Jag har under en längre period varit på jakt efter bostad och haft svårt att hitta min nya hyresbostad. Jag har varit nöjd med att använda BostadsZonen för att hitta min nya hyresbostad. De har ett st... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 88 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Great customer service
Great customer service, working even on weekends. Trustworthy, and care about customer experience!
Bedrägeri
Bedrägeri. Alla annonser är falska, jag har slösat bort mina pengar och vill säga upp prenumerationen efter bara 20 minuters användning. Det är verkligen synd att jag inte läste recensionerna först. Jag rekommenderar det inte till någon, aldrig någonsin!!!
Grymma
Grymma, hjälpte mig mer än förväntat. Detta är en app jag kommer vända mig till direkt när det bråkar med boende igen!
Snabb och förstående kundtjänst
Snabb och förstående kundtjänst! Fick väldigt fin hjälp av supporten när jag behövde komma i kontakt med dem angående mitt konto. Uppskattar verkligen det trevliga bemötandet och att det var så lösningsorienterade.
Bra hemsida och jättebra kundservice
Kundtjänst
Jag hade en superbra upplevelse med kundtjänsten när ett problem uppstod. De svarade snabbt och löste problemet smidigt. Rekommenderar starkt. Tjänsten var också toppen!
Snabb hjälp och bra lösning!
Lägg pengarna på något annat
Enligt min åsikt är tjänsten alldeles för dyr i förhållande till vad man faktiskt får. Många gånger blir man bara vidarebefordrad till hyresvärdarnas egna hemsidor, och vissa hyresvärdar går visserligen att kontakta direkt via tjänsten – men för mig är det ändå inte värt pengarna.
39 kr för tre dagar låter billigt, men tänk på att det övergår i ett abonnemang på 369 kr om du inte säger upp det i tid. Eftersom den första perioden bara är tre dagar har man väldigt kort tid på sig att komma ihåg att avsluta abonnemanget.
Mitt råd är därför att istället lägga lite tid på att söka upp olika hyresvärdar och registrera sig direkt på deras egna hemsidor. Det är gratis och enligt min erfarenhet betydligt mer prisvärt.

Réponse de Bostadszonen
Jättebra kundservice som svarar inom…
Jättebra kundservice som svarar inom kort! Fick superbra hjälp

Réponse de Bostadszonen
Jättebra kundbemötande fick hjälp av…
Jättebra kundbemötande fick hjälp av Louise med ärendet!!

Réponse de Bostadszonen
Bra kundtjänst men för dyrt för mig som…
Bra kundtjänst men för dyrt för mig som är student.

Réponse de Bostadszonen
Jättebra kundservice man får den…
Jättebra kundservice man får den hjälpen man ber om och lite till!

Bra service
Fått bra hjälp av Louise från kundtjänst när det krånglade med kontot. Mycket nöjd över bemötandet och servicen.

Jättefin kundbemötande
Jättebra koncept, man kan hitta flera lägenheter som finns i marknaden lättare. Jättefin kundbemötande, jag är supernöjd.

Réponse de Bostadszonen
Marina was really helpful throughout a…
Marina was really helpful throughout a rough spot, and she took it upon herself to find a solution. I really appreciate the customer service experience

Super!
Bra hemsida och trevlig och hjälpsam kundservice. Återkommer även snabbt vid frågor. Rekommenderar starkt!

Utmärkt kundservice
Jag hade en mycket positiv upplevelse av Bostadszonens kundservice. Teamet var vänligt, professionellt och verkligen hjälpsamt. De tog sig tid att förstå min situation och hittade en utmärkt lösning. Jag uppskattade verkligen deras vänlighet och snabba kommunikation.
Plattformen var också enkel att använda och hjälpsam under mitt bostadssökande. Under hela processen upplevde jag kommunikationen som respektfull och tillmötesgående.
Tack för en utmärkt kundservice!

Réponse de Bostadszonen
Bra kundservice och snabb återkoppling
Bra kundservice och snabb återkoppling. De var hjälpsamma och löste mitt ärende på ett smidigt sätt. Tack!

Snabb hjälp
Det som är bra att när ett problem uppstår löser dem det snabbt som det går och bra kundbemötande och svara snabbt också