Bolignet-Aarhus Avis

2 177
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været internetkunde ved Bolignet-Aarhus i mere end 20 år. Det er billigt og så fungerer det bare. Kundeservice er desuden rigtig god og man kommer hurtigt igennem, når man ringer til dem. Je... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bolignet Aarhus? Jeg har ikke rigtig sat mig ind i "selskabs-organiseringen", selskabets generalforsamlings beretninger osv. Jegkender lidt til dets historie. Mit brugerindtryk: Det virker! Det er bil... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mine børnebørn elsker at komme her, pga. altid hurtig og stabil internet igennem de sidste 25 år. (kræver selvfølgelig god router, kabler oa..)

Noté 4 sur 5 étoiles

Har haft god internet forbindelse og tv signal i lle årene. Når der har været forstyrrelser og nedbrud, har jeg kunne finde information på hjemmesiden, det er god kundeservice. Prisen er også god.

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de connexion internet

À propos de Bolignet-Aarhus

Écrit par l'entreprise

✔ Billigt og lynhurtigt internet

✔ Stabil udbyder med over 20 års erfaring

✔ Non-profit og landsdækkende

✔ Super god og personlig kundeservice

Bolignet-Aarhus er en landsdækkende forening med en sund økonomi, der bl.a. leverer internet, streaming- og Kabel-TV til beboere i bolig-, ejer- og andelsforeninger samt kollegier.

Billig med super god kundeservice
Vi har kunden i fokus, og tilbyder nogle af de billigste og mest fordelagtige internetpriser på markedet samt en personlig og super god kundeservice.

Non-profit og driftssikker
Vi er en non-profit og professionel medlemsforening med over 25.000 kunder i de største byer i Danmark. Foreningstanken bygger på idéen om, at jo flere vi er, jo billigere bliver det. Non-profit betyder bl.a. at vi ikke har haft prisstigninger på internet siden foreningen startede for over 20 år siden.

Selvom vi er både billige og non-profit, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten - og derfor leverer vi stabile og driftssikre internetforbindelser.

I har indflydelse
Hos Bolignet-Aarhus kan man også få medindflydelse, da vi er en forening, og vi ejer ikke netværket hos vores medlemmer – det gør foreningen selv. Derfor er de herre i eget hus, hvilket giver masser af fordele til foreningen og beboerne. Vi gør det let at skifte til os – og vi hjælper jer igennem hele processen.

Écrit par l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(2 177)

127 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Cheap, Fast and Reliable

The service is consistent 24/7 haven't had any outages, for the price the speed of 1gbps up and down is an insane bargain.

3 septembre 2025

Hei Nikos

Thank you for the nice review.
It's so nice to hear that you are happy with the internet connection from us - and the price for it.
It's great when it all just plays out. 😄
You are always welcome to contact us if you need our help. 😊

Best Regards
Lonnie from Bolignet-Aarhus

Noté 2 sur 5 étoiles

Dårlig information fra kundeservice og…

Dårlig information fra kundeservice og meget langsom fejlretning - 5 dage - ved oprettelse af internet.

2 septembre 2025

Hej Jørgen

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice og fejlretning i forbindelse med oprettelsen af internet. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere, så dette vil vi forbedre.

Når jeg kigger på din forbindelse, ser alt umiddelbart fint ud nu, men du er velkommen til at kontakte os igen på 8250 5050, hvis der fortsat skulle være problemer, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe.

Lonnie fra Bolignet-Aarhus

Medarbejderen Lonie

Medarbejderen Lonie. Var proffesionel til at tage i mod mig, da Jeg havde et problem med mit internet forbindelse. Som hun self endte med at fikse. Jeg giver hende ros og klart anbefaling til kundeservicen.

1 septembre 2025

Hej Azadi

Tusind tak for din anmeldelse – og for de flotte ord om vores kollega Lonie!

Det glæder os rigtig meget at høre, at hun tog godt imod dig og fik løst problemet med din internetforbindelse hurtigt og professionelt. Vi giver selvfølgelig rosen videre til hende – det fortjener hun!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 1 sur 5 étoiles

No internet

While I am able to connect my WiFi to my devices through my router, there is no internet available in the connection. I had internet only for two-three days after I signed into your portal. No internet since then.

For your reference, my address is Åparken 3.1.7.

31 août 2025

Hi Himadyuthi

Thank you for your review — and we're really sorry to hear that you've been without internet for so long.

It definitely shouldn't be the case that your connection stops working just a few days after activation. Since you've included your address (Åparken 3.1.7), we strongly encourage you to contact our support team directly so we can investigate and resolve the issue as quickly as possible.

You can reach us at 82 50 50 50 or by email at support@bnaa.dk — we’re ready to help and get you back online.

Great customer service

Jeanette was so helpful and clear in her communication. She had given me detailed steps to follow through and guided me along the process. She was also very pleasing to talk to.

22 août 2025

Hi Murugappan

Thank you so much for your kind words!

We’re really happy to hear that Jeanette was able to help you so clearly and effectively. We’ll make sure your feedback reaches her — it means a lot to us when our team members make a positive difference.

If you ever need assistance again, we’re always here to help.

Easy Setup, Fast Speed, and Affordable Internet at the Dorms

I live in the dorms, and Bolignet-Aarhus internet is awesome. It was super easy to set up—just plug and play. The speed is fast, and it never lets me down. Also, it’s really cheap, which is perfect for students.
I definitely recommend!

18 août 2025

Hi Adam

Thank you so much for your fantastic review!

We’re thrilled to hear that you found the setup easy, the speed reliable, and the price student-friendly — that’s exactly what we aim to deliver, especially in dorm environments where simplicity and performance matter most.

We really appreciate your recommendation and are happy to have you with us!

Nemt og brugbart

Nemt og brugbart.

Dog kun en internetkontakt der virker pr oprettelse

18 août 2025

Hej Noah

Vi er glade for at høre, at du oplever løsningen som nem og brugbar – det er netop det, vi sigter efter. Du har helt ret i, at der som udgangspunkt kun er én aktiv internetport ved oprettelse.

An easy interface

An easy interface, clear signs and a great space!

15 août 2025

Hi Luzia

Thank you so much for your kind words!

We’re really happy to hear that you found the interface easy to use and the overall experience great. That’s exactly what we aim for — clarity, simplicity, and a good user experience.

If you ever need help or have questions, we’re always here for you.

Quick and easy service

Quick and easy service. The customer help was also really nice and helped me understand how everything worked.

20 août 2025

Hi Daria

Thank you so much for your kind review!

We’re really glad to hear that you found the service quick and easy, and that our support team helped you understand everything clearly. That’s exactly the experience we aim to provide.

If you ever need assistance again, don’t hesitate to reach out — we’re always here to help.

Super viden og betjening

Hi Nils

Thank you so much for your kind review!

We’re really happy to hear that you found the service quick and easy, and that our support team was able to guide you clearly. Helping you feel confident and well-informed is exactly what we aim for.

If you ever need anything else, we’re just a call or message away.

It was very simple

It was very simple all I had to do was order the right router and go pick it up down the road!

Hi Jonas
Thank you so much for your kind words!

We’re really happy to hear that you’re enjoying your internet service. If you ever need assistance or have questions, we’re always here to help.

Good service

I have enjoyed internet service

17 août 2025

Hi Muhammad

Thank you so much for your kind words!

We’re really happy to hear that you’re enjoying the internet service. If you ever need help or have questions, we’re always here for you.

Viljen til at svare på mails8 er fin

Viljen til at ville svare på mail

Hej Maria

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi sætter stor pris på, at du bemærker vores vilje til at svare på mails – det er vigtigt for os at være tilgængelige og give ordentlig hjælp, også skriftligt. Din feedback motiverer os til at blive endnu bedre.

Du er altid velkommen til at skrive igen, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde bøvl med mit net til at starte med, men et hurtigt opkald til dem fik det fixet efter 5 minutter. De er super flinke og hjælper hurtigt.

4 août 2025

Hej Jesper
Tusind tak for din anmeldelse – og hvor er det dejligt at høre, at vi hurtigt kunne hjælpe dig videre!

Vi ved, hvor frustrerende det kan være, når nettet driller, så det glæder os ekstra meget, at du fik løst problemet med det samme og oplevede god service fra vores medarbejder.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid glade medarbejdere og god hurtig…

Altid glade medarbejdere og god hurtig service

22 juin 2025

Hej Betinna

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du oplever både glade medarbejdere og hurtig service – det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele det.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjælp igen.

Nem og hurtigt tilmelding❤️

Hej Kunde

Tusind tak for din søde anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du er glad for det hele!

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Det er supper

Det er supper. Jeg er meget glad for det.

Hej Diala

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig betjening og god service i…

Hurtig betjening og god service i telefonen. Fik konkret hjælp og vejledning af en virkelig behagelig medarbejder, der også var enormt effektiv. Fik mit produkt allerede dagen efter :)

4 août 2025

Hej Mia

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du fik hurtig og effektiv hjælp – og at vores medarbejder gjorde et godt indtryk. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, og det er skønt at høre, at du allerede havde dit produkt dagen efter.

Vi står altid klar, hvis du får brug for hjælp igen.

Fået ny udbyder.

Fået ny udbyder.
Kompetente mennesker at tale med.
Har mere hastighed end tidligere udbyder.
Kan jeg få 2 GB forbindelse?

Hej John

Tusind tak for din anmeldelse – det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores kundeservice og den øgede hastighed!

Angående 2 Gbit-forbindelse:
Vi tilbyder i øjeblikket op til 2,5 Gbit/s i én af de boligforeninger, vi samarbejder med. Det er dog ikke en standardløsning endnu, og tilgængeligheden afhænger af både den tekniske infrastruktur og aftalen med den enkelte boligforening.

Hvis du er interesseret i at høre, om det kan blive en mulighed hos dig, er du meget velkommen til at kontakte os – så undersøger vi det gerne nærmere.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bolignet-Aarhus er blevet valgt ind i…

Bolignet-Aarhus er blevet valgt ind i min boligforening efter Strofanet , fordi De er langt billigere på internet, tv og streaming.
Alle nye kunder fik tilmed 15% på tv pakker med streaming incl.
Servicen er god og personalet flinke og hjælpsomme.
Alle efter min mening burde få kendskab til Bolignet-Aarhus og lagt billigere tv og internet istedet for at betale det vide ud af øjnene hos andre.
Jeg er så glad for at vi , i vores boligforening stemte på dem.

12 août 2024

Hej Victoria

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du er så tilfreds med både priser, service og oplevelsen som helhed!

Vi er rigtig glade for, at du og din boligforening har valgt os, og at du allerede oplever fordelene ved skiftet. Det betyder meget for os at høre, at både vores tilbud og vores medarbejdere lever op til forventningerne – og at du vil anbefale os til andre.

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde og står altid klar, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus