Bostadszonen Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Bedrägeri. Alla annonser är falska, jag har slösat bort mina pengar och vill säga upp prenumerationen efter bara 20 minuters användning. Det är verkligen synd att jag inte läste recensionerna först. J... Voir plus

Snabb och förstående kundtjänst! Fick väldigt fin hjälp av supporten när jag behövde komma i kontakt med dem angående mitt konto. Uppskattar verkligen det trevliga bemötandet och att det var så lösnin... Voir plus

Jag hade en mycket positiv upplevelse av Bostadszonens kundservice. Teamet var vänligt, professionellt och verkligen hjälpsamt. De tog sig tid att förstå min situation och hittade en utmärkt lösning... Voir plus

Jag har under en längre period varit på jakt efter bostad och haft svårt att hitta min nya hyresbostad. Jag har varit nöjd med att använda BostadsZonen för att hitta min nya hyresbostad. De har ett st... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

136 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 88 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

54 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jättesnäll person som hjälpte mig

Jättesnäll person som hjälpte mig. Fick verkligen den hjälp jag efterfrågade och hoppades på att få. Väldigt väldigt snälla och snabba på att svara!

11 septembre 2025

Hej Ester,

Tusen tack för din underbara recension!

Vad fint att höra att du fick den hjälp du behövde och att du upplevde oss som både snabba och vänliga — det betyder verkligen mycket för oss! Vi strävar alltid efter att ge personlig och omtänksam service, så din återkoppling värmer extra mycket.

Stort tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse 💚

Louise, BostadsZonen

Jätte bra sida på alla sätt

Jätte bra sida på alla sätt, enkel UI, enkel support osv.
Men framförallt vill jag tacka Louise, hon hjälpte till otroligt mycket, hade ett litet problem med betalningen, skickade ett mejl och hon svarade omedelbart, stark rekommendation.

5 septembre 2025

Hej Omar,

Tusen tack för din fantastiska recension!

Vad härligt att höra att du tycker om vår sida och att du upplevde både plattformen och supporten som enkel att använda!

Det gläder mig verkligen att kunde hjälpa dig snabbt med betalningsfrågan — din vänliga återkoppling betyder mycket.

Stort tack för din starka rekommendation, det uppskattas verkligen 💚

Louise, BostadsZonen

+++++ bra och hjälpsam support.

+++++ bra och hjälpsam support.
Rekommenderas

5 septembre 2025

Hej Andreas,

Tusen tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med vår support och att du upplevde oss som hjälpsamma!

Din rekommendation betyder verkligen mycket för oss och motiverar oss att fortsätta ge personlig och snabb service till alla våra användare.💚

Bra företag

4 septembre 2025

Hej Viktor,

Stort tack för din recension!

Vi är väldigt glada att höra att du tycker att vi är ett bra företag.

Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera god service till våra användare.

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension! 💚

Louise, BostadsZonen

Jag stötte på problem med en betalning…

Jag stötte på problem med en betalning och hörde av mig via mail. Fick svar redan inom en timme och är mycket nöjd med den snabba och hjälpsamma kundservicen. Väldigt uppskattat med en kundtjänst som är både tillgänglig och engagerad.

3 septembre 2025

Hej Mastaneh,

Stort tack för din fina recension!

Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med vår kundservice och att du fick snabbt och hjälpsamt svar när du stötte på problem med en betalning.

Det betyder mycket för oss att veta att vårt engagemang och vår tillgänglighet uppskattas.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – det motiverar oss att fortsätta ge bästa möjliga service till våra användare. 💚

Överraskande snabba och tillmötesgående

Överraskande snabb, professionell och tillmötesgående kundtjänst som smidigt löste mitt problem. Ovanligt och mycket uppskattat!

29 août 2025

Hej Pippi

Stort tack för din fantastiska recension!

Det gläder oss enormt att höra att du upplevde vår kundtjänst som snabb, professionell och tillmötesgående, och att ditt problem löstes smidigt.

Vi strävar alltid efter att ge våra användare en trygg och positiv upplevelse, så din uppskattning betyder väldigt mycket för oss .

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av dina erfarenheter – det hjälper oss att fortsätta utvecklas och bli ännu bättre.💚

Louise, BostadsZonen

Mycket bra customer service som…

Mycket bra customer service som reagerade snabbt på min begäran via email. Det syns att de bryr om sina kunder.

22 août 2025

Hej Elizabeth,

Stort tack för din fina recension!

Det gläder oss verkligen att höra att du fick snabb hjälp av vår kundservice och att du upplever att vi bryr oss om våra kunder.

Vi strävar alltid efter att ge en personlig, professionell och omtänksam service – därför betyder din feedback väldigt mycket för oss.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, det uppskattar vi verkligen.💚

Louise, BostadsZonen

Jag hade problem med en betalning och…

Jag hade problem med en betalning och Mailade dem om hjälp, fick ett mail tillbaka redan efter någon timme där dem hjälpte mig! Otroligt skönt med personal som jobbar för en bra kundservice!

27 août 2025

Hej Joel,

Stort tack för din fina recension!

Det betyder mycket för oss att höra att du snabbt fick hjälp och att du är nöjd med vår kundservice.

Vi uppskattar verkligen din feedback och finns alltid här om du behöver hjälp igen.💚

Efter att du prenumererat

Du kan förbättra detta genom att förtydliga vilka fastigheter du kan kontakta direkt via din prenumeration och vilka som är tredjepartsfastigheter. Du bör göra informationen mer transparent, snarare än att förklara hur ni arbetar baserat på min erfarenhet. Mina åsikter är baserade på min egen erfarenhet.

25 août 2025

Hej Jizhi,

Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse med oss.

Vårt koncept är att samla alla lediga bostäder på ett ställe, så att det blir enklare för bostadssökande att få en överblick. Hur kontakten sker med hyresvärden kan dock variera.

Vissa hyresvärdar vill att vi länkar vidare till deras egen sida, medan andra föredrar att kommunikationen sker via vårt interna meddelandesystem, e-post eller telefon.

Det är därför viktigt att förtydliga att det inte alltid är som du skriver: "Efter att du prenumererat, klicka på kontakt så omdirigeras du till andra sidor."
Den formuleringen kan ge intrycket att det alltid sker, men så är det långt ifrån.

Vi hoppas att detta ger en bättre förståelse för hur BostadsZonen fungerar, och vi tackar dig för att du tog dig tid att skriva en recension.

Din feedback hjälper oss att hela tiden bli bättre.

Louise, BostadsZonen

Mycket bra hemsida med många bostäder

Mycket bra hemsida med många bostäder. Snabba svar från kundservice

22 août 2025

Hej Fatima,

Stort tack för din fina recension!

Det gläder oss att höra att du tycker om vår hemsida och att du har haft en bra upplevelse med vår kundservice 💚

Bra kundtjänst

Jag vet inte riktigt vad bostadsportalen gör fullt ut. Därför kan jag inte ge fullt betyg. Det jag kan sätta ett högt betyg på är kundservicen som var snabb och hjälpsam och över dagen hjälpte mig kring ett missförstånd med mitt abonnemang av tjänsten. Jag var lite sur inte mail, men inte kundtjänsten. Alltid tryggt när man får bra kundbemötande.

29 juillet 2025

Hej Nadia,

Stort tack för din ärliga recension och för de fina orden om vår kundservice.

Det betyder mycket för oss att höra att du upplevde hjälpen som snabb och trygg, och att vi kunde lösa missförståndet samma dag.

Vi uppskattar verkligen din feedback!

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse 💚

Louise, BostadsZonen

Snabba att svara och trevliga.

19 juillet 2025

Hej Sokol,

Tusen tack för din fina recension!

Vi är glada att du är nöjd med både snabbheten i våra svar och bemötandet.

Det betyder mycket för oss!

Tveka inte att höra av dig igen om vi kan hjälpa dig med något mer.

Fin hemsida

Fin upplevelse med bra kundservice

12 juillet 2025

Hej Alex,

Tack snälla för din fina recension!

Vi är jätteglada över att du haft en bra upplevelse hos oss och att vår kundservice kunnat hjälpa dig på ett bra sätt.

Tveka inte att höra av dig igen om vi kan hjälpa dig med något i framtiden.

Louise, BostadsZonen

Dyr sida med samma innehåll som andra sidor

Här hittar du alla lägenheter som du hittar gratis på andra sidor. Skillnaden är att det kostar 400kr i månaden.

18 juin 2025

Hej Kristin,

Tack för din feedback – vi är ledsna att höra att du inte haft en bra upplevelse hos oss.

Hos BostadsZonen samlar vi hyresbostäder från flera olika plattformar, så att du som bostadssökande enkelt och snabbt kan få en överblick på ett och samma ställe – utan att behöva leta på flera olika webbplatser.

Vi arbetar löpande med att förbättra både utbudet och användarvänligheten.

Vi vill bara vänligt upplysa om att vårt abonnemang inte kostar 400 kr per månad, utan 369 kr.

Vi erbjuder dessutom en nöjdhetsgaranti, och vi vill därför gärna att du kontaktar oss på kundservice@bostadszonen.se, så att vi kan hitta en tillfredsställande lösning tillsammans.

Vi ser fram emot att hjälpa dig vidare.

Vänliga hälsningar

Jättebra service

Jättebra service. Har fått snabbt och smidig svar vid frågor.

8 juin 2025

Hej Ida,

Stort tack för din fina recension!

Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår service, och att du upplevt kontakten med oss som snabb och smidig.

Vi strävar alltid efter att ge våra användare bästa möjliga support – så din feedback betyder mycket för oss.

Varmt välkommen tillbaka till BostadsZonen när du behöver oss igen!

Louise, BostadsZonen

Bluffannonser, betala inte BostadsZonen!

De två senaste annonserna jag sett är samma lägenheter som förmedlas via Boplats syd. Så betalar man Bostadszonen för att få kontakta hyresvärden hamnar man bara på Boplats Syd, där man måste ha stått i deras kö för att ens ha en chans.

Varför har ni ens dessa annonser på er sida? Ni lurar folk att betala er massa pengar för att upptäcka att man måste betala abonnemang någon annanstans.

Uppdatering efter svar från BostadsZonen 19/6:
Det de skriver i sitt svar till mig, om att det tydligt framgår på deras sida om annonsen ligger hos en annan förmedlare stämmer inte. Man måste betala deras svindyra abonnemang för att få den infon.

5 juin 2025

Hej Anna,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension.

Vi värdesätter transparens högt och är verkligen ledsna över att du upplevde situationen som missvisande.

På BostadsZonen har vi vissa bostadsannonser från bostadsbolag.
Här kan det finnas särskilda krav och villkor, eftersom de ofta regleras av kommunala riktlinjer.
För bostäder som hyrs ut genom ett bostadsbolag skriver vi tydligt i annonsen:

"Denna bostad förmedlas genom ett bostadsbolag. Därför kan det vara nödvändigt att betala en medlemsavgift och stå i kö för att bli aktuell för bostaden"

Denna text är synlig innan du köper tillgång till hyresvärdens kontaktuppgifter, så att du har möjlighet att ta detta i beaktande innan du bestämmer dig för att gå vidare.

Det är dock viktigt att understryka att 99 % av bostadsannonserna på BostadsZonen kommer från professionella och privata uthyrare, där sådana krav och regler inte gäller.

Vi förstår din frustration och uppskattar att du delar med dig av din upplevelse – din feedback hjälper oss att ständigt förbättra tydligheten och användarupplevelsen.

Tveka inte att kontakta vår kundtjänst om du är osäker på något – vi hjälper dig gärna!

Louise, BostadsZonen

Stort tack till Marina på kundservicen

Stort tack till Marina på kundservicen, som hjälpte mig mitt problem helt utan trubbel.

2 juin 2025

Hej Rayan,

Stort tack för din fina recension!

Vi är så glada att höra att Marina kunde hjälpa dig snabbt och problemfritt – det sätter vi stor pris på!
Vi delar självklart dina ord med henne – det kommer att göra henne väldigt glad.

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden.

Pålitlig, smidig och hjälpsam

Otroligt hjälpsam kundservice som svarar snabbt! Dessutom pålitlig sida som är enkel att navigera! Skulle definitivt rekommendera.

28 mai 2025

Hej Erika,

Stort tack för din fina recension!

Det betyder mycket för oss att höra, att du upplever vår kundservice som hjälpsam och snabb – och att du dessutom tycker att sidan är pålitlig och lätt att använda.

Vi strävar alltid efter att göra både servicen och användarupplevelsen så smidig som möjligt, så din feedback värmer verkligen.

Tack för din rekommendation.

Louise, BostadsZonen

En mycket bra söksida för bostäder

Genom denna site fick jag tag på mitt drömboende. Den är enkel att använda.

21 mai 2025

Hej Gunilla,

Stort tack för din fina recension!

Vi blir så glada av att höra, at du hittade ditt drömboende genom BostadsZonen – det er precis det, vi håber på at kunne bidra till!
Härligt att du också tycker att sidan är enkel att använda.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Supernöjd

Har fått jätte professionell hjälp. Var supernöjd. Lätt och smidigt att kontakta dem. Highly recommend 👍🏼

20 mai 2025

Hej Sulin,

Stort tack för din fina recension!

Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med den hjälp du har fått, og att kontakten med oss har varit enkel och smidig.
Vi strävar alltid efter att ge snabb och professionell service – så det betyder mycket for oss att det märks!

Du är alltid varmt välkommen tillbaka till BostadsZonen.