Bedrägeri. Alla annonser är falska, jag har slösat bort mina pengar och vill säga upp prenumerationen efter bara 20 minuters användning. Det är verkligen synd att jag inte läste recensionerna först. J... Voir plus
Snabb och förstående kundtjänst! Fick väldigt fin hjälp av supporten när jag behövde komma i kontakt med dem angående mitt konto. Uppskattar verkligen det trevliga bemötandet och att det var så lösnin... Voir plus
Jag hade en mycket positiv upplevelse av Bostadszonens kundservice. Teamet var vänligt, professionellt och verkligen hjälpsamt. De tog sig tid att förstå min situation och hittade en utmärkt lösning... Voir plus
Jag har under en längre period varit på jakt efter bostad och haft svårt att hitta min nya hyresbostad. Jag har varit nöjd med att använda BostadsZonen för att hitta min nya hyresbostad. De har ett st... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 88 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Jättesnäll person som hjälpte mig
Jättesnäll person som hjälpte mig. Fick verkligen den hjälp jag efterfrågade och hoppades på att få. Väldigt väldigt snälla och snabba på att svara!

Réponse de Bostadszonen
Jätte bra sida på alla sätt
Jätte bra sida på alla sätt, enkel UI, enkel support osv.
Men framförallt vill jag tacka Louise, hon hjälpte till otroligt mycket, hade ett litet problem med betalningen, skickade ett mejl och hon svarade omedelbart, stark rekommendation.

Réponse de Bostadszonen
+++++ bra och hjälpsam support.
+++++ bra och hjälpsam support.
Rekommenderas

Réponse de Bostadszonen
Jag stötte på problem med en betalning…
Jag stötte på problem med en betalning och hörde av mig via mail. Fick svar redan inom en timme och är mycket nöjd med den snabba och hjälpsamma kundservicen. Väldigt uppskattat med en kundtjänst som är både tillgänglig och engagerad.

Överraskande snabba och tillmötesgående
Överraskande snabb, professionell och tillmötesgående kundtjänst som smidigt löste mitt problem. Ovanligt och mycket uppskattat!

Réponse de Bostadszonen
Mycket bra customer service som…
Mycket bra customer service som reagerade snabbt på min begäran via email. Det syns att de bryr om sina kunder.

Réponse de Bostadszonen
Jag hade problem med en betalning och…
Jag hade problem med en betalning och Mailade dem om hjälp, fick ett mail tillbaka redan efter någon timme där dem hjälpte mig! Otroligt skönt med personal som jobbar för en bra kundservice!

Efter att du prenumererat
Efter att du prenumererat, klicka på kontakt så omdirigeras du till andra sidor.
Du kan förbättra detta genom att förtydliga vilka fastigheter du kan kontakta direkt via din prenumeration och vilka som är tredjepartsfastigheter. Du bör göra informationen mer transparent, snarare än att förklara hur ni arbetar baserat på min erfarenhet. Mina åsikter är baserade på min egen erfarenhet.

Réponse de Bostadszonen
Mycket bra hemsida med många bostäder
Mycket bra hemsida med många bostäder. Snabba svar från kundservice

Bra kundtjänst
Jag vet inte riktigt vad bostadsportalen gör fullt ut. Därför kan jag inte ge fullt betyg. Det jag kan sätta ett högt betyg på är kundservicen som var snabb och hjälpsam och över dagen hjälpte mig kring ett missförstånd med mitt abonnemang av tjänsten. Jag var lite sur inte mail, men inte kundtjänsten. Alltid tryggt när man får bra kundbemötande.

Réponse de Bostadszonen
Dyr sida med samma innehåll som andra sidor
Här hittar du alla lägenheter som du hittar gratis på andra sidor. Skillnaden är att det kostar 400kr i månaden.

Jättebra service
Jättebra service. Har fått snabbt och smidig svar vid frågor.

Réponse de Bostadszonen
Bluffannonser, betala inte BostadsZonen!
De två senaste annonserna jag sett är samma lägenheter som förmedlas via Boplats syd. Så betalar man Bostadszonen för att få kontakta hyresvärden hamnar man bara på Boplats Syd, där man måste ha stått i deras kö för att ens ha en chans.
Varför har ni ens dessa annonser på er sida? Ni lurar folk att betala er massa pengar för att upptäcka att man måste betala abonnemang någon annanstans.
Uppdatering efter svar från BostadsZonen 19/6:
Det de skriver i sitt svar till mig, om att det tydligt framgår på deras sida om annonsen ligger hos en annan förmedlare stämmer inte. Man måste betala deras svindyra abonnemang för att få den infon.

Réponse de Bostadszonen
Stort tack till Marina på kundservicen
Stort tack till Marina på kundservicen, som hjälpte mig mitt problem helt utan trubbel.

Pålitlig, smidig och hjälpsam
Otroligt hjälpsam kundservice som svarar snabbt! Dessutom pålitlig sida som är enkel att navigera! Skulle definitivt rekommendera.

Réponse de Bostadszonen
En mycket bra söksida för bostäder
Genom denna site fick jag tag på mitt drömboende. Den är enkel att använda.

Supernöjd
Har fått jätte professionell hjälp. Var supernöjd. Lätt och smidigt att kontakta dem. Highly recommend 👍🏼