Mycket att välja på ett och samma ställe . Söker hyreslägenhet centralt Gbg centralt Mölndal centralt Kungsbacka centralt Min blivande ”fru”sambo jobbar på Santa Maria Kungsbacka .själv pensionär s... Voir plus

Gammla annonser , samt att dem drar 299 kr från ditt konto 3 dagar efter, går ej att avsluta konto! har försökt men att få hjälp över chatten samt skickar dem en till bostadslistan för att avsluta a... Voir plus

1. Agence de location immobilière

Letar du efter din nästa hyresbostad? Bostadshub är ditt bästa val! På Bostadshub gör vi det enkelt för hyresgäster och hyresvärdar att komma i kontakt med varandra, så att du snabbt och smidigt kan hitta ditt nya hem. Oavsett om du söker en lägenhet, ett hus eller ett rum erbjuder Bostadshub ett brett utbud av hyresbostäder som passar alla budgetar och livsstilar. Med annonser tillgängliga på din valda plats gör vår plattform bostadssökandet enkelt och ger dig bästa möjliga chans att hitta den perfekta hyresbostaden. Behöver du hjälp eller har frågor? Vårt vänliga supportteam finns här för att guida dig genom hela processen. Du kan enkelt nå oss via Rento, vår virtuella assistent som finns i våra vanliga frågor (FAQ), eller genom att fylla i kontaktformuläret som finns i villkoren (T&Cs) på vår webbplats. På Bostadshub strävar vi efter att göra din bostadsresa enkel, transparent och helt stressfri.

2,5

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

183 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Decedptive and fraudulent - Bostadshub

I wish I had checked the website here first. Fully agree with the claim of a fraudulent and deceptive criminal outfit. Use at your peril. They charge you money to tell you to go to some other site, where you will still have to register and likely pay for service too. So stay away from these criminals and be safe. There are sites where one can find actual rentals and get in contact with the landlords. Bostadshub is NOT one of these sites. Avoid this site.

15 avril 2026

Hello,

Thank you for sharing your feedback. We are genuinely sorry to hear that you feel this way about our service.

We would like to clarify that Bostadshub is a search engine designed to aggregate listings from across the web to save users time. Our service provides a comprehensive overview of the market in one place, which is the value we aim to offer. We are transparent about how our platform functions and always strive to help our users find their next home efficiently.

We have requested your contact information via Trustpilot, please provide them can so we can reach out directly to attempt to resolve this.

Kind regards,

Snabb uthyrning

15 avril 2026

Hej Hamid,

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du hade en snabb och smidig upplevelse när du hyrde hos oss.

Vi i teamet vet att timing är A och O, och vi strävar efter att göra processen så smidig som möjligt för våra användare. Vi uppskattar ditt stöd och är glada att vi kunde hjälpa dig.

Om du behöver hjälp i framtiden står vårt team gärna till tjänst.

Bostadshub-teamet

Fick inga bra annonser och de drog…

Fick inga bra annonser och de drog 600kr från mitt konto innan jag tog reda på att jag hade ett abonnemang!

30 mars 2026

Hej Alessandro,

Vi beklagar att du inte hittade de bostadsannonser du letade efter och att du blev överraskad av abonnemangsavgifterna.

Vår tjänst inleds med en introduktionsperiod som automatiskt övergår till ett månadsabonnemang för att säkerställa fortsatt tillgång till våra verktyg för bostadssökning. Dessa villkor presenteras under registreringsprocessen, och vi skickar automatiska kvitton till den registrerade e-postadressen för att hjälpa användarna att hålla koll på sina abonnemang.

När det gäller annonserna samlar vår plattform in data från många externa källor i realtid. Tillgängligheten kan variera beroende på dina specifika kriterier och din plats, och vi arbetar ständigt med att förbättra kvaliteten på de annonser vi visar.

Vi har begärt dina uppgifter via Trustpilots säkra system, men eftersom vi inte har fått något svar från dig kan vi för närvarande inte vidta några ytterligare åtgärder i ärendet. Vi uppskattar din feedback, och om du fortfarande önskar ytterligare hjälp kan du kontakta vårt supportteam genom att fylla i kontaktformuläret som finns i användarvillkoren på vår webbplats.

Team Bostadshub

Jag betalade den för hela månaden men i…

Jag betalade den för hela månaden men i Stockholmsområdet jag inte fått nånting

2 février 2026

Bäste Svajunas Poskus,

Tack för din feedback. Vi beklagar att du ännu inte har hittat en lämplig bostad i Stockholmsområdet trots ditt aktiva abonnemang.

Observera att eftersom vi är en sökmotor beror de tillgängliga annonserna på vad som för närvarande erbjuds av hyresvärdar och andra bostadsplattformar i regionen. Stockholm är en marknad med hög efterfrågan, och vi rekommenderar att du skapar sökagenter för att få omedelbara aviseringar så snart en bostad som matchar dina kriterier blir tillgänglig.

Vi har begärt dina uppgifter via Trustpilots säkra system, men eftersom vi inte har fått något svar från dig kan vi för närvarande inte vidta några ytterligare åtgärder i ärendet. Vi uppskattar din feedback, och om du fortfarande vill ha ytterligare hjälp kan du kontakta vårt supportteam genom att fylla i kontaktformuläret som finns i användarvillkoren på vår webbplats.

Bluff

Samma som alla andra redan nämnt så är et ett blufföretag. De säger att du kan prova en gratis period. Står att du kan avsluta efter 48 timmar men när man trycker på avsluta så står de bara "vi har tagit emot din förfrågan", kontakt genom deras formulär ska svara inom 24 timmar men inget svar fås. mail ska svaras inom 48 timmar men skickas inte fram överhuvudtaget. Spärra kortet innan dem drar pengarna. Majoriteten av bostäder är redan uthyrda eller länkar dig bara vidare till ett annat 3:dje handspart sida.

3 mars 2026

Hej Natta,

Tack för din feedback.

Vi beklagar verkligen din upplevelse och förstår dina farhågor. Den inledande åtkomsten tillhandahålls som en del av en provperiod, och som förklarades vid registreringen och i bekräftelsemejlet fortsätter medlemskapet till standardpriset om det inte sägs upp innan provperioden löper ut.

När det gäller uppsägningar registreras en begäran i systemet och behandlas av vårt supportteam så snart den har skickats in. Om du inte har fått något svar kan det bero på att du inte har följt rätt procedur för att kontakta oss, vilket är att fylla i kontaktformuläret på webbplatsen. Om du har svarat på ett automatiskt eller marknadsföringsmejl har vårt team inte tagit emot det.

Bostadshub fungerar som en aggregator och samlar in annonser från flera externa källor för att underlätta bostadssökningen på ett och samma ställe. Även om vi utför kvalitetskontroller kan vi inte alltid kontrollera när en annons uppdateras eller tas bort av den ursprungliga källan, vilket ibland kan leda till föråldrade eller omdirigerade annonser.

Vi begärde och erhöll dina kontaktuppgifter via Trustpilots säkra system och hade möjlighet att kontakta dig via e-post. Tyvärr fick vi inget svar. I vårt meddelande anser vi att vi tydligt förklarade att prenumerationen aktiverades efter provperioden i enlighet med de villkor som du godkände vid registreringen. Alla debiteringar var giltiga och tjänsten var tillgänglig för dig under den betalda perioden. Vi lämnade även detaljerad information som förklarar hur prenumerationen fungerar och varför debiteringen skedde. Om du önskar kan du fortfarande svara på vårt e-postmeddelande, och vi hjälper gärna till att reda ut eventuella missförstånd.

Bostadshub-teamet

Dragana is very efficient and helpful

Dragana is very efficient and helpful! The way she handles is also very mature.

2 mars 2026

Hello Bear Poppy,

Thank you for sharing your feedback!

We’re very pleased to hear that you had a positive experience with our support team. Dragana will be happy to know that her efficiency, professionalism, and helpful approach made a difference. We will be sure to pass along your kind words to her.

Kind regards,
Bostadshub Team

VARNING! Går inte att säga upp

SCAM. DELIBERATE BLOCKING OF CANCELLATION
VARNING! Går inte att säga upp – Tekniska fel och ignorerade mejl
Recension:
Detta företag är en ren fälla. Jag har försökt säga upp mitt abonnemang sedan den 31 januari, men deras hemsida är tekniskt defekt. Varje gång jag försöker möts jag av felmeddelandet "Hoppsan, sidan finns inte" (404-fel). Deras chatbott hänger sig efter e-postverifiering, vilket gör det omöjligt att avsluta tjänsten manuellt. Trots att jag har skickat flera mejl till deras kundtjänst har jag inte fått något svar...och de fortsätter att dra 299 kr från mitt konto utan tillåtelse. Jag har nu startat en officiell reklamation via min bank, Handelsbanken
Jag kräver omedelbar bekräftelse på att mitt abonnemang är avslutat och att mina pengar betalas tillbaka. Håll er borta från denna sida!

11 mars 2026

Hej Olena,

Vi beklagar att du har haft problem och är frustrerad över din avbokning. Vi vill ta itu med dina problem direkt.

Vår plattform är utformad för att behandla avbokningar automatiskt via användarportalen eller vårt officiella kontaktformulär. Om du fick ett "404-fel" eller om systemet frös under processen kan det ha berott på ett tillfälligt synkroniseringsproblem eller ett fel i webbläsarens cache. Vi vill klargöra att alla supportförfrågningar måste skickas via det officiella kontaktformuläret på vår webbplats för att kunna spåras och hanteras av vårt team. E-postmeddelanden som skickas direkt till våra utgående meddelandeadresser kan tyvärr inte behandlas och tas inte emot av vårt team.

Vi har begärt dina uppgifter via Trustpilots säkra system, men eftersom vi inte har fått något svar från dig kan vi för närvarande inte vidta ytterligare åtgärder i ärendet. Vi uppskattar din feedback, och om du fortfarande vill ha vår hjälp kan du kontakta vårt supportteam genom att fylla i kontaktformuläret som finns i användarvillkoren på vår webbplats.

Quick response

17 février 2026

Hello Dina,

Thank you for your feedback! We are very pleased to hear that you appreciated the speed of our response.

At Bostadshub, we know that timing is everything when searching for a new home, and we strive to provide the most efficient support possible. Thank you for choosing our service!

Best regards,
Team Bostadshub

Mycket bra mottagande av support.

18 février 2026

Hej Katarina,

Stort tack för din fina feedback! Vi är väldigt glada att höra att du fick ett positivt bemötande av vår kundtjänst.

Att erbjuda en hjälpsam och välkomnande service är vår högsta prioritet, och det är mycket givande för oss att veta att vi har levt upp till dina förväntningar. Tack för att du väljer Bostadshub, och tveka inte att höra av dig om du behöver mer hjälp under ditt sökande!

Jättetrevlig pch bemötsam support

Jättetrevlig pch bemötsam support. Ge henne löneökning

11 février 2026

Réponse : Bostadshub

Tack så mycket för den positiva feedbacken! Vi är glada att höra att du tyckte att vårt supportteam var både vänligt och hjälpsamt.

Vi är mycket stolta över vår kundservice och vi kommer att vidarebefordra dina vänliga ord till teamet! Att veta att vi kan göra din upplevelse enklare är den bästa motivationen vi kan få.

Tack för att du valde Bostadshub, och vi önskar dig lycka till med din bostadssökning.

Team Bostadshub

Begärde en återställningslänk via deras…

Begärde en återställningslänk via deras hemsida för mitt glömda lösenord för inloggning och avslut av mitt abonnemang. Fick ALDRIG någon länk så jag kunde avsluta kontot så dom fortsätter att belasta mitt konto med 299:- varje månad , nu kommer jag att göra en polisanmälan mot detta suspekta företag.

31 janvier 2026

Réponse : Bostadshub

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi ser mycket allvarligt på det du beskriver, då det aldrig är vår avsikt att våra användare ska uppleva svårigheter med att få åtkomst till sina konton eller hantera sina prenumerationer.

Vi beklagar verkligen att du inte har mottagit länken för lösenordsåterställning. Ibland kan dessa automatiska mejl hamna i skräpposten eller filtreras bort av vissa e-postleverantörer, vilket kan ha hindrat dig från att komma åt dina kontoinställningar. I fall som detta kan och bör du kontakta vårt supportteam direkt för att få hjälp.

Vi har begärt och erhållit dina kontaktuppgifter via Trustpilots säkra system och har försökt kontakta dig via e-post. Tyvärr har vi inte fått något svar. I vårt meddelande tror vi att vi tydligt förklarade att prenumerationen aktiverades efter provperioden i enlighet med de användarvillkor som du godkände vid registreringen. Alla debiteringar var giltiga, och tjänsten var tillgänglig för dig under den betalda perioden. Vi har också lämnat detaljerad information om hur prenumerationen fungerar och varför debiteringen skett. Om du vill kan du fortfarande svara på vårt e-postmeddelande, och vi hjälper gärna till att reda ut eventuella missförstånd.

Bluff företag.

Bluff företag.

20 janvier 2026

Tack för din feedback.

Vi vill gärna förstå varför du känner så och ta itu med eventuella frågor eller bekymmer du har.

Om du har upplevt problem med ditt konto, betalningar eller abonnemang finns vårt supportteam tillgängligt för att hjälpa dig via kontaktformuläret på vår webbplats, vilket är den enda officiella kanalen för att hantera sådana ärenden.

Vi begärde och mottog dina kontaktuppgifter via Trustpilots säkra system och har haft möjlighet att kontakta dig via e-post. Tyvärr har vi inte fått något svar från dig. I vårt meddelande anser vi att vi tydligt förklarade att prenumerationen aktiverades efter provperiodens slut, i enlighet med de användarvillkor som du godkände vid registreringen. Samtliga debiteringar som har gjorts var giltiga, och tjänsten var tillgänglig för dig under hela den betalda perioden. Vi har även tillhandahållit detaljerad information som förklarar hur prenumerationen fungerar och varför debiteringen skedde. Om du önskar kan du fortfarande svara på vårt e-postmeddelande, så hjälper vi dig mer än gärna att klargöra eventuella missförstånd.

Oseriöst

Oseriösa 🤬 tog en provperiod sade upp erbjudandet men det var så svårt och krångligt att göra rätt så dom stal 299 för en period till. Kan jämföras med kriminell verksamhet!

11 janvier 2026

Réponse : Bostadshub

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi förstår din frustration kring abonnemangshantering och avgifter. Bostadshub-abonnemang skapas endast när en användare aktivt registrerar sig och genomför betalning. Provperioden ger tillfällig tillgång, och abonnemang fortsätter endast till standardpris om det inte avbokas innan provperioden avslutas.

Vi förstår att processen kan upplevas komplicerad ibland, och därför finns vårt supportteam tillgängligt för att hjälpa med alla frågor kring abonnemang, betalningar eller kontoavslut. All kontakt ska ske via vårt kontaktformulär på webbplatsen, som är den enda officiella och övervakade kanalen.

Vi har begärt dina uppgifter via Trustpilots säkra system, men eftersom vi inte har fått något svar från dig kan vi för närvarande inte vidta några ytterligare åtgärder i detta ärende. Vi uppskattar din feedback, och om du fortfarande vill ha hjälp kan du kontakta vårt supportteam genom att fylla i kontaktformuläret som finns i våra villkor (T&C) på vår webbplats.

Effektiv supportkontakt

Av särskilda skäl ville jag säga upp ett abonnemang. Fick omedelbart svar med uppgift om att allt var avklarat enligt mitt önskemål. Erbjudande om fortsatt supportkontakt om jag skulle finna det nödvändigt.

3 janvier 2026

Réponse : Bostadshub

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du fick snabb och effektiv hjälp med att avsluta ditt abonnemang, och att vårt team kunde säkerställa att allt hanterades enligt dina önskemål.

Vårt supportteam finns alltid tillgängligt om du behöver vidare assistans eller vägledning i framtiden.

Hyra av lägenhet

Många fina lägenheter. När jag fick problem med en avgift gick jag bra hjälp

20 décembre 2025

Réponse : Bostadshub

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du hittade många fina lägenheter och att vårt supportteam kunde ge dig hjälp när du stötte på ett problem med en avgift.

Om du behöver ytterligare assistans i framtiden står vårt team alltid redo att hjälpa till.

Samma lurendrejeri hände mig

Samma lurendrejeri hände mig. betalade 9 kr för att kontakta hyresvärd men har sedan dess betalat 600 kr för något jag inte bett om. Jag hoppas innerligt inte någon annan går på denna bluff. Scam.

20 décembre 2025

Réponse : Bostadshub

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi förstår din frustration kring oväntade avgifter. Bostadshub-abonnemang skapas endast när en användare aktivt registrerar sig och genomför en betalning. Avgiften för att kontakta hyresvärdar är separat, och eventuella abonnemangsavgifter fortsätter endast om abonnemanget inte avbokas innan prov- eller kampanjperioden löper ut.

Om du har problem med ditt konto, betalningar eller åtkomst till hyresvärdar, vänligen kontakta vårt supportteam via kontaktformuläret på webbplatsen. Detta är den enda officiella kanalen som vi övervakar för att hantera ärenden på ett säkert sätt.

Vi har begärt dina uppgifter via Trustpilots säkra system, men eftersom vi inte har fått något svar från dig kan vi för närvarande inte vidta ytterligare åtgärder i detta ärende. Vi uppskattar din feedback, och om du fortfarande vill ha hjälp kan du kontakta vårt supportteam genom att fylla i kontaktformuläret som finns i våra villkor (T&Cs) på vår webbplats.

Fick en lägenhet 🥰

4 décembre 2025

Réponse : Bostadshub

Vad roligt att höra — stort grattis till din nya bostad! 🥰
Vi är väldigt glada att allt löste sig och önskar dig all lycka i ditt nya hem.

Om du behöver hjälp i framtiden är du alltid varmt välkommen att kontakta vår support.

Bostadshub-teamet

Fick svar och hjälp under den nämnde…

Fick svar och hjälp under den nämnde tiden 72 timmar , , uppskattar väldigt mycket , och de har förståelse för andras situation ,

27 novembre 2025

Réponse : Bostadshub

Tack för din vänliga feedback. Vi är glada att höra att vårt supportteam kunde hjälpa dig inom den angivna tidsramen och ge en hjälpsam och förstående upplevelse.

Om du har fler frågor eller behöver vägledning i framtiden står vårt team alltid redo att assistera.

Bostadshub Team

Scammer and really hard customer…

Scammer and really hard customer communications

19 novembre 2025

Hello,

Thank you for sharing your feedback.

We take all user concerns seriously and would like the opportunity to better understand your experience. Our goal is to review your account and address any issues or questions you may have.

We requested your details via Trustpilot’s secure system, but since we did not receive a response from you, we are currently unable to take further action on this matter. We appreciate your feedback, and if you would still like us to assist further, you can reach our support team by completing the contact form available in the T&Cs on our website.

Best regards,
Bostadshub Team

En savoir plus sur les différents types d'avis.