Der bliver lavet det man aftaler og man får gode råd om el-cyklens virkemåde mht. rækkevidde mm. En virkelig rar og proffesionel betjening ved ikke mindst Rikke, men også værkstedfolkene er rare.... Voir plus
L'entreprise a répondu
God faglig service. God information omkring pris og ville blive kontaktet ved ændring af indgået aftale. Meget imødekommende og flinke. Kan helt klart anbefales.
L'entreprise a répondu
Meget imødekommende og fin service. Ringede for at høre til reperation af en el-cykel købt andet sted - og der blev venligt stillet forslag og givet idéer trods cyklen var andet mærke. Har også tidlig... Voir plus
L'entreprise a répondu
10 stjerner burde i have for god services, venlighed og høflighed samt i er imødekommende. Min familie har brugt butikken siden de åbnede i 1948 - Det vil sige min familie er kommet der igennem 3 ge... Voir plus
L'entreprise a répondu
Brotorvets Cykler er en cykelbutik, der har eksisteret siden 1948. Vores grundelementer i hverdagen er: Venlighed – Ærlighed – Nærvær – Produktkendskab. Vi har dybest set kun et mål: du skal gå glad ud af vores butik, og føle du har fået det rigtige med hjem - hver gang. Så har du spørgsmål, kritik, ros eller andet, er du mere end velkommen til at ringe til os, på tlf. 55772480, så vi sammen kan løse det:-) Med venlig hilsen Rikke Jensen - Brotorvets Cykler
Brogade 3, 4700, Næstved, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Altid en god service af både Rikke og de ansatte.
En god butik, der følger kundens behov.

Réponse de Brotorvets Cykler
Lånecykel mens egen cykel fik skiftet dæk og slanger.

Réponse de Brotorvets Cykler
Altid stor imødekommenhed og god service. Både frontpersonale og mekanikere er gode til kundekontakt. Det eneste jeg studsede lidt over, var, at der ikke var et cykelstativ til hurtig parkering ude foran - ved en cykelhandler vel at mærke.. 🤔😁 Mit støtteben var i stykker, hvorfor jeg manglede det lidt.

God service.
Hurtig betjening.
Meget hjælpsom.
Helt sikkert et sted, jeg vil vende tilbage til.

Réponse de Brotorvets Cykler
Det er en god og venlig service man får

Réponse de Brotorvets Cykler
Supper god service jeg kommer ind med en punkteret cykel og har brug for at få den lavet. Den søde dame bag kassen siger at de kigger på så hurtigt som muligt.. og det må man sige de gjorde! Knap en dag efter sender de en besked om at den er lavet til en rimelig god pris ville jeg sige. Og man bliver ikke mødt med andet end et smil og glæde. Kan varmt anbefales ☺️👍👍👍

Réponse de Brotorvets Cykler
Altid i mødekommende god betjening og altid hjælpsomme. Vi har købt en del cykler hos Brotorvets cykler igennem årene og altid været tilfredse med deres betjening.

Réponse de Brotorvets Cykler
En fantastisk samtale og service fra kvinden jeg snakkede med. Følte mig godt behandlet og mærkede hendes ærlighed så jeg følte at jeg trygt kunne overlade min cykel til brotorvets cykler
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Réponse de Brotorvets Cykler
Som altid super smilende betjening. Servicarbejdet hurtigt udført. Absolut rimelig pris. Anbefales.

Igen en god oplevelse.
Man bliver altid mødt med smil og stor hjælpsomhed.
Meget tilfreds kunde 🥰

Réponse de Brotorvets Cykler
Verdesre bedste cykelsmed og jers arbejde er guld være det er altid dejlig at komme i butikken i er altid glad og smile og godt humør ❤️❤️❤️❤️❤️

Réponse de Brotorvets Cykler
Hurtig reparation af cykel og god feedback på arbejdet

Réponse de Brotorvets Cykler
Super god service. Man får altid et godt smil og så er de super gode til at forklare.

Réponse de Brotorvets Cykler
Cyklen var færdig til den aftalte tid og der var en tydelig forbedring efter servicen – den kører markant bedre nu. Prisen var helt acceptabel og betjeningen over telefon var behagelig og imødekommende. Jeg kan klart anbefale Brotorvets Cykler!

Réponse de Brotorvets Cykler
Det er den beste service jeg har fået i nyere tid.
Her kommer jeg igen.
Mvh Søren

Réponse de Brotorvets Cykler
En savoir plus sur les différents types d'avis.