedre.

Mvh Bolignet-Aarhus

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak endnu engang for fantastisk service…

Tak endnu engang for fantastisk service fra bolignet århus. Har haft besøg af tekniker onsdag 6-8-25 til opsætning af router. Frisk ung mand der bare kunne sit kram.

6 août 2025

Hej Johnny

Tak for den fine anmeldelse
Dejligt at høre, at du har haft en postiv oplevelse, da du kontaktede vores Kundeservice 😊
At teknikeren du fik på besøg for at opsætte din nye router - kunne sit kram, er vi bestemt glade for at høre 😁

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk kundeservice og hurtig…

Fantastisk kundeservice og hurtig levering af router…. Super service

25 juillet 2025

Hej Anne

Tak for den fine anmeldelse.
Dejligt at høre du har haft en positiv oplevelse, da du kontaktede vores Kundeservice 😊
Vi gør bestemt også vort bedste - så du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis behovet skulle opstå for hjælp igen 😁

Sød og venlig betjening

Sød og venlig betjening, det er jo ikke altid lige nemt for os pensionister.

7 juillet 2025

Hej Tine

Tak for den fine anmeldelse.
Det er dejligt at høre, du blev mødt af en venlig medarbejder og fik en god betjening, da du kontaktede vores kundeservice. 😄
Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der er tvivl om noget. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem og hurtig og virkelig god og…

Nem og hurtig og virkelig god og arrangeret kundeservice

30 juin 2025

Hej Emma

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det dejligt, at du fandt det nemt og hurtigt at bestille internet igennem os - og at du fik den rette hjælp fra vores kundeservice 😄
Du er altid velkommen til at kontakte os igen en anden gang 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik den bedste hjælp med at…

Jeg fik den bedste hjælp med at tilmelde mig hos jer ..Super kundeservice..tak for hjælpen.

15 juillet 2025

Hej Charlotte

Tak for den fine anmeldelse.
Det er dejligt at høre, du fik den helt rette hjælp og service, da du kontaktede os. 😄
Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis behovet opstår 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Thanks to the customer service…

Thanks to the customer service representative Eda , 🙂 She was so sweet and kind , was able to guide me end to end ... That also with lot of patience . .
The price is also fair .. and there router configuration and dispatch service is also superb.overall Very satisfied with their services.

14 juillet 2025

Hei Anand

Thank you for the nice review.
It's great to hear that you have been satisfied with the service we have provided you when you contacted us. 😄
We are happy to be able to help you with just what you needed help with. 😁
If you ever need our help again, please feel free to contact us. 😊

Best regards
Lonnie from Bolignet-Aarhus

Noté 4 sur 5 étoiles

Godt internet til en god pris

Godt internet til en god pris.

20 juillet 2025

Hej Tabita

Tak for den fine anmeldelse.
Det er skønt at du er tilfreds med både vores internet og prisen dertil. 😁
Hvis du på et tidspunkt får brug for vores hjælp, er du velkommen til at kontakte os på 8250 5050. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Ny, meget tilfreds kunde...

Ny kunde. Fået løbende tilgængelig og professionel information. Fået mundtlige, personlig information af samme høje karakter.

19 juillet 2025

Hej Jesper

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det bare dejligt at høre, du er tilfreds med de informationer og den service vi har givet dig, da du kontaktede os. 😄
Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis behovet opstår. 😊

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg har stadigvæk ikke internet

10 juillet 2025

Hej Carsten

Vi vil bestemt gøre vort bedste, hvis din forbindelse ikke fungerer - derfor har jeg også lige forsøgt at ringe til dig, dog uden held.
Jeg har netop skrevet en mail til dig, og bedt dig om at ringe til vores Kundeservice på 82505050 når du er hjemme.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg gik ind på deres hjemmeside

Jeg gik ind på deres hjemmeside, og blev hurtigt guidet igennem opsætning af internet og bestilling af det.
Efter få minutter havde jeg internet i lejligheden, kun gode ord herfra

5 juillet 2025

Hej Mathilde

Tak for den fine anmeldelse.
Dejligt at høre du fandt det nemt, at bestille internet via vores hjemmeside 😊
At internetforbindelsen var aktiv efter få minutter - er præcist det vi arbejder på at levere 😁

Nem opsætning:)

1 juillet 2025

Hej Jonas

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det dejligt, at du synes opsætningen af dit internet fra os har været overskueligt og ligetil. Det er skønt at få sådan en feedback. 😄

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik meget fine service fra begyndelsen. Var i tvivl om hvordan man forbinder router til internet, fik en fine forklaring fra boligret.

2 juillet 2025

Hej Joe

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det bare dejligt at vide, du fik en behagelig oplevelse og god service, da du kontaktede vores kundeservice. 😄
Du er velkommen til at kontakte os igen en anden gang, hvis du får behov for det. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og gode info her i…

Super service og gode info her i opstarten 😊

23 juin 2025

Hej Tuula

Tak for den fine anmeldelse.
Hvor er det skønt at høre, du har fået en god oplevelse i forbindelse med opstarten af internet ude i din afdeling. 😄
Hvis du får brug for vores hjælp engang, er du velkommen til at kontakte os på 8250 5050, så hjælper vi gerne. 😊

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus