⭐⭐⭐⭐⭐ Vi besøgte ByMail i Silkeborg og havde en fantastisk oplevelse. Butikken har en flot og inspirerende udstilling med lækre plankeborde, spiseborde og sildebensborde i høj kvalitet. Servic... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har netop modtaget det smukkeste plankebord i eg med 8 flotte stole. Wauv hvor er det bare unikt til fingerspidserne. Kæmpe ros til det ubemandede showroom i Søborg, et virkeligt effektivt og høj... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ordre nr. 5387 Købte et par bordben (A-bordben 80 x 40 mm profil sort - 2 stk. - Smal ) til mit hjemmelavede spisebord - prisen var fin ( 1250 kr. ) levering ditto ( 295 kr. ) og de blev leve... Voir plus
Vi har købt plankebord og 6 stole hos Bymain i Silkeborg. De var meget flexible vedr åbning af deres showroom hvor vi brugte meget tid inden vi besluttede os - god kundeservice! Fantastisk udvalg af... Voir plus
Funder Dalgårdsvej 22, 8600, Silkeborg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Tilbage i maj 2020, købte vi et spisebord af sammensat træ. Bestillingen forløb godt til trods for Corona periode og en liiidt lang ventetid. En ventetid som var det hele værd.
Nu efter 4,5år knuselsker vi stadigvæk vores spisebord vi har købt og det rå look det har.
Vi er dog lidt ærgerlige over at vi valge u-ben, da der så ikke rigtig kan sidde nogen for enden.

Réponse de Bymain
Vi har lige fået vores bord hjem og det er SUPER flot. vi er meget meget glade for det. Det har været en fin oplevelse hele vejen igennem. Dejligt med et showroom hvor vi kunne gå rundt i fred og ro. nemt at designe selv på hjemmesiden. Bestillings processen var også nem. Fin levering fra Holger Danske flyttefirma. Eneste minus er at de kun vil bære ind i stueplan. Det gav os lidt udfordringer men det gik.
Et af De BEDSTE steder jeg nogensinde har handlet !!! Hurtig levering, deres produkter er top kvalitet og samtidig super Flotte, samt deres service er i top Klasse ! De BEDSTE anbefalinger herfra

Réponse de Bymain
Vi fik vores flotte bord lige som ønsket
Vi købt to sæt ben til mit ejen plankeborde projekt. Efter vi bestilt benene så fik vi en email at de tage et par uge pga travlthed i fabrikken. Men, benene blev aflevered hurtiger end lovet og de er fantastik smuk. Helt uden det mindst fejl i svejsning eller maling. De var aflevered med alt skruer, indsats og små tinge nøvendigt til montering. Vi er helt tilfreds med vores oplevelse og vil anbefale Bymain højt.

DET SMUKKESTE BORD🤩
Vi har købt det smukkeste bord og sikke en fantastisk oplevelse. Servicen er helt i top og vi har fået leveret lige det bord vi drømte om. Deres showroom i Silkeborg er enormt smukt og der er et kæmpe udvalg man kan lade sig inspirere af. Næste gang vi skal have sofabord vil vi helt klart bestille hos dem igen.

Réponse de Bymain
Vi er simpelthen så glade for vores plankebord, som står super flot i spisestuen. Det hele forløb efter planen (og vi kunne nemt følge forventet levering på hjemmesiden). Det er lige som vi forestillede os, og så lidt til. Virkelig lækkert.
Fragtmanden var så venlig at passe på vores bord mens vi var på ferie, og indtil vi havde mulighed for at tage imod det.

Réponse de Bymain
Vi var forbi ByMains showroom i Silkeborg, da vi kiggede på nyt spisebord hjem til, og gerne ville have et plankebord. Oplevelsen og udvalget af fysiske borde var bredt, så vi fandt hurtigt frem til det bord vi så endte med at bestille.
Bordet er nu stillet op og taget i brug, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Samlet set en rigtig god oplevelse fra bestilling til modtagelse. Bordet er lige som vi havde forventet.

Réponse de Bymain
Jeg har købt X ben til et havebord, de havde ikke lige den størrelse men tilbød mig en lidt større uden beregning, det takkede jeg ja til, men det vigtigste for mig var jeg modtog dem så hurtigt som muligt og inden 48 timer havde jeg dem. Flotte, lette at monterer, dejligt med video og forklaring på hjemmesiden. Mit næste projekt spisebord - glæder mig til at bestille næste sæt. Fantastisk service!

Réponse de Bymain
Vi er super glade for vores plankebord i eg. Der blev lyttet til vores specielle ønsker og det blev mindst ligeså smukt som vi havde drømt om.

Réponse de Bymain
Vi købte i november 2020 et smukt 3 meters spisebord hos ByMain.
Både service og rådgivning var helt i top. - også den efterfølgende vejledning her 2 år efter ift. rengøring og/el. behandling.
Vi anbefaler hellere end gerne ByMain.

Réponse de Bymain
Hurtig levering af vores bordben og en super god o personlig betjening af Michael👍
Når man klikker ind på deres hjemmeside. Er den overskuelig👍Der fremvises fine brugbare videofilm til, hvordan man selv montere bordben👍
Jeg vil gerne handle der igen 👍😀

Réponse de Bymain
Super god service, bestilte i weekenden, allerede tirsdag blev pakken leveret på min hjemmeadresse, endda uden beregning.
Kæmpe anbefaling herfra.

Réponse de Bymain
Hurtig levering, og utrolig fornem kundeservice!
Jeg glæder mig til at få skruet mine nye bordben på pladen.

Réponse de Bymain
Vi har haft vores bord stående i en måned i vores udestue indtil der var klar pga renovering, da vi pakker vores bord ud er der 4 dybe store mærker i plankerne, vi gør opmærksomme på dette med det samme med billeder og mail.
Løsningen fra main er vi selv kan slibe plankerne eller bruge træfiler.

Réponse de Bymain
Har for et par uger siden modtaget mit plankebord fra Bymain. Bestillingen var nem og med hurtig response på spørgsmål. Det var vigtigt for mig at plankerne var så rene som muligt uden en masse knaster, hvilket blev noteret på bestillingen og bestemt opfyldt. Bordet er præcist som det skulle være og produktionstiden blev overholdt.

Réponse de Bymain
Hvis jeg kunne give 6 stjerne, vil de have fået det! Vi har lige fået vores spisebord. Det er så lækkert lavet og pisse flot. Det ligner 1 mio kr men har kun kostet 14000kr ! Jeg kan varmt anbefale Bymain. God kommunikation og service gennem hele forløbet 👍🏻👍🏻👍🏻

Réponse de Bymain
Har købt et plankebord for ca.3 år siden, trods daglig brug ser den ud som den dag vi købte den ingen nævneværdig slid. Vi kan varmt anbefale Bymain.

Réponse de Bymain
Spisebord: finish på tillægsplade .
Vi har købt både spisebord, sofabord samt bænk. Sofabord og bænk er vi fuldt ud tilfredse med.
Dog er spisebordets tillægsplader ikke det jeg forventede.
Vores plankebord er i egetræ og ved godt træ er levende, men vores ene tillægsplade passer bare ikke særlig pænt i finish. Vi taler om højde forskel, fra bordplanken til tillægsplade planken på 1-2 mm forskel og det ser bare ikke særlig pænt ud. Som jeg kan se og konstatere er det skinnen denne plade skures ned i, den er ikke monteret med andet end 2 ud af 6 skruer og er lidt skæv ellers er selve planken, Ud over dette, så går det mig en del på, mig at bordets samling i midten, ikke er i midten, kunne ikke placere bordet ordentlig og efter opmåling finder jeg ud af, at samlingen i bordet er forskudt 2 cm til den ene side i forhold til midten af benene. Det ser lidt underligt ud. Alt i alt, er de flinke i showroom, og finish er flot på de andre møbler.
Har dags dato haft en god samtale med MAIN og fået forklaret hvordan en justering af benene kan afhjælpe bordpladen forskydelse så den bliver mindre, samt fundet en god løsning på tillægsplader. Igen servicen fejler bestemt ikke noget.