Bostadszonen Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Bedrägeri. Alla annonser är falska, jag har slösat bort mina pengar och vill säga upp prenumerationen efter bara 20 minuters användning. Det är verkligen synd att jag inte läste recensionerna först. J... Voir plus

Snabb och förstående kundtjänst! Fick väldigt fin hjälp av supporten när jag behövde komma i kontakt med dem angående mitt konto. Uppskattar verkligen det trevliga bemötandet och att det var så lösnin... Voir plus

Jag hade en mycket positiv upplevelse av Bostadszonens kundservice. Teamet var vänligt, professionellt och verkligen hjälpsamt. De tog sig tid att förstå min situation och hittade en utmärkt lösning... Voir plus

Jag har under en längre period varit på jakt efter bostad och haft svårt att hitta min nya hyresbostad. Jag har varit nöjd med att använda BostadsZonen för att hitta min nya hyresbostad. De har ett st... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

136 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 88 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

54 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jag rekommenderar inte bostadszonen

Jag rekommenderar inte bostadszonen, man betalar för att kontakta hyresvärden direkt, men dem kopplar dig vidare till en annan hemsida som Homeq.

30 avril 2025

Hej Soma,
Tack för ditt meddelande.

Det är olika hur uthyrare önskar att kontakten ska ske.
Vissa föredrar en direkt hänvisning, andra ett meddelandesystem och/eller telefonnummer.

I det specifika fallet där du blev hänvisad till en annan hemsida, är det för att uthyraren hanterar alla sina meddelanden genom sin egen plattform.
Därför är det inte fel att du blivit hänvisad till en annan hemsida, då det är den väg uthyraren har valt för korrespondensen, vilket självklart är gratis.
Du kan därför tryggt gå vidare med din kontakt till uthyraren via den vägen.

Det har inte varit möjligt att hitta dig i vårt system, men jag hjälper dig gärna om du har andra frågor, så tveka inte att kontakta oss på vår e-post: kundservice@bostadszonen.se
Jag är här för att hjälpa dig.

Louise, BostadsZonen

Rekommenderar starkt denna sida om du…

Rekommenderar starkt denna sida om du är ute efter en perfekt bostad! Inga konstigheter, vill du hitta din bostad så är verkligen bostadszonen där man ska kolla!! Aldrig varit med om någon bättre och trevligare kundservice!!!

26 avril 2025

Hej William,
Stort tack för att du har tagit dig tid att skriva denna fina recension.
Vi är så glada att höra att du har haft en bra upplevelse med vår hemsida och vår kundservice, det betyder verkligen mycket för oss.
Vi hoppas att du har lyckats hitta en bostad som uppfyller alla dina önskemål.

Website map never works

Website map never works, and I was thinking to pay and get membership but website not working so well.

25 avril 2025

Hi Vidhi,
Thank you so much for sharing your feedback.
We're sorry to hear that you feel our website hasn't met your expectations.
We’re eager to help you get started with your housing search.
Please feel free to reach out to us at kundservice@bostadszonen.se and let us know the issues you've encountered, and we’ll be happy to assist you further.

Best regards,

Timely response

Timely response, understanding of my situation, and a very helpful website for accomodation across Scandinavia. Connected me with genuine landlords.

23 avril 2025

Hi Chloe,
Thank you so much for your review and for sharing your experience, it means a lot to us.
We are glad to hear that you were satisfied with our website and had a good experience with the landlords.
We hope you've found your dream home.

Best regards,
Louise, BostadsZonen

Superbra service och fantastisk sida…

Superbra service och fantastisk sida med stort och seriöst utbud

22 avril 2025

Hej Nathalie,
Stort tack för din fina recension och för att du tog dig tid att skriva den.
Vi är glada att höra att du har varit nöjd med vår sida, och vi hoppas att du har funnit en bostad som matchade det du sökte.

Jätte bra service

Jätte bra service

18 avril 2025

Hej Mohammed,
Stort tack för din recension.
Vi är så glada att höra att du har upplevt bra service hos oss på BostadsZonen, det är också något vi bryr oss mycket om.
Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Louise, BostadsZonen

Bra sida som är lätt att navigera sig…

Bra sida som är lätt att navigera sig igenom och har bra upplägg.
Kundservicen var utmärkt och stort tack till Louise som kunde hjälpa och lösa mitt problem.

15 avril 2025

Hej Karlsson,
Stort tack för att du har tagit dig tid att skriva denna fina recension.
Vi är alltid glada att höra när våra användare har haft en bra upplevelse hos oss.

Louise, BostadsZonen

Bostadsbolaget i Angered och Kortedala…

Bostadsbolaget i Angered och Kortedala är dom värsta jag varit med om!
I Rannebergen, Angered har bovärdarna ingen kunskap alls och argumanterar med hyresgästen att det SKA VARA DRAGIGT i lägenheten.
Trodde det skull bli bättrenär jag flyttade till Kortedala men icke, det var inte ett dugg bättre. Hos en bekants tvättstuga luktade det urin och mögel!!! Jag skämtar INTE, det var fruktansvärt!

11 octobre 2024

Hej Isabel,
Vi har just efterfrågat mer information om dig eftersom vi inte kan hitta en användare i vårt system med ditt namn.
Dessutom skriver du "Bostadsbolaget i Angered och Kortedala", vilket inte är vi – vi heter BostadsZonen. Jag tror därför att du förväxlar oss med en annan hemsida.

Vi hoppas verkligen att få kontakt med dig så vi kan reda ut vad som har hänt i detta ärende :-)

Emma, BostadsZonen

Oseriöst sajt. Omöjligt att avbryta prenumeration. Innehållet är sammanställning av länkar till andra sajter.

Betalar 39 kr för att få hyresvärdensuppgifter. Ingen betalningsbekräftelse kommer på mail.
Dagen efter försöker jag logga in men sajten uppmanar att registrera mig och betala nya 39 kr.
I o m att jag är inte registrerad så finns det ingen möjlighet att säga upp prenumerqtionen och inte råka ut för stor dragning om 3 dagar.
Kontaktar kundservice - inget svar.
Det slutar med att jag spärrar mitt kort.
Slutsatsen: luras inte av att ni ska BARA titta på en lgh och få uppgifter till BARA en hyresvärd. Ni kommer åka på hela avgiften för det är omöjligt att logga in igen eller säga upp.
Gå istället och sök på HomeQ eller Blocket direkt.

3 février 2025

Hej Kate,

Vi har genom Trustpilot försökt att komma i dialog med dig, men utan resultat. Vi kan inte hitta någon användare i vårt system med ditt namn eller någon åtgärd baserat på din recension.

Vänligen kontakta oss på kundservice@bostadszonen.se så vi kan hjälpa dig vidare.

Tack på förhand.

Tusen tack fina Louise

En bra sida i de hela.
Men jag vill framförallt framföra ett stort tack till Louise som hjälpte mig att lösa situationen när jag missuppfattat saker. Hon inte bara löste situationen utan hon gjorde även detta med att visa förståelse och empati för de hela med ett genomgående trevligt bemötande.
Så tusen tack till dig fina du.
Varma hälsningar

15 février 2025

Tack Louise

Louise hjälpe mig få tillbaka pengarna även om jag gjorde ett misstag vid avslutandet av prenumerationen. Pålitlig sida som jag starkt rekommenderar om ni vill hitta bra lägenheter med topp bra kundtjänst.

1 février 2025

Service inriktad personal & Snabb återkoppling

Bostadszonen är för det första väldigt enkelt att navigera sig igenom och söka boende so stora pluspoäng för det. Hade prenumererat och missförstått när jag skulle bli fakturerad så jag pratade med Emma på kundservice som såg till att jag ska få beloppet återbetalt helt efter ett samtal med hennes chef. Önskar att all kundservice var såhär.

Tack Bostadszonen och tack Emma, vänligen ge Emma en löneförhöjning eller bjud henne på lunch om ni inte redan funderat på det.

Med Vänliga hälsningar, Atilla Musayev

16 janvier 2025

Virkelig dejlig kundebetjening

Virkelig dejlig kundebetjening! Lytter til kunder og er god til at tilfredsstille, især at der har været fejl fra min side af. Udover det er det en god hjemmeside med mange boliger at vælge imellem, super nemt!

13 décembre 2024