Jeg har flere sweatshirt som er 3 år gamle, og bliver brugt og vasket rigtigt ofte, men printet holder rigtigt godt. Det har slet ikke ændret sig

Calisweats er det ultimative upcoming brand! Sindssyg hurtig levering, altså jeg bor langt væk fra alt og pakken kom efter 2 dage. De har også sindssyge skarpe priser, altså 2 sweatshirts og 3 t-shirt... Voir plus

Min teenager søn købte en box med 3 trøjer, som han ikke brød sig om, hvad angik kvalitet: finish og tykkelse. I følge ham hang der løse tråde og trøjerne var noget tyndere end han forventede. Retu... Voir plus

L'entreprise a répondu

Opdagede Calisweats på TikTok, og deres vanvittige gode priser. Trøjerne er i super fin kvalitet, og lækre bløde på indersiden. De imødekommer ønsker om farver, trods det er et mysterybox konc... Voir plus

1. Magasin de vêtements
  2. Magasin de vêtements vintage

Écrit par l'entreprise

Calisweats er Danmarks fedeste shop, inspireret af den Amerikanske college 'Lifestyle' for at give dig et tidsløst, coolt, look. Vi arbejder konstant på, at udvikle vores look og kvalitet, samtidig med at vi tror på, at fashion sagtens kan være bæredygtigt.

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

Helt igennem lækre sweatshirts!

Helt igennem lækre sweatshirts! Jeg bestilte en mystery box, hvor de fortalte at jeg i kommentarfeltet kunne skrive ønsker. Jeg forklarede hvad jeg havde set og synes var fedt, og de ramte 100% plet - uden jeg vidste præcist hvad det var.
Trøjerne er lidt tyndere end forventet, men ikke på den dårlige måde - tværtimod er de lækre bløde på indersiden.

1 janvier 2023

Hej.

Mange tak for de fine ord.

Hvor dejligt at høre trøjerne faldte i god smag:)

Mvh
Calisweats

Min teenager søn købte en box med 3…

Returneringens guiden var fin, men lidt skuffende at det koster kr. 50 at retunere, men det kunne jeg jo have undersøgt inden vi købte.
Det var hans første køb hos Calisweats, måske var han bare ikke lige målgruppen.

17 janvier 2023

Hej Jakob,

Det er jeg selvfølgelig rigtig ked af at høre! Vi plejer egentlig at få rigtig meget ros for det kvaliteten og især kontra prisen. Men jeg er selvfølgelig meget ærgerlig over, at vi ikke lige ramte spot-on hos ham.

De bedste hilsner,
Kasper // Calisweats

Vil gerne have givet 5 stjerner på alt…

Vil gerne have givet 5 stjerner på alt indtil jeg så laver en reklamation 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Har skrevet om en bluse med skævt tryk også får man ikke nogen tilbagemelding… Måske er firmaet ikke så troværdig når der skal noget tilbage til dem…

12 janvier 2023

Hej Pernille,

Det skal vi da selvfølgelig have erstattet med en bluse med et tryk der sidder snor lige!

I kan selvfølgelig beholde den nuværende, hvis den trods alt kunne bruges til noget :)

Vil du ikke sende en mail til info@calisweats.dk - så sørger jeg for den bliver behandlet som det første i morgen tidlig. Jeg kan ikke umiddelbart finde din henvendelse, så måske der er gået noget galt i systemet.

Vi beklager selvfølgelig virkelig postyret, vi er bestemt et troværdig firma og behandler vores reklamationer i samme grad som bestillinger.

Dbh.

Fine trøjer.

Fine trøjer.
Lidt små i størrelse, så man skal ikke blive fornærmet over og bestille størrelsen over den, end hvad man normalt gør.

21 décembre 2022

Mega god kvalitet

Mega god kvalitet, og hurtig sendelse af tøj. God pris for tøjet med kvalitet oveni. Kan varmt anbefale herfra

14 décembre 2022

Bytte

Jeg købte en pakke med en sweatshirt og tre t-shirts i str small til min søn som desværre var for lille. Ringede og kom forbi deres lager hvor vi fik byttet til str m. Personalet trykkede nye bluser med ønskede print mens vi ventede, super god service. Vil anbefale til alle♥️

27 décembre 2022

Virkelig god kvalitet for pengene!

Min søn startede selv med at bestille en box og vil nu ikke gå i andet tøj! Selvom trøjerne bliver vasket hver eneste dag holder de stadig formen, farven og printet. Så alt i alt synes jeg det er super god kvalitet! Her til jul skrev vi en besked til kundeservice om ønske til farve på trøjerne i boxen, da knægten har alle farver efterhånden. Hurtig levering, god kundeservice og lækre produkter.

27 décembre 2022

Virkelig godt!

Virkelig godt, super fede sweatshirts og rigtigt nemt at bestille, vil klart anbefale!!!

20 décembre 2022

Dejlig blød trøje… køber gerne flere…

Dejlig blød trøje… køber gerne flere men synes at udvalget af trøjer varierer meget…. Jeg foretrækker at vælge selv frem for at i vælger for en..men vil jo gerne ha den billigste pris 😉

14 novembre 2022

Hej Winnie,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det sætter vi stor pris på. Det er desværre sådan vi er nødt til at gøre, hvis vi skal holde priserne så lave. Man kan som regel købe de enkelte styles til en smule højere pris. Vi er dog glade for, at du alligevel vil handle hos os igen. Vi ser frem til at pakke din næste ordre 😊

Dbh.
Kasper // Calisweats

Jeg købte julegaver til min datter på…

Jeg købte julegaver til min datter på 15 år, vi kendte det ikk men syntes det var nogle virkelige finde tilbud på nogle blandet kasser…. OG MIN datter er vild med at det hun fik, så tak for der og syntes også tider passer 4-5 dag er meget godt 👍👍

7 décembre 2022