BUKI School | Korepetycje w Polsce Avis 224

TrustScore 5 sur 5

4,8

Noté 5 sur 5 étoiles

mój kontakt z buki school wynikł z konieczności poszukania korepetycji dających elastyczne możliwości nauki w różnych miejscach o różnych godzinach; oferuje to właśnie buki school; na szczególną pochw... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo mi się podoba współpraca ze szkołą, jesteśmy tu z córą rok i znajdujemy wsparcie w tematach i przedmiotach, w których potrzebuje córka. Możliwość wybrania "swego" nauczyciela zwiększa szanse na... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Szkoła dba o jakoś wykonywanych usług. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości bądź niezadowolenia reaguje błyskawicznie i znajduje najlepsze rozwiązania dla kursanta. To jest bardzo mega elastyczne dzi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

To najlepszy sposób na szybki wybór odpowiedniego korepetytora. Skorzystałam z lekcji dla Syna przed maturą szkoły i nie zawiodłam się. Przejrzyste zasady współpracy, których szkoła przestrzega, a... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Institution éducative

Écrit par l'entreprise

Jesteśmy międzynarodową firmą z ponad 12 000 uczniów z całego świata. Oferujemy indywidualne lekcje online z przedmiotów: matematyka, chemia, j. angielski, j.niemiecki, j. polski, biologia, fizyka. Staramy się uczynić naukę ciekawą oraz dostępną dla każdego ucznia w Polsce.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem bardzo zadowolona z lekcji…

Jestem bardzo zadowolona z lekcji prowadzonych przez panią Olę.

12 décembre 2025

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasza praca jest pomocna.☺

Noté 5 sur 5 étoiles

;) oceniam rewelacyjne bardzo dobrze

;) oceniam rewelacyjne bardzo dobrze. Dobra atmosfera pozytywny kontakt i podejscie. Rzetelnosc

13 décembre 2025

Dziękujemy za wysoką ocenę! 🌟

Noté 1 sur 5 étoiles

Anty Konsumecka postawa

Anty Konsumecka postawa. Terminy ważności dla lekcji które trwają max miesiąc wymusza to użycie większej ilośći godzin korepetycji niż konsument potrzebuje. Nowy system abonamentów całkowicie pokazuję że firma Buki School jest tu tylko po naszę pieniądze.

Dzień dobry,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.
Chcielibyśmy jednak wyjaśnić, że terminy ważności lekcji są ustalane z myślą o elastyczności i dostosowaniu się do różnych potrzeb naszych użytkowników. Owszem, lekcje mają określony termin ważności, jednak to użytkownik samodzielnie wybiera częstotliwość lekcji przy zakupie, co pozwala dopasować plan nauki do indywidualnych potrzeb i harmonogramu.

Naszym celem jest zapewnienie jak najwyższej jakości usług, a także elastyczności w korzystaniu z naszej platformy, dlatego doceniamy wszelkie uwagi, które pomagają nam rozwijać system w zgodzie z oczekiwaniami użytkowników.

Buki School

Bardzo polecam BUKI School. Ułatwia i przyspiesza szukanie korepetytorów lub ich zmianę jeśli jest taka potrzeba. Na stronie często widnieją opinie innych użytkowników na temat korepetytorów. Pracownicy z obsługi klienta zawsze na bieżąco odpowiadają na pytania i są chętni pomóc.

11 décembre 2025

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce

Bardzo dziękujemy za wsparcie oraz opinie! Inspiruje to nas do ulepszania naszych usług.🚀

I 100% recommend the Buki school

I 100% recommend the Buki school, professional approach and great tutors.

10 décembre 2025

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce

Thank you for your feedback!👩‍🎓

Świetna atmosfera

Świetna atmosfera, indywidualne podejście, polecam!!!

4 décembre 2025

Dziękujemy! Pani opinia jest dla nas ważna! 🙌

Great platform

I do believe that is a great service to find a perfect tutor. I, myself am very satisfied with the quality of the teaching.The platform is very easy to use.

31 mai 2025

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce

Thank you for your support and feedback! It's very important to us 💚

Najlepsze korepetycje!

Dobry kontakt z menadżerami, jasne zasady nauki, nauczyciel mojego syna jest rzetelny, komunikatywny i uważny na jego bieżące potrzeby. Gorąco polecam!

Anna Hopa

Gorąco polecam wszystkim wybór tej szkoły. Moja córka korzysta 3 przedmiotów i skupia się głównie na nauce języków obcyvh oraz matematyki. Po roku nauczania jej poziom wiedzy znacznie przewyższa rówieśników z klasy, a oceny z tych przedmiotów to same 6. Ogromnym plusem jest to, że ma możliwość ustalenia bezpośrednio z korepytatorem elastycznych godz. nauczania, a także możliwość odwołania lekcji w każdej chwili. Korepetycje zawsze przebiegają w przyjaznej atmosferze, a treści są przekazywane w bardzo przystępnej i ciekawej formie z wykorzystaniem różnorodnych technik nauczania, dlatego nie ma mowy o nudzie w czasie zajęć. Szkoła online mobilizuje córkę do nauki a ja zaoszczędzam mnóstwo czasu na dojazdach do nauczycieli uczących stacjonarnie. Super szkoła i na pewno z niej nie zrezygnuję.

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania! Życzymy córce sukcesów w nauce i wysokich ocen) 🚀

Buki school

Dobrze dobrany korepetytor, organizacja lekcji oraz kontakt ze szkołą

29 novembre 2025

Dziękujemy! Pani opinia jest dla nas ważna! 🙌

Współpraca z BUKI School

Cenię sobie bardzo współpracę z BUKI School. Konsultanci dołożyli wszelo starań, by sprostać naszym oczekiwaniom. Nauczyciele zostali dobrani zgodnie z naszymi potrzebami. Córka korzysta z lekcji z dwóch przedmiotów w ramach przygotowania do matury. Pani Renata i Pan Cyryl bardzo kompetentnie prowadzą zajęcia. Szkoła w pełni profesjonalna. Polecam!

27 novembre 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

Komfortowa nauka matematyki online.

Komfortowa nauka online.Możliwość wyboru korepetytora według kryteriów odpowiadających uczniowi. Możliwość zmiany nauczyciela jeśli nie spełnia oczekiwań. Możliwość zmiany terminu zajęć. Zajęcia prowadzone rzetelnie i dające pożądane efekty. Polecam!

22 octobre 2025

Great learning site

Great learning site, with a helpful staff, definitely recommend

23 novembre 2025

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce

Thank you for your high rating!

Noté 5 sur 5 étoiles

Świetna szkoła i świetni nauczyciele

Każda lekcja jest dostosowana do moich potrzeb. Mój korepetytor dokładnie analizuje moje mocne strony i obszary, które wymagają poprawy, a następnie układa plan nauki pod kątem egzaminu. Dzięki temu czuję, że nie marnuję czasu na tematy, które już opanowałam, tylko skupiam się na tym, co naprawdę się liczy.

20 novembre 2025

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Bardzo doceniamy Pani opinię.☺👍

Noté 5 sur 5 étoiles

Kontakt ze szkołą bez zarzutu

Kontakt ze szkołą bez zarzutu. Szybko udało nam się umówić lekcję próbną i umówić kolejne lekcje. Wyniki córki się poprawiły. Korepetytorka w sposób jasny i zrozumiały tłumaczy zadania. Obecnie wykupiliśmy kolejne lekcje. Polecam

13 novembre 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

I recommend tutoring at Buki School…

I recommend tutoring at Buki School because of the wide selection of tutors, flexible learning options, and good contact with both the staff and the tutor.

12 novembre 2025

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce

Thank you so much for your positive feedback! We're glad you found our work helpful. ☺

Good work organization.

Competent language teacher.

6 novembre 2025

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce

Thank you for your positive feedback!

Noté 5 sur 5 étoiles

Świetni nauczyciele i obsługa klienta

Bardzo prosto było się zarejestrować i zamówić lekcje. Zaraz zadzwoniła opiekunka klienta, wysłuchała i dobrała idealnego nauczyciela matematyki dla mojego syna. Obecnej nauczycielce zawdzięczamy bezstresowe egzaminy.

3 mars 2025

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus