Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Heb een klacht bij u ingestuurd over Camping Kom Es An in Hengelo. Zeer slechte bedden en heel vieze banken. Koelkast voor een 6 persoonscaravan was in de grote van een minibar in een hotel. E... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Een hele goede site met voldoende info over de campings. Meer dan genoeg aanbod. Door de vele mogelijkheden im de zoekcriteria heb ik snel een goede keuze kumnen maken. Het betalen via iDeal verliep... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Toen we de boekingsaanvraag hadden gedaan, kregen we direct een mail. Hierin stond dat we binnen 24 uur te horen zouden krijgen of de aanvraag gehonoreerd kon worden. Dit vond ik wel erg lang, omdat w... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agrégateur de voyages

Informations provenant de diverses sources externes

Vind en boek jouw favorite camping of bungalow online. Direct een boekingsbevestiging in je inbox. Geen boekingskosten. www.campsy.nl

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Noté 2 sur 5 étoiles

Slechte accomodatie.

Heb een klacht bij u ingestuurd over Camping Kom Es An in Hengelo.
Zeer slechte bedden en heel vieze banken.
Er kon niet eens een 2 liter kan melk in (heb je toch wel nodig voor 4 personen).
Helaas van u uit geen reactie.
Slechte service van toch wel een grote organisatie. Ben benieuwd of u nu wel reageert.

Met groet,
J.de Vries

6 septembre 2017
Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige service met hart voor de klant

Nadat onze reservering was afgewezen is door campsy alles gedaan om alsnog een mooie camping te krijgen. Tot in de avond is er voor ons doorgezocht met als resultaat dat we de volgende dag naar Zeeland konden vertrekken

21 août 2016

Réponse de Campsy

Super bedankt voor deze mooie beoordeling Fam. van der Heide. We hopen dat jullie een mooie vakantie hebben gehad.
Het Campsy Team

Hele goede site

Het betalen via iDeal verliep niet geheel vlekkeloos maar uitendelijk wel gelukt.Vandaar 4 sterren i.p.v. 5.

20 août 2016

Réponse de Campsy

Wow, wat een mooie beoordeling Alice! Dank je wel. Mocht je nog tip hebben over wat we exact kunnen verbeteren dan horen we het graag.
Fijne avond!
Werner

Noté 4 sur 5 étoiles

Eerste keer en is goed bevallen

Gemakkelijk camping boeken, bij 1 camping moet de bevestiging nog wel ontvangen worden.

20 août 2016

Réponse de Campsy

Dank je wel Jaap! Wij zullen nog even achter de aanvraag aangaan. Fijne vakantie alvast!

Camping Reserveren

Overzichtelijk Snel en Duidelijk

29 juin 2016

Réponse de Campsy

Dank je wel Joh! Dit stellen wij zeer op prijs. Alvast een mooie vakantie gewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige service en snelle respons

Keurig te woord gestaan en oo korte termijn een alternatief aangeboden door de medewerkster omdat de camping van onze keuze niet de mogelijkheid bood om op zondag te vertrekken . Hulde!

28 juin 2016

Réponse de Campsy

Super! Dank je wel voor deze mooie beoordeling Jaap. We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen.

Super

Na dat er een overboeking was gemaakt zijn we super geholpen. Een dikke duim voor campingfinder

11 mai 2016

Réponse de Campsy

Super blij zijn we met deze beoordeling. Dank jullie wel familie Mulder!

Prima organisatie

Duidelijke site, na reservering zelfs nog even door medewerker gebeld.

4 mai 2016

Réponse de Campsy

Dank je wel Henny! Goed om te horen dat je blij bent met onze dienstverlening. Mochten je nog suggesties of verbeterpunten hebben dan horen we dat graag. Geniet van de mooie dagen!

Camping zoeken

Keurig behandeld netjes terug gebeld heel tevreden over gang van zaken.

4 mai 2016

Réponse de Campsy

Dank je wel! Wij zijn heel blij met dit soort beoordelingen. Alvast een mooie vakantie!

Prima service

Fijn dat campingfinder even controleert of alles in orde is. Toen bleek dat ik de mail niet ontvangen had is dit gecorrigeerd; hij zat in mijn ongewenste mail! Dit gaat campingfinder veranderen hebben ze me verteld!
Fijn contact!

1 mai 2016

Réponse de Campsy

Wow José, dank je wel voor deze mooie beoordeling. Fijne vakantie!

Het campingfinder team

super

super,snel en vriendelijk binnen 1 dag had ik al bericht of het kon of niet en gelijk is mij een alternatief aangeboden kon ik mijn kinderen toch vertellen dat wij ook een paar dagen weggaan.en kom je er niet uit even bellen geen wachtrij en je wordt vriendelijk te woord gestaan

30 avril 2016

Réponse de Campsy

Dank je wel Hedy, we hopen dat jullie een paar heerlijke dagen tegemoet gaan.

goede service

goed en snel contact

16 avril 2016

Réponse de Campsy

Dank je wel Sandra! Geniet van het weekend!

Duidelijk en snel!

Vlot geregeld allemaal. Fijn ook dat je meteen kan zien wat beschikbaar is als je de gegevens hebt ingevuld!

14 avril 2016

Réponse de Campsy

Wat leuk, dank je wel voor deze mooie beoordeling.

Team campingfinder!

Prima geregeld1

Snel inzicht in beschikbare plaatsen; reservering vlot afgehandeld.

7 février 2016

Dank je wel Folkert!

Goede snelle site,

De reservering en de afhandeling ervan werden vlot verwerkt.

2 février 2016

Réponse de Campsy

Dank je wel Willem! Dit stellen wij zeer op prijs!

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben genoten van een weekend rust

Schoon en netjes verzorgd

23 septembre 2015

Dank je wel Diane,

Wij gaan ervan uit dat je hiermee de camping beoordeeld hebt. Wij hopen dat je onze website ook als positief hebt ervaren.

Werner Huijboom | campingfinder

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus