Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for rigtig fin service! Det var utrolig nemt at overskue hjemmesiden og varerne derpå. Der var desuden super hurtig levering med rigtig fine produkter. Særligt er "Kiehl Torvan Koncenteret univers... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og god service fra Cares ApS. Jeg havde dog bestilt og betalt for levering på adresse, da der var tale om 10 liter rengøringsmiddel til trappevask i vores ejerforening. Chauffør fra... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god service Jeg bestilte en gave fra cares, fik dog bagepapir i stedet for staniol, jeg kontaktede dem og fik med det samme besked om at de ville sende staniol afsted, et par dage senere va... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service Behagelig konsulent, der har styr på vores varelager. Og god til at hjælpe med tilbud og besparelser. Kan anbefale dette firma

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de matériel de bureau
  2. Fournisseur de produits de nettoyage

Écrit par l'entreprise

Vi er en dansk grossist af produkter inden for rengøringsmidler, rengøringsudstyr, hygiejneartikler, papirvarer og andre varer, som bruges i den daglige drift på arbejdspladser og i institutioner.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Hej K.O. Pedersen

Mange tak for din bestilling og flotte anmeldelse. Vi er super glade og taknemmelige for, at du har haft en god oplevelse hos os. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Rigtig god onsdag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Levering til aftalt tid & god pris

Levering til aftalt tid, opkald inden levering og ikke mindst prisen og viden ved forespørgsel

31 octobre 2023

Kære Samrådets Boligfond

Mange tak for den 5-stjernet anmeldelse af Cares.dk - Det er vi meget glade for, men endnu mere glade for, at I har haft en god oplevelse.

I ønskes en god dag fra Cares.dk.

Noté 5 sur 5 étoiles

I kan det hele- og er top top…

I kan det hele- og er top top servicemindet

9 octobre 2023

Kære Kresten

Tusind tak for din anmeldelse af Cares.dk - Vi er meget glade for vores samarbejde, og er glade for, at du kan lide vores service. Vi tales ved snart igen.

Rigtig god dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt at navigere på hjemmesiden og…

Nemt at navigere på hjemmesiden og hurtig levering

26 septembre 2023

Hej Karen

Mange tak for din flotte anmeldelse og feedback af Cares.dk - Vi er glade for, at vores hjemmeside er lige til, og at du modtog dine varer hurtigt.

Rigtig god dag til dig.

Kære kunde

Mange tak for din feedback og flotte anmeldelse af Cares.dk. Jeg er glad for, du har oplevet hurtig levering, og at du er tilfreds med dine varer.

God aften til dig.

Altid 100% perfekt oplevelse

Altid 100% perfekt oplevelse, hurtig forsendelse og rigtig ordre.

24 septembre 2023

Hej Susanne

Vi er meget glade for, at du igen har haft en god oplevelse hos os. Tusind tak for din feedback! Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

God mandag!

29 septembre 2023

Hej Susi

Mange tak for din flotte anmeldelse og bestilling hos Cares.dk. Vi er glade for, du har oplevet hurtig levering!

Ønsker dig en god lørdag!

Kære Pia

Tusind tak for din 5-stjernet anmeldelse! Vi er glade for, du har oplevet gode priser og hurtig levering. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Rigtig god weekend.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. fint tilfreds

26 septembre 2023

Hej Kurt

Mange tak for din ordre og anmeldelse af Cares.dk - Vi er glade for, du har oplevet hurtig ekspedition. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

God weekend.

27 septembre 2023

Hej Inge

Tak for din ordre og flotte anmeldelse af Cares.dk. Det sætter vi stor pris på. Jeg er glad for, du modtog dine varer hurtigt. Jeg giver rosen videre til lageret.

God onsdag!

Alt forløb glat

24 septembre 2023

Hej Elisabeth

Mange tak for din gode anmeldelse af Cares.dk - Vi er glade for, du har haft en problemfri oplevelse hos os! Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Ønsker dig en god mandag.

Godt udvalg af kontorartikler

Køber tit til mit kontor. Rigtig gode priser og god service!

14 septembre 2023
Avis spontané

Hej Mads

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, du er tilfreds med vores priser og service. Vi er glade for vores samarbejde!

Rigtig god dag

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtigt og nemt

4 septembre 2023

Hej Jens

Mange tak for din anmeldelse af Cares.dk - Vi er glade for, du har haft en god oplevelse hos os, som har været nem og hurtig. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Ønsker dig en god onsdag

Hej Gitte

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Cares.dk - Vi er glade for, du har haft en god oplevelse hos os med lave priser og hurtig levering. Sådan skal det være!

Ønsker dig en god weekend

4 septembre 2023

Kære Vagn

Mange tak for de 5 stjerner. Det er vi utrolig glade og taknemmelige for. Jeg giver rosen videre til lageret angående den hurtige levering.

Rigtig god dag.

Kære kunde

Tak for din anmeldelse af Cares.dk. Det er vi utrolig glade for. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Ønsker dig en god aften.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik det jeg havde bestilt

Jeg fik det jeg havde bestilt. De var billigst med prisen, og varen lever op til det forventet. Jeg vil helt klart bestille derfra igen

3 août 2023

Kære Anja

Hvor dejligt at høre - Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, du har haft en god oplevelse, og vil se frem til at være behjælpelige igen i fremtiden.

Ønsker dig en god weekend

Stort sortiment

Stort sortiment, fair priser og top kundeservice… Ikke sidste gang jeg bestiller derfra 👍

16 août 2023
Avis spontané

Kære Jacob.

Mange tak for din flotte anmeldelse af Cares.dk - Vi er glade for, du har haft en god oplevelse hos os, og vi ser frem til at være behjælpelige igen i fremtiden!

Ønsker dig en god weekend.

Bestilte mandag kl

Bestilte mandag kl. 13 og havde alle varerne tirsdag kl. 10. Det er imponerende.

7 août 2023

Kære Birgitte.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anerkendelse! Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, du har oplevet hurtig levering. Men vi også meget glade for, at du valgte Cares.dk igen.

Ønsker dig en skøn dag.

Helt OK

Alt fungerer som det skal

30 juillet 2023

Hej Claus.

Tak for din anmeldelse af Cares.dk - Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, du har haft en god oplevelse hos os. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Ønsker dig en god aften.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus