Netop været i brudebutikken for at prøve bryllupskjoler. Meget positiv oplevelse. Mynthe var meget rar og kompetent til at udvælge smukke kjoler til mig. Jeg er fortsat i en proces, men 3 kjoler hos... Voir plus
Jeg havde en virkelig god prøvning hos Brudebutikken! Jeg var tre steder i alt, og det var klart her, at de var bedst forberedt, stemningen og lyset i butikken var bedst, og jeg synes servicen var bed... Voir plus
Vi kom langvejs fra for at finde en potentiel brudekjole i går. Vi fik enormt professionel hjælp hertil af Andrea. Hun tog sig god tid og var det sødeste og dygtigste menneske vi endnu har stødt på. B... Voir plus
Min oplevelse var lidt skuffende, da jeg var begrænset i hvilke type kjoler jeg kunne prøve på, pga. størrelserne af prøvekjolerne. Jeg kunne kun prøve en style kjole på, selvom jeg angav min størrels... Voir plus
L'entreprise a répondu
Langelinie Alle 25C, 2100, København , Danemark
- kontakt@brudebutikken.dk
- brudebutikken.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 85 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Super oplevelse
Super oplevelse alt i alt. Det var nemt at aflevere kjolen og modtog straks penge og mail, da den blev solgt et halvt år efter.
En utrolig venlig og behagelig…
En utrolig venlig og behagelig ekspedient, der var god til at vejlede omkring både tilretning og valg også var en god til at holde sig til budgettet. Desuden nogle smukke og særlige kjoler i second hand, hvor jeg prøvede.
Perfekt oplevelse
Perfekt oplevelse, Miranda hjalp mig med at finde min drømme kjole
Miranda var sød og imødekommende fra…
Miranda var sød og imødekommende fra start! Hun gav tid og plads og udfordrede samtidig på mine egne tanker omkring hvilken slags kjole jeg skulle gå med. Jeg fandt KJOLEN og havde den hyggeligste dag med mine brudepiger og min mor. Tak for en uforglemmelig dag!
Start din brudekjolesøgning her
Miranda var så sød og kompetent til at hjælpe mig med at finde min brudekjole, som jeg købte på stedet. Tak for din imødekommenhed og professionalisme. Og tak fordi det foregik uhøjtideligt og rart.
Fantastisk god oplevelse
Fantastisk god oplevelse. Imødekommende, venligt og meget kompetent personale. De var gode til at finde kjolematch på baggrund af den feedback, man løbende gav.
Mia var super sød og fik reddet min…
Mia var super sød og fik reddet min datters dag ved at finde en akut til hende , super sød og hjælpsom og vi følte os trygge og godt modtaget fra vi kom ind af døren . Hendes måde at været på hele oplevelsen guld værd og jeg kan varmt anbefale butikken og dens medarbejder
Klasse service!
Mia fra Brudebutikken, leverede simpelthen verdens bedste service!
Vi var en gruppe på 6, som kom ind lidt presset, efter at have haft en rigtig dårlig oplevelse tidligere på dagen.
Mia modtog os, som var vi den eneste grund til at være mødt på arbejde! Den service, imødekommenhed, faglighed og hjertevarme var lige hvad sådan en oplevelse, det at finde en brudekjole, skulle være!
Når jeg en dag skal giftes, skal jeg 110% ind og finde drømmekjolen i samarbejde med Mia ❤️
Meget professionel
Meget professionel, tryg og SJOV oplevelse. Pigerne dernede er super imødekommende, går meget op i hvad jeg søger og spørger ind, men absolut uden at være for omklamrende eller komme med for mange idéer. Jeg vil anbefale alle der skal prøve kjole at går herned. Jeg fandt the One. Tusind tak skal I have.
Fantastisk service og smukke kjoler
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos brudebutikken. De havde en stort udvalg med fantastisk smukke kjoler. Deres dygtige personale vejledte mig og hjalp mig til at finde den perfekte kjole og viste aldrig kjoler jeg ikke havde budget til. Hertil synes jeg det var en super ide, at de også solgte second-hand kjoler.
Købte min kjole der
Købte min kjole der, god service under besøg og kjolen er fin. Men købte også et slør, da jeg fik kjolen sagde de sløret var inde i posen, det viste sig så de havde glemt at ligge sløret i posen. De ville så sende mig mit slør med posten da jeg bord i Jylland. Så sender de det forkerte slør! Og jeg har så også betalt for det forkerte slør så der har været fejl helt fra start. Mega uprofessionelt

Réponse de Brudebutikken
Fantastisk vejledning
Jeg har købt min brudekjole hos Brudebutikken. Jeg er ovenud tilfreds med både service og udvalg. Jeg blev betjent af Mia som virkelig tog sig god tid til at vejlede. Hun var professionel, rar, autentisk og ægte i sin måde at være på - noget jeg personligt sætter stor pris på. Hun var god til at stille de helt rigtige spørgsmål, når jeg var i tvivl, og selvom jeg brugte MEGA lang tid på at vælge lod hun mig på ingen måde mærke det.
Hun fortjener helt sikkert en bonus for hendes betjening! ;-)
Excellent Service and Perfect Dress!
I had a fantastic experience at Brudebuttiken! The staff was incredibly kind, professional, and knowledgeable. They knew exactly what they were doing and helped me find the perfect wedding dress. The prices were reasonable, and the fitting process was efficient. Their professional advice was invaluable in making my decision. I highly recommend Brudebuttiken for a stress-free and wonderful bridal experience!
Brudebutikken redder dagen!
Brudebutikken, og den skønne Mia, er årsagen til, at jeg skal giftes i min drømmebrudekjole på trods af en voksende, gravid mave. Mia så maven som en fed udfordring og vi grinede hele vejen igennem. Tak for en fantastisk oplevelse, som jeg ikke glemmer!
Jeg blev betjent af Mia
Jeg blev betjent af Mia, og hun fik mig simpelthen til at føle mig så tryg! Hun gav vildt god vejledning, og det var aly i alt en rigtig god oplevelse!
Fantastisk behagelig oplevelse!
Fantastisk oplevelse
Virkelig sød og lyttende medarbejder! Fantastisk flotte kjoler og god vejledning. Flotte faciliteter. Kan klart anbefales.
Virkelig skøn oplevelse
Virkelig skøn oplevelse med en helt igennem sød, serviceminded, sjov og tryg ekspedient. Hun lyttede til mine ønsker og kom med gode forslag og skabte i det hele taget en rigtig dejlig stemning. Og så er der så mange fantastiske kjoler i meget forskellige stilarter.
Jeg vil anbefale alle brude at booke en prøvning hos Brudebutikken.
En virkelig dejlig oplevelse!
Amalie var helt fantastisk, sød og lyttende! Hun havde på forhånd fundet alle de kjoler frem jeg gerne ville prøve og var rigtig god til at komme med alternativer hvis der var noget jeg ikke kunne lide. Jeg følte mig virkelig set og lyttet til. Hele oplevelsen og dagen var fantastisk og uden stress. Helt klart en kæmpe anbefaling værd når man skal finde kjolen til sin store dag 👰🤍