god atmosfære i huset. venlig og kompetent person jeg blev betjent af. alle aftaler holdt og information undervejs i forløbet perfekt. alle spørgsmål hurtig besvaret. kort sagt rigtig glad for han... Voir plus
Lisez les avis des autres
Eigenlijk wil ik 10 sterren geven. Geweldige service en gastvrijheid.Onze camper stopte ermee door een diesellekkage. Falck nam contact op met CB Cars, kwamen bij de garage aan en konden er overnachte... Voir plus
Wir waren mit unserem Wohnmobil auf dem Weg nach Ribe, als kurz vor Ribe unsere Kupplung den Geist aufgab. Am nächsten Morgen wurde unser Wohnmobil zur Fiat Werkstatt CB Auto Ribe abgeschleppt. Un... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Carcompany, car repair, repair of damage and dents
Coordonnées de contact
Industrivej 47, 6760, Ribe, Danemark
- ab@cbauto.dk
- cbauto.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
En meget venlig og en behagelig sælger…
En meget venlig og en behagelig sælger der satte kunden i centrum. Det var så god en oplevelse, så det kan kun anbefales, at handle der.
Vi fik en flot modtagelse
Vi fik en flot modtagelse, med en super god service og professionel fremlæggelse af papierne
Bilen var flot pyntet
Der blev givet en god vejledning i brug af bilen. så vi var trygge ved at køre den lidt lange tur hjem
Vi følte os rigtigt godt behandlet
Tak
Great experience
Great experience, they found solutions at good prices and were very helpful overall.
en god oplevelse fin vejledning vedrørende brug af den nye bil 🚘 så tak for det hilsen Egon Mathiesen
Ved køb af ny Citroen c5 elbil hade vi en god oplevelse fin vejledning og instruktion af den nye bil 🚘 som kører rigtig godt, så en bil og en sælger vi kan anbefale hilsen Egon Mathiesen

Meget professionel oplevelse
Meget professionel oplevelse. Styr på tingene. Go service og jeg vil helt sikkert anbefale det til andre. Sælgeren Claus var både venlig og havde en go form for humor og faglig dygtig.
Anna Marie

Réponse de CB AUTO RIBE
En super god oplevelse at købe ny bil…
En super god oplevelse at købe ny bil 👍. Klaus er en hyggelig "fætter" som hjælper en godt igennem processen

Réponse de CB AUTO RIBE
Wir waren mit unserem Wohnmobil auf dem…
Am nächsten Morgen wurde unser Wohnmobil zur Fiat Werkstatt CB Auto Ribe abgeschleppt. Uns wurde sofort geholfen. Nachmittags ging es dann mit neuer Kupplung Richtung Fanø.
Vielen Dank für die schnelle und unkomplizierte Abwicklung.

God kundeservice
Man bliver taget godt imod når man kommer for at vil prøve en bil og så hvis man er interesseret i bilen får man en god snak bagefter om hvad der er forskellige muligheder for finansiering af bilen, god kundeservice

Réponse de CB AUTO RIBE
Super opplevelse ved leie av bil i Ribe!
Hei! Vi tilbragte noen fine feriedager i Ribe, og hadde behov for leiebil i 2 dager. Vi fikk en avtale med CB Auto Ribe, og ble tatt svært godt i mot av vennlig kundemottager (Sofie). Den lånte bil var enkel og godt brukt, men den fungerte til vårt behov. Etter fine reiser og opplevelser til Vadehavssenteret og Mandø, samt til Gram Slot - leverte vi bilen tilbake til avtalt tid. Ved en tilfeldighet møtte vi vår kundemottager - som skulle avslutte sin arbeidsdag. Hun tilbød seg da å kjøre oss tilbake til vårt hotell Dagmar i Ribe, en helt spesiell service !! Vi takker for en særdeles god opplevelse ifm leie av bil. Mange tusen takk, og god sommer !! Vennlig hilsen Kjetil og Britt Karin.

Réponse de CB AUTO RIBE
Dårlig service og flyttebil i alt for dårlig stand.
Vi lejede en flyttebil , vi valgte en bestemt model som kørte langt på literen og som ikke var for gammel. Men alligevel fik vi noget gammel **** som har rundet 400.000, bilen blevet leveret til of i meget dårlig stand og møg beskidt. Dækkene hoppede og dansede, halvdelen af gangene kunne liften bagpå hverken åben eller lukke. Det vil sige vi faktisk opgav at flytte det hele med bilen og lejede en trailer i jem og fix og ente med langt flere udgifter end beregnet da vi fik leveret en vare der overhovedet ikke var iorden. Kan på ingen måder anbefale at leje en bil og deres undskyld er bare at man ikke får den bil man præcis booker. Men hvorfor kan man få selv vælge efter brændstof forbrug osv! Dårlig service.
Opdatering- vi tog kontakt pr email samme aften som den blev leveret tilbage men ingen ændringer eller undskylning for den slidte bil.

Fremragende ung tranie sælger
Fremragende ung tranie sælger. Samt en fin service. Og med flot aflevering. Mvh. Ernst Hansen

Vi har kun godt at sige om CB Auto Ribe, 5 stjerner til sælger Klaus
Vi har kun godt at sige om CB Auto Ribe, og især Klaus. Meget fin service, hurtige svar på mail, sms og telefonopkald, bragte bilen tættere på Sjælland, så vi sparede 2 timers køretur, da vi skulle prøvekøre og da vi skulle hente den efter køb, som blev professionelt klaret af Klaus. Selv efter køb har han ydet en særdeles god service. Vi giver vores bedste anbefalinger her fra Sjælland

Réponse de CB AUTO RIBE
Har fået en super fin betjening.
Har fået en super fin betjening.
Der har været nogle småting ved den brugte bil som jeg har købt, de er blevet udbedret uden nogen former for bøvl. Mens de rettede op på fejlene, havde jeg lånebil uden beregning.
Kan kun anbefales

L’expérience Trustpilot