BUKI School | Korepetycje w Polsce Avis 225

TrustScore 5 sur 5

4,8

Noté 5 sur 5 étoiles

Buki School to świetne miejsce do nauki! Lekcje są prowadzone w bardzo ciekawy i zrozumiały sposób, dzięki czemu nauka staje się przyjemnością, a nie obowiązkiem. Nauczyciele są cierpliwi, mili i zaws... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

mój kontakt z buki school wynikł z konieczności poszukania korepetycji dających elastyczne możliwości nauki w różnych miejscach o różnych godzinach; oferuje to właśnie buki school; na szczególną pochw... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Szkoła dba o jakoś wykonywanych usług. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości bądź niezadowolenia reaguje błyskawicznie i znajduje najlepsze rozwiązania dla kursanta. To jest bardzo mega elastyczne dzi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

To najlepszy sposób na szybki wybór odpowiedniego korepetytora. Skorzystałam z lekcji dla Syna przed maturą szkoły i nie zawiodłam się. Przejrzyste zasady współpracy, których szkoła przestrzega, a... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Institution éducative

Écrit par l'entreprise

Jesteśmy międzynarodową firmą z ponad 12 000 uczniów z całego świata. Oferujemy indywidualne lekcje online z przedmiotów: matematyka, chemia, j. angielski, j.niemiecki, j. polski, biologia, fizyka. Staramy się uczynić naukę ciekawą oraz dostępną dla każdego ucznia w Polsce.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Świetni nauczyciele i obsługa klienta

Bardzo prosto było się zarejestrować i zamówić lekcje. Zaraz zadzwoniła opiekunka klienta, wysłuchała i dobrała idealnego nauczyciela matematyki dla mojego syna. Obecnej nauczycielce zawdzięczamy bezstresowe egzaminy.

3 mars 2025

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasza praca jest pomocna.☺

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy, często dostaje nowych uczniów, jak i mam już swoich stałych. Jest to ogromna pomoc i nieocenione wsparcie. Również doceniam kontakt z menagerami oraz konsulatami.

31 octobre 2025

Dziękujemy za zaufanie i wybór BUKI School💚

Lubię uczyć u Buki School

Lubię uczyć u Buki School, współpraca jest na bardzo dobrym poziomie, nauka sprawia mi przyjemność:)

6 octobre 2025

Dziękujemy za miłe słowa! 😊
Cieszymy się, że nauka w Buki School sprawia przyjemność i że nasza współpraca przebiega tak dobrze. To dla nas największa motywacja do dalszego działania!

Nie polecam !

Radzę rodzicom sprawdzać wiedzę korepetytorów . Córka miała zajęcia języka polskiego na poziomie 3 kl szkoły podstawowej z korepetytorem P. Karolina. Niestety nauczyciel w rozmowie WhatsApp z rodzicem robił błędy ortograficzne oraz stylistyczne . Lekcje zakończyłam w momencie , gdy dziecko otrzymało materiał wysłany e-mailem z karygodnymi błędami - były to zasady ortograficzne do nauczenia na pamięć .

Bukischool potwierdziło , iż sprawdziło sprawę ze specjalistą i w opracowaniu faktycznie były błędy . Szkola jednak nawet nie przeprosiła za zaistniałą sytuację.

Jeżeli szkoła w taki sposób uczy języków obcych lub innych przedmiotów , których rodzić nie jest w stanie zweryfikować to są to wyrzucone pieniądze a co gorsze: chaos w głowie dziecka !

6 juin 2025

Szanowna Pani,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Bardzo nam przykro, że Pani córka miała negatywne doświadczenie podczas lekcji z jedną z naszych korepetytorek. Rzeczywiście, w czerwcu zweryfikowaliśmy zgłoszoną sytuację — potwierdziły się błędy w przesłanym materiale, za co raz jeszcze serdecznie przepraszamy. Staramy się reagować na każde zgłoszenie indywidualnie i odpowiedzialnie — w tym przypadku zaproponowaliśmy zmianę korepetytora.

Zależy nam na wysokim poziomie nauczania i stale udoskonalamy nasze procedury weryfikacji materiałów oraz kompetencji zespołu. Opinie takie jak Pani są dla nas sygnałem, że musimy dalej pracować nad jakością i komunikacją, za co jesteśmy wdzięczni.

Jeśli zdecyduje się Pani kontynuować współpracę, zapraszamy do obecności na kolejnych lekcjach — jesteśmy otwarci na pełną transparentność i dalszą współpracę opartą na zaufaniu.

Noté 5 sur 5 étoiles

A. WÓJCIK bdb nauczyciel!

Moja nauczycielka p. ANNA WÓJCIK jest doskonała, bardzo dobrze wyjaśnia nawet najbardziej zawiłe tematy z języka polskiego. Dzięki niej moje kompetencje językowe wyraźnie podniosły się.

1 juin 2025

Dziękujemy! Pani opinia jest dla nas ważna! 🙌

Best tutors

Best tutors, engaging lessons and flexible schedule.

9 septembre 2025

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce

Thank you very much for your positive feedback!

Great experience

Bardzo pozytywne odczucia. Polecam!

24 juin 2025

Dziękujemy! Pana opinia jest dla nas ważna! 🙌

Doskonały kontakt

Doskonały kontakt, nauczyciel świetnie nawiązał nić porozumienia z uczniem.
Obsługa i rozwiązywanie problemów z konsultantem równiez na najwyższym poziomie.

6 mars 2025

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce

Bardzo dziękujemy za opinię! Pani wsparcie jest dla nas ważne.💚

Noté 5 sur 5 étoiles

Trafiliśmy w Buki School na bardzo…

Trafiliśmy w Buki School na bardzo fajnych nauczycieli od j.angielskiego i matematyki. Kontakt ze szkołą jest łatwy i przyjemny. Szczerze polecam!

16 juin 2025

Dziękujemy za zaufanie i wybór BUKI School💚

Noté 5 sur 5 étoiles

Buki school bardzo dobrzy…

Buki school bardzo dobrzy korepetytorzy. Kolejny rok korzystamy z lekcji j.angielskiego. Pani Basia przesympatyczna Pani , w bardzo przystępny sposób przekazuje wiedzę. Syn po lekcjach ogromną wiedzę ma i zalicza materiał na lekcjach.

13 juin 2025

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania! Życzymy synowi sukcesów w nauce i wysokich ocen) 🚀

Noté 5 sur 5 étoiles

My daughter is very content

My daughter is very content, teacher is wonderful, patient and open for youth. Results in mathematics are better than whenever. I highly recommend it!

12 juin 2025

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce

Thank you very much for your positive feedback!

Noté 5 sur 5 étoiles

Szkoła z cudownymi nauczycielami,jako…

Szkoła z cudownymi nauczycielami,jako jedyni poradzili sobie z ogarnięciem nauki dla młodego człowieka borykającego się z dyskalkulią.

10 juin 2025

Dzień dobry Pani Wioletto,

Noté 5 sur 5 étoiles

Najlepsza kompetentna pomoc która jest…

Najlepsza kompetentna pomoc która jest prawdziwym wsparciem w trudnej szkolnej drodze. My korzystaliśmy w pierwszych początkach technikum ze wsparcia korepetytorów i syn nauczył się po prostu uczyć ze zrozumieniem i skupieniem, po pewnym czasie sam dawał sobie radę ale chętnie wracał do powtórzeń z korepetytorem . Bardzo gorąco polecam wszystkim którzy szukają pomocy w przebrnięciu przez trudny szkolny czas . Syn dzięki pomocy wyszedł na prostą i finalnie otrzymuje wysokie oceny z materiału którego wcześniej mimo starań nie mógł ogarnąć .. Wszystkiego dobrego i będziemy polecać i na pewno będziemy wracać :) Pozdrawiamy

10 juin 2025

Dzień dobry Pani Joanno,
Dziękujemy za wsparcie oraz opinię! Jest to dla nas bardzo ważne 💚

Noté 5 sur 5 étoiles

Portal posiada dużą ofertę nauczycieli oraz umożliwia organizowanie lekcji przez internet, które są bardzo wygodną opcją. Dodatkowo możliwość płatności poprzez sam portal jest bardzo wygodne. Polecam usługi oferowane przez portal.

28 mai 2025

Dziękujemy! Pani opinia jest dla nas ważna! 🙌

Szybka obsługa

Szybki kontakt z menadżerami, oraz dobór korepetytora. Możliwa zmiana oraz kontakt w każdej sprawie.

15 juillet 2024

Noté 1 sur 5 étoiles

Syn nic się nie nauczył...nie poprawił…

Syn nic się nie nauczył...nie poprawił żadnej oceny... pieniądze wyrzucone do kosza...brak zwrotu ,gdy wraz z synem zachorowaliśmy na jelitówkę, bo nie poinformowaliśmy nauczyciela....ale jak w takiej chorobie? Myślałam że nie przeżyję tych dni, a ich to nie obchodzi...odradzam wszystkim!!! Brak kontaktu z rodzicem dziecka... Brak chęci rozwiązywania problemów z ich strony...jak zapłacisz nikt nie bd od Ciebie odbierał telefonów... dużo by pisać...odradzam każdemu!!! Firma jest zarejestrowana gdzies w estonii , także klient nawet nie może się sądzić...ale będę walczyć o zawrot wszystkich pieniędzy i wynajmę adwokata.

1 mars 2025

Szanowna Pani,

dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jest nam bardzo przykro słyszeć, że doświadczenie związane z korepetycjami okazało się dla Państwa rozczarowujące. Zależy nam na tym, by każde dziecko czuło postępy, a rodzice mieli poczucie, że ich inwestycja w edukację przynosi wymierne efekty.

Bardzo nam przykro z powodu choroby, która dotknęła Pani rodzinę — w pełni rozumiemy, jak trudna mogła być to sytuacja. Niestety, zgodnie z regulaminem platformy, nieobecności wymagają wcześniejszego zgłoszenia, aby możliwe było przesunięcie zajęć lub inne rozwiązanie. Niemniej jednak każdą sytuację staramy się rozpatrywać indywidualnie, dlatego zapraszamy do bezpośredniego kontaktu, aby jeszcze raz przyjrzeć się sprawie.

Faktycznie, nasza firma jest zarejestrowana poza Polską, jednak działamy zgodnie z przepisami prawa Unii Europejskiej. Nasz zespół obsługi klienta jest dostępny i gotowy do rozmowy – zależy nam na znalezieniu rozwiązania, które będzie dla Państwa satysfakcjonujące.

Będziemy wdzięczni za kontakt z naszym działem wsparcia school@buki.org.pl , aby móc wspólnie wyjaśnić wszystkie wątpliwości i ustalić możliwe działania naprawcze. Zależy nam, by każde dziecko mogło wynieść z zajęć jak najwięcej, a każda rodzina czuła się dobrze zaopiekowana.

Dlaczego BUKI School?

BUKI School to jedna z nielicznych szkół, w których mogę uczyć polskiego niekoniecznie na zasadzie "Słowacki wielkim poetą był". Jest to Szkoła,która tak moim Uczniom, jak i mnie pozwala "myśleć" o literaturze jako czymś żywym, znajdującym odzwierciedlenie nie tylko w kontekstach kulturowych, lecz także w życiu. W tym przekonaniu utwierdzam się wraz z każdą przeprowadzoną lekcją.

9 avril 2025

Z perspektywy korepetytora

Z perspektywy korepetytora, bardzo nie polecam pracy w buki school. Stawka 35 zł za godzinę dla korepetytora jest śmieszna zważywszy na to, że minimalna krajowa wynosi 30zł/h, uczeń płaci około 90zł/h i do tego każdy z korepetytorów dostaje taką stawkę bez możliwości negocjacji gdzie pracują osoby bardziej i mniej doświadczone. Ciężko jest być zaangażowanym w pracę kiedy płacone jest tak mało, a pracę obejmuje nie tylko bycie na korepetycjach ale też trzeba być cały czas w kontakcie z uczniem i koordynatorem. Zwolniłam się z buki school po 3 tygodniach bo ten system był dla mnie bardzo niekorzystny. to jest wyzysk a nie praca!!

2 avril 2025

Dzień dobry Pani Saro,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Chcielibyśmy jednak zwrócić uwagę na pewne nieścisłości zawarte w Pani wypowiedzi.

Nasza platforma oferuje dynamiczny system stawek. Stawka 35 zł za godzinę jest stawką wyjściową, a wysokość wynagrodzenia uzależniona jest od wielu czynników, takich jak doświadczenie korepetytora, liczba przeprowadzonych lekcji oraz poziom nauczania. Stawki wahają się w przedziale od 35 do 55 zł za korepetycje na poziomie podstawowym, a na poziomie maturalnym wynoszą od 50 do 70 zł za godzinę.

Ceny zajęć dla uczniów zaczynają się od 78 zł za godzinę.

Warto również podkreślić, że współpraca z naszą platformą wiąże się z wieloma korzyściami, takimi jak elastyczny grafik, wsparcie w zarządzaniu lekcjami przez konsultantów oraz możliwość pracy z uczniami na różnych poziomach zaawansowania.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus