1. Service de plantes d'intérieur

Welkom bij Botaniq World, jouw online bestemming voor prachtige, gezonde en betaalbare planten! Bij ons vind je een breed assortiment kamerplanten, tuinplanten, en zeldzame botanische schatten, zorgvuldig geselecteerd om jouw huis en tuin tot leven te brengen. Ons assortiment varieert van luchtzuiverende kamerplanten zoals de populaire Monstera en Strelitzia tot exotische soorten die een vleugje tropische flair toevoegen aan je ruimte. We bieden ook een selectie van accessoires en benodigdheden, zoals stijlvolle potten en hoogwaardige potgrond, zodat je planten altijd in optimale conditie blijven. Bij Botaniq World staat klanttevredenheid voorop. Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte plant en geeft graag advies over plantverzorging. Dankzij onze snelle en betrouwbare verzendservice kun je erop vertrouwen dat je nieuwe groene vrienden veilig en gezond bij je thuis aankomen. Of je nu een doorgewinterde plantenliefhebber bent of net begint aan je groene avontuur, Botaniq World is er om je te ondersteunen. Ontdek onze collectie en laat je inspireren door de schoonheid van de natuur, direct bij jou thuis. Bezoek Botaniq World en laat je groene droom werkelijkheid worden!

4,0

Bien

4,0

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Volgende keer weer

Op vrijdag avond besteld, maandag eind van de dag al in huis. Fijne ervaring met de website. Nieuwe palm besteld met bijpassende pot.
Er is veel variatie met potten en verschillende plantjes.
Leuke combinaties ook om evt als cadeau te geven. Ik ga hier volgende keer zeker weer een kijkje nemen.

8 juillet 2024

Een goede ervaring

Een mooie kamerplant met pot gekocht(kalathea). Helaas kwam hij niet volgens de planning binnen! Na een mailtje naar botaniqworld, bleek dat er iets fout was gegaan met het postorder bedrijf. Er was meteen een nieuwe opgestuurd. Twee dagen later wel binnen! Goede service, mooie planten, en uit eindelijk goede levering! Een dikke 5 Sterren!

2 juillet 2024
Logo de Botaniqworld

Réponse de Botaniqworld

Ik ben blij dat we het snel hebben kunnen oplossen. Veel plezier met je Calathea!

Top!

Begin deze week bij Botanic World een geldboompje besteld.
Een hele leuke site met een leuk assortiment en handige tips voor de planten verzorging. De plant met leuke pot kwam 2 dagen later netjes verpakt bezorgd. Boompje ziet er fris en netjes uit, aanrader!!

6 juillet 2024
Logo de Botaniqworld

Réponse de Botaniqworld

Dankjewel voor het vertrouwen in Botaniq world. We hopen dat je nog lang mag genieten van je geldboom.