Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle hulp! Helaas hebben wij, tijdens onze camperreizen, al een paar keer een beroep moeten doen op onze camperverzekering bij camperverzekerd. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop de hulp werd... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Compagnie d'assurance pour caravanes et mobilhomes

Écrit par l'entreprise

Camperverzekerd is dé specialist in camperverzekeringen van Nederland! Met meer dan 20 jaar ervaring als 100% camperspecialist zijn wij in staat om de meest optimale camperverzekering voor u samen te stellen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,5

Tous les avis

81 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Verzekering met goede voorwaarden en een eerlijke premie.

Ben al meer dan 6 jaar verzekerd bij Camperverzekerd. Bij vragen krijg je heel snel antwoord. Goede voorwaarden en een eerlijke premie. Na het melden van een schade bij de reisverzekering werd alles heel snel geregeld en mijn schade vergoed. Ik ben een tevreden klant.

6 octobre 2026

Beste Rob,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wij hopen u nog vele jaren naar tevredenheid van dienst te mogen zijn. Mooie reizen toegewenst met uw camper!

Snelle hulp!

Snelle hulp!
Helaas hebben wij, tijdens onze camperreizen, al een paar keer een beroep moeten doen op onze camperverzekering bij camperverzekerd. We zijn zeer tevreden op de wijze waarop de hulp werd uitgevoerd. Snel, behulpzaam en meedenkend. Dat was ook het geval tijdens onze reis in de Elzas op 16 sept j.l. Wij raden deze verzekering zeker aan...

16 septembre 2026

Beste HE,

Bedankt voor uw waardering. Fijn te vernemen dat wij u tijdens uw reizen snel behulpzaam zijn. Wij wensen u mooie reizen toe met uw camper.

Afhandeling achade

Mijn schade is snel, vriendelijk en naar tevredenheid afgehandeld.

24 septembre 2026

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw waardering. Prettig te vernemen dat wij naar tevredenheid een vervelend schadevoorval voor u konden afwikkelen. Wij wensen u mooie reizen toe met uw camper!

Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn het afgelopen jaar (2025,2026)…

We zijn het afgelopen jaar (2025,2026) met onze pas aangekochte camper van 2017, drie keer afgesleept vanuit verschillende landen. Ondanks regulier onderhoud en reparatie van storingen. We zijn zeer tevreden over contact en acties helpdesk. Perfect geregelde vervangende auto en camper. Firma van Son uit Opperdoes heeft hierbij een positieve bijdrage aan geleverd.

2 septembre 2026

Beste Kees,

Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn te vernemen dat u, op een aantal momenten dat hulp noodzakelijk was, kon rekenen op een prettige dienstverlening vanuit uw verzekering. Eén en ander in samenwerking met onze hulppartner Van Son.

Mooie reizen toegewenst met uw camper.

Snelle reactie!

Snelle reactie!

18 septembre 2026

Beste Gloria,

Bedankt voor uw waardering. Fijn te vernemen dat wij u van een snelle reactie konden voorzien.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heldere procedure en snelle …

Heldere procedure en snelle afhandeling van de claim. Zeer tevreden.

17 septembre 2026

Beste B,

Fijn te vernemen dat u tevreden bent met de snelle afhandeling van uw claim. Bedankt voor uw waardering. Wij wensen u mooie reizen met uw camper!

Noté 5 sur 5 étoiles

verzekerd van de mens achter de klant.

Buiten de corebusiness van verzekeren om een oprechte en directe verzekeraar en ook de menselijke maat blijven hanteren (ze zien de mens achter de klant) verdient een schoonheidsprijs.
Door eigen toedoen mijn schadevrije jaren de "verjaringstermijn" veronachtzaamd en terecht gewezen door "camperverzekerd". Uiteindelijk toch een alleszins goede regeling aangeboden gekregen.

1 septembre 2026

Beste Ries,

Bedankt voor uw waardering. Fijn dat we met elkaar, ondanks de regelgeving, tot een regeling zijn gekomen die naar tevredenheid is. Wij waarderen het overleg om tot een oplossing te komen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Pech met de camper op zondag in…

Pech met de camper op zondag in Luxemburg. Bel ik Camperverzekerd krijg ik te horen dat het kantoor gesloten is in het weekend. Zoek ik een pech telefoonnummer op het Internet, krijg ik te horen dat dat nummer niet in gebruik is.
Op maandag Camperverzekerd gebeld om bovenstaande te melden. Wordt mij verteld dat er telefoonproviders zijn die 085 nummers blokkeren, m.a.w. het ligt in mijn geval aan Odido en niet aan Camperverzekerd. Onzin natuurlijk, zeker wanneer deze medew. mij aanbiedt om een oud alarm nummer van Camperverzekerd te geven voor de volgende keer. Zet dit nummer dan op het Internet als je weet van mogelijke blokkades! Of hang de keuze "heeft u pech" aan hetzelfde nummer en keuze menu als wanneer ik het kantoor bel. Dus wees voorbereid, krijg je pech in het weekend, in de avond en nacht, dan is Camperverzekerd n iet bereikbaar.
Wij hebben ons dus afgemeld bij deze verzekering.

30 août 2026

Beste Henk,

We vinden het vervelend om te vernemen dat u tijdens uw pechgeval in Luxemburg onze alarmcentrale niet heeft kunnen bereiken. Zoals wij u inmiddels uitgebreid hebben toegelicht, laten wij dit bereikbaarheidsprobleem momenteel nader onderzoeken door onze telefonieprovider.

Ons alarmnummer dient ook vanuit het buitenland altijd bereikbaar te zijn. In uw situatie is de oproep naar het betreffende alarmnummer echter niet correct tot stand gekomen. Wij onderzoeken samen met onze telefonieprovider waar dit in de internationale telefonieroutering is misgegaan en welke structurele oplossing hiervoor het meest betrouwbaar is.

Wij hebben u hierover na uw melding uitvoerig per e-mail geïnformeerd, inclusief een toelichting op de mogelijke technische oorzaak en de maatregelen die wij onderzoeken om dergelijke incidentele bereikbaarheidsproblemen verder te voorkomen. Op onze uitgebreide toelichting ontvingen wij van u geen inhoudelijke reactie, maar uitsluitend een opgave van maaltijdkosten die u onderweg had gemaakt. Deze kosten hebben wij vervolgens direct aan u vergoed. Op onze daaropvolgende vraag of u vond dat wij uw melding hiermee naar tevredenheid hadden afgehandeld, hebben wij helaas geen reactie meer ontvangen.

Tot slot willen wij één feitelijke onjuistheid in uw review corrigeren. U schrijft: “Wij hebben ons dus afgemeld bij deze verzekering.” Uw verzekering was echter al vóór het pechgeval in Luxemburg door u opgezegd. Het pechgeval en het bereikbaarheidsprobleem kunnen daarom niet de aanleiding zijn geweest voor die opzegging.

Wij betreuren uw ervaring en nemen de melding serieus. Tegelijkertijd vinden wij het belangrijk dat ook de feitelijke gang van zaken volledig wordt weergegeven.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede communicatie .Reageert snel en is…

Goede communicatie .Reageert snel en is zeer behulpzaam. Tot nu toe alle Schade snel uitbetaald

6 août 2026

Beste Wilma,

Fijn te vernemen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Bedankt voor uw waardering. Wij wensen u mooie reizen met uw camper!

Noté 1 sur 5 étoiles

In Wallonië pech….en toen was er niks

In Wallonië pech gekregen om 18u. Gemeld en kreeg elk uur een berichtje op telefoon dat sleepdienst kwam. Er was doorgegeven dat er geen vervangwagen geregeld kon worden dus kwam er iemand naar ons toe gereden vanuit NL. Tegen 23u nog eens gebeld; er kon niet meer getakeld worden. We moeten wachten tot de volgende dag…. Erg teleurstellend!! Jullie hebben niks voor ons kunnen betekenen!

23 août 2026

Beste Daphne,

Wat vervelend om te lezen dat u de hulpverlening via de alarmcentrale zo heeft ervaren. Als u met pech in het buitenland staat wilt u snel passende hulp en weten waar u aan toe bent.

We begrijpen goed dat deze situatie teleurstellend is. De ervaring die u beschrijft past niet bij de dienstverlening die wij willen bieden. Daarvoor bieden we onze excuses aan.

Uit navraag bij de alarmcentrale blijkt dat zij op zondagavond, na uw bericht, een hulpdienst hebben aangevraagd. De alarmcentrale ontving bevestiging van de hulpdienst en stelt u om 20.30 uur op de hoogte van hun geschatte aankomsttijd. Om 22.13 uur is de hulpdienst nog niet gearriveerd en blijkt na contact met u en de Belgische hulpdienst dat zij pas maandagochtend konden komen, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving van de hulpdienst aan de alarmcentrale. Wij hebben van de alarmcentrale begrepen dat u vervolgens diezelfde avond met uw camper terug naar Nederland bent gereden. Al met al heel vervelend dat de Belgische sleepdienst, ondanks de initiële toezegging, niet direct kwam.

We nemen uw signaal serieus en gebruiken deze ervaring om de hulpverlening via de alarmcentrale en communicatie verder te verbeteren.

Naar aanleiding van uw bericht zullen wij nog aanvullend contact met u opnemen.

Top verzekering

Hele goede. Afwerking van onze schade die ik de stress niet van te voren had aangegeven, maar gelijk naar de dealer gebracht om verdere schade te voorkomen. Echt top dat ze met ons mee hebben gedacht top
Jan

21 août 2026

Beste Jan,

Bedankt voor uw waardering. Fijn te vernemen dat wij u konden helpen bij de afhandeling van de vervelende schade.

Noté 5 sur 5 étoiles

Gelukkig nog geen schade gehad maar tot…

Gelukkig nog geen schade gehad maar tot nu toe (6 jaar) Erg fijne verzekeringsmaatschapij en reageren prima op vragen die ik had met betrekking tot overzetten op nieuwe camper.

20 août 2026

Goedemorgen,

Wij doen ons best om iedereen zo snel en prettig mogelijk van dienst te zijn. Fijn dat u dit waardeert. Mocht u onverhoopt toch een keer schade hebben (wij hopen uiteraard dat het u niet zal overkomen) rekenen wij erop dat wij u ook dan naar tevredenheid van dienst kunnen zijn. Mooie reizen met uw camper toegewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed geregeld,na een inbraak áchter …

Goed geregeld,na een inbraak áchter raam kapot
Via camperverzekerd een bedrijf gevonden in Soest
Én vakkundig gerepareerd

29 mai 2026

Beste Klaas,

Bedankt voor deze mooie review! Braakschade is erg vervelend. Fijn te vernemen dat de schade inmiddels naar tevredenheid is gerepareerd. Mooie reizen toegewenst met de camper!

Noté 4 sur 5 étoiles

We zijn goed te woord gestaan

We zijn goed te woord gestaan , en de afhandeling van de schade is vlot en netjes gedaan! Onze dank hiervoor.

18 août 2026

Beste Jos,

Hartelijk dank voor uw review! Schade is nooit leuk. Fijn te vernemen dat wij u naar tevredenheid van dienst konden zijn om de schade met u te regelen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben zeer tevreden over het af handelen van de schade

Ik ben zeer tevreden over het afhandelen van de schade die ik niet heb laten repareren, zelf de taxatie kosten kreeg ik terug.
Deze maatschappij ( camper verzekerd) is ten zeerste aan te velen.
Bedankt
P.Hofstee

12 août 2026

Beste Paul,

Bedankt voor uw review! Schade is nooit leuk. Fijn te vernemen dat wij u naar tevredenheid van dienst konden zijn om de schade met u te regelen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Kwaliteit is top

Altijd bereikbaar en hebben ons prima geholpen bij vragen. Hebben een goed product aan ons geadviseerd

12 août 2026

Beste Wijnand,

Prettig te vernemen dat u tevreden bent met uw camperverzekering en onze dienstverlening. Mocht u nog ergens vragen over hebben, staan wij graag voor u klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed geholpen en er is meegedacht met…

Goed geholpen en er is meegedacht met mijn probleem.

10 août 2026

Beste Ton,

Prettig dat wij u goed konden helpen. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, staan wij graag voor u klaar.

Pech in Zuid Engeland

Na pech in Zuid Engeland zijn wij ontzettend goed en snel geholpen door CamperVerzekerd. We konden met een vervangende camper gewoon onze vakantie voortzetten. En onze camper werd meegenomen naar Nederland voor reparatie! Dank je wel, voor jullie snelle hulp!

17 juillet 2026

Beste familie Hogervorst,

Fijn dat we de vervelende pechsituatie snel hebben kunnen omzetten naar een voortzetting van uw reis, zodat u toch nog fijn kon genieten! Wij hopen dat u eigen camper snel weer is gerepareerd.

Prima geholpen

Prima geholpen, goed op de hoogte gehouden van de stappen in het schadeafwikkelingsproces!

7 août 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw review! Schade is nooit leuk. Fijn te vernemen dat wij u naar tevredenheid van dienst konden zijn om de schade af te wikkelen.

Camperverzekerd

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus