Jeg har flere sweatshirt som er 3 år gamle, og bliver brugt og vasket rigtigt ofte, men printet holder rigtigt godt. Det har slet ikke ændret sig
Lisez les avis des autres
Calisweats er det ultimative upcoming brand! Sindssyg hurtig levering, altså jeg bor langt væk fra alt og pakken kom efter 2 dage. De har også sindssyge skarpe priser, altså 2 sweatshirts og 3 t-shirt... Voir plus
Min teenager søn købte en box med 3 trøjer, som han ikke brød sig om, hvad angik kvalitet: finish og tykkelse. I følge ham hang der løse tråde og trøjerne var noget tyndere end han forventede. Retu... Voir plus
L'entreprise a répondu
Opdagede Calisweats på TikTok, og deres vanvittige gode priser. Trøjerne er i super fin kvalitet, og lækre bløde på indersiden. De imødekommer ønsker om farver, trods det er et mysterybox konc... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Calisweats er Danmarks fedeste shop, inspireret af den Amerikanske college 'Lifestyle' for at give dig et tidsløst, coolt, look. Vi arbejder konstant på, at udvikle vores look og kvalitet, samtidig med at vi tror på, at fashion sagtens kan være bæredygtigt.
Coordonnées de contact
Frederikshavnsvej 86a, 9800, Hjørring, Danemark
- calisweats.com
Kundeservice i topklasse
Utrolig god oplevelse, super lækre sweatshirts.
Oplevede at min ene, hvide sweatshirt havde pletter på, og sendte en mail til deres kundeservice, hvor de øjeblikkeligt sendte mig en ny trøje uden noget videre.
Kundeservice i topklasse
Legendarisk shop!🔥
Har lige fået en misterybox hjem og simpelthen kvalitet og fede trøjer! kan klar anbefales! 🔥
Bedste produkt jeg længe har modtaget!
Jeg modtog min pakke indenfor kort tid, fik hvad jeg har ledt efter og fik noget tøj med god kvalitet. Klart en hjemmeside jeg kommer til at bruge mere af, har selv lige købt mere derinde fra. Giver jer 5 stjerner pga jeres produkter er så gode som de er!
Hurtig Levering
Jeg købte 3 trøjer fra dem 2 af dem gik lidt i stykker på mærket men jeg sendte 1 billede af hver og de svarede super hurtig og sendte 2 nye som har super god kvalitet
Hurtig levering og god kundeservice
Hurtig levering og god kundeservice. Snakkede med Mathilde og fik den ønskede hjælp jeg søgte. Kan klart anbefales!
Mega god servis og hurtig levering
Mega god servis og hurtig levering
Kan anbefales
Mega god kundeservice
Mega god kundeservice, svarer rigtigt hurtigt, hurtigt levring og virkelig god kvalitet
Super fin kvalitet!
Super fin kvalitet og de er gode til at vælge kombinationer
Fed trøjer og kommer rigtigt hurtigt
Købte en t-shirt box og fik lige præcis…
Købte en t-shirt box og fik lige præcis det jeg havde ønsket i ordrer noten. Dejlig service!!!
Virkelig fedt tøj og passer perfekt!
Nemt og hurtigt
Super god service og mega fedt tøj
Super god service og mega fedt tøj, jeg anbefaler helt klart Calisweats :)
Virkelig god service
Virkelig god service!
Fed oplevelse, har allerede bestilt næste omgang🤌🤌🤌
Godt nok
Overskueligt, men jeg vil anbefale at købe en størrelse større end man plejer
Super god kvalitet og hurtig levering
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.