Bra produkter och bra bemötande från kundtjänst. En av flaskorna med bodymist hade läckt ut 2/3 av innehållet när vi öppnade paketet. Jag skickade bilder påflaska och kartong på lördagen och frågade o... Voir plus
Jätte, jättebra fransk mat! Bästa franska mat jag smakat i Göteborg. Perfekta, inte för salta, moulefrites åt jag i somras och idag åt jag en perfekt råbiff. Ostron också jättebra. Mannen väldigt nöjd... Voir plus
Väldigt genomtänkt köpflöde där rätt information fanns tillgänglig vid rätt tillfälle. Exempel: Tydligt vad frakten skulle kosta direkt vid produktsidan till skillnad från andra e-handelsbutiker d... Voir plus
- Magasin de vitamines et compléments alimentaires
- Boutique de santé et beauté
- Herboristerie
- Magasin de produits capillaires
- Magasin de produits de beauté
- Pharmacie bio
BONO är din pålitliga webbutik för kosttillskott. ✓ Leverans inom 2-3 dagar med PostNord. ✓ Fri frakt från 599. ✓ Gratis produkt vid varje beställning. ✓ Betala senare med Klarna.
Suède
- bono.se
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Les gens ont aussi consulté
Väldigt nöjd
Väldigt nöjd! Alltid lika bra och trevlig service, ett stort utbud av kosttillskott av hög kvalitet och dessutom otroligt snabba leveranser. Beställningarna skickas snabbt och allt fungerar smidigt från början till slut.
En webbutik jag gärna återkommer till och varmt kan rekommendera! 🌸
Fick fel produkt
Fick fel produkt, kundtjänst var sedan i princip omöjliga att få svar av och otroligt ohjälpsamma.

Réponse de BONO
Mycket bra upplevelse
Mycket bra upplevelse! Produkterna har hög kvalitet och leveransen var riktigt snabb. Priserna är i det högre laget, men jag antar att det beror på den goda kvaliteten och garantin som gör det värt det.
Jag är så nöjd med Bonos produkter.
Finns förbättringspotensial
Fungerade ungefär som tänkt. Prisvärt, snabb leverans.
Bytte dock ut den beställda vara mot vad jag förmodar en livärdig produkt, men hade kanske kunnat informera om detta. Därav 4 och inte 5 stjärnor.
Excellent
Very good service, fast, good products that are hard to find in other stores, love it! I will continue buying.
Tycker att det är ett bra företag med…
Tycker att det är ett bra företag med mycket bra produkter.
Hög kvalitet till ett bra pris!
Produkterna jag köpt hos er håller väldigt hög kvalitet & levereras väldigt snabbt! Gillar era produkter & kommer att fortsätta handla hos er.
Snabb leverans! Jag köpte min protein och NMN härifrån och produkterna är för närvarande under användning. Tack för ett jättefint bemötande! 🌟🌟🌟🌟🌟
Fick det jag beställde i ganska bra tid.
Snabb leverans. Bra kundtjänst. Bra nätsida med tydlig information.
Bra service samt excellent kvalitet
Bono kunde erbjuda mig DHEA som inte…
Bono kunde erbjuda mig DHEA som inte läkarvården i Sverige har råd att skriva ut…
Så bra!
Tydlig hemsida, bra information, enkelt att beställa och snabb leverans. Perfekt !
BONO marknadsför tillskott med hjälp av…
BONO marknadsför tillskott med hjälp av en dietist som sägs heta Mirella. Vid kontakt med företaget har jag ingen möjlighet att kunna verifiera att Mirella är dietist. Då dietist är en yrkestitel med krav på sig. Inte vem som helst kan kalla sig dietist. Det är lågt att sälja in produkter med hjälp av en dietist för trovärdighet och inte kunna bekräfta hur det ligger till med den saken. Jag kommer aldrig att handla ifrån detta företag.
Önskar lite större sortiment annars…
Önskar lite större sortiment annars allt jättebra