Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima telefonisch geholpen. En direct bevestigd per mail. Tip. Als je febr 26 voor febr 27 wil boeken / zoeken werd mij niet altijd duidelijk of het door mij geprefereerde chalet(s) al in het huuras... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben reeds meerdere keren met ChaletsPlus geboekt(skivakanties). Steeds een kwalitatieve dienstverlening alsook ter plaatse is het onthaal warm en vriendelijk. Ook de verstrekte info m.b.t. de kw... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bianca had ik als eerste aan de telefoon, haar prettige, vriendelijke manier van communiceren sprak mij meteen aan. Desirée sprak ik wat dagen later, zij hielp mij fantastisch bij het maken van een... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerst een optie genomen op een Chalet dit ging erg snel. hierna de boeking bevestigd. De betaling ging makkelijk en je had meerdere keuzes. De informatie die je krijgt is duidelijk en voldoende.

À propos de l'entreprise

1. Agence de location de chalets

Écrit par l'entreprise

Uw chaletspecialist in luxe, grote en betaalbare chalets in Oostenrijk. Al 25 jaar verzorgen wij de verhuur van uniek gelegen vakantiewoningen in de sneeuwzekere skigebieden van de Zillertal Arena, Wildkogel Arena, Kitzbüheler Alpen, Grosseck - Speiere...

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Mooi aanbod in Oostenrijk

Mooi aanbod in Oostenrijk , vriendelijke en behulpzame medewerkers. De vakantie begint al bij ChaletsPlus

4 décembre 2025

Réponse : ChaletsPlus

Wat leuk om te horen dat onze collega's zo vriendelijk en behulpzaam zijn geweest!

Prachtige schone huisjes

Prachtige schone huisjes, super service.
Na een negatieve ervaring bij de concurrent weer snel geboekt bij chaletsplus

27 novembre 2025

Réponse : ChaletsPlus

Wat leuk dat we je weer bij ons terug hebben mogen verwelkomen! Bedankt voor het delen!

Mooie vakantiehuizen

Breed aanbod van mooie, verzorgde vakantiewoningen of appartementen. Laatste wintersportvakantie (maart 2025) een prachtige en compleet ingerichte woning uitgezocht. Online boeking zonder problemen. Voor 2026 wederom wintersport geboekt bij Chalet Plus in een ander skigebied.

15 mars 2025

Réponse : ChaletsPlus

Dank je wel voor je uitgebreide en mooie review! Fijn om te lezen dat je ons brede aanbod en de kwaliteit van onze vakantiewoningen waardeert, en dat zowel de online boeking als jullie verblijf in maart 2025 probleemloos zijn verlopen. Geweldig dat je ook voor 2026 opnieuw voor ChaletsPlus hebt gekozen. We kijken ernaar uit je daar weer te mogen verwelkomen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer simpel om te boeken

Zeer simpel om te boeken. Duidelijke website.

13 octobre 2025

Réponse : ChaletsPlus

Wat fijn om te lezen dat het eenvoudig was om te boeken. Bedankt voor het delen!

Noté 1 sur 5 étoiles

gekürzte Bewertungen

Bewertungen von Chalets werden von ChaletsPlus zensiert, so dass kritische Anmerkungen zu den angemieteten Objekten nicht öffentlich werden.

1 octobre 2025

Réponse : ChaletsPlus

Vielen Dank für Ihre Bewertung. In unserem Bewertungsformular wird klar angegeben, welche Angaben öffentlich sichtbar sind und welche nicht. Wir wenden keinerlei Zensur bei Bewertungen an. Sämtliches Feedback – auch kritische Anmerkungen – wird von uns an den Verwalter und den Eigentümer der Unterkunft weitergeleitet, damit gezielt Verbesserungen vorgenommen werden können. Bewertungen dienen uns ausdrücklich dazu, die Qualität unserer Unterkünfte und unseres Services kontinuierlich zu verbessern.

Noté 3 sur 5 étoiles

Persoonlijk vind ik het handig als je…

Persoonlijk vind ik het handig als je een optie hebt om het aantal slaapkamers en badkamers in te vullen.
Het prijsniveau te kunnen instellen is voor mij ook een randvoorwaarde.
Ik zou het ook fijn vinden als er een optie gratis annuleren is.

8 septembre 2025

Réponse : ChaletsPlus

Beste Kim, bedankt dat je de moeite hebt genomen een review te schrijven! We zijn toevallig bezig om extra filters toe te voegen, zodat je ook kunt filteren op slaapkamers, badkamers en prijs. Wij verwachten deze nog dit jaar live te hebben. We begrijpen dat gratis annuleren prettig kan zijn. We willen echter ook onze partners zekerheid bieden. Hierdoor kunnen we ons focussen op een zo hoog mogelijk serviceniveau en een eerlijke prijsstelling.

Goede info op de site

Goede info op de site
Probleemloos boekingsproces

18 août 2025

Réponse : ChaletsPlus

Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze website. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dat met ons te delen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele duidelijke site met goede…

Hele duidelijke site met goede prijsweergave. Mooie duidelijke foto’s en een korte route om te boeken. Alle wensen zijn prima te filteren.

9 juin 2025

Réponse : ChaletsPlus

Bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat je de website overzichtelijk vindt en de prijsweergave duidelijk is. We doen ons best om het boeken zo makkelijk mogelijk te maken, dus het is leuk om te lezen dat je de route kort en helder vond!

Duidelijke site

Duidelijke site, alles wijst zich vanzelf.
Mooie en duidelijke foto's.
Boeking ging makkelijk en snel.

Boeken al meerdere jaren met tevredenheid.

17 mai 2025

Réponse : ChaletsPlus

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn en al meerdere jaren bij ons boeken! Bedankt voor de mooie woorden over de website, foto's en het boekingsproces. We kijken ernaar uit om jullie ook de volgende keer weer te verwelkomen bij ChaletsPlus

Al 22 jaar super

In de afgelopen 22 jaar hebben wij 6 keer gebruikt gemaakt van ChaletsPlus, dit jaar de 7e. Elke keer zijn wij blij verrast over het boekingsgemak en de kwaliteit van de accomodatie.

8 mai 2025

Réponse : ChaletsPlus

Wat heerlijk om te lezen dat jullie al 22 jaar met enige regelmaat met ons op vakantie gaan en zo tevreden zijn over het boekingsgemak en de vakantiewoning. Dat maakt ons trots. We verwelkomen jullie met heel veel plezier voor de 7e keer!

Goede ervaring

Fijn dat je een optie voor 4 dagen kunt nemen en daarna is boeken een fluitje van een cent.
Goed bevallen 👍

28 avril 2025

Réponse : ChaletsPlus

Bedankt voor je mooie review Karin! Leuk dat je zo blij bent met onze online optie mogelijkheid!

Duidelijk

Duidelijk, passende communicatie, snelle reactie

26 avril 2025

Réponse : ChaletsPlus

Beste Louise bedankt voor je mooie complimenten. Fijn dat je de moeite hebt genomen om dat met ons te delen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen…

Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen met het uitzoeken van een appartement voor ons gezin in de voorjaarsvakantie 2026. Wij kijken nu al uit naar ons verblijf in Edelweisshaus in Königsleiten

20 mars 2025

Réponse : ChaletsPlus

Bedankt voor je mooie review Esther!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus