⭐⭐⭐⭐⭐ Vi besøgte ByMail i Silkeborg og havde en fantastisk oplevelse. Butikken har en flot og inspirerende udstilling med lækre plankeborde, spiseborde og sildebensborde i høj kvalitet. Servic... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har netop modtaget det smukkeste plankebord i eg med 8 flotte stole. Wauv hvor er det bare unikt til fingerspidserne. Kæmpe ros til det ubemandede showroom i Søborg, et virkeligt effektivt og høj... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ordre nr. 5387 Købte et par bordben (A-bordben 80 x 40 mm profil sort - 2 stk. - Smal ) til mit hjemmelavede spisebord - prisen var fin ( 1250 kr. ) levering ditto ( 295 kr. ) og de blev leve... Voir plus
Vi har købt plankebord og 6 stole hos Bymain i Silkeborg. De var meget flexible vedr åbning af deres showroom hvor vi brugte meget tid inden vi besluttede os - god kundeservice! Fantastisk udvalg af... Voir plus
Funder Dalgårdsvej 22, 8600, Silkeborg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Har fået det smukkeste bord, fantastisk vejledning 🙏😍

Réponse de Bymain
Virkelig smukt spisebord til vores sommerhus🤩

Réponse de Bymain
Vi har modtaget vores flotte Plankebord 120x300 sortbrun og er så glade for processen. God kundeservice, god produktionstid og vi er glade :-)
De kan klart anbefales.
Fantastisk udvalg af borde og stole. Og kvaliteten er helt i top.
En rigtig god oplevelse og de varmeste anbefalinger herfra.
Skulle hente et bord vi fik reserveret via telefon og det lever op til vores fulde forventning

Réponse de Bymain
Rigtig god vejledning og det smukkeste slutprodukt. Vi har fået vores drømme-plankebord!

Réponse de Bymain
Super hjælpsomme og professionel guidning i opbygning og anvendelse samt pleje af bordet.
Nemt med iPad til at kunne visualisere sig udseendet på det endelige resultat

Réponse de Bymain
Anden tur til By Main i Silkeborg på 4 uger og hente de lækreste Snedker møbler🤩🤩🤩 fantastisk kvalitet 👍👍👍

Réponse de Bymain
Vi har bestilt et bord efter vores helt egne ønsker. Bordet er smukt og som forventet. Kan anbefales!

Réponse de Bymain
Så fik vi vores plankebord fra ByMAIN - og så endda en uge før forventet - og WOW!
Læser du dette fordi du overvejer at bestille herfra, så gør det!
Vi kan ikke stoppe med at kigge på bordet. Det er så smukt håndværk, at jeg nærmest vil kalde det kunst. Min absolutte yndlingsdel i hele huset og så endda til en rigtig god pris. Vi er ovenud lykkelige og tilfredse med vores produkt. Tak for det!

Réponse de Bymain
Så fik vi leveret vores nye “Sildebensbord” efter præcis 6 uger, og hvor bliver jeg glad af bare at se på det :-) fantastisk smukt håndværk. Men servicen undervejs fortjener også 5 stjerne, hvor jeg ønskede at ændre bestilling under vejs.

Réponse de Bymain
Vi har købt både sofabord og spisebord i plank med GL oliebehandling. Super flot finish og pleje nemt. Vi kan varmt anbefale ByMain, meget flot håndværk, fantastisk service og super god rådgivning og vejledning.

Réponse de Bymain
Vi har nu haft vores flotte plankebord i 4 år og vi er SÅ tilfredse og glade for både bordet og den service vi har fået. Besøgte showroom igen forrige lørdag, fordi vi gerne ville købe nogle produkter til at vedligeholde bordet og igen mødte vi kun god service, så det er en helt igennem positiv oplevelse, at handle og besøge Bymain.

Réponse de Bymain
Rigtig god service, høj kvalitet af deres smukke borde mm, vi kan kun anbefale ByMain og deres produkter til andre.

Réponse de Bymain
Virkelig god service. Kanonflotte borde og stole i god kvalitet. Vi har haft en rigtig god oplevelse med at købe bord hos ByMain, og vil ikke tøve med at komme igen. Kan varmt anbefales.

Réponse de Bymain
I dag har vi modtaget vores planke sofabord. Det er lavet af eg og er normal brunbejset. Vi er super tilfreds med resultatet. Der har været en god service under hele forløbet, så vi kan varmt anbefale Bymain.

Réponse de Bymain
Vi lagde en ordre d 22-11 og var løbende i kontakt med ByMain. Vi havde et stort ønske om at få bordet inden Nytår. Vi kunne se at der var en leveringstid på 6-8 uger. Så vi turde ikke håbe på det kunne lade sig gøre. I fredags bliver vi kontaktet af ByMain som vil bekræfte at bordet bliver leveret som i går. I går modtager vi det smukkeste spisebord i sildeben leveret af Nikolai en sød ung mand som også hjalp med at samle bordet. Vi er fuldstændig blæst bagover at det kunne lade sig gøre. Servicen har været i top fra start til slut og nu har vi det smukkeste spisebord som står og pynter så fint i vores stue.