Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Udvalget af bøger ok/fint, men på en app af navnet Chapter må man ironisk konstatere, at der mangler funktionen at kunne springe et kapitel frem eller tilbage. Vil man bruge bjælken til at spole, gør... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Appen virker slet ikke. Der kommer intet frem på forsiden, og heller ikke hvis jeg søger på noget. Kan ingenting gøre.

Noté 2 sur 5 étoiles

Har Chapter gennem Telmore, hvor man ganske rigtigt fik frit forbrug da Telmore gik fra Bookmate til Chapter. Fedt! Ganske kort tid herefter kom der begrænsninger FRA Chapter, hvilket gør Chapter t... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Kan ikke anbefale Chapter. Ændrer pludselig aftale med Telmore og sætter alle på 20 timer. Dvs 20 timer der tæller dobbelt hvis man spoler tilbage men ikke tæller mindre hvis man sætter hastigheden o... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Librairie

Écrit par l'entreprise

Bogbranchens egen lydbogsapp. Chapter favner bredt på tværs af genrer og sørger for præcis guidning og inspiration inden for medlemmernes foretrukne genrer. Chapter tilbyder det største udvalg af børnebøger, og er for alle jer, som ikke vil nøjes med at læse, hvad forfatterne skriver, men også møde dem og høre, hvad de siger, og hvad der ligger bag fortællingerne.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Trist udvikling hos chapter

Jeg har abb. gennem telmore. Nedsættelsen til 20 timers e bogslæsning og eller lytning er absolut uacceptabel. Kan på ingen på ingen måde anbefale det til andre. Mvh. Karen Rasmussen

17 août 2022

Réponse : Chapter A/S

Kære Karen. På Telmores hjemmeside kan du se, hvad Telmore tilbyder i forhold til din Chapter adgang og eventuel mere tid. Mvh Chapter

Noté 1 sur 5 étoiles

Den dårligste bog-app jeg har prøvet

Latterligt at chapter ikke har ubegrænset forbrug! Jeg blev så ærgerligt da Telmore skifter fra Bookmate og jeg er bestemt ikke blevet mindre irriteret med de nye begrænsning! Selve appens læseindstillinger er også meget dårligere end andre.

16 août 2022

Réponse : Chapter A/S

Kære Lene. Vi er kede af at høre, at det er din oplevelse af Chapter. Mvh Chapter

Réponse : Chapter A/S

Kære Janne. Tusind tak for de fine stjerner. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med appen. Mvh Chapter

Noté 3 sur 5 étoiles

Sikke noget L***

Sikke noget L***
Har Chapter gennem Telmore og på trods af det tåbelige 20 timers cap og det faktum at jeg stort set aldrig bruger app'en, kan jeg nu ikke få lov at læse den bog jeg gerne vil. App'en begrunder det med at jeg ikke har et gyldigt abonnement!?
Og jeg får jo ikke løst mit problem inden i morgen, hvor jeg havde tænkt mig at begynde med at læse bogen, da jeres support har åbent latterlige 2 timer i hverdagen. Håbløst! Kan ikke vente til der kommer en ny lydbogstjeneste hos Telmore.

Har fået hjælp af supporten på baggrund af ovenstående. Kan dog ikke give mere end 3 stjerner på grund af de 20 timers max brug når man har det via Telmore.

12 août 2022

Réponse : Chapter A/S

Kære Sebastian. Vores support er åben hverdage fra 8-16 (Telefontid 10-12). Hvis du oplever udfordringer, så send gerne en fejlrapport ind via appen med beskrivelse at udfordringen, så hjælper den tekniske support. Mvh Chapter

Mange titler

Mange titler
Jeg kan altid finde noget jeg har lyst til at lytte til

11 août 2022

Réponse : Chapter A/S

Kære Tina. Tusind tak for de fine stjerner. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med udvalget af titler. Mvh Chapter

Skøn lydbogs site

Skøn lydbogs site . Kunne dog godt bruge flere bøger at vælge imellem

11 août 2022

Réponse : Chapter A/S

Kære Lonnie. Tusind tak for de fine stjerner og rosende ord. Der kommer løbende nye titler til. Mvh Chapter

Hygge.

Jeg nyder, at kunne læse gode bøger uden at skulle reservere.
Der er bøger for enhver smag.

8 août 2022

Réponse : Chapter A/S

Kære Mona. Tusind tak for de fine stjerner og rosende ord. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med appen. Mvh Chapter

Noté 4 sur 5 étoiles

Let oprettelse af medlemsskab.

Let oprettelse af medlemsskab.
Dog har i noget færre lydbøger til rådighed end andre f.eks mofibo, derfor 4 stjerner

4 août 2022

Kære Niels
Tak for anmeldelsen og de fine stjerner.

Skuffet

Hej. Jeg er lidt skuffet da jeg troede at jeg kunne lytte til lyd bog lige så meget som jeg ville altså ubegrænset, men det kan jeg ikke. Jeg havde ca 2 uger hvor jeg kunne lytte og så måtte jeg vente i 2 uger for at få mere lytte tid. Jeg læser ikke mange bøger men vil heller lytte. Jeg vil gerne afmelde mit abonnement.

Kære Eva
Tak for din tilbagemelding.
Du skal afmelde dig via vores website www.chapter.dk under "Mit Chapter" eller skrive en mail til os på medlem@chapter.dk
Chapter har 4 forskellige medlemskabstyper, man kan blot vælge det medlemskab, der passer til ens behov. Med venlig hilsen

Kære Jane
Tak for anmeldelsen og de mange stjerner.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt og overskueligt- nye titler kommer…

Nemt og overskueligt- nye titler kommer hurtigt.

Kære Jette
Tak for anmeldelsen og de mange stjerner.
Også en stor tak fordi du har givet dig tid til at give din feedback.
Du ønskes en god dag og god læselyst.

Fungerer ikke en skid

Har chapter gennem telmore og nu har de begrænset adgangen til 20 timer/mdr ellers koster det 59kr. Telmore har haft mofibo i sin tid - uden problemer. Så havde de bookmate, lidt ringere, men stadig uden problemer. Nu har de så chapter, som har en brugervenlighed der ikke fungerer overhovedet. Man kan ikke spole kapitler. Ens bog er bare et langt lydspor, så at finde et bestemt kapitel er umuligt. Jeg ville aldrig aldrig aldrig anbefale det her til nogen, har det kun grundet mit tlf abonnement. Og før i svarer at i tager det med kapitlerne videre så la’ vær, det har været et problem siden i kom på markedet, så det kommer ikke til at ske. Til jer andre, tag et hvilket som helst alternativ, alt er bedre.

Kære Per
Vi er kede af, at dette er din oplevelse af Chapter.
Tak fordi du har givet dig tid til at give din feedback.
Med venlig hilsner

Fint udvalg

Fint udvalg. Eneste minus er spole funktionen. Den er ikke ret brugervenlig.

1 août 2022

Kære Tanja
Tak for dine fire stjerner og din tilbagemelding på "spole funktionen", jeg tager det videre til vores udvikler.
Har du spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at kontakte os på vores mail: medlem@chapter.dk eller telefonisk på 33755900 alle hverdage mellem kl. 10.00-12.00
Mvh Chapter

Noté 5 sur 5 étoiles

Er ny kunde og er blot på prøve…

Er ny kunde og er blot på prøve perioden, men jeg finder utrolig mange gode bøger så jeg forventer at forlænge mit abonnement.

31 juillet 2022

Kære Palle
Tak for dine fine stjerner.
Vi håber at du bliver glad for at bruge Chapter og hilser dig velkommen og har du spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at kontakte os på vores mail: medlem@chapter.dk eller telefonisk på 33755900 alle hverdage mellem kl. 10.00-12.00
Mvh Chapter

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus