Carpe Adventures Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Andra resan till Galapagos med Carpe Adventures och G Adventures. En fenomenal resa från planeringen tillsammans med Marianne till genomförandet med G, denna gången med guiden Raul. Service, lyhördhet... Voir plus

Vi hamnade i en liten grupp som fungerade väldigt bra ihop. Reseledaren var fantastisk på alla sätt, och alla saker vi fick prova på passade min dotter väldigt väl, även om jag stod över några av de m... Voir plus

En härlig kombinationsresa med start i Lima, upp till Anderna med Machu Picchu och avslut 4 dagar i Amazonas. En fantastisk äventyrsresa med massor att se och göra, vi fick uppleva mycket av det l... Voir plus

Tack till Marianne Walsh på Carpe Adventure för en perfekt arrangerad resa. Allt fungerade smidigt från början till slut! Vår guide Oswaldo Noboa var fantastisk kunnig och engagerad och delade med... Voir plus

1. Agence de voyages
  2. Agence d'excursions

À propos de Carpe Adventures

Carpe Adventures – äventyrsresor, safari och skräddarsydda resor världen över

Carpe Adventures är en svensk resebyrå specialiserad på äventyrsresor, gruppresor i små internationella grupper och skräddarsydda rundresor till destinationer över hela världen. Vi vänder oss till dig som vill uppleva mer än en traditionell semester – oavsett om du reser själv, med partner eller i grupp.

Vi erbjuder bland annat:

• Äventyrsresor världen över
  • Expeditioner i Antarktis och Arktis
  • Safarier i Afrika, till exempel Tanzania, Kenya och Botswana
  • Soloresor och gruppresor i små sällskap
  • Skräddarsydda resor anpassade efter dina önskemål
  • Resor till Galápagos, Inkaleden och Patagonien
  • Rundresor i Asien, Afrika och Sydamerika

Vårt fokus är att skapa genuina och upplevelsebaserade resor där du kommer nära destinationen, kulturen och människorna. Vi reser i mindre grupper och samarbetar med noggrant utvalda lokala partners för att säkerställa hög kvalitet, trygghet och ett mer hållbart resande. Samtidigt har vi ett starkt fokus på att ge tillbaka till de samhällen vi besöker och bidra positivt till de lokala ekonomierna.

Med Carpe Adventures får du:

• Noggrant planerade resor med expertkunskap
  • Garanterade avgångar på utvalda resor
  • Personlig service före, under och efter resan
  • Unika reseupplevelser som ger minnen för livet

Vi riktar oss till resenärer som söker äventyr, kvalitet och trygghet i samma resa – oavsett om det handlar om en kryssning i Galápagos, expeditioner i polarområden, vandring på Inkaleden eller en rundresa i Asien.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

215 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Supernöjda!

Stort tack till Marianne och Carpe Adventures som hjälpte oss styra upp vår fantastiska långresa i Syd och Centralamerika. Vi är verkligen supernöjda med allt, så tack snälla för er proffsiga service innan och under resan, och tack för att ni hjälpte oss göra vår resa så unik och minnesvärd.

Vi kan varmt rekommendera Carpe Adventures!

27 juin 2022

Réponse de Carpe Adventures

Tusen, tusen tack för det fina omdömet. Det var fantastiskt roligt att får jobba med er unika äventyrsresa. Det är inte varje dag vi får tillfälle att skräddarsy en upplevelseresa på drygt två månader till fem länder, Colombia, Chile (med husbil), Panama, Belize och Mexiko. Där en av resenärerna är en baby dessutom. Ni är de coolaste äventyrsföräldrarna. Jag är glad och tacksam att vi fick förtroendet att hjälpa er igen. Hoppas det blir ett tredje tillfälle =). Jag önskar er en fortsatt härlig sommar. Hjärtligaste hälsningar till er alla tre! Marianne/Carpe Adventures

NÖJD

Vi bokade vår resa redan slutet 2019 och hade bestämmda ideer på hur vi ville ha det. Vi ville gå Inkaleden och sedan kryssa i Galapagos. Lite omvänt emot det normala mönstret. Marianne var väldigt väldigt hjälpsam med att ta fram alternativ för oss med hänsyn till önskemål och bästa pris.
Sedan kom pandemin så vår planerade 30-års jubileumsresa blev till sist en 32-års jubileumsresa. Under den här tiden så har vi haft en öppen ärlig dialog med Marianne och bokat om vår resa allt eftersom.
Nu i maj så kom vi äntligen iväg och alla förväntningar uppfylldes, Carpe Aventures partner som vi hade som guider i både Peru och Ecuador, G Adventure, var mycket proffsiga.
Vi är väldigt nöjda och glada för att vi bokade med Carpe och Marianne är en fantastik person som hjälpte oss mycket.
Mvh //Stefan och Elisabet

1 juin 2022

Réponse de Carpe Adventures

Stefan och Elisabet - Tusen tack för er positiva och generösa feedback. Ja, äntligen kom ni iväg på er drömresa. Vi värdesätter verkligen ert förtroende och det tålamod ni visade under pandemin, när resan sköts fram på oviss framtid. Det är fantastiskt roligt att ni är så nöjda med upplevelsen. Peru och Galapagos är två spektakulära destinationer. Hoppas vi får chansen att visa er fler spännande platser på jorden. Allt gott till er. Hjärtliga hälsningar, Carpe Adventures

Galapagos och Inkaleden - Så nöjd!

Marianne på Carpe Adventures är otroligt kunnig och proffsig. Reste med Carpe Adventures till Galapagos och Inkaleden maj 2022. Resan motsvarade förväntningarna med råge. Kan helt klart rekommenderas. //Stefan

29 mai 2022

Réponse de Carpe Adventures

Tack snälla Stefan för allt fint beröm. Vi är enormt glada att du uppskattar både vår kompetens och reseupplevelsen på plats i Sydamerika. Vi hoppas få tillfälle att välkomna dig på fler äventyrsresor framöver. Ha en underbar sommar! Soliga hälsningar, Carpe Adventures

Inca Tour 2022 - En fantastisk resa !

Inca Tour 2022 - En fantastisk resa!

Vi kan verkligen rekommendera Marianne, på Carpe Adventure, som var mycket proffsig och såg till att vår upplevelse till Machu Picchu och Galapagos öarna blev sååå minnesvärd.

/Sven

9 mai 2022

Réponse de Carpe Adventures

Wow Sven - tusen tack för ditt omdöme. Vilket storslaget betyg. Jag är grymt glad att ni (12 personer) äntligen kom iväg på er drömresa till Sydamerika. Vi uppskattar förtroendet och ert tålamod när pandemin satte käppar i hjulen. Tack också för alla fina foton från Titicacasjön, Inkaleden, Machu Picchu och Galapagos. Underbara bilder med glada ansikten, mäktiga vyer, solsken och klarblå himmel. Det var superroligt att skräddarsy resan med hjälp av din input. Du/ni är hjärtligt välkomna tillbaka för fler äventyr med oss. Varmaste hälsningar, Marianne/Carpe Adventures.

Trivsamma 8 dagar i Marocko

Det här var fjärde resan jag gjorde med Carpe Adventures, och liksom de tidigare var även denna en oerhört bra och välorganiserad resa. Guiderna, CEO:n och platserna vi besökte var av högsta klass. Det ger alltid väldigt mycket att resa med denna byrå då man via guiderna får så oerhört mycket historia berättat. Kommer att göra fler resor med Carpe. Snart.

1 janvier 2022

Réponse de Carpe Adventures

Bäste Anders - vi tackar och bockar för ditt fortsatta förtroende. Det är extra roligt när våra lojala äventyrare väljer att börja resa igen. Underbart att äventyrsresan till Marocko var så lyckad... och gav omedelbar mersmak :) En spännande destination som har kommit tillbaka starkt under hösten 2021. Vi ser fram emot att smida nya resplaner tillsammans med dig under 2022. Gott Nytt Rese-År önskar Carpe Adventures!

Ecuador + Peru

Jag har rest med Carpe Adventures i både Ecuador och Peru, genom deras lokala aktörer. Otroligt bra upplägg, allting ordnat från början till slut och allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och njuta av allt som finns att se och göra. Marianne på Carpe Adventures är fantastisk! Hjälpsam med precis allt, flygbiljetter, extra aktiviteter, även när jag missade mitt flyg mellan Quito och Lima fanns hon där med förslag på hur situationen kunde lösas. Duktiga lokala guider på plats och härliga möten med andra människor i gruppen. Letar redan efter nästa resa med Carpe Adventures! Rekommenderar starkt! Kan även tillägga att det upplevs säkerligen som svårare att resa med tanke på situationen i världen men Carpe Adventures, flygbolagen och länderna i sig har vidtagit alla åtgärder för att underlätta resandet och för att se till att allt är så rent och säkert som möjligt. Hoppas fler får upp ögonen för Carpe Adventures, har redan rekommenderat vänner och familj att resa med dem.

2 novembre 2021

Réponse de Carpe Adventures

Anna - tack så oerhört mycket för ditt utförliga och fina omdöme. Man blir rörd och känner också en stolthet över våra lokala samarbetspartners. Vi ser fram emot att hjälpa dig och alla du känner med framtida äventyrsresor. Din Resa Är Min Resa. Allt gott till dig! Hjärtliga hälsningar/Marianne

Toppenresa!

Snabbt, flexibelt och väldigt bra känsla för kvalitet genom hela resan

14 janvier 2021

Réponse de Carpe Adventures

Tusen tack Erik för det uppmuntrande omdömet. Härligt att ni fick en bra resa till Galapagos och Peru under rådande omständigheter. Vi värdesätter ert förtroende enormt mycket. Hoppas vi får tillfälle att skicka er på fler äventyrsresor i framtiden.
Hjärtliga hälsningar från oss!

Bästa resebolag!

Bästa resebolag! Marianne är helt fantastisk, hjälpsam och påläst. Tack för all hjälp med alla resor. Du har verkligen lyckats hitta rätt resor för mig!

14 mars 2020

Jag är supernöjd

Jag är supernöjd! Allt var toppen från första kontakten tills resan var klar! Personlig service gör att man känner sig trygg. Väl organiserad och genomtänkt resplan- allt genomsyrat av ett genuint miljötänk. Tack Carpe Adventures!

11 mars 2020

Upplevt en toppenfin trekkingresa

Upplevt en toppenfin trekkingresa i Nepal och fick mycket info och stöd fram till avgången. Tack!

9 mars 2020

Réponse de Carpe Adventures

Namaste Marlène! Tusen tack för omdömet. Härligt att du var nöjd med vår service och fick en fin upplevelse på plats i Nepal. Allt gott till dig! Varma hälsningar, Marianne/Carpe Adventures.

Bästa resebyrån

Bästa resebyrån!
Unika resmål och kunnig personal!

30 janvier 2020

Réponse de Carpe Adventures

Tack snälla för omtanken och omdömet Mattias! Vi lever länge på dina vänliga ord. Äventyr och upplevelser är livet! Hjärtliga hälsningar, Marianne/Carpe Adventures

Alltid bra hjälp med resor på Carpe.

20 janvier 2020

Réponse de Carpe Adventures

Hej Ingrid! Välkommen hem från Kuba. Vi är otroligt glada och tacksamma för ditt fortsatt förtroende. Det har bivit flera äventyrsresor med oss över åren. Hoppas på återhörande snart igen. Allt gott till dig! Varma hälsningar, Carpe Adventures

Enkelt att boka och trevligt att resan…

Enkelt att boka och trevligt att resan sker i en internationell grupp.

19 janvier 2020

Réponse de Carpe Adventures

Hej Astrid! Tusen tack för ditt omdöme - mycket uppskattat. Du nämner något som jag tycker är en av höjdpunkterna med de äventyrsresor vi erbjuder - internationell grupp! Att resa i liten grupp med människor från andra länder ger en upplevelse i upplevelsen. Varje grupp har sin unik dynamik och man träffar nya vänner med samma passion för äventyr. Vänliga hälsningar, Marianne/Carpe Adventures

Genomgående goda erfarenheter av Carpe…

Genomgående goda erfarenheter av Carpe Adventures (som jag använt flertal gånger). Får alltid bra service och hjälp i att hitta/sätta ihop det som passar mig och får snabbt svar vid frågor.

17 janvier 2020

Réponse de Carpe Adventures

Hej Tanya och tack för ditt vänliga omdöme. Hoppas du hade ett spännande äventyr till Mexiko, Guatemala och Belize. Jag har magiska minnen från min rundresa till dessa länder. Vi uppskattar ditt fortsatta förtroende - tack snälla! Allt gott till dig. Vänliga hälsningar, Marianne/Carpe Adventures

Fantastisk resa till Galapagos och Amazonas

Carpe Adventures är en otroligt bra resebyrå med hög nivå på sin service! Återkoppling får man alltid både snabbt och innehållsrikt, och de finns där både före och efter resans bokande för att stötta i de frågor man kan tänkas ha och i att hjälpa till med att boka en resa som passar ens förutsättningar perfekt! Resan till Galapagos var otrolig och allting på plats fungerade bra, såsom transporter mellan öar, utflykter och en fantastisk guide på plats som var både kunnig och trevlig. Carpe hjälpte utöver detta till med en förlängning av resan till Amazonas i Ecuador, vid Sacha Lodge. Även där har alla transporter fungerat utmärkt och boendet som sådant var underbart - hög kvalitet på boende, mat och de guider som gjorde utflykter med en flera gånger per dag i regnskogen. Skulle varmt rekommendera alla att använda sig av Carpe vid bokning av resa!

15 janvier 2020

Réponse de Carpe Adventures

Hej Carina och Torkel! Välkomna tillbaka från Galapagos och Amazonas. Jag har aldrig varit med om någon som varit så generös med omdömen och positiv återkoppling. Vi är obeskrivligt tacksamma för all vänlighet och fina bilder. Ni är fantastiska. Tack, tack och tack! Allt gott till er och ha ett underbart 2020. Hjärtliga hälsningar, Marianne, Carpe Adventures

Snabb och korrekt service.

Réponse de Carpe Adventures

Hej Lena! Tack snälla för omdömet och fortsatt förtroende. Det har blivit många spännande äventyrsresor genom åren. Hoppas ni har fina minnen från Costa Rica. Pura Vida! Varma hälsningar, Marianne/Carpe Adventures

Kan varmt rekommendera Carpe Adventures!

Upplägget som Carpe Adventures har på sina resor passar mig utmärkt.
Grupper med blandade åldrar och i olika konstellationer. Övernattningarna hos lokalbefolkningen är ett stort plus samt att resa runt tillsammans i mindre bussar bidrar till gemenskapen.
De pålästa och duktiga/trevliga guiderna gör att jag har deltagit på flertalet resor. (Det här var den 5:e)
Kan varmt rekommendera Carpe Adventures!

Réponse de Carpe Adventures

Hej Ingegerd! Det är så fantastiskt att detta var din 5:e äventyrsresa med oss. Tack snälla för ditt fina omdöme. Du har verkligen hittat ett koncept som passar dig. Roligt att du sammanfattar fördelarna med vårt upplägg. Jag hoppas att många fler, speciellt kvinnor, hittar oss och kommer ut i världen. Våra resenärer gör verkligen skillnad för de människor vi möter på plats, både för landets ekonomi och de specifika stödprojekt vi besöker. Hoppas vi hörs snart igen! Vänliga hälsningar till dig! /Marianne, Carpe Adventures

Allt vi drömde om och lite till

Har haft en helt fantastisk resa till Antarktis. Den blev allt som vi drömde om och lite till. Är oerhört tacksam och glad över det jobb som Carpe Adventures styrt upp för oss när både med resan och vårt bröllop. Kan varmt rekommendera dom!

Réponse de Carpe Adventures

Hej och stort grattis! Saknar ord... Vi är så otroligt glada och tacksamma att vi fick förtroendet att hjälpa er med resan till Antarktis och ert bröllop. En episk expedition och ett minne för livet. Tack för ert fantastiskt fina omdöme! Vi önskar er all lycka i framtiden. Hjärtliga hälsningar, Marianne/Carpe Adventures

Kvalitet rakt igenom!

Carpe Adventures levde upp till alla förväntningar; bra info, snabba svar och rakt igenom ett högkvalitativt program under resan.

25 décembre 2019

Réponse de Carpe Adventures

Hej Ingegerd! Tusen tack för fint omdöme. Roligt att du var nöjd med information, service och kvalitet under National Geographic Journey Sydafrika, Kapstaden till Victoriafallen. Hoppas vi få tillfälle att hjälpa dig med fler resor i framtiden. Varma hälsningar, Marianne/Carpe Adventures

Resan uppfyllde vad som utlovades…

Resan uppfyllde vad som utlovades alldeles utmärkt

19 décembre 2019

Réponse de Carpe Adventures

Hej Joel! Härligt att vi levererade en fin upplevelse. Du valde en av våra mest populära äventyrsresor till Galapagos - Multisport Cykla, Vandra, Paddla. Ett suveränt sätt att få uppleva det magiska djur-och och naturlivet, men med en aktiv tvist. Vi tackar och bockar för ditt trevliga omdöme. Allt gott! Vänliga hälsningar, Carpe Adventures