Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for rigtig fin service! Det var utrolig nemt at overskue hjemmesiden og varerne derpå. Der var desuden super hurtig levering med rigtig fine produkter. Særligt er "Kiehl Torvan Koncenteret univers... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og god service fra Cares ApS. Jeg havde dog bestilt og betalt for levering på adresse, da der var tale om 10 liter rengøringsmiddel til trappevask i vores ejerforening. Chauffør fra... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god service Jeg bestilte en gave fra cares, fik dog bagepapir i stedet for staniol, jeg kontaktede dem og fik med det samme besked om at de ville sende staniol afsted, et par dage senere va... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service Behagelig konsulent, der har styr på vores varelager. Og god til at hjælpe med tilbud og besparelser. Kan anbefale dette firma

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de matériel de bureau
  2. Fournisseur de produits de nettoyage

Écrit par l'entreprise

Vi er en dansk grossist af produkter inden for rengøringsmidler, rengøringsudstyr, hygiejneartikler, papirvarer og andre varer, som bruges i den daglige drift på arbejdspladser og i institutioner.

Coordonnées de contact

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

Købte papirdug i grøn

Købte papirdug i grøn. Og øv, den gik nemt i stykker, da vi dækkede bordet og den smittede af på de af gæsterne der havde valgt at tage hvidt tøj på.

11 avril 2026
Avis spontané

Hej Bethina

Tak for din anmeldelse – og virkelig ærgerligt at høre om din oplevelse. Det er bestemt ikke den kvalitet, vi ønsker at levere.

Det lyder som en meget frustrerende situation, især når dugen både er gået i stykker, og har smittet af på gæsternes tøj. Det tager vi selvfølgelig alvorligt.

Vi vil meget gerne kigge nærmere på sagen og finde en løsning til dig. Du er velkommen til at kontakte os direkte på info@cares.dk med dit ordrenummer og evt. billeder, så vi kan hjælpe hurtigst muligt.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det – det hjælper os med at blive bedre.

27 janvier 2026

Kære Niels Jørgen

Tak for din flotte anmeldelse - vi er glade for, at oplevelsen har været god med hurtig levering!

Ønsker dig en god eftermiddag!

Rigtig god service

Rigtig god service
Kan anbefale dette firma

26 janvier 2026

Kære Bettina

Tusind tak for din anmeldelse - vi er super glade for, at I er glade for vores service. Vi sætter stor pris på samarbejdet med jer!

Ønsker dig en god dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

produktet kom relativt hurtigt og der…

produktet kom relativt hurtigt og der var tænkt over forsendelsen... de 2 poser a 25 kg kom i hver sin kasse, så den var til at løfte for mig

29 janvier 2026

Kære Ulla

Tak for din anmeldelse og bestilling!

Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse hos os - det sætter vi stor pris på.

Ønsker dig en god weekend.

Tak for god service

Tak for god service

25 novembre 2025

Kære Denise

Tak for din ordre og anmeldelse - det sætter vi meget stor pris på. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service - hurtig svar på mail.

26 novembre 2025

Kære Tanja

Tak for din bestilling og feedback her på Trustpilot.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os med god service. Jeg håber, at vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Rigtig god dag 😊

Noté 4 sur 5 étoiles

Fungerer godt

Fungerer godt. Man bliver godt informeret når varen er på vej

29 octobre 2025

Kære Inger

Tak for din feedback - vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os!

Rigtig god eftermiddag.

hurtig ekspedition

28 octobre 2025

Kære Jand

Tak for din anmeldelse - vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os!

Kære Poul Erik

Tak for din bestilling og anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

God aften. 😊

Kære Maja

Tusind tak for din flotte anmeldelse - det sætter vi stor pris på!

Vi værdsætter vores samarbejde med jer, og håber på at bidrage med flere gode oplevelser i fremtiden.

God tilbud og kvalitet

God tilbud og kvalitet. Levering inden for en uge.

30 juillet 2025

Kære Melanie

Tusind tak for din anmeldelse - vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os!

Rigtig god torsdag

Noté 4 sur 5 étoiles

Min ordre var godt nok gået tabt i…

Min ordre var godt nok gået tabt i systemet, men så blev den til gengæld leveret til døren

25 juin 2025

Kære Anne-Lise

Tak for din anmeldelse og bestilling! Jeg beklager mange gange, at din ordre hang fast i systemet - men jeg er glad for, at vi fik styr på tingene og fik varerne frem til jer.

Hej John

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at servicen har været god!

Rigtig god torsdag

Bh Frederik

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg syntes at det er nemt at komme til…

Jeg syntes at det er nemt at komme til at bestille vare, og endnu bedre er leveringen hurtig, det kom allerrede dagen efter. Tak for det.

24 avril 2025

Kære Susanne

Tusind tak for din flotte anmeldelse og bestilling! Vi er glade for, at både bestilling og levering har været godt. Jeg håber, at vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Rigtig god dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

De bestilte varer blev hurtig leveret

24 avril 2025

Kære Marianne

Tak for din bestilling og anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med hurtig levering. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Rigtig god fredag!

Noté 5 sur 5 étoiles

stort sortiment i alt man har brug for…

stort sortiment i alt man har brug for på en skole, gode priser og god service og hurtig levering

28 mars 2025

Hej Michael

Tusind tak for anmeldelsen! Vi er så glade for vores samarbejde med jer - det er en fornøjelse at samarbejde med dig.

God weekend!

God kraftig kvalitet

God kraftig kvalitet, hvid A-ark og hurtig levering. Dog 69kr for levering, måske lige for dyrt ☀️

28 février 2025

Kære Helle

Mange tak for din bestilling og anmeldelse. Vi er glade for, at produkterne lever op til dine forventninger - og at du modtog dine varer hurtigt.

Rigtig god søndag.

Bh Frederik fra Cares.dk

26 février 2025

Kære Gorm

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du modtog din bestilling hurtigt og effektivt. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

utrolig hjælpsom kundeservice.

utrolig hjælpsom kundeservice.
Bredt udvalg og skaffer det som ikke er i sortiment.
Det er bare super.
Bh. Lars(Lindehøj Kirke)

25 février 2025

Kære Lars

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse! Vi ses lige pludselig.

Hurtig levering 🤩

28 janvier 2025

Kære Maibritt

Mange tak for din anmeldelse - vi er glade for, at du modtog dine bestilte varer hurtigt.

Rigtig god onsdag.

Bedste hilsner Frederik

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus