Jeg bestilte to suprice-poser i tillegg til en gave, som stod til forventningene. I suprice-posene til 99,/ pr stk var det en ødelagt sjokoladekalender hvor alle sjokoladene lå samlet i bunnen, og... Voir plus

Det tok en måned fra jeg bestilte, til varene ble sendt fra lager. Jeg måtte purre på oppdatering to ganger. Hadde selskapet oppdatert meg om forsinkelsen, hadde det blitt bedre vurdering. Jeg har fo... Voir plus

Bestilte julegaver 18. November. Purret på 30.11 og fikk beskjed om at det var en forsinkelse og at varene skulle sendes Mandagen etter. Nå 14.12 er varen fortsatt ikke sendt. Bestillingen ble til sl... Voir plus

Det tok litt tid før varen ble sendt. Jeg måtte henvende meg til Celis. Fikk grei beskjed om årsaken til forsinkelsen. Hadde gitt 5 stjerner hvis Celis selv hade informert meg om forsinkelse

1. Événements & divertissement

Informations provenant de diverses sources externes

Celis.no er en norsk nettbutikk med et stort og spennende utvalg til mor, barn og hjemmet

2,5

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

5 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

2,5

Tous les avis

(4 936)

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Styr unna denne siden

Kjøpte elektrisk politibil til guttungen, ledning til ratt røk før bilen ble tatt i bruk, slik at den ikke er brukende.

Sendt 4 mail angående saken, ikke fått svar på noen av mailene.

Verste firma jeg har vært ute for mtp. «Kundeservice»

8 novembre 2023
Logo de celis.no

Réponse de celis.no

Hei Nils Fredrik,

Vi beklager virkelig at du opplevde dette, både med produktet og manglende oppfølging fra kundeservice. Celis.no har siden den gang fått nye eiere, og vi jobber aktivt med å forbedre både produktkvalitet og kundeservice for å sikre at slike situasjoner håndteres raskt og profesjonelt.

Dersom du fortsatt har en uoppklart sak, vil vi gjerne hjelpe deg. Send oss en e-post på kontakt@celis.no, så ser vi på hvordan vi kan finne en løsning for deg.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og håper vi kan gi deg en bedre opplevelse fremover.

Med vennlig hilsen,
Kundeservice – Celis.no

Fikk pakken sist fredag

Fikk pakken sist fredag, men pakkeposer til koffert er i feil farge.

Jeg bestilte svart og fikk da 2 stk. i mørk rosa.

Fremdeles ikke noe svar fra celis.no

Bestilling #1615

22 mars 2024

Ikke bestilt

Bestilte en vare 6 mars, posten fikk beskjed at den skulle komme inn til de den datoen. Venter enda, trenger bagen til reise på torsdag, skrevet sikkert 6 mailer og de tar aldri kontakt. Useriøst

6 mars 2024

Styr unna!

Bestilte påskevarer i god tid før påske. Hva hjelper det når varene ikke når fram til påske. Skuffende. Styr unna denne nettbutikken!

21 mars 2024

Ikke bestill!

Begynner å tvile på denne nettsiden, fikk det jeg bestilte og betalte for 1.5 år siden. Har nå bestilt en veske, den bestilte jeg i begynnelsen av mars, fikk beskjed av posten at en pakke ventes hos dem 11. mars. Har lagt igjen en beskjed på kundeservice nå for noen dager siden, men svarer ikke. Det har enda ikke kommet en oppdatering fra posten og har fremdeles ikke sett til veska! Så ikke bestill herfra!

20 mars 2024

IKKE BESTILL FRA CELIS

Tok betalt for varene, men de ble aldri sendt. Fikk varsel fra Posten om at pakke var registrert, men ikke innlevert. Skjedde ikke noen ting mer etter det. Får ikke svar på mail eller telefon. Bestilte før jul 2023. Nå har mailene begynt å komme i retur pga mottakers innboks er full.. (???)

11 mars 2024

Svindler

Svindler, ikke handler hos dem!!!!!!!
De tok pengene mine, ingen bekreftelse på varene jeg bestilte men pengene ble trukket. Sendt mail, ringt, prøvd online chat INGEN svarer. Celis jeg vil ha VARENE mine eller PENGENE TILBAKE!!!!! ANGRE VELDIG

28 février 2024

Bestilte vare der i fra

Bestilte vare der i fra, fikk Mail om at det var forsinkelse. Etter å ha prøvd å få tak i dei i tre månderder har eg gitt opp. Ikkje betal før ein får varene viss èin vil prøva!

11 février 2024

Bestilte noen varer

Bestilte noen varer, betalte og plutselig ble hele bestillingen slettet og tilbakebetalt 🤷‍♀️! Null forklaring eller beklagelse!

17 janvier 2024

Useriøst firma.

Useriøst firma.Svarer ikke på kundeservice, vare enda ikke mottatt etter 2.mnd.Anbefaler der og styre langt unna å handle noe her!

6 février 2024

Har bestilt 2 varer av dere

Har bestilt 2 varer av dere. Har ikke fått noen av dem. Fikk e-post fra klarna om tilbakeføring av beløpet og kansellering fra dere. Fikk ingen forklaring eller tilbakemelding på hvorfor da jeg spurte. Har HELLER ikke fått noe tilbakeført fra klarna. Bestillingen ble gjordt tidlig i januar.
Så, etter ×-antall ganger med mas fra dere om 'Hvor mange stjerner' jeg gir dere... får dere 0 stjerner i anmeldelsen men det var ikke mulig å velge!

4 janvier 2024