Jeg har virkelig fået en god service. Jeg skrev med en sød Vibeke fra BYIC, vedr en giveaway som jeg var så heldig at vinde. Den kjole jeg modtog var desværre for stor, alligevel var hun så sød at giv... Voir plus
Hurtig levering og fint produkt. Kan ikke 5 da de et par dage efter have påskekampagne og jeg kunne have sparet hvis de havde oplyst det. Ærgerligt så vil nok ikke bestille der igen.
L'entreprise a répondu
Fin hjemmeside og fint tøj, desværre fik jeg bestilt for stort, så jeg måtte returnere det. Det var nemt at bestille en returseddel på hjemmesiden, og allerede dagen efter jeg havde returneret varerne... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skønt udvalg af tøj. Jeg købte en kjole og to basic toppe og alle dele lever kvalitetsmæssigt op til prisen. Jeg skal helt sikkert handle her igen næste gang en festkjole skal hjem og hænge på adresse... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Discover on-trend women's clothing at BYIC. Visit us at BYIC.com.
Østerågade 17, 2 th., 9000, Aalborg, Danemark
- +45 31 90 00 53
- support@byic.com
- byic.com
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse : BYIC
God oplevelse at handle hos byic.
God oplevelse at handle hos byic.
Levering nærmest et døgn efter bestilling

Réponse : BYIC
Selve produkterne på ByIC er udemærket
Selve produkterne på ByIC er udemærket. Føler bare deres returpolitik er latterlig, selvom man bare vil have ombyttet størrelse, så giver man 39kr hver gang også når man så bestiller varen igen.
Jeg gav 120kr i fragt for en vest.

Réponse : BYIC
Virkelig skøn og lækker kjole
Virkelig skøn og lækker kjole. Imponerende hurtig levering.

Réponse : BYIC
Tak for god kundeservice til Vibeke
Tak for god kundeservice til Vibeke. Jeg havde modtaget en kjole med fejl og fik lynhurtigt svar og en ombytning(uden bøvl med retur osv.)

Virkelig god service
Virkelig god service. Vandt en konkurrence på instagram, super kundeservice, levering dagen efter allerede.
Meget tilfreds :-)

Réponse : BYIC
Hurtig levering og varen var lige som…
Hurtig levering og varen var lige som jeg forventede ☺️

God kundeservice
Lækre produkter. Der var en fejl på det ene par bukser, men fik blot refunderet pengene, da der ikke var flere på lager, så kan stadig have glæde af dem - de forstår god kundeservice!🙌🏻

Réponse : BYIC
Dyr leverans och konstigt material
Fina klänningar men konstigt material. Upplevde inte att färgen överensstämmde med bilderna heller. Observera att det är väldigt dyrt om man måste byta/skicka tillbaka. 120 kr bara på leveranserna så det gäller att man är säker på sin sak. Hade tänkt beställa hem en annan modell men vågar inte riskera att behöva skicka tillbaka igen och därmed kasta en massa pengar i sjön.

Fantastisk kundeservice!
Tusind tak til den sødeste Vibeke for at hjælpe mig med at ombytte min ordre. Det er virkelig sjældent, man møder så behjælpelig og imødekommende en person i kundeservice. Jeg føler mig så godt behandlet og har fået en super service – det bliver bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos BYIC! 💕

Réponse : BYIC
Jeg synes det var virkelig hurtigt at…
Jeg synes det var virkelig hurtigt at min order blev pakket og ankom som var helt fantastisk.

Virkelig hurtig levering
Virkelig hurtig levering, dejligt. Ville dog ønske at de tilbød gratis ombytning.