Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

god atmosfære i huset. venlig og kompetent person jeg blev betjent af. alle aftaler holdt og information undervejs i forløbet perfekt. alle spørgsmål hurtig besvaret. kort sagt rigtig glad for han... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Eigenlijk wil ik 10 sterren geven. Geweldige service en gastvrijheid.Onze camper stopte ermee door een diesellekkage. Falck nam contact op met CB Cars, kwamen bij de garage aan en konden er overnachte... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wir waren mit unserem Wohnmobil auf dem Weg nach Ribe, als kurz vor Ribe unsere Kupplung den Geist aufgab. Am nächsten Morgen wurde unser Wohnmobil zur Fiat Werkstatt CB Auto Ribe abgeschleppt. Un... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har kun godt at sige om CB Auto Ribe, og især Klaus. Meget fin service, hurtige svar på mail, sms og telefonopkald, bragte bilen tættere på Sjælland, så vi sparede 2 timers køretur, da vi skulle pr... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Atelier de réparation automobile
  2. aussi dans
  3. Concessionnaire automobile

Écrit par l'entreprise

Carcompany, car repair, repair of damage and dents

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

4,7

Tous les avis

65 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God service og vejledning

God service og vejledning ift. Leasing af Peugeot 5008.
Glæder mig allerede til vi igen sammen skal finde ny bil der opfylder alle vires behov efter leasing periodens afslutning.

3 mai 2024

Réponse de CB AUTO RIBE

Dejligt at se jer igen. Vi glæder os til næste gang :) Tak for de rosende ord

SUPER HILFE

Wir hatten am Samstag den 11.05 24 in Ribe einen Kupplungs Schaden am WOMO. Nach dem es der ADAC nach Stunden und endlosen Anrufen geschafft hatte uns einen Abschlepper zu organisieren wurden wir zu CB Auto Riebe geschleppt. Wir waren über die Hilfsbereitschaft die Freundlichkeit und das hervorragende Arbeiten aller Mitarbeiter und des Inhabers mehr als überrascht. Wir standen über das Wochenende sowie Montag und Dienstag auf dem Firmenhof und fühlten uns wie auf einem SP. Immer wieder wurde gefragt ob wir etwas brauchen ein kostenloser Wagen wurde uns zur Verfügung gestellt. Es hat an nix gefehlt. Vielen herzlichen Dank an alle von CB Auto Ribe. Vor allem an Herrn Anders und die beiden Damen am Counter. Danke für die Super Hilfe und die schnelle Reparatur. 👍👍👍👍👍👍🙋‍♂️Manfred und Martina Baus

11 mai 2024

Hallo Manfred und Martina,

Vielen Dank für die Anmeldung und viele Gruüsse hier
aus Ribe 🇩🇰
Es freut uns, dass wir Ihnen helfen konnten.
Danke für den Besuch
Schönen Sommer noch 🌞

Viele Gruss
Anders / CB AUTO RIBE

Fantastisk service

Tobias var yderst behagelig og professionel. Jeg giver ham den allerbedste anbefaling. Tak for en god handel.

11 mai 2024

Réponse de CB AUTO RIBE

Tusind tak for de flotte ord og de mange stjerner :)

Den bedste oplevelse

Har været helt utrolig glad for den service jeg fik og har kun ros til overs for CB👌

5 mai 2024

Réponse de CB AUTO RIBE

Tusind tak for rosen og de mange stjerner. Glæder os til at se dig igen :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god og hurtig ekspedition. Fik leveret min nye bil på Sjælland.

2 mai 2024

Réponse de CB AUTO RIBE

Sådant! Glæder os at høre at det hele gik smertefrit. Tak for de mange stjerner :)

Service på min Fiat 500

Var på værksted og får lavet stort service på min Fiat 500 både tandrem og bremse. Servicen var i top og mekanikkerne har lavet et godt stykke arbejde. Er godt tilfreds med hele forløbet og den vejledning jeg fik. Kan anbefale stedet til alle der søger et godt værksted

24 avril 2024

Réponse de CB AUTO RIBE

Uha, så dejligt at høre. Vi glæder os til at se dig igen. Tak for de mange stjerner :)

Servicen

God service, en sælger der var rigtig god til at vejlede.

11 avril 2024

Réponse de CB AUTO RIBE

Yes, ham er vi heldig med :). Godt at du er tilfreds. Glæder os til at se dig igen. Tak for de mange stjerner

Noté 5 sur 5 étoiles

Super behandling ifob. med seneste handel med CB.

15 août 2023

Réponse de CB AUTO RIBE

Dejligt at høre. Ha' en fortsat god dag og tak for de mange stjerner :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Tusind tak til deres eftermarkedschef…

Tusind tak til deres eftermarkedschef Svend brorsen. Jeg manglede en anden gearknob til min Peugeot. Hurtig levering :-)

16 janvier 2024

Réponse de CB AUTO RIBE

Dejligt, at vi kunne hjælpe :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Har netop køb ny bil/Renault Clio og…

Har netop køb ny bil/Renault Clio og fået en yderst professionel vejledning og en service udover det sædvanlige! Det er bil nr. 7 som familien har købt hos CB Auto Ribe, så loyaliteten er ret tydelig, hvilket der er flere årsager til: Professionelle, serviceminded, troværdige og hurtige ved reparationer/service, fordelagtig serviceaftale, altid lånebil, altid smil og god humor fra personalet. Tak for jer!

11 janvier 2024

Réponse de CB AUTO RIBE

Dejligt at se jer igen. Vi bestræber os på at nå hele vejen rundt. At det lykkes er så dejligt at høre fra jer. Tak for de mange stjerner :)

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, flink og imødekommende, god handel, super sted at handle bil

14 décembre 2023

Réponse de CB AUTO RIBE

Tak for de rosende ord. Vi glæder os til at se dig igen :)

Noté 5 sur 5 étoiles

De leverer som aftalt og god…

De leverer som aftalt og god kummunikation under processen. En god oplevelse alt i alt

1 décembre 2023

Réponse de CB AUTO RIBE

Vi er også glade for at se dig. Go' dag til dig :) Og tak for de mange stjerner.

Noté 5 sur 5 étoiles

Sådan bør alle værksteder være

Service er altid i top. Lånebil aldrig et problem, selv i uger måneder.

25 novembre 2023

Réponse de CB AUTO RIBE

Så flotte ord, som vi er stolte af at modtage. Vi bestræber os på at få det hele til at køre på en snor og bliver så glade når kunderne lægger mærke til alle detaljer. :)

Klaus flink sælger

17 novembre 2023

Réponse de CB AUTO RIBE

Yes, så glad for at du er enig. Han er en lille guldklump i vores forretning. Vi glæder os til at se dig igen :)

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus