Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

god atmosfære i huset. venlig og kompetent person jeg blev betjent af. alle aftaler holdt og information undervejs i forløbet perfekt. alle spørgsmål hurtig besvaret. kort sagt rigtig glad for han... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Eigenlijk wil ik 10 sterren geven. Geweldige service en gastvrijheid.Onze camper stopte ermee door een diesellekkage. Falck nam contact op met CB Cars, kwamen bij de garage aan en konden er overnachte... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wir waren mit unserem Wohnmobil auf dem Weg nach Ribe, als kurz vor Ribe unsere Kupplung den Geist aufgab. Am nächsten Morgen wurde unser Wohnmobil zur Fiat Werkstatt CB Auto Ribe abgeschleppt. Un... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har kun godt at sige om CB Auto Ribe, og især Klaus. Meget fin service, hurtige svar på mail, sms og telefonopkald, bragte bilen tættere på Sjælland, så vi sparede 2 timers køretur, da vi skulle pr... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Atelier de réparation automobile
  2. aussi dans
  3. Concessionnaire automobile

Écrit par l'entreprise

Carcompany, car repair, repair of damage and dents

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

4,7

Tous les avis

65 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hej Peter,
Mange tak fordi at du tog dig tid til at skrive en hilsen herinde.
Vi ønsker dig en fantastisk eftermiddag.

en god oplevelse

11 septembre 2024

Hej Inge,
Mange tak fordi at du tog dig tid til at skrive herinde.
Vi ønsker dig en god dag.

Manglende tilbagemelding

Efterfølgende har vi fået kontakt - og modtaget 4 nye vinterhjul.

Vi købte en Fiat 500e for ca. 1 måned siden. Efterfølgende havde jeg spørgsmål vedr. appen, fik at vide, at det ville man kigge på og vende tilbage. Det er så ikke sket. Nu har jeg fået hjælp af en anden forhandler. Spurgte også til ladekabler, pris m.m. - Igen; man ville undersøge og vende tilbage - dette er heller ikke sket.
Nu mangler jeg så at få tilsendt vinterhjul - spændende, om det sker?
Vi sidder tilbage med en følelse af, at der var fuldt fokus, da vi skulle købe bil - og efterfølgende er der ikke den store hjælp at hente.

23 juillet 2024

Hej Tina,
Tak for din hilsen herinde.
Vi håber at du er glad for din Fiat 500e.
Hav en god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kunne jeg bare gi’ 1000000 ⭐️ !

Kunne jeg bare gi’ 1000000 ⭐️ !!

Følt mig tryg hele vejen igennem - fra skade på min bil - til lånebil - til top reparation af min bil - til levering af min bil på min adresse. Helt unik kundeservice søde Lotte … tusind tak.

Fie

12 août 2024

Hej Fie

Tusind tak, vi er også glad for søde Lotte og hilser hende mange gange fra dig :)
Vi glæder os til at se dig igen :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Venlig modtagelse og god service

De er så venlige, der bliver taget godt om tingene. Og de har nogenlunde gode priser på biler til - benzin, diesel, hybrid, eller El.
Claus er god at snakke med når det kommer til biler, han er meget god til at finde den rigtige bil når det er ens første bil.
Både Claus og Lotte er gode til at holde det hemmeligt, også når man vil overraske sine forældre med en ny bil ;) .

Hilsen Jonas

(Jeg havde en misforståelse ang. min ændring, det er dog opklaret)

3 août 2024

Hej Jonas
Tak for din anmeldelse, vi hilser Klaus og Lotte mange gange fra dig :)

Alt som aftalt

12 juillet 2024

Hej Søren!
Det er vi glade for!
Vi ser frem til næste gang vi kan hjælpe :)

5 stjernet oplevelse

Fra man trådte ind af døren var der skruet helt op for det høje service niveau. Jeg blev mødt af smilende medarbejdere lige fra indskrivning til salgs afdelingen. Det er 100% sikkert jeg kommer tilbage igen, og anbefaler alle jeg taler med om det at tage til Ribe for service på deres bil.
“Pigerne” i kundemodtagelsen skal i hos CB Auto passe rigtig godt på, da de virkelig gør man føler sig velkommen og repræsenterer virksomheden virkelig godt.
Tak for en super god dag i Ribe.

26 juin 2024

Hej Kim,
Mange tak for de rosende ord.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive herinde -;)
Hav en dejlig søndag.
CB AUTO RIBE ☀️

Alt gik som smurt

Alt gik som smurt. Alexander fik min gamle bil indfriet og solgt mig en lækker Peugeot 208 😄👍🏻

25 juin 2024

Hej William,
Mange tak for din besked herinde.
Vi er glade for at hører at du er glad for din nye Peugeot 208.
Vi hilser Alexander mange gange fra dig-;)
Hav en god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was een vriendelijke en vlotte man…

Het was een vriendelijke en vlotte man om mee te communiceren. Betrouwbaar en serieus! Goede ervaring gehad,

Groetjes Rijschool go4it

24 juin 2024

Hallo Rijschool,
Thanks for your massage.
Best regards

Fra Sjælland til Ribe

Jeg tog fra Sjælland til Ribe for at købe en ny Peugeot 2008 som Tobias havde stående. Vi talte lidt i telefon om muligheder og ellers resten på mail. Tobias gav mig også højere pris for min gamle bil end andre forhandlere havde gjort.
Tobias leverede god service, Sjælland/jyde jokes og en mega lækker bil

19 juin 2024

Hej Jacob,
Mange tak for din hilsen herinde.
Vi hilser Tobias mange gange-;)
Hav en god sommer.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og kommunikation af og med…

God service og kommunikation af og med sælger

18 juin 2024

Hej Lars,
Mange tak fordi du har taget dig tid til at skrive herinde.
Vi er glade for at hører at du er glad for handlen.
Vi ønsker dig en god sommer ☀️

Fantastisk service

Hurtig og god service med kunden i centrum.

15 juin 2024

Hej Mette,
Mange tak for din hilsen herinde.
Vi ønsker dig en god sommer ☀️

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeres medarbejder Charlotte er absolut fantastisk!

Tak til jeres medarbejder Charlotte for hendes altid venlige og behagelige behandling!
Det er sjældent man oplever så god behandling som man oplever hos jer og især hos Charlotte!
Stor tak til hende endnu engang!
Personer som hende burde alle virksomheder have!

27 mai 2024

Réponse de CB AUTO RIBE

Ja, Charlotte er helt speciel og vi sætter stor pris på hende. Glæder os at det samme gælder dig. Tak for de smukke ord.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus